19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • ChuckyHUN
    1.6 16v skoda motoraz nehezen 150le:)
  • Szildramor

Csináltam Alfa 156.nak is belső nézetet. Kicsit sportos :D (ha megtanulok Zmodelerezni egyszer: részletgazdagabb lesz :) )
  • istenfegyvere
    Valaki nem fejezi be a DAEWOO NEXIÁT NEKEM?
  • zroland
    Mármit melyiknek?:D 1.4 16v-ről 1.6 16v-re fúrt fabia némi tunningal 155Le az tetszene:D suzuki sem rossz a régi swift az tipikus utcai autó, és olyanom volt ez előtt. 1.6 16v 99 lóerő 850kg-mal...szerintem rekordmennyiségű letöltés lenne belőle:D
  • Szildramor
    Nem mondom meg ki szerintem már nekiállt :D
  • zroland
    Szóval suzukit nem akar csinálni valaki?:D Vagy egy belülnézetes fabia-val is beérném,miven valóságban is azt használom:D
  • istenfegyvere
    DE NEM TUDOK
  • Szildramor
    Csinálhatnál egy volvót ha annyira teccik :)
  • istenfegyvere
    HÁT IGEN VÁROM!MERT MEGLÁTAM ,HOGY LESZ NEXIA MERT AZ JÓ KOCSI,DE AZOTA VÁROM.MEDDIGRE LESZ KÉSZ?:D
  • zroland
    Szóval készvan az autó, csak nincs engedély...?nem tudnád feltölteni valahova?legalább egy próba erelyéig...:D Suzukit nem akar csinálni valaki?:D
  • Rezs
    Engedélyre várok ha jön az email megy föl hwrmt-re. ha nemjön akkor ígyjárt aki csinálta.
  • Rezs
    nézdmeg a volvós hogy várja a nexiát:D
  • torque12
    Az okés lesz :)
  • istenfegyvere
    Mikor lesz kész a Daewoo Nexia???
  • ChuckyHUN
    még mindig nem lehet forgalom? Polish roads 2n lehetne egy jot csapatni:) csak kcisit később
  • Rezs
    mit jelentsen a ma este?
    mondjuk 19:00tól HWRMT néven indulna egy szerver?
  • torque12
    Sziasztok. Ma estére nem szervezünk valami autózgatást ?:)
  • Szildramor
    Ne haragudj. Most jöttem melóból és mennem is kell tovább. Tudod hogy egyébként éjjelnappal aktív vagyok de ma kivételesen nem. Ezer köszönet érte
  • Rezs
    és miért nem jössz msn-re h átküldhessem végre?
  • Szildramor
    A fejét tudom mozgatni editcarral de a többit sajna nem tom még. De meg akarom tanulni :) De csináltam belső nézetet: kicsit ouritán de 418 as végsebességnél autópályán nem sok idő marad az ébenfaberakás csodálatára :D

• csabóbp
    ujra él végre a fórum :D:D
  • Gibor
    Driver könyvtáraz hozz létre, de legelösször letesztelni egy másik autó driver könyvtárát tedd bele és majd úgy írd felül és könnyeben kiigazodsz mi hogy kell.
  • Szildramor
    Norbee? teszel majd bele drivert? csináltam egy csávót csak nemtom betenni. Jó ez a modell: WR2-es törés van hozzá. Noris ring trafic-ból szedtem ki. Nézek hozzá szebb textúrát. Talán akad valahol
  • Szildramor
    Még nincs benne vezető :)
  • csabóbp
    csaó naruto ezt honnan lehetne leszeddni ?:D
  • Szildramor
    Ez van lányok
  • ChuckyHUN
    csak a színeit köny9örgöm, csak a színeit!:D
  • Szildramor

persze hogy vezethető: egész éjjel azon dolgozott fél németország :D
  • Rezs
    remélem leszek átnyomom a Skodri editcar-ját és megnézhetnéd nekem.
    Egyébként vezethető az autó?
  • Szildramor
    Átküldöm mert elég összetett. Egyszerre kell rugókeménységet - lengéscsillapítót - kerékemelkedés- pattanási magasság és karosszéria magasságot változtatni. Este leszel?
  • Rezs
    Látszik a különbség marhajól néz ki. Lehet ennél jobban bedönteni? Mit állítgattál? A pattanási magasságot amit mondtál? A Turbos Skodának terpesztenie kéne kíméletlenül:)
  • Szildramor
    <<Super car Hunter>> végsebessége 418 km\h autobahn-on mértem. Gyorsulása mesebeli. A németek fizetik a benzinszámlát természetesen :D
  • Szildramor

Sikerült a döntött kerék Norbee :D remélem látszik a különbség
  • Szabi1991
    szép kis Falcon :)
  • Szildramor

Sikerült belőni az arányokat: így lehet vele egyhelyben gumifüstölni - agyament amcsi stílusban gumibűzös felleget kreálni. még jó hogy kikapcsoltam a sebződést
  • Szildramor
    Még tesztelni kell, de nem hivatalos így max fűalatt lesz "publikus".
  • zroland
    És ezt honnan tudom megszerezni?:D
  • Szildramor

Belső nézet :)
  • Szildramor
    Norbee: probáld meg a pattanási magasságot, az hatással van rá csak nem tudom fogsz-e majd közlekedni is vele de az tuti hogy a Lamborghini terepjáró így nézett ki mikor túlzottan levettem :D
  • Szildramor
    Fenébe is. Kellene egy mail cím és akkor talán adnak engedélyt.