World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
jajaja BOLDOG KARÁCSONYT 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

hykao
Huh, köszi szépen! Nem volt egyszerû ezt angolul továbbítanom, de szerencsére megértette a srác! Köszi! 😊
Mindkillers
Drága kedves WR2-t játszó barátaim!(Tisztelet a kivételnek)

HA ÚJ ADDON PÁLYÁT TESZEL A JÁTÉKBA MINDEN ESETBEN A WR2 MANAGER NEVÛ PROGRAMOT EL KELL INDÍTANI ÉS AZ ADDON PÁLYÁKAT KI KELL JELÖLNI ÚJRA,MAJD A PROFILNÉV KIPIPÁLÁSA (BAL FELSÕ SAROK) UTÁN A "SAVE ALL CHANGES" GOMBOT MEG KELL NYOMNI!!! CSAK EZUTÁN FOG A PÁLYA A JÁTÉKBAN MEGJELENNI!!!

A MÁSIK DOLOG:MULTIZÁSNÁL HA VALAKINEK NINCS MEG VALAMELYIK ADDON AUTÓJA ÉS GYORSAN LETÖLTI,ÉS BE IS TESZI A JÁTÉKBA AKKOR AZ "MP_LOUNGE"-BÕL KI KELL LÉPNIE ÉS ÚJRA KELL INDÍTANIA AZT,MERT CSAK AKKOR FOGJA TUDNI HASZNÁLNI A FRISSEN BERAKOTT ADDON AUTÓT.

Egyebet nem tudok elmondani,kérem kapcsolja ki... (Szalacsi)

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Helló Hykao! Köszi a képlink javítást!

Én írtam hogy találtam megoldást a mutatók egyszerû pozícionálására!Annyi a lényeg,hogy az MTkit-ben a materialok közül kiválasztod azt amelyik a mûszerfal óraegységét is tartalmazza.Ezután egy "Null" értékû fényforrást bepozícionálsz halálpontosan a km órára.Ezután az editcarban az X Y Z pozíciókat bevésed a megfelelõ helyre (Cockpit/speedo)és utána a fordulatszámmérõvel és a kormánnyal is ugyanez a helyzet.Tehát az MTkit-et használod a pozícionáláshoz 😊

A scale (osztás) értéke minél nagyobb,annál lassabban mászik a mutató,így lehet összehangolni a valós sebességértéket és fordulatszámot a mutatók által mutatott értékkel.A km órához viszonylag kis érték kell (15-25) a fordulatszámmérõhöz nagy érték (2000-2500) szokott kelleni.A start angle (alaphelyzet) a mutató alaphelyzetét adja meg ha 0 akkor a mutató balra vízszintesen áll,általában -60 -45 körül szokott lenni. A size (méret) pedig a mutató hossza mm-ben.Olvastam hogy régebben foglalkoztál vele Te is,ezért ez a rövid leírás inkább a többieknek szól akiket érdekel,és eddig ezeket nem kisérletezték még ki.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!!!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

KG21
jólvan, akkor nem vagyok hülyébb az átlagnál 😄

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

hykao
Én ha jól emlékszem valahol 15-16 körül írtam be a Synetic fórumra, hogy mi a rák van... 😊))
autoszimulator
Én a harmadikat elbuktam, azt hittem hogy ennyi 😄

.: mobilize.hu :.

hykao
Ne izgulj, én is beszoptam anno meg még gondolom sokan mások! 😊
KG21
neee, énmeg napok óta szarakodok itt vele 😄 akkor csak simán veszítenem kell és vége? Tök hülyének érzem magam 😄

hykao
Végtelen! 😊)) Addig tart, ameddig továbbjutsz. 😊
KG21
meg tudná nekem valaki mondani ebbõl még hány futam lesz? Mert rohadt unalmas már mindig ugyanaz a pálya...

hykao
Aham! Hát mikrõl maradok én le... 😊 Mindenesetre helyrehoztam a képet a hozzászólásban. 😊
autoszimulator

Amúgy én sem látom játékban <#lookaround>

.: mobilize.hu :.

hykao
Ha jól emlékszem valamelyikõtök írta, hogy van valami megoldás a mutatók pontos beállítására, anélkül, hogy 1000x ki-be kéne lépni. Pont ma kérdezte tõlem egy német srác, hogy én, hogy csináltam anno, de én bizony ki-be léptem 1000x, mire belõttem nagyjából egy-egy belsõnézet mutatóit. Ráadásul eredeti játékkal, ami ugye a lemezellenõrzés miatt még idõigényesebb volt. 😊

