World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HA ÚJ ADDON PÁLYÁT TESZEL A JÁTÉKBA MINDEN ESETBEN A WR2 MANAGER NEVÛ PROGRAMOT EL KELL INDÍTANI ÉS AZ ADDON PÁLYÁKAT KI KELL JELÖLNI ÚJRA,MAJD A PROFILNÉV KIPIPÁLÁSA (BAL FELSÕ SAROK) UTÁN A "SAVE ALL CHANGES" GOMBOT MEG KELL NYOMNI!!! CSAK EZUTÁN FOG A PÁLYA A JÁTÉKBAN MEGJELENNI!!!
A MÁSIK DOLOG:MULTIZÁSNÁL HA VALAKINEK NINCS MEG VALAMELYIK ADDON AUTÓJA ÉS GYORSAN LETÖLTI,ÉS BE IS TESZI A JÁTÉKBA AKKOR AZ "MP_LOUNGE"-BÕL KI KELL LÉPNIE ÉS ÚJRA KELL INDÍTANIA AZT,MERT CSAK AKKOR FOGJA TUDNI HASZNÁLNI A FRISSEN BERAKOTT ADDON AUTÓT.
Egyebet nem tudok elmondani,kérem kapcsolja ki... (Szalacsi)
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Én írtam hogy találtam megoldást a mutatók egyszerû pozícionálására!Annyi a lényeg,hogy az MTkit-ben a materialok közül kiválasztod azt amelyik a mûszerfal óraegységét is tartalmazza.Ezután egy "Null" értékû fényforrást bepozícionálsz halálpontosan a km órára.Ezután az editcarban az X Y Z pozíciókat bevésed a megfelelõ helyre (Cockpit/speedo)és utána a fordulatszámmérõvel és a kormánnyal is ugyanez a helyzet.Tehát az MTkit-et használod a pozícionáláshoz 😊
A scale (osztás) értéke minél nagyobb,annál lassabban mászik a mutató,így lehet összehangolni a valós sebességértéket és fordulatszámot a mutatók által mutatott értékkel.A km órához viszonylag kis érték kell (15-25) a fordulatszámmérõhöz nagy érték (2000-2500) szokott kelleni.A start angle (alaphelyzet) a mutató alaphelyzetét adja meg ha 0 akkor a mutató balra vízszintesen áll,általában -60 -45 körül szokott lenni. A size (méret) pedig a mutató hossza mm-ben.Olvastam hogy régebben foglalkoztál vele Te is,ezért ez a rövid leírás inkább a többieknek szól akiket érdekel,és eddig ezeket nem kisérletezték még ki.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!!!
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Szóval mi a trükk? 😊
kösz nem.
Forza.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
(je a videókátyám számát tékeltem xD)
Arab Drift Map Mod
Ha segíteni szeretnétek a HWRMT csapat fejlõdését mint webioldal mint egyebek (:, akkor egyszerüen megtudod tenni hogy a HWRMT-n szereplõ reklámokra rákattintasz és bezárod. Ez csakis azért jó mert ezért pénzt fizetnek nekünk hogy reklámozunk és a pénzt az oldal fejlesztésére szánnánk.
Üdvözlettel:
Gibor
HWRMT

én is azt tettem -.-