19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • 12346
    "minT a Koenigsegg CCGT"
    [sry^^]
  • Szildramor

Opel Vectra V6 Turbo: a uccsó opel ami még szép is volt :)
  • Szildramor
    egyszerűen csak nemteccik - most mit magyarázzam. Ez a kedvenc kocsim németek közül XdriveR munkája ez is mind a Koenigsegg CCGT amit Szabika felemlegetett :D Összességében szép kocsi és várom a premiert
  • Mindkillers
    Ja,bocsánat.Természetesen ez nem egy material,annál komolyabb a modell,de köszi a felajánlást.Fogadjunk le akartad adni a szinesfém telepen a vasat belőle.
  • Szildramor
    de elég lenne visszavenni az élnkségét is a színnek. Subaru Imprezaban is azt csináltam: van benne vas csak nem olyan színű mint a kasztni és így nem adódik hozzá a formához. Nehogy sértésnek vedd má csak rajzos fejjel gondolkodok mert az vagyok :)
  • Szildramor
    nem a kérdésre válaszoltál. Senki nme mondta hogy hagyd ki a vasat. Ha nemtetszik: eltüntetem oszt ennyi. :)
  • Szabi1991
    Koenigsegg CCGT-t a népnek :p
    (GTR-Evoluton-ba van..)
  • Mindkillers
    Mivel ez pálya verda,kell bele. RS4 utcaiban már van,ezért ez más lesz
  • Szildramor
    Jó kis Verda :D csövet ki lehet láthatatlanírani vagy egy material?
  • Szildramor
    ez lemaradt :)
  • Szildramor
    Ha már Norbee csinál bálnamercit keresztapunak gondoltam ne maradjon a kisfőnök se kocsi nélkül :D lesz cabrio is mert ha ünnepnapokon ugye mikor szélcsend van és nem annyira golyózáporos az időjárás: legyen mivel körbefurikázni a "városukat". Olaszoktól japánig minden keresztapu tudja hogy a merci az biza sokkal "nyomatékosabb" jelzés hogy Don Maffiozo vagy éppe Jakuza vigyázat XD sok videó van de ezt linkelem Mercedes 560 SEC - AMG meg egy japcsi verziót is hogy lássátok nem a levegőbe beszéltem Jakuza Sama
    Ez nem a széles verzió de ez sem keskenyebb mindössze pár centivel. Keresztapák harcra fel :D

Zolinak a válasz meg >>> EZT töltsd le és telepítsd fel majd benne találsz használati útmutatót: előbb a patch majd a kiegészítő és utána a pályatelepítéshez benne van egy WR2man feliratos izé, de ez csak pályatelepítéshez kell. Kocsiberakáshoz elég a patch, traffichoz a bonus és pályához kell majd a WR2manager. Ha lesz kérdés majd privben bárkinek: biztosan segítenek :) Sok sikert!!!
  • Mindkillers
    A Smart és a többi verda egyenlőre PAUSE... Most a GT versenyautók felé terelődött a figyelmem.Próbaképpen egy Audi RS4 GT készülget,de van még néhány érdekes szekér készülőben.Íme néhány kép a még készülő Audiról:

• zoliii
    Sziasztok!

Hogy lehet a WR2 játékba kocsikat bemásolni úgy, hogy működjön is?
    A másik kérdésem, melyik programmal lehet autókat szerkeszteni, vagy létrehozni? Honnan lehet kocsikat letölteni? Nekem egy Ford Mondeo kéne.
  • Josku20
    De vegyél fel msn-re már elküldtem pm-ben és lehet még tok szerezni mert uccsó volt és rendelni is csak úgy tudtam hogy a srác haver!
  • Josku20
    Hát itt Nyíregyen a Korzó-ban van! Miért te is Nyíregyi vagy?
  • zroland
    jajjazalány ott jobboldalt:P:D
  • kemszi2
    el kell mennem megvenni.576 a plazaban van vagy merre?
  • Szildramor
  • Josku20
    Hy mki! az 576 szaküzletben itt Nyíregyházán 990Ft-ért vettem meg a WR2-t
  • Szildramor

:D
  • norman001
    Ezt le lehet tölteni valahonnan?Nagyon kéne pls
  • Szildramor
    Kurvajó lett :D utaztam már vele párszor. És a másik sikerült beimportálni azt a nagyot?? :)
  • Rezs
    Nem az én bűnöm... Csak a textura. A model a burning wheels demojából való.
  • zroland
    Szerintem sehonnan :D van egy olyan érzésem hogy ezt Norbee gyártotta:D
    Ahelyett hogy a skodákkal foglalkozna...:P:D
  • norman001
    Ez tök jó honnan lehet le tölteni?
  • Rezs
    Na még ez...
  • Rezs
    Nem lehet mindig a Skodákkal foglalkozni.

• Szildramor
    Hát nekem totál lefagyott :D de sebaj: már kiszedtem belőle pár kocsit és legalább megcsináltam a Celica hátsó lámpáit is. Kapott egy pár tuninglámpát meg egy pár matricát is, de azt már csak holnap fotózom be. A dinoszauruszos tehéntolvajok vigyázzák álmaitokat :D
  • kemszi2
    ezt is televégták már hdr-el :(
  • Szildramor

így kéne kinézzen minimum. A másik forumról szereztem friss kép. Az utolsó két képet meg kár volt belinkeld. Én nem lennék rá büszke :D
  • zroland
    :D igaz-igaz...csupán 8800gt 512mb-al :D de mellesleg tényleg nem vagyok tőle elájulva :(
  • Szildramor
    szerintem elavult a vidikártyád vagy a driver. Az alsó képen az árnyékok meg úgy az egész totál széteső. Kérjél egyet karácsonyra :D
  • zroland
    a 2 felső kép azért ilyen kockás, mert .gif ben mentettem el:(
  • zroland
    C11 Burning wheels:

Mindent max-ra raktam, hát ettől nem vagyok úgy elájulva...:(
  • Josku20
    Hy all Zmodeler2-m van és nem tom hogy kell a kocsikat betölteni pls segítsetek vagy vmi tutorial videot linkeljetek ha van! Thx előre is!
  • Rezs
    Én nem látom a lényeget.
  • csabóbp
    a skyline nagyon jól nézz ki !!!!!!!!!!!!
  • norman001
    itt egy fék lámpa ezt találtam leghasználhatobnak nem a leg jobb de szeritem lehet látni a lényeget
  • Mindkillers
    Ez az autó csak poénnak készült,semmi extra nincs benne FUN kategória.

@Szildramor: Ez nagyon LOL!!! És a térkép alapján keresték meg és ejtették el a tehenet vacsira??? Vagy netán a pickup hátuljáról csippentették le?
  • Szildramor

ja és a srác egy régi térképet nézeget éppe - belső nézete nincsen :D