World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
A Landstrasse is afc11bõl konvertált pálya de attól még nagyon jó😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Mindkillers
Szerintem keress egy 1.3.1-rõl 1.3.3 Update-et,és update-elj,majd crackelj!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Nos legjobb tudásom szerint a crack csak 1.3.3 verzióhoz van...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

megtaláltam 1.3.1
Harly18
Az exe fájlra jobb gombbal rámész és szerintem ott kiírja a verziószámot...De ez csak tipp 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

azt hol tudom megnézni hogy milyen verzió?
Harly18
Akkor jó, mert azt hittem, hogy csak én várom ennyire....😊

w77d
nem, én is nagyon várom 😊

Harly18
És a Bogarat se felejtsük ki a várva várt verdák közül.... 😊 Bár lehet csak én várom 😊

türelem.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

w77d
mikor készül már el a skoda és az ifa? 😊

Pepsi Twist
jajaja

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Mindkillers
B.U.É.K.

Mindkillers
A Landstrasse,amit belinkeltem lentebb. GYK a letöltött pálya readme-jében bennevan,még mielõtt valakinek nem menne,megint tisztelet a kivételnek,mivel csak V1 mappa van,a V1 mappát meghagyva másolni kell azt ugyanoda V2 és V3 névre való átnevezéssel hogy a végén ugyanaz a mappa legyen 3X csak V1,V2,V3 néven.

Ja és a RaceDat-hoz van update is,egy oldallal késõbb,lentebb.Ez azoknak szól akik nem olvasták végig a topicot 😊

http://www.synetic.de/board/viewtopic.php?t=2997&postdays=0&postorder=asc&start=75&sid=f71433e654b028f641e4c5fdab91d2fb

Mindkillers
Milyen verziójú a játékod? 1.1.1 vagy 1.3.3 vagy 1.3.4?

Sziasztok! Eddig játszom a játékon rendszeresen csak kellet a hely és letöröltem a "DVD"-t a gépröl (szóval nem tudom Daemon-ba berakni) és felraktam a No Cd Crack-et elindítom a játékot bejön hogy New Game vagy Load Game rányomok Load-ra belép de utánna nem tudok semmit csinálni...zene is megy tovább...de neme enged semmit...segítsen már valaki légyszives!!! Elõre is nagyon Köszi!!!
tdu Toyota
nincs mit 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

aham.müködik köszike
tdu Toyota
nah jó??

Hát remélem hogy jolesz mert mar idegesit
tdu Toyota
patch és ami a crack mappába van mindent másolj ki és jó lesz 😊

Hali.Azért irok mert valamiert a jatek nemindul!:S
Nemtudjatok milehet a baja mert elinditom és nemtörténi semmi.
Ha valaki tudja miert van ez leirhatna a problemat eshogy mitkell meg felrakni hozza.
Elöre is köszönöm.
sztem a Landstrasse..

Attila889
ez melyik map ha szabad kérdeznem? 😊

én gtasa hoz "megalkottam" bámblebít, kell link ? 😄

meg van barrikád is (Saleen rendõrautó..)

Chevrolet (Saleen) Camaro "Bumblebee"

2007 Saleen S281 (Barricade)

Mindkillers
(Majdnem) Transformers verda

A Transformers címû filmbõl ismerõs lehet az új Camaro,próbáltam pont olyanra megcsinálni,de sajnos technikai okok miatt csíkok nincsenek rajta...

HWRMT

tdu Toyota
uhh ez állat pálya!!! és jobulást

Mindkillers
Nem tudodm újdonságot mutatok e nektek,de AudiMaster szerintem fantasztikus AddOn pályájának (Landstrasse) letölthetõ már a Beta-verziója! Szerintem ez az eddigi (nem MBWR/C11-bõl konvertált) legnagyszerûbb addon pálya lesz,már a beta is meggyõzõ,ráadásul akkora hogy eltévedtem rajta...

Keressétek meg a fórumban lentebb a linket!

http://www.synetic.de/board/viewtopic.php?t=2997&postdays=0&postorder=asc&start=60

Rájöttem vlamire kedves segítõkész kolégák....
Aki segít a kattingatós pézkeresési programunkban, hogy növeljük a pénzünket ugykell kattintani hogy rákattintasz a hirdetésre és a hirdetésen belül is vlahiva kell kattintani mert a google ugy nézi hogy van oldal megjelenítés és kattintás és ha csak ránézel azt csak oldal megjelenítésnek nézi és az kb 0.00000000001 dolcsit hoz kb 😄

Mindkillers
De azt tudod hogy nem csak a testcenter2-t kellett letöltened,hanem ott a Synetic fórumon ahová a link mutat asszem néhány hozzászólással késõbb ott van egy patch is hozzá,ami neked kell?!

köszi már megoldottam ! bentvolt a testcenter 2 rosszul ! köszi igazad volt! mostmár megy

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Mindkillers
First Christmas gift... (Toyota MR2 SW 20)

...Azaz az elsõ karácsonyi ajándék.Eredetileg a Japanese Packba készült,de hamarabb kiadásra kerül csak nektek,csak a HWRMT-n,és csak most.

HWRMT

SimaSuna
nem mind1ik G power fejlesztésü 😛
Mindkillers
Akkor ezt most nem értem.A játék fõkönyvtárába a megfelelõ helyekre (AddOns/Sceneries,Sceneries,Racedat,stb könyvtárakba,ahogyan kell) tettél már be addon pályát?Akkor most van addon pályád a játékba berakva vagy nincs?

az az érdekes hogy nincs egyetlen egy addon pálya se bent !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

nem !

õ az !

Pepsi Twist
honnan tod? szinte mindeggyik BMW-nek ugyan ilyen a kilométer órája...

SimaSuna
Pepsi Twist
melyik Bömös lesz?

SimaSuna
hmmm...BMW powa!!!!4 😄d
Mindkillers
Sokat sejtet...

Mindkillers
Az a baj,hogy valamelyik Addon pályád rosszul van telepítve,vagy bemásolva,ezért nem indul el a program,nekem az általam készített félig kész és hiányos pályák miatt csinálta ezt.Gondolkozz el azon hogy melyik pálya telepítése után kezdte ezt és azt a pályát töröld ki/tedd be újra!

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!😊
sziasztok !

lenne egy kis problémám.
wr2 manager amikor inditom kidob egy error-t hogy: Read beyond end of file
és ennyi nemtudok semmit csinálni csak kilépni.
van ötlete valakinek mi lehet?

köszi! (Kellemes karácsonyt mindenkinek!)

Attila889
Boldog karácsonyt mindenkinek

autoszimulator
Boldog Karit 😛

.: mobilize.hu :.

Smicy2
Kellemes Ünnepeket! 😊

Charade GTti

Pepsi Twist
jajaja BOLDOG KARÁCSONYT 😄

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hykao
Huh, köszi szépen! Nem volt egyszerû ezt angolul továbbítanom, de szerencsére megértette a srác! Köszi! 😊