19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
zroland #9877 emberek...igaz hogy jön a wr3???Tud róla valaki valamit? -
#9876 :D Mindegy hagyjuk, van traffic fájl és kész, olyan, amilyen ;) -
#9875 Egyszer igazat adtam neked így tiéd a totális győzelem Fatal. És hogy mit gondolok az maradjon az én gondom :D -
#9874 Épp erről beszéltem hogy statikus, scriptelt, kvázi nem gondolkodnak kimennek a szembelévő elé néha (ezt mondtam hogy nem előznek csak átrántják a kormányt meg vissza). -
#9873 Legyen igazad. Bár saját szememmel láttam mielött le nem töröltem volna. Frontális ütközés sajna rontja a minőségérzetet. Támadják is Janinát miatta pedig a program fejlesztés nem az ő feladata volt. Ő csak a modokat csinálja. Autobahnon is cseréltem a régire mert 130 felett rádhúzzák a kormányt. De akkor is jó találmány és a need for speed-esek ezt sosem tudják meg :D -
#9872 Az tudon. De csak a 2x2 sávos részen előznek :) -
#9871 sőt: autobahnon 280-al mennek a Porshek nálam. Bugattival gyorsultam és nem hittem el hogy ez a szaros követte a tempómat :D -
#9870 Persze, a kétszer két sávos részen xD -
#9869 nálam landstrassen is előznek :P -
#9868 Nem előznek, hanem bugos a fájl és átmennek a másik sávba :) Mivel scriptelt a játék forgalma, ezért fix útvonalon mennek az autók, vagy mindig fix helyen előz, vagy nem előz sehol sem. -
#9867 És előznek az autók. Töltsd le és nézd meg -
#9866 jó: igazából MSN-en már megkérdezte ugyanezt egy hete csak nem küldtem neki linket. Most jutott eszembe és beszéltünk megint MSN-en is. Röviden ennyi a félreértésről. -
#9865 Ő nem ezt kérdezte :) Te sem tudsz olvasni úgylátom:D Ő azt kérdezte olyan mod van e hogy a FORGALMI AUTÓK ELŐZNEK (!!). Ilyen mod nincs, közlekedés mod van én is tudom :) -
#9864 Janine csinálja a modokat >> Janine a Borgon és a weboldala >> Janine's Community - már minden pályához csinált szinte modot -
#9863 Nincs ilyen mod. -
#9862 De MSN-en is ezt kérdezte :) De örülök hogy azért néha feljösz még -
#9861 idézet >>> " Hello,
Tud valaki egy olyan modot nekem mondani amiben előznek a traffic autók is PL A POLISHROoDSON!?????? Előre is köszi! " -
#9860 A srác azt kérdezte hogy a Polish Roads-on kívül.Erre belinkeled hogy Lengyel utak... Polish Roads = Lengyel Utak -
#9859 Asszem ez volt az >>> lengyel utak :D -
#9858 Van valahol olyan is. Nekem megvolt de letöröltem mert 2 sáv miatt állandóan frontálisan ütköztek ezek az idióták :D az csak autópályán jó igazán vagy 4 sávos uton. Talán wr3 ban megoldják a kétsávoson is :)Mert nem érzékelik a szembejövő forgalmat. Egyébként jól nézett ki. Ha nem lett volna vissza forgalom tetszett vona mert egymást is előzgették meg engem is. Programozói pluszmunka lesz remélem és multiban is legyen forgalom. Több kívánságom nincs is. És itt a Cobra 11-es nyílcsere WR2-be ami nem takarja el az eget olyan ződen de mutatja mégis az irányt. -
GeriR #9857 Hello,
Tud valaki egy olyan modot nekem mondani amiben előznek a traffic autók is pl a polishroadson!?????? Előre is köszi! -
mi ez ha nem Ferrari :D 360-as a kedvencem. Micsit átalakítottam és adtam neki saját rendszámot Milánóit természetesen -
#9855 Geri: át tudod nekem küldeni majd MSN-en azt a pirosat C11 ből? Beépítem őt is :) -
Bence00111 #9851 Milyen programmal lehet komvertálni WR2-be? -
#9848 Cuki kérdés :D -
#9847 Köhi:) hol laaksz? -
#9846 Nem mert magamnak csináltam. Majd csinálok neked is :D -
#9845 Töltsd fel őket csak NEKEM lécci:)
lécciléccilécci -
#9844 Én viszont csináltam 90 kocist + ba MAGAMNAK :P :D -
#9843 Kockalada + kereklámpás 140el nyélen ketten szélárnyékot tartjuk egymásbnak... vagy landstrassen, polishon quadtúra :P hmmm nagyon fincsee:D -
#9842 Maraggyámá Cuki!!! nem érted hogy ez szenvedés hallgatnom? picsába. Kellett megkérdeznem mikor nem beszélek angolul. Nyugott kiegyensulyozott életem VOLT :D -
#9841 Haverom is tegnap wr2zött először:DDD -
#9840 Nemááá :OI van benne TRAFIC. Picsába hogy nálunk senki nem gémel a környéke.Norbee egyszer összefuthatnánk :D Ja és Bence: WR1-ből, Cobra11 Nitróból és Crashtimeből nem kell convertálni. Editcart készítesz és átnevzgetsz ezerrel és tied az összes kocsi :D -
#9839 Van hát:) az benne a jó:) -
Bence00111 #9838 Mivel lehet komvertálni wr2-be?? -
Toyota Supra MK3 a tegnapi oldalról. A merci sajna még textúrázásra vár bár voltak még ott jó kocsik. Azt a wehlside porshet még megcsinálom meg azt a másikatis. Nagyon szépek és még nincsenek WR2-ben. Ha nem linkelem be akkor asszem nem bűn :) -
#9836 mit nem adnék egy olyan WR-ért ahol forgalomban autósüldözzük egymást :D -
#9835 Forgalom van közben? -
#9834 Ne hívj cukinak:) köszi
Osztottképernyő:DDD -
#9833 Mi ez a splitscreen Cuki?