World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
De van neki is, csak mondjuk sztem azért elég egyértelmû, ha az alatta lévõ hszre válaszol, nem?
Mert ha 20 hozzászólással lejjebb lenne, azt még érteném, de nekem ez válasz gomb nélkül is világos volt.
\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
most találtam rendes képeket, ami alapján be tudtam fejezni..
E30-as BMW-t keresek a játékba! nemtudtok róla hogy van e? nem találtam sehol.
köszi
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
felesleges ezen vitatkozni..
neten j=ly ugyan az..lényeg az ÉRTHETÕség..legalábbis nálam..
ON
na igen a magyartanárok rémálma lenne, ha mindenki fonetikusan írná a fogalmazásait, esszéit, könyvelemzéseit, és a többit.
Amúgy meg azért én törekszem rendesen írni, csak néha rövidítek gépen, mert végülis próbáljuk meg online is ápolni az anyanyelvünk szépségeit.
http://goo.gl/gd6Zi5
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -