19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • csabóbp
    szép kocsi !
  • Josku20
    Cs köszi de úgy sem engedte Joinolni az 1ik srácot sztem a winfos tűzfala tesz be neki!
  • Szildramor
    ja az nem a szine. azzal lehet 3D éleket csinálni. Külön material felnyomom az ambientet alapszínen és olyan mint az élcsillogás. Ki lehet nyomni de minthogy csak tesztmatrica nem szórakoztam vele :)
  • Mindkillers
    Kár hogy kilátszik a kocsi piros színe :(
  • Mindkillers
    @Josku!

Amikor játékot kreálsz (Create game) akkor a MAX PING elől a jelölőnégyzetből szedd ki a pipát!!!
  • Szildramor

egyik kedvenc kocsim volt annakidején és hála az égnek a kedvenceimet nem szokták lezárni :D
  • Josku20
    na lépek bye all
  • Josku20
    ok megsasolnám ha lenne vki wr2 online akivel tesztelhetném
  • kemszi2
    kapcsold ki az winfos tűzfalat hátha az baszik be
  • Josku20
    sima windows létrohoztam már a portokat is de nem tudnak joinolni hozzám
  • kemszi2
    tűzfal?
  • GeriR
    zroland te egy igazi ...... vagy mint egy ovodás:D nem fogod fel amit írtam .norbee megértette! 'rem olyan motortulajdonságai lesznek mint a 101 lovasnak' így talán megérted
  • Szildramor
    Kikísérleteztem egy nagyobb felbontású matricát így olvashatóvá válnak az esetleges feliratok is már amik rákerülnek 1024x2048-as felbontású a matrica amit J.S.Pintmaster egyik matricájából alakítottam át. Beszámoztam az egész felületet és többszínű mezőkre osztottam így csak be kell illaszteni a képet a megfelelő helyre. Még nem teszteltem le de azthiszem szinte minden kocsira használható lesz és rá lehet gányolni bármit ami tetszik. Én mangázni fogok de ez ne rettentsen el senkit :D
  • Rezs
    Szépen behívjuk a játékban eredetileg benne lévő golfnak a motortulajdonságait.
  • zroland
    "jó pörgös motor lesz benne mondjuk a 101 le-ős Golfmotor:" Szerinted?Editcar nevű progiról hallottál már?amivel az autók fizikáját lehet beállítani..és ne nagyokosozz,mint egy óvodás!szóval a lényeg, hogy egy diagrammot tudsz állítani, nem kiválasztod a listából hogy golfmotor 101 lóerő:D:D:D
  • GeriR
    zroland te nagyon tudsz:D én meg már azt hittem! .... Nagyokos ha mentél már olyan autóval akkór tudnád h miről beszélek:D vagy úgy kellet volna írnom h :olyan motor kellene bele aminek olyan teljesítménye van mint a 101lovas golf motornak?:D
  • zroland
    Főleg úgy izgi, hogy editcar-ban nem azt adod meg hogy pörgős golf motor :D
  • Josku20
    Nem! Modem-em és 1 megá netem!
  • kemszi2
    routered van?
  • GeriR
    Bocs elírtam csak 220:)
  • GeriR
    Kiváncsi vagyok a Skoda packra! Főleg a Fabia combira ha az is benne lesz!Rem valami jó pörgös motor lesz benne mondjuk a 101 le-ős Golfmotor:) azzal a motoral 230 a vége!:)
  • zroland
    Te tudsz hozzá kreálni belülnézetet?Szerintem az sokat dob az összképen..
    Meghát...:D
  • Mindkillers
    Nyugi,meglesznek,csak nem mind 100 %-os,de nemsokára azok lesznek nagyjából.Amint kész vannak úgyis felteszem a HWRMT-re!

Ezt a smartot pedig csak úgy ma reggel kezdtem el újra

• Josku20
    THX a max ping nálam 1000 de akkor kikapcsolom hátha jó lesz!
  • Szildramor

Egyik legjobb deviantARTos barátom munkája Ő - köszönet Sekinenek a rajzért eredeti itt >> deviantART
  • csabóbp
    hallod lécci tedd fel azokat is amiket leirtam neked !!!!köszi
  • Mindkillers
    Szegényke lemardt...
  • Mindkillers
    !!!RELOADED!!!

Újra feltöltöttem a HWRMT-re az összes eddigi elfogadható konvertált autót amit készítettem,mert a fele eltûnt,vagy nem lehetett letölteni,és kiegészítettem õket képekkel,mint ahogy régebben voltak.

Jó szórakozást

[URL=http://www.hwrmt.extra.hu]HWRMT[/URL]

img]http://worldracing2.uw.hu/Pictures/206.jpg[/img]

• Szildramor
    maximális pinget állítsd át vagy kapcsold ki. szerintem az lesz a baj
  • Szildramor
    Klasszikus probléma: textuers_pc re nevezd át mappát benn meg drivernél is. Cpit-et nem kell. Vagy nézd meg az ambinet nulla legyen. Néha maxon van és akkor fehér.
  • Bence00111
    Mármint beraktam a wr2-beés igy lett ilyan. A letöltött fáljban wolt editcar Így betettem. Az autó megy de a lámpák fehérek. SEGÍTSÉG!!
  • Bence00111
    van egy autóm. MB wr-es. A kaszni jó. De a lámpák fehérek. Mit csináljak,hogy jó legyen?
  • Josku20
    Hy még1 kérdés 1megás netem van elindítok neten 1 szervert miért nem tudnak hozzám Joinolni? pls segítsetek! és a másik kérdésemre is válaszoljatok! kösz! Hali
  • Josku20
    Hy All! emberek segítsetek! Nekem miért nem jáccan vissza az Arab Drift Mod pályán ment versenyeket a játék?
  • csabóbp
    privbe elküldjem az msnem ott áttudnád küldeni őket?
  • csabóbp
    csaó

1.sor:2.és 4.autó
    2.sor:6.autó
    3.sor:3.és 5. autó
    4.sor:1. és 4.autó
    5.sor:6.autó
    6.sor 4.autó
  • Mindkillers
    Helló!

Persze!

Ezért vagyok itt :)

Melyikre gondoltál?
  • csabóbp
    csaó hallod ebből kéne nekem pár kocsi tudnál segiteni?
  • norman001
    Köszi
  • csabóbp
    ááá norbee miért kinzol minket????????????