19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#10280 "minT a Koenigsegg CCGT"
[sry^^] -
Opel Vectra V6 Turbo: a uccsó opel ami még szép is volt :) -
#10278 egyszerűen csak nemteccik - most mit magyarázzam. Ez a kedvenc kocsim németek közül XdriveR munkája ez is mind a Koenigsegg CCGT amit Szabika felemlegetett :D Összességében szép kocsi és várom a premiert -
#10277 Ja,bocsánat.Természetesen ez nem egy material,annál komolyabb a modell,de köszi a felajánlást.Fogadjunk le akartad adni a szinesfém telepen a vasat belőle. -
#10276 de elég lenne visszavenni az élnkségét is a színnek. Subaru Imprezaban is azt csináltam: van benne vas csak nem olyan színű mint a kasztni és így nem adódik hozzá a formához. Nehogy sértésnek vedd má csak rajzos fejjel gondolkodok mert az vagyok :) -
#10275 nem a kérdésre válaszoltál. Senki nme mondta hogy hagyd ki a vasat. Ha nemtetszik: eltüntetem oszt ennyi. :) -
Szabi1991 #10274 Koenigsegg CCGT-t a népnek :p
(GTR-Evoluton-ba van..) -
#10273 Mivel ez pálya verda,kell bele. RS4 utcaiban már van,ezért ez más lesz -
#10272 Jó kis Verda :D csövet ki lehet láthatatlanírani vagy egy material? -
#10271 ez lemaradt :) -
#10270 Ha már Norbee csinál bálnamercit keresztapunak gondoltam ne maradjon a kisfőnök se kocsi nélkül :D lesz cabrio is mert ha ünnepnapokon ugye mikor szélcsend van és nem annyira golyózáporos az időjárás: legyen mivel körbefurikázni a "városukat". Olaszoktól japánig minden keresztapu tudja hogy a merci az biza sokkal "nyomatékosabb" jelzés hogy Don Maffiozo vagy éppe Jakuza vigyázat XD sok videó van de ezt linkelem Mercedes 560 SEC - AMG meg egy japcsi verziót is hogy lássátok nem a levegőbe beszéltem Jakuza Sama
Ez nem a széles verzió de ez sem keskenyebb mindössze pár centivel. Keresztapák harcra fel :D
Zolinak a válasz meg >>> EZT töltsd le és telepítsd fel majd benne találsz használati útmutatót: előbb a patch majd a kiegészítő és utána a pályatelepítéshez benne van egy WR2man feliratos izé, de ez csak pályatelepítéshez kell. Kocsiberakáshoz elég a patch, traffichoz a bonus és pályához kell majd a WR2manager. Ha lesz kérdés majd privben bárkinek: biztosan segítenek :) Sok sikert!!! -
#10269 A Smart és a többi verda egyenlőre PAUSE... Most a GT versenyautók felé terelődött a figyelmem.Próbaképpen egy Audi RS4 GT készülget,de van még néhány érdekes szekér készülőben.Íme néhány kép a még készülő Audiról:
-
#10268 Sziasztok!
Hogy lehet a WR2 játékba kocsikat bemásolni úgy, hogy működjön is?
A másik kérdésem, melyik programmal lehet autókat szerkeszteni, vagy létrehozni? Honnan lehet kocsikat letölteni? Nekem egy Ford Mondeo kéne. -
#10267 De vegyél fel msn-re már elküldtem pm-ben és lehet még tok szerezni mert uccsó volt és rendelni is csak úgy tudtam hogy a srác haver! -
#10266 Hát itt Nyíregyen a Korzó-ban van! Miért te is Nyíregyi vagy? -
zroland #10265 jajjazalány ott jobboldalt:P:D -
#10264 el kell mennem megvenni.576 a plazaban van vagy merre? -
#10263 -
#10262 Hy mki! az 576 szaküzletben itt Nyíregyházán 990Ft-ért vettem meg a WR2-t
-
:D -
norman001 #10260 Ezt le lehet tölteni valahonnan?Nagyon kéne pls -
#10259 Kurvajó lett :D utaztam már vele párszor. És a másik sikerült beimportálni azt a nagyot?? :) -
#10258 Nem az én bűnöm... Csak a textura. A model a burning wheels demojából való. -
zroland #10257 Szerintem sehonnan :D van egy olyan érzésem hogy ezt Norbee gyártotta:D
Ahelyett hogy a skodákkal foglalkozna...:P:D -
norman001 #10256 Ez tök jó honnan lehet le tölteni? -
#10255 Na még ez...
-
#10254 Nem lehet mindig a Skodákkal foglalkozni.
-
#10253 Hát nekem totál lefagyott :D de sebaj: már kiszedtem belőle pár kocsit és legalább megcsináltam a Celica hátsó lámpáit is. Kapott egy pár tuninglámpát meg egy pár matricát is, de azt már csak holnap fotózom be. A dinoszauruszos tehéntolvajok vigyázzák álmaitokat :D
-
#10252 ezt is televégták már hdr-el :( -
így kéne kinézzen minimum. A másik forumról szereztem friss kép. Az utolsó két képet meg kár volt belinkeld. Én nem lennék rá büszke :D -
zroland #10250 :D igaz-igaz...csupán 8800gt 512mb-al :D de mellesleg tényleg nem vagyok tőle elájulva :( -
#10249 szerintem elavult a vidikártyád vagy a driver. Az alsó képen az árnyékok meg úgy az egész totál széteső. Kérjél egyet karácsonyra :D -
zroland #10248 a 2 felső kép azért ilyen kockás, mert .gif ben mentettem el:( -
zroland #10247 C11 Burning wheels:
Mindent max-ra raktam, hát ettől nem vagyok úgy elájulva...:( -
#10246 Hy all Zmodeler2-m van és nem tom hogy kell a kocsikat betölteni pls segítsetek vagy vmi tutorial videot linkeljetek ha van! Thx előre is! -
#10245 Én nem látom a lényeget. -
csabóbp #10244 a skyline nagyon jól nézz ki !!!!!!!!!!!! -
norman001 #10243 itt egy fék lámpa ezt találtam leghasználhatobnak nem a leg jobb de szeritem lehet látni a lényeget -
#10242 Ez az autó csak poénnak készült,semmi extra nincs benne FUN kategória.
@Szildramor: Ez nagyon LOL!!! És a térkép alapján keresték meg és ejtették el a tehenet vacsira??? Vagy netán a pickup hátuljáról csippentették le? -
ja és a srác egy régi térképet nézeget éppe - belső nézete nincsen :D