19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Mindkillers
    http://theborggaming.planet-multiplayer.de/vbulletin/showthread.php?t=8071&highlight=lancer
  • arty
    alapból biztosan nem

bill, gamepad, joy, kormány megy csak
  • Szildramor

- kész az EVO editcarja végre. A héten elkezdem az engedélyeztetését is: remélem sikerül egy hivatalos verziót összehozni belőle. Matricák és lámpák vannak még hátra na meg egy dübörgős hang kikeverése :)
  • opela
    Jaja köszi a segítséget :)
  • Sly9119
    sziasztok ! Azt szeretném kérdezni, hogy lehet ezt a játékot-kocsit, egérrel irányítani valahogy valamilyen program segítségével?Mint a GTA:SA ban, vagy a LiveForSpeed ben?
  • Bence00111
    Működnek az autók opela?
  • 12346
    no ja. de azé kiegészítettem, hogy teljes legyen a kép^^
  • zroland
    VAzz...olvass vissza pf...
    Norbee az előbb linkelte be...
  • csabóbp
    borgéknak mi a webcime???:D
  • Rezs
    "Csecsemőnek minden vicc új." Jelen esetben aki még nem játszott a játékkal, nem töltött hozzá autókat, lehet h talál magaának valami érdekességet.
  • 12346
    borgéknál inkább a fórumot érdemes lesni, letöltések közé rég nem került be semmi.
  • Rezs
    Valamint innen,
    Esetleg még innen is.
  • Bence00111
    Autókat innen lehet letölteni:

Games.reveur.de

• Bence00111
    Nos,a berakott autóknak van hangjuk.Kell lennie egy Motoren2 nevű mappának az autódnak. Az abban lévő hangfájlokat másold be a Program Files-ben lévő World racing 2 Motoren " nevű mappájába. Ennyi.
  • zoliii
    sziasztok!

Láttam egy-két képet, hogy van Ford Mondeo is ehhez a játékhoz.
    Honnan lehet letölteni a kocsit, mert a google-ban csak képet találtam róla?
  • opela
    Hello lenne még 2 kérdésem h nálatok van hangja a berakott autóknak nálam csak a váltó hang van :( amúgy 10-11pont :) és full save-t honnan tudnék leszedni ? :) Köszi
  • Bence00111
    Helló!
    Csinálj egy Addons mappát.Ezután ebbe a mappába egy Autos mappát tedd ide az autódat. Tölsd le a Wr2 Managert és tedd a be a World racing 2 mappájába. IndÍsd el és ha jól csináltad akkor ott lesz a betett autók száma lent. IndÍsd el a játékot azt kész. Ha nem jó,passz!
  • opela
    Sziasztok elég kezdő vagyok így tőletek kérdem h hogy lehet betenni autókat mert nálam nincsen olyan addons mappa. Köszi a választ :)
  • zoliii
    a buszt hol lehet leszedni?
  • SASboy
    lehet
  • botosadam
    a neten lehet játszani ???most kezdtem vele játszani és nem sokat tudok a játékról
  • botosadam
    sziasztok
    hogyan lehet letölteni az arab driftes módot??
  • 12346
    süti:)
  • Szildramor

- újra F&F és NFS undorgrund hangulat és újra japcsi kocsi és még mindig nem untam rá. Lassan kész egy teljes sorozat ezekből a lehet hogy csak általam szépnek látott járgányokból. Megnéztem néhány japcsi filmet hasonló kategóriában és nem vette el a kedvem egyáltalán ettől az egésztől, inkább meghozta újra. Az EVO editcarja szinte kész és untam befejezni a sok szinezgetést meg lámpa, index ilyenek helyette megcsináltam ezt. Szép a formája de bitang aránytalanok a 3D-s modellek NFS-ben. Játék közben is láttam anno de most hogy így modellező progiban látszik csak szörnyülködök rajta.Még szerencse hogy tele van a YouTube videókkal így volt honnan venni kerék és kasztni és alváz méretarányokat, de azért még biztosan nem az igazi mert NFS-ben szerintem alapból aránytalanok mind. És még néhány videó a kisregény mellé: reménykedve abban hogy ráunnak végre a modoláshoz értők és linkelnek már végre valami údonságot :) Először ezt Toyota Supra 380 kmh aztán még ezt Smokey Nagata - Top Secret 400Km/h V12 Supra és remélve hogy már mindenki nagyon bosszús és tettrekész lett legyen még ezis :D Toyota Supra MKIV vs Porsche 996 vs VW Golf Na remélem nem hagyjátok annyiban
  • Szildramor

