World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tdu Toyota
nem jön valaki neten?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Pepsi Twist
nyaralni? esetleg telelni 😛

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Mindkillers
Miért ilyen halott itt minden? Biztos mindenki nyaralni ment...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Harly18
Na az király 😄 Már nagyon várom 😛

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

tdu Toyota
ausztráliához mikor lesz forgalom???

Mindkillers
A HWRMT oldalon az utóbbi idõben több visszajelzést kaptunk hogy nem érkezik meg a regisztrációt aktiváló email.Ezért mindenkit megkérnénk hogy nézze meg a SPAM mappát is a postafiókjában,hátha ott landolt az email.Ha nem akkor sincs vész,mostantól néhány napon belül (ha a felhasználó nem tudja) aktiváljuk a regisztrációt,így minden nap érdemes visszanézni,hátha már aktív.

Köszönjük.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

tdu Toyota
nem jön valaki interneten????

Yoda001
a volvo bus fasza, de az ikraus 😊) 2esbe 300al 😄DDDDD

http://9gag.com/gag/5135249

Ombika
Vmi ilyesmi motorra celoztam bele es mehet a multi! Nagyon brutal,mikor kerul kozkezre? 😊

Szerintem meg úgy lehetne még ezt a rendszámot megoldani, hogy nem raktok rá számokat, hanem azt, hogy HWRMT - és ide a készítõ nevének kezdõbetûjét (vagy ahonnan tudni, hogy õ csinálta) rakjátok, például:
Mindkillers -é HWRMT - M
Giboré modnuk a HWRMT - G
a többit majd kitaláljátok!

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

Mindkillers
Bocsi,elrontottam 😞

Lazításképpen akit érdekel az nézze meg az Ikarus busz HEMI motoros tesztkörét,valamint a HEMI Volvo busz néhány körét...

Ikarus 250 Z in Autobahn

Hemi Volvo Bus Testdrive

Mindkillers

Mindkillers
Hát már így utólag nem ,mert ha mindenkinek másképp van meg a kocsi akkor nem lehet vele multizni...

Viszont jó hogy látlak,még lógok neked egy bogárral,és most hogy megoldódott a gond ami miatt nem tudtam elkészíteni,már tudok neked bogarat építeni,és neki is fogok mostanában!

Újregek harca... 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

mckexi
pepsi szerintem én normálisan kérdeztem,de hát ha valaki ekkora répa mint te!! És kösz WanWan

u.i. : tanulj modort pepsi nem vagyok a kispajtásod!

Harly18
Ez a Passat nagyon jó lett, csak kár, hogy az alap eléggé átmaszkírozott Passat volt.....Esetleg nem tudsz egy VW jelet tenni az elejére? Úgy pofásabb lenne szerintem...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

SimaSuna
mondjuk H az ország jele..a többi meg befér 6 betü/szám kombinációba 😊
Mindkillers
Szinek és formák támadása!

Helló Mindenki!Nem alszunk téli álmot,ennek ékes bizonyítékaként máris kidobunk újabb 2 autót,nem is akármilyen festéssel.Egy 2 tónusú középen nonfiguratív átmenetû fényezéssel megáldott Passat,és egy kaméleon effektlakk (flip-flop) fényezésû Toyota Supra RZ került most terítékre.Regisztrált felhasználóink már tölthetik is le a gépeket. Az autókhoz jó szórakozást kíván a HWRMT!

Hungarian World Racing Modders Team

Mindkillers
Az 5 betû 1 szám belefér a szabványba,csak hogy ha mondjuk elkezdjük hogy HWRMT-1,2,3,4,stb akkor a 10.-et hogy oldjuk meg? Sehogy Ezért lett így.

<#eljen><#eljen><#eljen>faja lett... majd a texturát átküldheted.. és innentõl én a verdáimra ráis dobom... 😄

Amugymeg a szabvány az 3betü-3szám

SimaSuna
sajna magyarországon 4betü 2szám vagy 5betü 1számnak kell lennie (tudomásom szerint) 😊
Mindkillers
@Gibor! Beugrottam a közlekedésfelügyeletre,és elhoztam az új rendszámtáblákat,valamint a dekorosnál is voltam a rendszámtáblakeretekért...

Akkor én meg mindjárt kérek 5öt

Pepsi Twist
ja kértem 1et! most mi? semmi hátrányom nincs belõle 1 hét mulva meg eltûnik...

na nemá... hogy saját kérésre kaptál büntit... ez lol de nagyon lol <#banplz><#banplz><#idiota><#idiota><#idiota>

Pepsi Twist
ezzel én is ezt akartam hangsúlyozni.....

tök 8

Pepsi Twist
az "o" betûnek nem kell nagynak lennie...

barátom......
szóval ha autót akarsz berakni, akkor csinálsz a World Racing 2 mappán belül egy AddOns mappát. Aztán ezen belül egy Autos mappát, és ebbe rakod be a letöltött autók fõmappáját.
Igazán nem bonyolult, sok sikert! 😊

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

Pepsi Twist
ezt probálnám mondani neki kicsit másképp...

[HUN]FaTaL
szted ha nincs addons mappa és csinálni kell egyet akkor milyen mappát kell vajon csinálni?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Pepsi Twist
Milyen mappa kell neked? <#falbav>

SimaSuna
406 taxi-t nem akar vki csinálni? 😊
mckexi
Pontosan milyen mappát kell csinálni?

Pepsi Twist
Talán csinálsz neki? <#falbav><#lama><#wilting><#violent><#boxer><#gun>

mckexi
hello all,ha nekem nincs addons mappa hova rakjam az autokat?

Pepsi Twist
<#eljen>

Mindkillers
Ebben a mocskos,esõs,hideg idõben kiruccantam a napfényes Miamiba és közben a 2 legújjabb készülõ autónkat teszteltem,és meglátogattam egy helyi festõmûhelyt is ahol lefényezték Californiai stílusban a gépeket...

Coming soon:

Pepsi Twist
Options? Nézz szét 1 kicsit!

tdu Toyota
meg azt nem tudja valaki hogy lehet ritkítani a forgalmat az autopályás pályánál tele van kocsival az út így élvezhetetlen az a pálya

tdu Toyota
tud valaki egy linket adni ahonnan le lehet tölteni a legújabb cliot???

Koszi
SimaSuna
vagy Game Cam Pro
hykao
Fraps
hello nem tudtok egy ojan programrol amivel fell lehetne venni videot a jatek közben??
Mindkillers
Lehet hogy nagyon figyelmetlen vagyok de a hsw-n mit kell nézni?<#conf>

oniel
100% save game world racing 2!!!!

http://www.bhmotorsports.com/board/viewtopic.php?t=35131&sid=a6293cfae762c636a2b8034b5bf44517

oniel
http://www.hsw.hu:8080/index.php

Yoda001
<#eljen><#eljen>

http://9gag.com/gag/5135249

vadító...