19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#10120 csak simán be kell másolni a főkönyvtárba a két txt-t, aztán mennie kell. -
#10119 hát ebből pl egyik sem fogott meg:) mellesleg ne jöjjön nekem senki ilyen nyomi szöveggel, hogy "te biztosan jobbat csinálsz". ennyi erővel akkor semmiről nem lehetne véleményünk.
a többit meg inkább hagyjuk:/ -
norman001 #10118 hy milyen progival vagy progikkal kell csinálni pályát? -
#10117 hogy kell aktiválni a Demage Mod-ot?
-
#10116 -
#10115 Hy nektek sem játsza vissza az Arab Mod-pályán ment versenyt! mert rámek hogy visszajátszás és nem jácca vissza! Mi lehet a baja! Előre is THX
-
#10114 én örülök hogy ha a zh-im megvannak:Dnem hogy publikáljak -
#10113 Azért volt fontos ez a hír mert TomWin kivonulással fenyegetőzik a WR2-ből és így legalább lesz utánpótlás a csúcskategória képviseletében is. Jobban várom Norbee Skoda-packját de attól még a sokadik Zondát is beteszem a gyűjteményembe :D Ti is publikálhatnátok valamit néha :) -
#10112 egyébként hanyadik zonda ez már a játékohz? -
#10111 jó dolog ha az embernek van véleménye de a hír XDriveR visszatéréséről szólt. Mért nem ahoz szólt hozzá ha már egyszer vette a fáradságot? Nem a kocsit akartam eladni 321 :D -
#10110 Feltételezem mint autó nemteccik neki, nem mint mod... Szal nem a minőségére utalt... -
#10109 Hali mki hogy lehet szervert indítani a WR2-höz neten? -
#10108 itt az egész lista:
>>>GTR Evolution carlist:
- Dodge Viper GTS/R
- Gumpert Apollo GT
- Lister Storm
- Marcos MarcoRelly GTS
- Mosler MT900R
- SunRed SR21
- BMW Z4 GTR
- Dodge Viper Comp. Coupe
- Gillet Vertigo Streiff
- Seat Cupra GT
- Gumpert Apollo
>>>Race Driver: Grid carlist:
Audi R10 Tdi
Chevrolet Corvette C5-R
Ford Mustang GT-R Concept
Honda NSX-R (Pro Tuned Class)
Koenigsegg CCGT (GT1 Class)
Lamborghini Murcielago RGT
Nissan R390 GT-1
Nissan Skyline GT-R Z-Tune
Pagani Zonda R
Panoz Esperante
Porsche 911 GT3-RSR (GT2 Class)
Saleen S7R
Spyker C8 Spyder
TVR Tuscan Challenge
----- és jokat csinál. A kedvenc RX-emet is ő csinálta annó. 123 sajnálom ha neked nem jön be a munkája. Biztosan azért mert jobbakat csinálsz :D
-
#10107 hát ez pont az az autó, aminél meg sem fordulna az ember fejében, hogy 'letőccse x) -
#10106 Hali lesz pár drift vidi! -
#10105 Végre visszatértek az oroszok is a wr2-be :D ma tette fel XDriveR ezt a Zondat GIRD-ből. Szép munka mint a régi szép időkben. Jót tett a nyár az emberekkel :D >>> XDriveR Borgon itt XDriveR's SHOWROOM:RESURECTION!
-
norman001 #10104 milyen -
norman001 #10103 hy mijen progival vagy progikkal kell csinálni pályát? -
#10102 Tudom de szerintem kutya se nézi az ilyeneket :) de privben adhatom másnak is? -
#10101 Geri: a Nexiát majd Norbee fogja feltenni miután átnézte. Próbaverziót át tudom küldeni ha kell. -
#10100 Elmondtam már h miért nem teszem fel. Ha valakinek kell megtalálja nemigaz? -
#10099 várom már:) -
GeriR #10098 NARUTo honnan lehet letölteni ezt az új NEXIát? mert a HWRM-en csak az első változat van amiben nincs belső nézet és az ajtók is "vastagabbak"! -
#10097 Norbee? azt a csoda videótutorialt nem teszitek fel HWRMT-re. Istenkirály a zene alatta meg hihetetlen hasznos is kezdőknek :) (én már csak tudom :D ) -
#10096 HAJRÁ KEMSZI :) Sok szép kocsit és képet is róla pessze ide :D
És egy kis újítás: Synetices kocsikért nem büntetnek ha megosztom meg EA-gameszesekért sem ezért holnap nyílt napot tartok aki szeretne tesztelni azt szivesen látom. Este nyolc után lenne multi. A szerver nevét és a belépő kódot msnben küldöm el. Ha valakit érdekel küldjetek msncímet privben. A holnapi tesztalany ő lesz - sikerült megoldani a matrica homályosságot így most csillogós :) Köszönet Norbee-nak a segítségért nagyonnagyon!!!
-
#10095 még a végén kedvet kapok,hogy csináljak vmi autót megint XD -
#10094 Hy Vmi jó magyar oldalt tudtok ahonann le lehet tölteni több cuccott a game-hez! -
DjVktr #10093 Nincs mit -
#10092 Köszi a Segítséged már felismerte mind 2t ! -
DjVktr #10091 Én oda csomagoltam ki. Aztán ha sikerült elindítanod, akkor a sceneries-nél, ha jó helyre másoltad a pályákat látnod kell őket, és be kell pipálnod előtttük a négyzetet, majd "save all changes", és kész:) -
#10090 A játék könyvtárba kell a wr2man-t kicsomagolni? -
#10089 A Surfers sem megy de hátha mostmár fog! Csak még lekell töltenem a wr2man-t amit DjVktr mondott
-
#10088 THX Rem jó lesz! De hol találom a progot?
-
#10087 Na segítsetek pls -
#10086 Csak azt nem? a többi pálya megy?
-
DjVktr #10085 Hali!
Fel kell tenned a wr2man progit, és ha jó helyre másoltad be az arab drift mód cuccait, akkor a wr2man progi látni fogja, és az előtte lévő négyzetbe tenned kell egy pipát, aztán elmented, és kész is vagy. -
#10084 Hy feltelepítettem az Arab Drift mod-ot de nem találom pls segítsetek! -
#10083 Hy mki! Nekem az a problémám hogy letölöttem az Arab Drift Mod-ot bemásoltam mindent ahogy kell, de nem adja be a játék mi lehet a baj? Pls Segítsetek! Előre is Köszi! -
#10082 ez az igazi tutorial >>> HWRMT -re regisztrálj és utána nolvashatod. Az előzőt is érdemes azért átolvasni -
#10081 Ez a tutorial van >> convertálás persze nem mindegy hogy honnan. Valaki nem tud segíteni NFSU2-ből kitömöríteni modelleket és tuningalkatrészeket?