19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Bence00111
    Mivel lehet komvertálni autókat WR2-be?????
  • Mindkillers
    Norbee! Tegnapra nem,csak a hét folyamán érkezik meg a játék.Feltelepítem aztán indulhat újra az igazi modding
  • Szildramor

Mazda RX8 mániákus lettem de gondolom észrevettétek :D
  • Zsolti9014
    sajnos ez még eggyel előtte van: nincs ellenfél a pályán. :D
    de azért köszi
  • hykao #10076
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jól emlékszem, kell néha hagyni egy kis előnyt az ellenfeleknek - persze nem túl sokat -, majd a szélárnyékukban felgyorsulni - túlszárnyalva az amúgy elérhető sebességet -, és a végén pedig az élre törni.
  • Szildramor
    szégynelm de én neki sem álltam a kampánynak :D ha végigviszed nyomjunk egy multit. Kíváncsi vagyok mi lesz
  • Zsolti9014
    megcsináltam mindent mégegyszer aranyéremre, ami nem az volt. így tovább is engedett

most ott akadtam el, amikor oválon kell menni az Alfa 33/2 Daytonával. 5x kell futni 300 km/h-t, ezt megcsináltam 6x is, de a 285-ös átlag helyett 283 ig jutok csak.
    ezzel megint el leszek egy ideig.
  • Zsolti9014
    kösz a tanácsot
  • zroland
    Ha jót akarsz magadnak ne rakd be..ez az én véleményem...folyton szétzúznak a kocsik:D
  • cheatman
    Sziasztok! Nemtudná elküldeni valaki az Autobhan-hoz az inteligent traffic-ot? Nem találom sehol! Köszi előre is!
  • Szildramor

új matricák J.S.Paint-től letölthetők itt >> Paintmasters Vinyl Topic persze ez a verzió nem, mert ez egy hibrid kocsi :D 2-ben egy új felni, új hang, erősebbik motor és új szinek. Gyakoroltam egy picit :)
  • hykao #10069
    Legújabb patch, ha nem lenne fent. Ha fent van, akkor pedig csinálj meg egy-két korábi versenyt - ha lehet aranyra -, és tovább fog engedni.
  • Zsolti9014
    Olyan problémám lenne, hogy:

Karrier módban kezdtem játszani, és most harminc-valahány százaléknál tartok. Megcsináltam a Big City II-t (a parkolóházas) és a következő pálya továbbra sincs feloldva. Nem tudok továbbmenni valamiért.
  • dodokacsa14
    ok :D
  • Szildramor
    Uzumaki Naruto vagyok különleges képességeim vannak meg minden. Nem Szegeden lakom hanem Konoha faluban és hokage lesz belőlem ha nagy leszek :D Röviden ennyi. És a rettenetes pusztító kilenc farkú rókadémon szelleme lakik bennem. Remélem tisztázódott ez a Mészáros Krisztina dolog.....
  • Rezs
    jövőre
  • dodokacsa14
    Meszes krisztiánnak hívnak????
  • Szildramor

***nem ugyanaz!!! :)
  • Szildramor
    Nemtalált :D
  • SZilaJMaGGoT
    Amint befejezték...
  • dodokacsa14
    Naruto!!! Fogadok hogy szegedi vagy!!!
  • Szildramor
    Academi és 3 :D kicsit korán van: reggel 7-kor feküdtem....
  • Szildramor
    Jedi Akademy 2 kardozós játék és általában minden gagyi laptopon elfut. Imádom mert jó benne a multi :)
  • istenfegyvere
    istenfegyvere
    ma 06:54 | privát | válasz erre | #10048
    Mikor lesz kész a skoda pack??:D
    -------------------------------------------
    Amerikai Egybesült Állatok
  • dodokacsa14
    Bocs hogy megkérdezem de mi az a JK3???
  • Szildramor
    a vidikártyád fapados így a felbontás is legyen az. Igaz hogy Syneticesek azt mondták el fut a gépeden de auzért nem olyan egyszerű egy akkora pályát megjeleníteni ám. Kint a WR2_Setup-ra kattints és minden minimumra. Ha úgy sem megy akkor tedd fel a JK3-at. Az talán elfut :D
  • dodokacsa14
    jah és ezt minden pályán megcsinálja
  • dodokacsa14
    Ez teljesen alap game. Még nem raktam hozzá semmit. Készítek egy profilt aztán belemegyek a karrierbe és ott kiválasztom hogy melyik pálya (ugye az első mert csak akkor kezdem a játékot) autót is választok és rányomom az entert és akkor hozza ki.
  • SZilaJMaGGoT
    Amint befejezték...
  • istenfegyvere
    Mikor lesz kész a skoda pack??:D
  • Szildramor

:D
  • Szildramor
    Melyik pályánál? mert autobahn és még egy pár ezt csinálja. 3-szor kell entert nyomni. Vagy telepítős játékot feltenni és WR2maneger segítségével beolvasni. Ezekkel a problémákkal találkoztam: ami ezen felül van azt sajna nemtom :D
  • Rezs
    Ez egy alap játék addon-ok nélkül, vagy csak az addon pályán csinál így?
    nem az autók hanem a pálya hibája szokott lenni.
  • dodokacsa14
    Kéne egy kiss help de nagyon gyorsan. Valki létszi segítsen!! Amikor be akarom töltetni a játékot vagyis a pályát akkor kiírja ezt a szöveget: "Load operation failed! Please enter to continoue." Én rányomom az entert és visszadob hogy válasszak autót. És ez mindeggyik autónál így van. SEGÍTSETEK!!! A gépigényről kerestem infót és én még pont beleférek!
    A gépem: 1800Mhz proci
    512MB ram
    64MB videó kártya
    Mégegyszer kérek mindenkit hogy segítsetek.
  • istenfegyvere
    mikor lesz kész a skoda pack?????
  • Szildramor

Mazda RX8
  • Szildramor

kicsit átalakítva és megszépítve :)
  • Szildramor
    van 4 verzióm de egyik sem a WR1-es verzió. Szeretnék egy ötödiket is olyat mint NFSU-2 ban csináltam. Megpróbálom kiszedni játékból :)

• Szildramor
    ez nem az :D
  • Mindkillers
    RX8 már régóta van.Több mint egy éve elkészítettem...