19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#9832 valaki mutassa már meg lécci hogyan lehet drivert betenni meg mivel. Hegyekben állnak az üres autóim -
#9831 éjszaka ledeket baszkurálni az is hatalmas :D -
#9830 :DDD
De ez a splitscreen hatalmas:DD -
#9827 nem értem a lengyelt bazz. Akkora balhét csinált mikor valaki befejezte hogy egetrengetőt. Ott pihen egy másik pálya is amit félig megcsináltak és mutogatnak de nem teszik fel. Pedig az sem rosz és rég be tudták volna fejezni. Fene se érti ezeket... -
#9826 Télleg! azon hol lehet javítani? benyakútnál semmi... Racerben is állndóan aztnyomom:D -
#9825 Polish s2-ből még mindig csak a beta van? -
#9824 váááá =( 6 órányi munka elveszett bazz................................................................................................................................................................ -
#9823 Új mókát találtam WR2ben:)
Haverral SplitScreen autópálya + Polish s2 nagyon nagyon jó:))))
Csak az a gáz h pl havas italyn a quadnak tiszta hamar elkopik a gummája:S -
Így nézhet ki ha hazamegy csikágóból véreskezű maffiózó barátunk a "család"-hoz. Ruhák lógnak az utca felett, út szélén áll a mocsok (de tényleg játékban is :D ) szottyadt üres kihalt minden és csak nagy benga verda -
kicsit elnagyolt de szép szerintem -
#9820 kész kincsesbánya ez a lengyel oldal :D gyorsan állok is neki áttmentegetni -
#9819 Találtam egy működő linket mercilink talán míg a Borg magához tér ez is jó :) -
#9818 nemtom mért nem lehet léetölteni Merci 126 Behalt ma kétszer is a Borg.
-
#9817 Pl. innen: KATT
Ha nem tetszik a belső, akkor esetleg még fel lehet használni a Stalin féle kupé belsejeit: KATT
(persze ha nem csak saját használatra, hanem közre is akarod adni, akkor engedélyt kell kérni előtte) -
ficko14 #9816 és honnan lehet letölteni?
szép a textútája????
-
#9815 ?map -
#9814 nem volt sokkal nagyobb mint a másik de tök jó volt a passatnál hogy alakítható volt. Akkor lehetne cserélgetni meg tuningolgatni Zmodeler nélkül is. Úgy tűnik nem úszom meg :D
-
#9813 azok általában fix kerekek, amiket én használok. máshogy kell konvertálni azokat, amiket utána változtatni lehet. még nem jártam utána, hogy hogyan, de meg lehet oldani én nem hiszem h foglalkozni fogok vele, mert a kocsikhoz általában gyári felnit rakok, azt meg a kocsi méretéhez igazítom, úh nem kell a méretekkel szenvedni. -
#9812 126-os van már. Igaz az első részhez, de gyerekjáték wr2-síteni. :) -
dvdrw111 #9811 jo eza játék?ugye nem bonyolult és ugye nem online?????? -
ficko14 #9810 hellosztok
vki nem tudna konvertálni nekem egy autót
mercedes 126 4doors
link:http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/include.php?path=content/download.php&contentid=3715
ja és ha ráértek akkor ezt is
c350 avantgarde 2008
link:http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/include.php?path=content/download.php&contentid=3990
előre is köcce -
austráliában is van már Nexia :D -
#9808 köszi a nexiát Norbee -
#9807 térképet hogyan lehet berakni??? -
#9806 hellosztok, kéne nekem ez a vw passat ilyenünk volt és nekem nagyon bejött csak már idejét múlt xD VW Passat. előre is köszi -
Bence00111 #9805 Helló!!
Mikor lesz kész a Skoda Pack????? -
#9804 az mitől van Norbee hogy bizonyos felnik akalkíthatóak editcarral??? Mi a különbség? Áttettem a lada kerekét erre a szörnyszülöttre de fix. A másik kocsinál meg nemfix. Én ezt nemértem
-
#9803 Nexia on HWRMT -
#9802 A felni az övé nem lesz külön feltéve. -
#9801 tedd fel -
#9800 felnit is majd:) -
#9799 készül az autó nemsoká fenn lesz hwrmt-n
-
#9798 Már nem kell regisztrálni HWRMT -n a letöltéshez.
Köszönet Gibornak -
#9797 (( nem akarom szegény Norbee-t zaklatni mert nem tud tőlem dolgozni és rengeteg kocsi befejezésre vár )) -
#9796 tudna valaki segíteni Zmodellerel textúrát csinálni belső nézethez? Annyira csúnya szegény így belülről. -
ilyen az eredeti, majd csinálok valami matricát én is :) -
#9794 világ egyik legszebb olasz autója :D 156 Vincitore - vagyis a győztes névre hallgat. Természetesen Angelo a driver -
zroland #9793 na ez egész jó:D Bár a belülnézeten valóbban csiszolhatnál egy kicsit...Ha valaki megmutatja hogy kell megcsinálom:D -
és ilyen kívülről -
zroland #9791 Van benne egy turbo+chip és nincs teljesen kihasználva...4kilóban volt a tunningja...de sztem ezen ne vesszünk össze ad 1. nekem van igazam ad 2 nem ebbe a fórumba való:D