hát belső nézetből nem tudok ilyeneket driftelni. Remélem lassan kséz lesz az is :D Gambareee Norbee!!!
  • Rezs
  • Szildramor
    Rezs? Nincs valami rozzantabb bige erre a szerepre?? :D
  • Szildramor
    - az ellenőrökről mindig a BELGA szám jut eszembe :D de ez valahogy jobb anyagból van mint a karszalagosok: nem? XD
  • Szildramor

>>> ez a busz többi része. Norbee fejlesztés MAN busz - lassan üzemkész :)
  • Szildramor

A JÁRMŰ UTASOKAT NEM SZÁLLÍT!!! ő ugyanis ellenőr :D ( hogy pirulna el szégyenében XD )
  • csabóbp
    csaó altea nem hiszem és leonból is a csak a cupra van !!!!!!!!!!!!
  • zoliii
    Ilyen kocsik nincsenek a World Racing 2 játékhoz: Seat Altea, Seat Leon Monster, Ford Mondeo (sport változat)?
  • Szildramor
    nem a fenekére :D azt már a subaruban ki tudtam egyenlíteni 120-50 es csúszásaránnyal. Most az volt a cél hogy amikor keresztben csúsztatom kanyarban belső nézetben: ne kenődjön fel a segge a szalagkorlátra és bezsebelhessem a zsét :D itt inkább a motorerő és a gumicsúszási együttható arányát finomítom - ott elég volt kerékcsúszás beállítása is. Jut eszembe a MAN busznak nagyon jót csináltál. Rátettem pár tonna sulyt és még mindig stabil és driftelhető is :) szal driftelés utáni stabil érkezésre gyúrok most nem sínautó lesz azt én sem szeretem :)

Imrusss! - az egészkocsit csinálom: az EditCar pont a kocsi szíve. Ezt már kész kocsikban sajna nem lehet módosítani mert lezárják. EVO IX lassan kész 4 féle tuninglámpával legalább de ha találok még jót azt is megkapja. Remélem megnyugtató választ adtam :)
  • Imrusssss
    Sziasztok!!!
    De inkább ne a matricát csináld meg hanem úgy az egész autót a mtricával együtt csináld meg!!!!
    csak egy kérés volt
  • Rezs
    Sorry!
    válasz arra
  • Rezs
    Remélem azért a fenekére gondoltál...
    Nem szeretjük az alulkormányzott autókat.
  • Szildramor
    megpróbálom megcsinálni ezt a matricát és persze hozzá a kocsit is. Sikerült megfejtenem a textúrázásos problémát szerencsére. Az editcar majdnem kész: egy billentyűzettel i jól driftelhető kocsi volt a cél ami gyors is de stabilan ki is tolja az orrát kanyarban. Természetesen 100% szimuláción és belső nézetben tesztelem hogy tényleg pontos és vezethető legyen. Matrica ilyen lesz ha sikerül megvalósítanom de sajna ez sincs engedélyeztetve így letölthetősége nem lesz nyílvános. Remélem működni fogy a link is :)
  • Szildramor

-neked meg ez a válaszom erre. DE beszélgethetünk még: van mit mondanom :D ( DeepEx-javított arányok és új textúrák )
  • Szildramor

• Szabi1991
    azért ezt cáfolnám... az új opelek is szépek, sőt még jók is.. :)