19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#9997 akkor most szólnék.
mindenféle nagyfelbontású kép jöhet részletket priviben küldöm -
#9996 nemtom hogy mit szabad megosztani meg mit nem de az se jó hogy itt pihennek a gépemen. Bedöglik és elúszik az összes.... -
DjVktr #9995 Rendben Majd ha esteleg képekre van szükséged, szólj, és küldök.
Köszönöm -
#9994 Norbee? egy-két convertemet ami jobban sikerült fel lehetne tenni HWRMT-re?? -
#9993 Készül a 205. A Skoda pack után folytatom. A baj az, hogy újra kell texturázni. -
DjVktr #9992 Sziasztok!
Érdeklődnék hogy Peugeot 205 ügyben mizu, foglalkozik vele valaki?
Illetve azt szeretném még megkérdezni, hogy több screenshot-on is láttam hogy a játékoson kívüli autók, tehát a "traffic" sem alap autókból áll. Azt hogy lehet megcsinálni? Illetve ha ez egy mód akkor honnan lehet letölteni? Előre is köszi! -
autópályarendőrség :D -
#9990 na - kérdésed HOZZÁM amire HELYESEN válaszoltam következő>> 2008. okt. 14. 20:05 | privát | válasz erre | #9951 << amit itt olvashat minden érdeklődő >> köcsögözés elött kattintsá rája csabókám és a csatolást is figyeld meg << részemről ennyi: gyerekekkel nem vitatkozom :P -
csabóbp #9989 Norbee sokkal jobb fej mint te !!!!!!!! ennyi ő legalább elvállalta a skodát !!!! és nem mondta h szerezzek 3d modelt honna af....ból szerezzek 3d modelt -
csabóbp #9988 nem is hozzád szoltam az ibizával !!!!!!!!!!!! -
csabóbp #9987 mé ki vagy te itt? -
#9986 olvasd vissza köcsögözés elött merrt arról nem én tehetek hogy te azthiszed: egy délután összedob neked valaki egy ibikét mert olyan szépen kérted. Egyszer pofára estél attól még nem kell másokat miatta megsérteni. Az idézet még mindig ott van amit NEKEM írtál. A köcsögöket meg hagyjuk ki: ez nem az az oldal: fogd vissza magad. -
csabóbp #9985 haha ...naruto nagyon vicces vagy
nincs szükségem ilyen köcsög embere mint te na csá !!!!!!!! -
#9984 kérdésed a következő kiscsillag>>> " mi a német oldal cime ????????? " -> így most mit mondjak? Az ibizádat nem fogja szerintem megcsinálni senki. Szerezz be 3D-s modelt és akkor lehet szó róla. Tudod te mennyi idő egy ilyen model elkészítése srác??? -
#9983 Legközelebb használda válasz erre gombot azért van. Mi kellett volna? -
csabóbp #9982 ird már le lécci -
csabóbp #9981 gtasa oldala jött be !!!!!!! onna h szeddjek le wr2höz kocsit? -
#9980 >>> naugye :D -
csabóbp #9979 ird már le lécci -
#9978 most használtam: leszedtem Opel Zafirát onnan :P szal VAN :D -
csabóbp #9977 nincs ! -
#9976 ....és az MSN közelebbhozta az embereket :D -
#9975 de mit importáljakbe, milyen fájltipust? -
#9974 File > open/import -
#9973 lőször osdz meg velem az alapot pls:)))
#nexia: nagyon fain!!! -
#9972 Wr1- ből áttettem az opel calibrát wr2- be és azt szeretném tuningolni zmodellerbe és ebbe szeretném a segítségeteket kérni -
közeleg a második kiadás: javított ajtók Norbee-tól, belső nézet, új hang, színtuning. És a Skoda pack is beérik a héten :) -
#9970 Hellosztok lenne egy kérdésem, hogy lehet zmodellerbe betenni autót. Előre is köszi -
#9969 van közte sok wr1-es gép meg Snyder bácsi öt csomagja meg Norbee prototipusok és tesztautók és Pedro féle convertek. De nem töltöttem le mindent GAmes revure-ról szóval még nőhet a szám az elkövetkező félórában ha a mennyiségre gyúrok rá :D -
zroland #9968 683??? de abból egy csomó olyan, amit te csináltál nem? -
#9967 + a 90 alap vagy mennyi volt alapból fene se tudja :) -
#9966 683 darab :D -
zroland #9965 Kíváncsi voltam...:D nekem 425db :D -
#9964 374 db autó :D -
zroland #9963 Volt a játékhoz egy robogó kiegészítőm..már nem tudom mi volt a neve...csak annyira emlékszek, hogy 4 keréknyomot húzott magaután :D Nektek mennyi autó van betéve a játékba? -
#9962 Holnapra befejezem csak meló miatt csúszik. Norbee majd bevizsgálja és után felőlem mehet a szalonba :) -
#9961 szép hangú 4 henger nem is van -
zroland #9960 jah:D hogy áll az autó?már jáccanék vele...:D -
#9959 majd 200-al megy?? de ez valami tuning hang lehet. Lehet neki szép hangot csinálni :) -
zroland #9958 Nexi hangja: Youtube nexia