World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mckexi nevet is használtad néha sampben -.-"
igen igen, õt ismerem 😊 aki már nem dorozsmán lakik csak lakott most szegeden lakik 😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
erre gondolsz ? 😄
sry, telóval csináltam a képet :S
sry, telóval csináltam a képet :S
Nem, nem voltam még tuning kiállításon vele. De te nem arra a sárgára gondolsz? 😄
idén pesten lesz..
Daneee,assezm az s2000-red kintvolt a tungig kiállításon is ugye?
Apropó,nem tudsz róla,idén is lesz kiállítás?
Apropó,nem tudsz róla,idén is lesz kiállítás?
Lurdyba nem, belvárosban járogatok, de mondom, mostanában az Audival inkább.
lurdy ba nemszoktál járni? mostanában sûrün látok egyet ott.
vagy belváros? ottis szokott álni egy 😛
vagy belváros? ottis szokott álni egy 😛
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Egy hacsi nekem is kéne, drift közben inkább azzal szúrok el egy lépést, és megyek neki vminek 😄. Bár elment már egy garnitúra gumi így is...:S
Üllõi úton nem igazán, de sose lehet tudni...😄
nekem egy fél millás toyota is bõven elég (hacsi) 😊)
11,5milla volt fullosan, és a fogyasztása nem ment eddig 12liter fölé. A többi dolog olyan evidens, hogy drága, de a fogyin meglepõdtem, azt hittem minimum 15liter lesz, mert azért nem kímélem... De egyszerûen hihetetlen jó, nem kell ide Ferrari, ezzel is megnéznek bõven... 😄
és pesten közlekedsz vele ? 😊
esetleg néha az ûllõi úton ? 😄
esetleg néha az ûllõi úton ? 😄
Meg ha énis a szerelmemet megvenném akkor még olyan 15 év munka lenne....mert én pl egy R34-es Skyline GT-R-t elfogadnék és igaz csak 10millió németbõl de hát aztis összekell szedni.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
és mégjobban ráfog amennyit rákell költeni...
Az A3 nem az enyém, az S2000-re meg ráment a gatyám is...de ez a szerelem...
csak tudom hogy soha a rohadt jó büdös kurva életbe nem lesz rá lehetõségem hogy vezessem bármeiketis... 😄
tudod mint a vicc
az volt az álmom 20éve hogy legyen 1 II-es golfom és 60ezer ft-s fizetésem.mára ez sikerült
az volt az álmom 20éve hogy legyen 1 II-es golfom és 60ezer ft-s fizetésem.mára ez sikerült
Jah kinek így megy... A3 S200... stb stb... szeretnék énis ien autókkal menni...
Igen fekete a vászontetõm, de most hardtop van rajta, és ritkán jön ki, mert fázik így télen. 😄 Addig jó az Audi A3 is. Szabi, bocsi, de a linket elõször nem vettem észre! :S
egyik nagyon jó barátomnak Citromsárga S2000je van 😊
fekete vászontetõvel ? 😄D
me' akkor láttalak párszor 😄
link
tegnap este is láttam az elektró wõrldnél egy szürke skétezrest 😄
me' akkor láttalak párszor 😄
link
tegnap este is láttam az elektró wõrldnél egy szürke skétezrest 😄
Nem nem, budapesti vagyok, és grafitszürke a kicsike. És merre találom akkor a virtuális változatot?
hogyha a valóságba is ez a verdád akkor lehet hogy ismerlek! Nem véletlenül szegedi vagy?
Hello emberek! Én hülye csak most találtam rá erre a szenzációs gémre. Nos kérdésem az lenne, hogy Honda S2000 csak az MBWR-hez van, vagy a 2höz is? Nekem életben is ez a verdám, aztán kiváncsi lennék mennyire tér el a fizika a játékban.
köszi a segítséget, közben valami sikerült, egyesével kellett kiválogatnom az addonautókat, mert csomónál hibát észlelt, pedig csontra ugyanazok vannak mind2nknél. egy szûz winxp pedig megoldotta azt a problémát is hogy nem láttuk egymást 😊
Tud router mögül is, csak meg kell nyitni a megfelelõ portot/portokat. Hogy melyet/melyeket, megtekinthetõ a Synetic oldalán.
Helló!
Router mögül nem tudsz játékot indítani(create game),max csatlakozni más által indított játékhoz (join).Crackelt játék vagy lehúzott meghajtókkal indítod? A legtöbb crack miatt nem mennek az addon autók normálisan.Ha crackelt akkor egyforma a crack és játék verziószáma? És átírkáltátok az addon kocsik EditCar fájlját esetleg? Csak azért mert ha az EditCar.car-ban akár csak egy számot is átírsz már nem tudsz az autóval játszani,mert nem pont ugyanaz és ezt észleli a játék,ezért akiknek az eredeti addon van azok tudnak egymással játszani te pedig nem,ha pedig te indítod a játékot akkor meg az összes többi ember nem tud veled játszani e miatt az apró eltérés miatt...
Router mögül nem tudsz játékot indítani(create game),max csatlakozni más által indított játékhoz (join).Crackelt játék vagy lehúzott meghajtókkal indítod? A legtöbb crack miatt nem mennek az addon autók normálisan.Ha crackelt akkor egyforma a crack és játék verziószáma? És átírkáltátok az addon kocsik EditCar fájlját esetleg? Csak azért mert ha az EditCar.car-ban akár csak egy számot is átírsz már nem tudsz az autóval játszani,mert nem pont ugyanaz és ezt észleli a játék,ezért akiknek az eredeti addon van azok tudnak egymással játszani te pedig nem,ha pedig te indítod a játékot akkor meg az összes többi ember nem tud veled játszani e miatt az apró eltérés miatt...
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
meg tudnátok mondani, lanban hogy lehet beállítani az addonautókat? gyári autókkal mûködik de az addonokkal amikor haver hostol (ja és ha én hostolok, nem lát...), megjelenik 4x ugyanaz a server és a lounge hibát észlel, leáll... azt írja ki one or two cars missing. ugyanazok a kocsik vannak mind2nknél. mit kell kipipálni, mit nem? kösz a segítséget!
ezt nemnek veszem -.-"
nem árulok el semmit...
készülget a Haruna hegy-i pálya ??
láttam... de nem olvastam...