19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#9790 1.6 16v skoda motoraz nehezen 150le:) -
Csináltam Alfa 156.nak is belső nézetet. Kicsit sportos :D (ha megtanulok Zmodelerezni egyszer: részletgazdagabb lesz :) ) -
#9788 Valaki nem fejezi be a DAEWOO NEXIÁT NEKEM?
-
zroland #9787 Mármit melyiknek?:D 1.4 16v-ről 1.6 16v-re fúrt fabia némi tunningal 155Le az tetszene:D suzuki sem rossz a régi swift az tipikus utcai autó, és olyanom volt ez előtt. 1.6 16v 99 lóerő 850kg-mal...szerintem rekordmennyiségű letöltés lenne belőle:D -
#9786 Nem mondom meg ki szerintem már nekiállt :D -
zroland #9785 Szóval suzukit nem akar csinálni valaki?:D Vagy egy belülnézetes fabia-val is beérném,miven valóságban is azt használom:D -
#9784 DE NEM TUDOK
-
#9783 Csinálhatnál egy volvót ha annyira teccik :) -
#9782 HÁT IGEN VÁROM!MERT MEGLÁTAM ,HOGY LESZ NEXIA MERT AZ JÓ KOCSI,DE AZOTA VÁROM.MEDDIGRE LESZ KÉSZ?:D
-
zroland #9781 Szóval készvan az autó, csak nincs engedély...?nem tudnád feltölteni valahova?legalább egy próba erelyéig...:D Suzukit nem akar csinálni valaki?:D -
#9780 Engedélyre várok ha jön az email megy föl hwrmt-re. ha nemjön akkor ígyjárt aki csinálta. -
#9779 nézdmeg a volvós hogy várja a nexiát:D -
#9778 Az okés lesz :) -
#9777 Mikor lesz kész a Daewoo Nexia???
-
#9776 még mindig nem lehet forgalom? Polish roads 2n lehetne egy jot csapatni:) csak kcisit később -
#9775 mit jelentsen a ma este?
mondjuk 19:00tól HWRMT néven indulna egy szerver? -
#9774 Sziasztok. Ma estére nem szervezünk valami autózgatást ?:) -
#9773 Ne haragudj. Most jöttem melóból és mennem is kell tovább. Tudod hogy egyébként éjjelnappal aktív vagyok de ma kivételesen nem. Ezer köszönet érte -
#9772 és miért nem jössz msn-re h átküldhessem végre? -
#9771 A fejét tudom mozgatni editcarral de a többit sajna nem tom még. De meg akarom tanulni :) De csináltam belső nézetet: kicsit ouritán de 418 as végsebességnél autópályán nem sok idő marad az ébenfaberakás csodálatára :D
-
csabóbp #9770 ujra él végre a fórum :D:D -
Gibor #9769 Driver könyvtáraz hozz létre, de legelösször letesztelni egy másik autó driver könyvtárát tedd bele és majd úgy írd felül és könnyeben kiigazodsz mi hogy kell. -
#9768 Norbee? teszel majd bele drivert? csináltam egy csávót csak nemtom betenni. Jó ez a modell: WR2-es törés van hozzá. Noris ring trafic-ból szedtem ki. Nézek hozzá szebb textúrát. Talán akad valahol -
#9767 Még nincs benne vezető :) -
csabóbp #9766 csaó naruto ezt honnan lehetne leszeddni ?:D -
#9765 Ez van lányok -
#9764 csak a színeit köny9örgöm, csak a színeit!:D -
persze hogy vezethető: egész éjjel azon dolgozott fél németország :D -
#9762 remélem leszek átnyomom a Skodri editcar-ját és megnézhetnéd nekem.
Egyébként vezethető az autó? -
#9761 Átküldöm mert elég összetett. Egyszerre kell rugókeménységet - lengéscsillapítót - kerékemelkedés- pattanási magasság és karosszéria magasságot változtatni. Este leszel? -
#9760 Látszik a különbség marhajól néz ki. Lehet ennél jobban bedönteni? Mit állítgattál? A pattanási magasságot amit mondtál? A Turbos Skodának terpesztenie kéne kíméletlenül:) -
#9759 <<Super car Hunter>> végsebessége 418 km\h autobahn-on mértem. Gyorsulása mesebeli. A németek fizetik a benzinszámlát természetesen :D -
Sikerült a döntött kerék Norbee :D remélem látszik a különbség -
Szabi1991 #9757 szép kis Falcon :) -
Sikerült belőni az arányokat: így lehet vele egyhelyben gumifüstölni - agyament amcsi stílusban gumibűzös felleget kreálni. még jó hogy kikapcsoltam a sebződést -
#9755 Még tesztelni kell, de nem hivatalos így max fűalatt lesz "publikus". -
zroland #9754 És ezt honnan tudom megszerezni?:D -
Belső nézet :) -
#9752 Norbee: probáld meg a pattanási magasságot, az hatással van rá csak nem tudom fogsz-e majd közlekedni is vele de az tuti hogy a Lamborghini terepjáró így nézett ki mikor túlzottan levettem :D -
#9751 Fenébe is. Kellene egy mail cím és akkor talán adnak engedélyt.