19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
csabóbp #10360 oks norbee remélem hasoloan jó lesz mint a skoda pack -
#10359 jövőre -
#10358 Bakker pedig reméltem, h még nem foglalt az a menü-hely. -
csabóbp #10357 Norbee Grat a skodátkhoz nagyon jók lettek !!! A Dacia mikor lesz kész? -
#10356 köszönöm!!!
és végre nem kell regelni a letöltéshez :) -
Szabi1991 #10355
letöltés(GTASAhoz) -
Szabi1991 #10354 GTA:SA hoz van :p
-
#10353 megvannak,mindenhol néztem, kivéve a lotus espiritek között, és tádámm,, ottvolt:Dd -
#10352 Ezek. Ha leszedted meg is találod őket a játékban... -
#10351 most már jöhetne a skodák után normálisan kinéző trabant, wartburg, yugo, barkas, polski fiat 125p nagy polski, fiat 500 régi/új :D Nekem az új Suzuki Swift Sport tetszik feketében, azt nem csinálja meg valaki? Please!!! -
#10350 Ugye most ezek a skodák:
105
120
120 rat
135
120 turbo? -
#10349 a vissza a jövőbe kocsinak semmi köze nincs a GMC-hez (De Lorean DMC 12)
Az új kitten gondolkoztam, de egyelőre nem fárasztottam magam amodelezésel.
kösz a dicséretet nekem is tetszik a skoda:) -
#10348 Az új Ford Mustang-os KITT-et nem csináljátok meg, és a Vissza a Jövőbe GMC kocsit? A Skoda 120 Turbo király lett, igaziban is kéne
-
#10347 és nem azért írtam hogy Rezs hogy vele védekezzek. Minden elkészült modelt vele ellenőriztetek le és még 2-3 emberrel tesztelni szoktam. Norbee a minőségfelügyelőm. Ajánlom figyelmedbe a módszert :P -
* belső nézetből 118 pontot drifteltem. Ez sem neked szólt csak néhány sorral alább írtam hogy ilyet szeretnék kifejleszteni editcarban és sikerült. Igazi japcsi EVO lesz. Szép és driftelhető. -
#10345 A képen látható modell nincs kész így fölöslegesen gépeltél. Te maradsz az első: ez volt a mondandóm lényege. -
zroland #10344 igazság lenne benne...de akkor már motorválasztékot is neki :D igaz az csak némi editcar meló...Jó a skoda pack!tetszik! Jól mennek a kocsik...:P kössz! -
#10343 fabia van gyárilag is. elég sztem egy interior bele, nem? -
#10342 Most legyen elég ennyi... majd lesz fabia is.
az ember a kisúját nyújtja :D -
zroland #10341 Fabia mikor lesz? Tolnám már azzal is, és ha jól emlékszem volt rá utalás hogy 1* azis lesz -
#10340 -
#10339 -
#10338 Kikérem magamnak az nem lada kormány! XD
Elég csúnya, de nem az a koppánykormány. -
#10337 Óhhh nyugalom,nem azért írtam amire gondolsz.Annakidején amikor azok a ratyik készültek örültem hogy egyáltalán tudok készíteni valamit valamiből,és akkor még rajtam kívül más nagyon nem is csinált autókat,szinte csak a sötétben tapogatózás volt...Nem úgy mint most hogy lehet válogatni,melyik a szebb modell.Nem vettem/veszem versenyzésnek,csak azért volt fura mert ezek már 1000 éve voltak és már unalmasak.Az elsőség nem számít a minőséghez képest természetesen,de inkább olyan autókat készíts és oszd meg másokkal is (szerintem) amelyek még nincsenek az addonok sorában.
És akkor most ha már így leszóltál,akkor !!!NEM VESZEKEDÉSKÉPPEN!!! és tényleg csak laikus szemszögből,savazlak én is egy kicsit,csak hogy 1-1 legyen és remélem többé nem értjük félre egymást,és BÉKÉBEN fórumozunk tovább...
A képen látható modell neked fullextrás???
-Hol az óraegységen kívül a műszerfal???
Vagy pont árnyékban van???
-A visszapillantó tükörből kitört az üveg,vagy csak lemaradt a textúra???
-Az ablaktörlőről lemaradt a textúra vagy csak "versenyfehér"???
-Az nem egy Lada sportkormány feljavítva???
PEACE!!! -
#10336 elérhető a pack a hwrmt-ről mostmár -
#10335 küldjed nyugodtan:)
bár a ladás szövegben nincsen bántó szándék:D -
#10334 ha átküldöm és felteszed a tárhelyedre ideiglenesen, míg megoldódik a hwrmt probléma, megbocsátom a ladás szöveged:) -
#10333 bárhol sok ingyen tárhely van,én az uw.hu-t használom -
#10332 hát asszem grat a skodákhoz:) kecyjók lettek. hullik is ezer felé... ezt köszi szépen, nagyon jó lett:) -
#10331 Most olvastam Rapidshare-en, h 10x lehet csak letölteni.
Ez rossz, mert kevés, de jó, mert tudom, hogy már 10 ember leszedte:) -
#10330 Valaki mondjon egy rendes tárhelyet, ahova feltegyem, mert én nem értek ehhez. Felteszem oda, és javítom a linket hwrmt-n.
Így is fél óra volt feltöltenem ide a rapidshare-re.(ez persze lehet a netem hibája is...) -
#10329 ÉN meg játékon belül nem találom-.-'' -
zroland #10328 Nemjóóó:( rapidshare...:( túl sokan töltitek:D Van belülnézet?:D -
Bence00111 #10327 Nem tudom letölteni a Skodákat!!!!! -
#10326 Nem ez... egy kezdetlegesebb model, csak továbbfejlesztettem. -
#10325 ez tényleg mafiába volt addon? hol, merre? -
#10324 Köfííí Norbi bácsi!!! :) -
- nem versenyzek veled Mindkiller. Az én modelljeim alapból minőségibbek és belsőnézetesek, mert 5-8 modellből választom ki a legszebbet így nem lenne fer. Te voltál az első és maradsz is. Ez a játék nekem a minőségről szól de ha sikerül kiadni majd tehetünk egy összehasonlítást - én a Norbee féle vonalon indultam el: hiszen ő a mesterem. Egy apróság: szinte az összes modellednek beleér a kerék a kasztniba. Az EVO-n is látszik borgra fellinkelve. Mellesleg ez nem az a model és az RX8 meg szerintem nem állítható egymás mellé a tieddel mert nem a márkajelzés a lényeg hanem a 3D-s modell kidolgozottsága és az editcar. De ha neked ez megnyugtató: felőlem hasonlítgathatod ezt a Mistero féle fullextrás, belsőnézetes modelt - mondom: nélam a minőség az első és leszarom a versenyt. -
#10322 Kész a Skoda Pack!
Letöltés linkelve HWRMT-n -
#10321 Kár érte :( mind1, igy is a legjobb játék ami a gépemen megy ;)