World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi se jöttünkrá xD
kösz az infot <#worship>#worship>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mostmár megy.
De hogy kell online?
Hogy kell online?
Letöltöttem a játékot.
Fel is telepítettem.
Belépek a játékba feketeképernyõ és egybõl kidob.
Mi lehet a baj?
Szép munka grat!
Egy újabb modder,Norbee elsõ publikus autója WR2-höz,használjátok egészséggel! Köszönet Nekem a sok segítségért. <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
HWRMT
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Mármint warezbe is lehet online?
valaki elküldené nekem az email-emre ezt a fájlt: fz_hup2.wav
a sounds mappába van
letöltöttem a man truck autot a wr2höz és én hülye nem készítettem a fájlról biztonsági mentést és most minden kocsinak ilyen kamion duda hang van
igaz nem szoktam dudálni benne de mégis idegesít 😄
a következõ emailre elküldi valaki pls: [email protected]
The Only One!
\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"
a driftet ugyértem hogy se fék se semmi csak kanyarodom... TDU-ban meg mit lenem kell szenvednem hogy megtartsam vagy kibillentsem az egyensúlyból....
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Az a bajom, hogy leszedtem a WR2 -t, és most rendszervisszaállítással újra visszatette, de így viszont csak egy fekete képernyõ jön be az elején!
Valami tipp?
\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)
(kapcsold ki a segítségeket...)
Kiváncsi vagyok rá.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
100% szimuláció módban a WR2 szerintem szimulátorosabb, mint a TDU...
a fizikától nevárjatok csodát 😊)
nem egy TDU, de kormányal jó kis gém, és könnyen moddolható..
Mindkillers.. MSN-en írhatnál 😄
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
http://www.games.reveur.de/de/wr2/addons/verschiedenes/8/