19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • 12346
    csak simán be kell másolni a főkönyvtárba a két txt-t, aztán mennie kell.
  • 12346
    hát ebből pl egyik sem fogott meg:) mellesleg ne jöjjön nekem senki ilyen nyomi szöveggel, hogy "te biztosan jobbat csinálsz". ennyi erővel akkor semmiről nem lehetne véleményünk.
    a többit meg inkább hagyjuk:/
  • norman001
    hy milyen progival vagy progikkal kell csinálni pályát?
  • Josku20
    hogy kell aktiválni a Demage Mod-ot?
  • Josku20
  • Josku20
    Hy nektek sem játsza vissza az Arab Mod-pályán ment versenyt! mert rámek hogy visszajátszás és nem jácca vissza! Mi lehet a baja! Előre is THX
  • kemszi2
    én örülök hogy ha a zh-im megvannak:Dnem hogy publikáljak
  • Szildramor
    Azért volt fontos ez a hír mert TomWin kivonulással fenyegetőzik a WR2-ből és így legalább lesz utánpótlás a csúcskategória képviseletében is. Jobban várom Norbee Skoda-packját de attól még a sokadik Zondát is beteszem a gyűjteményembe :D Ti is publikálhatnátok valamit néha :)
  • kemszi2
    egyébként hanyadik zonda ez már a játékohz?
  • Szildramor
    jó dolog ha az embernek van véleménye de a hír XDriveR visszatéréséről szólt. Mért nem ahoz szólt hozzá ha már egyszer vette a fáradságot? Nem a kocsit akartam eladni 321 :D
  • SZilaJMaGGoT
    Feltételezem mint autó nemteccik neki, nem mint mod... Szal nem a minőségére utalt...
  • Josku20
    Hali mki hogy lehet szervert indítani a WR2-höz neten?
  • Szildramor
    itt az egész lista:

>>>GTR Evolution carlist:

- Dodge Viper GTS/R
    - Gumpert Apollo GT
    - Lister Storm
    - Marcos MarcoRelly GTS
    - Mosler MT900R
    - SunRed SR21
    - BMW Z4 GTR
    - Dodge Viper Comp. Coupe
    - Gillet Vertigo Streiff
    - Seat Cupra GT
    - Gumpert Apollo

>>>Race Driver: Grid carlist:

Audi R10 Tdi
    Chevrolet Corvette C5-R
    Ford Mustang GT-R Concept
    Honda NSX-R (Pro Tuned Class)
    Koenigsegg CCGT (GT1 Class)
    Lamborghini Murcielago RGT
    Nissan R390 GT-1
    Nissan Skyline GT-R Z-Tune
    Pagani Zonda R
    Panoz Esperante
    Porsche 911 GT3-RSR (GT2 Class)
    Saleen S7R
    Spyker C8 Spyder
    TVR Tuscan Challenge

----- és jokat csinál. A kedvenc RX-emet is ő csinálta annó. 123 sajnálom ha neked nem jön be a munkája. Biztosan azért mert jobbakat csinálsz :D
  • 12346
    hát ez pont az az autó, aminél meg sem fordulna az ember fejében, hogy 'letőccse x)
  • Josku20
    Hali lesz pár drift vidi!
  • Szildramor
    Végre visszatértek az oroszok is a wr2-be :D ma tette fel XDriveR ezt a Zondat GIRD-ből. Szép munka mint a régi szép időkben. Jót tett a nyár az emberekkel :D >>> XDriveR Borgon itt XDriveR's SHOWROOM:RESURECTION!
  • norman001
    milyen
  • norman001
    hy mijen progival vagy progikkal kell csinálni pályát?
  • Szildramor
    Tudom de szerintem kutya se nézi az ilyeneket :) de privben adhatom másnak is?
  • Szildramor
    Geri: a Nexiát majd Norbee fogja feltenni miután átnézte. Próbaverziót át tudom küldeni ha kell.
  • Rezs
    Elmondtam már h miért nem teszem fel. Ha valakinek kell megtalálja nemigaz?
  • Rezs
    várom már:)
  • GeriR
    NARUTo honnan lehet letölteni ezt az új NEXIát? mert a HWRM-en csak az első változat van amiben nincs belső nézet és az ajtók is "vastagabbak"!
  • Szildramor
    Norbee? azt a csoda videótutorialt nem teszitek fel HWRMT-re. Istenkirály a zene alatta meg hihetetlen hasznos is kezdőknek :) (én már csak tudom :D )
  • Szildramor
    HAJRÁ KEMSZI :) Sok szép kocsit és képet is róla pessze ide :D
    És egy kis újítás: Synetices kocsikért nem büntetnek ha megosztom meg EA-gameszesekért sem ezért holnap nyílt napot tartok aki szeretne tesztelni azt szivesen látom. Este nyolc után lenne multi. A szerver nevét és a belépő kódot msnben küldöm el. Ha valakit érdekel küldjetek msncímet privben. A holnapi tesztalany ő lesz - sikerült megoldani a matrica homályosságot így most csillogós :) Köszönet Norbee-nak a segítségért nagyonnagyon!!!
  • kemszi2
    még a végén kedvet kapok,hogy csináljak vmi autót megint XD
  • Josku20
    Hy Vmi jó magyar oldalt tudtok ahonann le lehet tölteni több cuccott a game-hez!
  • DjVktr
    Nincs mit
  • Josku20
    Köszi a Segítséged már felismerte mind 2t !
  • DjVktr
    Én oda csomagoltam ki. Aztán ha sikerült elindítanod, akkor a sceneries-nél, ha jó helyre másoltad a pályákat látnod kell őket, és be kell pipálnod előtttük a négyzetet, majd "save all changes", és kész:)
  • Josku20
    A játék könyvtárba kell a wr2man-t kicsomagolni?
  • Josku20
    A Surfers sem megy de hátha mostmár fog! Csak még lekell töltenem a wr2man-t amit DjVktr mondott
  • Josku20
    THX Rem jó lesz! De hol találom a progot?
  • Josku20
    Na segítsetek pls
  • Szildramor
    Csak azt nem? a többi pálya megy?
  • DjVktr
    Hali!
    Fel kell tenned a wr2man progit, és ha jó helyre másoltad be az arab drift mód cuccait, akkor a wr2man progi látni fogja, és az előtte lévő négyzetbe tenned kell egy pipát, aztán elmented, és kész is vagy.
  • Josku20
    Hy feltelepítettem az Arab Drift mod-ot de nem találom pls segítsetek!
  • Josku20
    Hy mki! Nekem az a problémám hogy letölöttem az Arab Drift Mod-ot bemásoltam mindent ahogy kell, de nem adja be a játék mi lehet a baj? Pls Segítsetek! Előre is Köszi!
  • Szildramor
    ez az igazi tutorial >>> HWRMT -re regisztrálj és utána nolvashatod. Az előzőt is érdemes azért átolvasni
  • Szildramor
    Ez a tutorial van >> convertálás persze nem mindegy hogy honnan. Valaki nem tud segíteni NFSU2-ből kitömöríteni modelleket és tuningalkatrészeket?