World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xD tápig... lol...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

megnyitottam az elsõ topikom az oldalon 😄DD

okés.... remélem tetszik... és mindenkinek ajánlom a fórumot hogy használja egy bizonyos idõ után kap uj rangot amivel olyan letöltéseket éret el amit más nem...

regiztem..

kemszi2
lehetne 1 kérésem.vki csináljon már 1-1 képet a 300zx-rõl meg a lancia beta montecarloról😊mert jelenleg nincs kéznél a játék és jó lenne a letöltéshez kép😊
Pepsi Twist
még most sem 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

mostmár lehet. ezt elnéztem sry...

Pepsi Twist
Warning: require(lang/captcha.hu.lang.php) : failed to open stream: No such file or directory in /nfs/extra/h/hw/hwrmt/wwwroot/plugins/captcha/captcha.validate.php on line 30

Fatal error: require() : Failed opening required 'lang/captcha.hu.lang.php' (include_path='.') in /nfs/extra/h/hw/hwrmt/wwwroot/plugins/captcha/captcha.validate.php on line 30

mit ír ki?

Pepsi Twist
nem lehet reggelni 😊

Pepsi Twist
<#eljen>

HWRMT oldalunk megnyitotta kapuit... bár még õszintén nem teljes az oldal de sok ujdonság vár rátok remélem.

12346
vagy winrar

köszi! Errõl a tömörítésrõl még nem is halottam!
[HUN]FaTaL
7zippel, keress rá googlen.

http://goo.gl/gd6Zi5

ahh köszi! Sikerült! De a "7z" kiterjesztésû file-okat mivel lehet kicsomagolni?
erre van egy progi amit már 5000x be lett linkelve és el lett magyarázva hogyan kell használni, csak vissza kell olvasnod.

Hello! Segítsetek légyszves! A bemásolt Arab modot és autópályát nem találom a játékban, merre vagy hogyan tudnám aktiválni a pályákat? Üdv és köszi a segítségeteket!
és magyarosítás nemsokára készvan.

nemtudom te vlamit elnéztél lehetséges... mert semmitse változott az alap... teljesen ugyanaz csak más a kinézet.

Mindkillers
Nem akarlak bántani és kritizálni sem... de mire volt jó,hogy a jól mûködõ,bejáratott,elfogadható külsejû,átlátható,és viszonylag könnyen kezelhetõ sablont lecserélted egy egyenlõre csûnya,átláthatatlan,túlbonyolított és ugye még nem is magyarosítható sablonra,ráadásul az összes regisztrációs adat elvesztése árán? Lehet hogy bunkó <#kocsog>-nek tartasz ezért,de szerintem semmi értelme nem volt,már úgy sem fog ugyanannyi ember regelni,így is volt akinek nem ért meg egy 3 perces reget a munkánk. Majd ha frankón megcsinálod az oldalt,mert szerintem tudsz Te sokkal többet is ennél az oldalnál,akkor majd feltöltögetek mindent,addig minek? Nem vagyok béna de legalább 3 perc mire eljutsz a letöltések között az autókhoz,amirõl igazából szólna ez az oldal...

Tényleg nem bántásnak szántam,inkább elkeserít ez a gyenge kezdés utáni erõteljes visszaesés.

PEACE

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

tudthattam volna... fenébe... nembaj a léynyengen nem változtat.. a hivatásod még ugyanaz...

12346
oks^^

kemszi2
nem simogatom,iszogatom
[HUN]FaTaL
Rendben. Köszi😊

mihelyst Mindkillers végre végre feltenné amiket kértem tõle meg mihelyst a magyarosítás kész lesz...

[HUN]FaTaL
Mikor lesz HWRMT?😊)

semmi... ezt scakis kizárólag Kemszinek szántam.... õ érti mirõl van szó.

12346
hát õõ.. lehet, hogy csak én érzem úgy, hogy ez most mi? nem látok logikai összefüggést.

scak a különbség hogy Faal lehet hogy a job kezével a váltót fogja mig te a job kezeddel a boros üveget simogatod...

kemszi2
2baros XD
kemszi2
én is hasonló képpen lépem át a határokat😊
hmm twin turbo? mit nyom? vagyis hány baral hajtja meg?

[HUN]FaTaL
hát ja csak az a baj hogy a rendõr nem ezt mondaná😄

[HUN]FaTaL
jaja😊

w77d
nem csak ésszerû hanem kell is a dinamikus közlekedéshez! ugyanolyan veszélyes a 40-el a 80-as táblánál tötyörgõ bácsika, mint a 200-al száguldozó balfasz!

[HUN]FaTaL
Jaja én is egyetértek. Csak nekem az a fura hogy ebben az országban mindenki szidja a gizdagyerekeket érdekes mód senki sem az😄 Én nem tartom be a sebességkorlátozást, általában 10-20kmh-val mindig túllépem de sztem ez még ésszerrû

w77d
na ebben egyetértünk! akárhogy akarod betartani a szabályokat meg biztonságosan közlekedni, amikor mindíg van egy gizda hülyegyerek, aki miatt mindíg meg van a veszélyfaktor

Pepsi Twist
igen az még nem jelent biztonságot az úton hogy te tudsz vezetni az a lényeg hogy a kis takony 18 éves (2 napos jogosítvánnyal) apuci 450LEs BMW-jével 230al az 5ös úton tud-e vezetni...

w77d
elhiszem, hogy jól tudsz vezetni, csak sajnos néha az nem elég 😞 Ott volt például Potzner Feri esete is

Pepsi Twist
gondoltam 😊

autoszimulator
vicvot <#vigyor3>

.: mobilize.hu :.

autoszimulator
twin turbo jön, pepsi megy (földalá)

.: mobilize.hu :.

Pepsi Twist
de én nem szaladok az oszlopra 😊 (én versenyeztem 6 évet 1 ladderal 260LE volt nagyon szerettem csak aztán kellet a pénz és elattam, sokat számít ha valaki már autóversenyzett nagyon meglehet tanulni vezetni + érezni az autót)

w77d
kis telhetetlen 😄

én inkább lassabban kocsikázom és zenét hallgatok! amúgy meg oszlopra szaladni 90Le is elég 😉

Pepsi Twist
aha pörgös rendben van elférek rendben van de nekem nem elég a 90LE 😄 nekem 220LE kell (mellesleg az én verdám 1100kg és a súly lóerõ arány jobb 😊) egyébként nemsoká lesz twin turbo...

w77d
elférsz benne ha mondom! még pörgõs is a kis 1.4-es, jól viszi a kis kasztnit XD

Pepsi Twist
Corsa... ugyanmár... abba el sem férek 😄 fõleg a kis 90LE-s 1.4esel 😄

kemszi2
<#hehe>
w77d
hát én senki vagyok? XD

Amúgy meg kíkérem a Corsás társadalom nevében 😄