19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
PacsutaTibi #9750 A zmodeler1 nyitja de csak akkor ha .dof fájlokba van a modell. De több kocsinál egy data.ar-be van csomagolva. Aminek felnyitására én még nem találtam megoldást. Sajna az alfa is be van csomizva. -
#9749 Ha eldöntöm a modelt akkor ütni fog a kerék. Ezt már játszottam igaz véletlenül.
Valahogy az editcarban kéne ezt meglőni... -
#9748 Gondolom eldöntöd a modellt (kerék). Csak azt nem tudom hogy lehet e:D -
#9747 Én fennt szoktam lenni multin elég gyakran.
Majd ha látom, hogy Peti, akkor lehet hogy lesz szerver -
ilyen döntött kerekeket hogyan lehetne csinálni?
már törtem rajta a fejemet,de eddig nem sikerült rájönnöm.
egyébként ezt a modelt is áttenném szívesen wr2be. :) -
#9745 Zmodelerből valamelyik nyitja azt hiszem. -
#9744 Valaki tud valami módszret hogyan lehet racer játékból modellt kitermelni? Van egy alfa ami nagyon teccik és jó lenne átmenteni :)
-
#9743 Majd csinálhatunk de most főzök. Nem érek rá egy ideig még meg is kell enni :D -
#9742 nem csinál vki servert? alap kocsikkal.. Mondjuk 20:00-tól? -
#9741 Jaj bocs: Gibornak írtam :) Elcímezteem picit -
#9740 nem értek a lovakhoz XD -
#9739 Ha tudsz kódoltat kicsomagolni Kemszi: akkor oszd meg a receptjét plíz :D -
#9738 csók:D -
#9737 WR2 BONUS letölthető innen >> http://browse.files.filefront.com/Add_Ons/;1879870;/browsefiles.html << 2 részes!! -
#9736 most hogy miskolcon vagyok így tudok esetleg majd én is multizni,mert itt nincs rúter:) -
#9735 Tudnátok egy linket adni Sneider Traffic addonjához? -
#9734 Akkor 1.33 amit szedek jó is lesz,. Köszi! -
#9733 Nem lehet eltérő verzió. Illetve az 1.3.3 kompatibilis az 1.4.3-mal. -
#9732 Itt a game!!:D
Patch számít multiban? eltérő verzájú lehet? -
#9731 Nekem eddig nem sikerült zmodelerrel ilyet csinálnom. -
DjVktr #9730 Rendben, köszi srácok, akkor várok! -
#9729 Nekem nem engedte konvertálni:) De akkor majd megpróba mégegyszer :) De még a C4est akarom befejezni:D -
Gibor #9728 Ha egy modellt lezárnak jelszóval az nem akadály.... 3dsmax és zmodeler...... zmodeler-el meglehet nyitni az összes lezárt modellt és utána átkonvertálni 3dsmaxba.... -
#9727 Norbee te hiperaktív vagy (szerencsére) -
#9726 vagy mi a gyíkom... "nem lezárt" verziót találtam, és már elkezdtem texturázni,de be kell még fejeznem, most másik projekt van. -
#9725 Én találtam nem tört verziót. Már elkezdtem, de újra kell texturázni. -
#9724 Próbáltam már, de nem lehet konvertálni mert le van védve jelszóval :(
Ha valaki fel tudja törni beszélhetünk róla:) -
#9723 :D Fatal asszem a francia autó kedvelő. Próbálj rá hatni -
DjVktr #9722 Lécci Peugeot 205-öt is csináljatok!!
Nagyon régóta várok rá, régebben is kértem (kb fél éve), akkor azt írták h várjak türelemmel, hát vártam most megint kérem...
1000 köszi előre is -
#9721 tudom már mi lehet a baj majd msnen megbeszéljük. -
#9720 csak a plazma megy sajna. Nem lehet maszkolni :( -
#9719 nemtom mi lehet a torzítás oka. Lehet hogy nem szimmetrikus mert megnyújtották alapból a számlapot? Eddig nem csinált ilyet: hogy a maszk 2 szer akkora és más helyen van :) -
#9718 Nem tudom MTkitben jól néz ki?
lehet ha textúra nem ide van kitalálva. Majd megnézem. -
#9717 a köszi Norbee -
#9716 Játszani akarok:D
de a postás nem jár hétvégén:) -
nexia
félkész majd befejezem. -
#9714 mert nekem tetszik és kéne xD -
#9713 mert átlag utcai fos(?) mafiába is konvertáltak nexiát, és sztem sok ilyen átlag cumó kéne^^ -
#9712 Megnéztem az eredetit és dupla számlap van: egy alap ami fehér+maszk amin aktív ambient meg egy layer ami szines .Vagyis kell csinálni egy láthatatlan számlapot?? De az eredeti számlap nem maszkolható valamiért. Lehet betenni mégegy számlapot áttetszőt?
-
#9711 sikerült a többszínű belső nézet leszámítva a BMP maszkot. Így olvassa be valamiért. Szerinted mi lehet a hiba Norbee??