19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Josku20
    Hogy kell és milyen programokkal pályát készíteni akarok magamnak csinálni 1et pls írjátok le Pm-ben köszi Hali
  • arty
    :D

---

Néha megyek 1-2 versenyt WR2-ben, mai napig imádom. A karrierben viszont már nem haladok, ahoz nincs elég erőm.

ezt csak úgy:
  • Szildramor
    Elkészült a Nexia V2 ->> letölthető itt HWRMT Külön köszönet Norbee-nak a 3D-s javításokért meg úgy minden másért is!!!
  • Szildramor
    Gyönyörű felnik És ki van szélesítve hátul?? Nagyon király :)
  • Rezs
    Új kémfotó a Skoda-pack tesztelésről.

• Rezs
    A lada fent van hwrmt-n.
    Csak "BA3" néven szerepel.
    Itt
  • norman001
    Köszi hogy válaszoltál de engem lejobban aza a lada izgat és még a fölsö 2,3,4 még ami érdekel azok le tölthetök onnan?Mert ha nem akkor türelemmel várok
  • Szildramor
    én meg rajztanár vagyok és animebuzi így nekem is olyan amilyen :D
  • arty
    Krom zseni, az izlése meg ... olyan amilyen :)
  • Szildramor
    Igen: NFSU :D Többek között Korm-nak is a kedvence, még egy pályát is áttett belőle Industrial Zone és hogy mit kell tudni Krom-ról??? Orosz, Moskvában lakik és ő csinált mindent amitől ez a játék nagy lett. Itt látható miket köszönhetünk neki az NFS pályán kívül Tools by Krom
  • arty
    beugrott az nfs undergo...
  • Willi Betz
    Ez jó!!
  • Szildramor
    Norman001 -> ezt a kettőt találtam pályaszerkesztő meg az editor. Scenery Tool-Kit (v2.30) és Scenery Editor (v0.7) és egy kis Need For Speed 2 hangulat :D Csináltam egy driftelésre és versenyzésre is alkalmas editcart ennek a nissannak és persze kivilágítottam neonokkal ahol igény volt rá 3D-s modellen. Auobahn éjszakaifutam ->
  • Mindkillers
    Bocsánat az elírásért, (Gibor)
  • Mindkillers
    Ezek egy részét a HWRMT-ről lehetett leszedni,csak Giróbor nem rakta fel őket az összeomlás után újra...

Jelenleg még sehonnan nem tölthetők,ha elkészülnek teljesen és minden rendben megy,úgyis belinkeljük mint régen.
  • zroland
    igen..ezt már próbáltam:( hol hibaüzenet, hol semmi nem jelent meg:( Kár pedig jó kis járgányok vannak....Skoda pack hol tart?:D
  • Josku20
    Thx tényleg hibát írt ki! Na mind1 :s
  • Rezs
    Ezek a modelek szépek, de wr2be ilyen állapotban nem mindig jók.
    A méretét és a térbeli elhelyezését be kell lőni a wr2 miatt, sőt ezek legtöbbször nincsenek texturázva.
    Elméletileg a DeepExploration megnyitja ezeket az lwo-kat ottmár lehet néhány dolgot kezdeni velük. Ha nem nyitja akkor kell a Lightwave hozzá.
    Zmodeler1-hez is készült .lwo plugin, de nemmindig nyitja meg szépen, főleg, ha felülete nem csak háromszögekből áll. (Ja és általában újra kell texturázni.)
    Egy gyors próbaként meg lehet csinálni, hogy egyszerűen azt mondod az MtKit2nek, hogy "Load LWO -> MOX" aztán megnézed mi készült. Általában hibaüzenet jön ki, de ha szerencséd van bennvan a model moxban.
  • Josku20
    Emberek pls help nekünk nem tudjuk hogy hogy kell a .lwo fájlokat bemásolni illetve telepítzeni a game-be előre is köszi!
  • Josku20
    Hát sorry nem ismeri fel egyik progi sem de ha meg tudok vmit írok priviben
  • Josku20
    Cs jah wr2man-el v. MTkit-el! pill megnézem és leírom!
  • kemszi2
    a Lancia :)
  • norman001
    hy jó kis gépek át tudnád küldeni valahogy vagy meg tudod mondani hogy honnan lehet leszedni?
  • zroland
    Valaki rájött már hogy EZEKET hogy lehet konvertálni wr2-be? Szerintem nem lenne vele sok munka..mivel a modell kész! Csak egy kis belülnézet....:P:D
  • Rezs
    egyik-másik talán használható
    MSN?
  • Rezs

Nálam ilyen is készül.
  • Mindkillers
    Norbee! Megérkezett az eredeti játék,csak 1790; volt.

Leporoltam a régi projekteket tartalmazó dvd-t és láss csodát,miket találtam...

(KLIKK a képre hogy nagyobb legyen)

• karakara
    Alig várom a skodákat....a fabia combi 1.2HTP motorral lessz?
  • karakara
    hello mindenkinek, akkor most tud valaki segítteni a texturázással?.........
  • norman001
    hy milyen progival vagy progikkal kell csinálni pályát?légyszi segitsetekelöre is köszi!!!!
  • zroland
    És sokára lesz kész?:D Fábia belülnézet...behalok:D
    Valaki mutassa már meg, hogyhan kell:(
  • Rezs
    Igaz... nem válaszoltam minden kérdésre. Lesz belsőnézet, koszolódás, néhol matrica, és wr2-es (lifegős alkatrészes) törés.
  • zroland
    És Norbee, Te csinálsz hozzá belülnézetet?:D
  • Szildramor
    Nem: Norbee csinálja :) max editcarolok ha már elalszik szegény a gép mellett a sok melótól.
  • zroland
    Azt gondoltam hogy skodák lesznek :D Belülnézetet Szildramor farag hozzá?:D
  • ChuckyHUN
    és kb mikorra?
  • Rezs
    Mondjuk Skodák?
    Lesz benne 105, 120, 136Rapid, 120Turbo, és valószínüleg lesz egy szakadt rozsdás is(az még nemtudom melyik típus lesz).
    És lesz külön fabia combi.
  • zroland
    A skoda pack-ban milyen kocsik lesznek?Lesz belülnézet is?:D
  • Szildramor
    neked sértés az hogy feltételezem azt rólad, hogy jobbat csinálsz??? érdekes fogyasztói hozzáállás a világhoz :D
  • Josku20
    THX