World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindkillers
Az elsõ kémfotók a készülõ JAPANESE PACK egyik darabjáról a Toyota MR2-rõl a futómûbeállítások ellenõrzése közben:

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

[HUN]FaTaL
Ausztráliához van valahol forgalom fájl?

http://goo.gl/gd6Zi5

1.1.1 -es van, de szerintem érdemesebb inkább az 1.3.3. -ast, mert arra rámegy a magyarosítás, meghát ugye több bugot javít:
asszem ezaz

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

olyan patch nincs...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

chrysler300c
Honnan tudom leszedni az 1.11 path-ot?

ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA

Pepsi Twist
mi?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

chrysler300c
Honnan tudok a wr2-höz az 1.11 patchot leszedni?

ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA

Mindkillers
Hát jah,amikor még a Hemi motoros Volvo busszal meg ezzel az Actros-szal csapattunk Ausztráliában... Ezzel is lehet aprítani a babokat TotálKárra (a forgalomban a kis autócskák) az önsúly és a lendület megvan hozzá...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Roby04
A régi szép eggyütt lapolt idõ újra a jelenné válik!!!nem rossz gondolat az autómentõ!!szoktak tk.babok lenni a pályán!!!"Általunk"!!
kell a segítség!!!

Ha versenyzel se múlt, se jövő, se problémák ....csak te és az autód...élj a mának, s Száguldj Halálos Iramban!

Mindkillers
Bedöglött a Chevy-m,hívtam hozzá autómentõt <#eplus2>

Pepsi Twist
vagy az 😛

Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

Pepsi Twist

Mindkillers
Ez mind szép és jó,csak nem tudom kicsomagolni semmivel a fájlokat... 😞

Pepsi Twist
a HQTM csinált MM2höz Ikarust és sztem nagyon fasza lett a hanga Ikarus 260, Ikarus 280

Ombika
Mar poker arcot nezek....

w77d
ugye ez volánbuszos vagy bkv-s festésben is készül??

még sehonnan...

A buszt honnan tudom leszedni??
Gabor1990
Én mennék most.

Yoda001
<#eljen>

http://9gag.com/gag/5135249

Willi Betz
Vannak busz hangok neten. Leginkább olyan oldalakon ahol csipázzák ezeket a buszokat.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

nagyon kiraly<#wow1><#nevetes1>
Mindkillers
Találtam a garázsban egy HEMI motort és beledobtam a Ikarus 250-esbe,pár próbakör erejére.Már alakul a gép,csak valami jó hangminta kellene <#nemtudom>

Ombika
Multi vki?

jó lett a busz! grat

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

Pepsi Twist
fasza!

Mindkillers
Attention!

Megváltozott KROM weboldalának címe (elvileg átmenetileg)

Az új cím:http://kromster.gigacities.net/files.html

[HUN]FaTaL
Ütõs😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Roby04
isten király vagy Mind Killer!!!! zsír lett a busz!!😊😊<#worship><#worship>

Ha versenyzel se múlt, se jövő, se problémák ....csak te és az autód...élj a mának, s Száguldj Halálos Iramban!

Ombika
Vmi jo bika motort bele,hadd csusszon keresztbe! 😊)))

MSN little talk...

Mindkillers
Ikarus 250

Ja az alpokat a forgalommal együt megtalálod a HWRMT-n.

csak krom szervere vacakol, és mivel ott van az alpok meg az Ausztrália, azokat nem lehet most onnan leszedni

I.E el lehet letölteni csak.

amúgy nekem az rs4 avant simán le lejött.
a hasáb bal oldalán a dl feliratú képecskére kell kattintani, és mondom nekem úgy lejött

mindig ki ire hibat mindegy hogy Firefox al vagy Internet Explorer probalkozok
nem tudk pajakat letolteni innen
w77d
de hülye vagyok, tényleg benne van! kössz 😉

w77d
néztem, de nem találom benne<#szomoru1>

Pepsi Twist
Readme.txt

w77d
most akarom föltenni, de valami jelszót kér kicsomagoláskor! nem tudsz segíteni?

tdu Toyota
<#wink>aha köszi

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Mindkillers
Megváltoztatták a traffic pack helyét,de kinyomoztam,és kijavítottam a linket,menj vissza,klikkelj,töldsd le és játssz! 😄

tdu Toyota
vagy a sedant az jobb lenne

tdu Toyota

tdu Toyota
nincs mit😊

w77d
nagyon köszönöm <#eljen>