Szóval mi a trükk? 😊
hykao
Arab pálya? 😮
Attila889
de a HWRM-elre érdemes regelni mert nagyon szép modelleket csinálnak a srácok(Pl: Gibor,Hyko)stb......és én tisztelem ezeket a munkákat szóval szerintem te is regelj be mert oda télleg megéri 😊

te tudod... ahogy gondolod.... ha neked nemér meg egy reget... amugy a pár modelt helyesbíteném tzucatra mert már olyan 20 autónk fent van. és még sokminden, de most ezeket te nem láthatod mert nem vagy bejelentkezve, na mind1.... a reklám kattintásokat köszönjük szépen.

arty
utálok regelni 😄 a google hirdetéseket igyis végigkattingattam, de nem akarok 127 helyre beregelni pár modellért ... gondolj bele, h milyen lenne, ha mindenhova, ahonnan leszedhetsz vmit, regelni kéne.

kösz nem.

Forza.

hello lenne egy hülye kérdésem be tettem az arab pályát de a játékba nemtalálom<#nemtudom> elõre is kössz
Pepsi Twist
van krekk, úgyhogy simán indul...

oneal1
hali!

ez is starforce os?vagy indul simán?
van olyan jó mint az elõzõ?😊

köszi!!

!Forza Ferrari!

ez nem drift, inkább Manji -.-

(je a videókátyám számát tékeltem xD)

Mindkillers
Salem Aljkum vag mifene.Gondolom sokan láttátok már az idióta arabokat a youtube-on vagy más videómegosztón ahogy lapolják a fehér összkerekes verdákat elhagyatott utakon a sivatagban vagy a legnagyobb forgalomban a város közepén.Ezt a feelinget varázsolta SevrouK a WR2-be "Arab drift map mod" néven,és letölthetõ a Borgon!

Arab Drift Map Mod

Pepsi Twist
bezony reggelj

w77d
nem nagy cucc regelni, én már régóta regelve vagyok 😊

hátmiért nem regelsz?

arty
biztos ez is szép, nagy kár h regelni kell nálatok 😞

Forza.

kombi trabi igen...

w77d
az már megszokott, meg már régóta van 😊

a trabi nemaz? 😞

w77d
az IFA poén lesz 😄

ITT találtok egy kis újdonságot.

Kedves fórumozók!

Ha segíteni szeretnétek a HWRMT csapat fejlõdését mint webioldal mint egyebek (:, akkor egyszerüen megtudod tenni hogy a HWRMT-n szereplõ reklámokra rákattintasz és bezárod. Ez csakis azért jó mert ezért pénzt fizetnek nekünk hogy reklámozunk és a pénzt az oldal fejlesztésére szánnánk.

Üdvözlettel:
Gibor
HWRMT

12346
neked^^ nekem még mindig jobban bejön a wr1. a 2 vhogy túl buta, konzolszagúnak hat. két dolog zavar engem leginkább. az egyik, hogy mintha az elsõ részben talán több köze lett volna az autónak az úthoz, és mintha nagyobb befolyással bírtak volna a rá ható erõk. a másik pedig az, hogy már megint nem lehet oldalra nézelõdni:/ csak elõre, mint a lovak... ez pedig fos. fõleg, hogy jelen esetben több értelme is volna, mivel van forgalom.

nem nehéz.. csak értelmetlenség...

12346
ahogy lestem, egyre több autót tolnak át tdu-ból wr2-be. a wr2-es autókat nehézkes átkonvertálni az elõzõ wr-be?

Ha fent vagy MSN-en írhatnál... fontos... (:

Pepsi Twist
nem újdonság 😄

Elárulom hogy a simson készülõdik... épp a kerekeket lövöm be jõ helyre 😄

Pepsi Twist
sztem ja

kisradai
a ps2-õs változatban van manuális váltó meg irányjelzõ?

Pepsi Twist
na látom te megcsinálod 😄

Zsolti9014
na, még majdnem hasonlít is 😄

Hajrá Magyarország!

Mindkillers
Konkrétan ezaz <#eplus2>

Mindkillers
Nekem van egy ilyen "Babetta" Fellingû modellem,meg akartam csinálni csak sosem jutottam el odáig...

Pepsi Twist
ok

Zsolti9014
keresem azt a modellt!

Hajrá Magyarország!

töröld..
én is azt tettem -.-

fagyaszd vissza... 😄