19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#10320 http://theborggaming.planet-multiplayer.de/vbulletin/showthread.php?t=8071&highlight=lancer -
#10319 alapból biztosan nem
bill, gamepad, joy, kormány megy csak -
- kész az EVO editcarja végre. A héten elkezdem az engedélyeztetését is: remélem sikerül egy hivatalos verziót összehozni belőle. Matricák és lámpák vannak még hátra na meg egy dübörgős hang kikeverése :) -
opela #10317 Jaja köszi a segítséget :) -
#10316 sziasztok ! Azt szeretném kérdezni, hogy lehet ezt a játékot-kocsit, egérrel irányítani valahogy valamilyen program segítségével?Mint a GTA:SA ban, vagy a LiveForSpeed ben? -
Bence00111 #10315 Működnek az autók opela? -
#10314 no ja. de azé kiegészítettem, hogy teljes legyen a kép^^ -
zroland #10313 VAzz...olvass vissza pf...
Norbee az előbb linkelte be... -
csabóbp #10312 borgéknak mi a webcime???:D -
#10311 "Csecsemőnek minden vicc új." Jelen esetben aki még nem játszott a játékkal, nem töltött hozzá autókat, lehet h talál magaának valami érdekességet. -
#10310 borgéknál inkább a fórumot érdemes lesni, letöltések közé rég nem került be semmi. -
#10309 Valamint innen,
Esetleg még innen is. -
Bence00111 #10308 Autókat innen lehet letölteni:
Games.reveur.de
-
Bence00111 #10307 Nos,a berakott autóknak van hangjuk.Kell lennie egy Motoren2 nevű mappának az autódnak. Az abban lévő hangfájlokat másold be a Program Files-ben lévő World racing 2 Motoren " nevű mappájába. Ennyi. -
#10306 sziasztok!
Láttam egy-két képet, hogy van Ford Mondeo is ehhez a játékhoz.
Honnan lehet letölteni a kocsit, mert a google-ban csak képet találtam róla? -
opela #10305 Hello lenne még 2 kérdésem h nálatok van hangja a berakott autóknak nálam csak a váltó hang van :( amúgy 10-11pont :) és full save-t honnan tudnék leszedni ? :) Köszi -
Bence00111 #10304 Helló!
Csinálj egy Addons mappát.Ezután ebbe a mappába egy Autos mappát tedd ide az autódat. Tölsd le a Wr2 Managert és tedd a be a World racing 2 mappájába. IndÍsd el és ha jól csináltad akkor ott lesz a betett autók száma lent. IndÍsd el a játékot azt kész. Ha nem jó,passz! -
opela #10303 Sziasztok elég kezdő vagyok így tőletek kérdem h hogy lehet betenni autókat mert nálam nincsen olyan addons mappa. Köszi a választ :) -
#10302 a buszt hol lehet leszedni? -
#10301 lehet -
botosadam #10300 a neten lehet játszani ???most kezdtem vele játszani és nem sokat tudok a játékról -
botosadam #10299 sziasztok
hogyan lehet letölteni az arab driftes módot?? -
#10298 süti:) -
- újra F&F és NFS undorgrund hangulat és újra japcsi kocsi és még mindig nem untam rá. Lassan kész egy teljes sorozat ezekből a lehet hogy csak általam szépnek látott járgányokból. Megnéztem néhány japcsi filmet hasonló kategóriában és nem vette el a kedvem egyáltalán ettől az egésztől, inkább meghozta újra. Az EVO editcarja szinte kész és untam befejezni a sok szinezgetést meg lámpa, index ilyenek helyette megcsináltam ezt. Szép a formája de bitang aránytalanok a 3D-s modellek NFS-ben. Játék közben is láttam anno de most hogy így modellező progiban látszik csak szörnyülködök rajta.Még szerencse hogy tele van a YouTube videókkal így volt honnan venni kerék és kasztni és alváz méretarányokat, de azért még biztosan nem az igazi mert NFS-ben szerintem alapból aránytalanok mind. És még néhány videó a kisregény mellé: reménykedve abban hogy ráunnak végre a modoláshoz értők és linkelnek már végre valami údonságot :) Először ezt Toyota Supra 380 kmh aztán még ezt Smokey Nagata - Top Secret 400Km/h V12 Supra és remélve hogy már mindenki nagyon bosszús és tettrekész lett legyen még ezis :D Toyota Supra MKIV vs Porsche 996 vs VW Golf Na remélem nem hagyjátok annyiban -
hát belső nézetből nem tudok ilyeneket driftelni. Remélem lassan kséz lesz az is :D Gambareee Norbee!!! -
#10295 -
#10294 Rezs? Nincs valami rozzantabb bige erre a szerepre?? :D -
#10293 - az ellenőrökről mindig a BELGA szám jut eszembe :D de ez valahogy jobb anyagból van mint a karszalagosok: nem? XD
-
>>> ez a busz többi része. Norbee fejlesztés MAN busz - lassan üzemkész :) -
A JÁRMŰ UTASOKAT NEM SZÁLLÍT!!! ő ugyanis ellenőr :D ( hogy pirulna el szégyenében XD ) -
csabóbp #10290 csaó altea nem hiszem és leonból is a csak a cupra van !!!!!!!!!!!! -
#10289 Ilyen kocsik nincsenek a World Racing 2 játékhoz: Seat Altea, Seat Leon Monster, Ford Mondeo (sport változat)? -
#10288 nem a fenekére :D azt már a subaruban ki tudtam egyenlíteni 120-50 es csúszásaránnyal. Most az volt a cél hogy amikor keresztben csúsztatom kanyarban belső nézetben: ne kenődjön fel a segge a szalagkorlátra és bezsebelhessem a zsét :D itt inkább a motorerő és a gumicsúszási együttható arányát finomítom - ott elég volt kerékcsúszás beállítása is. Jut eszembe a MAN busznak nagyon jót csináltál. Rátettem pár tonna sulyt és még mindig stabil és driftelhető is :) szal driftelés utáni stabil érkezésre gyúrok most nem sínautó lesz azt én sem szeretem :)
Imrusss! - az egészkocsit csinálom: az EditCar pont a kocsi szíve. Ezt már kész kocsikban sajna nem lehet módosítani mert lezárják. EVO IX lassan kész 4 féle tuninglámpával legalább de ha találok még jót azt is megkapja. Remélem megnyugtató választ adtam :) -
#10287 Sziasztok!!!
De inkább ne a matricát csináld meg hanem úgy az egész autót a mtricával együtt csináld meg!!!!
csak egy kérés volt
-
#10286 Sorry!
válasz arra -
#10285 Remélem azért a fenekére gondoltál...
Nem szeretjük az alulkormányzott autókat. -
#10284 megpróbálom megcsinálni ezt a matricát és persze hozzá a kocsit is. Sikerült megfejtenem a textúrázásos problémát szerencsére. Az editcar majdnem kész: egy billentyűzettel i jól driftelhető kocsi volt a cél ami gyors is de stabilan ki is tolja az orrát kanyarban. Természetesen 100% szimuláción és belső nézetben tesztelem hogy tényleg pontos és vezethető legyen. Matrica ilyen lesz ha sikerül megvalósítanom de sajna ez sincs engedélyeztetve így letölthetősége nem lesz nyílvános. Remélem működni fogy a link is :)
-
-neked meg ez a válaszom erre. DE beszélgethetünk még: van mit mondanom :D ( DeepEx-javított arányok és új textúrák ) -
-
Szabi1991 #10281 azért ezt cáfolnám... az új opelek is szépek, sőt még jók is.. :)