19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#10529 azért írtam mégegyet: mert ez link is kellett hozzá ami lemaradt mert nem gondoltam rá. Krom bácsira vagyok büszke: ao orosz mesteremberre és Csucsura vagyok büszke: akik nélkül nem jött volna létre. És neked is boldog karácsonyt. Ezért érdemes néha feljönni ide: hátha beszólhatsz valakinek :P -
#10528 Szevasz!
Próbáld meg rendszergazdaként futtatni az ilyen exe-ket! Ez szokott néha segíteni. -
Drift Elek #10527 szevasztok!
lenne 1 kérdésem!
Miért van az hogy néhány exe-és addont (autók) nem tok feltelepíteni?
elindítom az exe-ét és rögtön végigfut a telepítés amikor még azt se tudtam beállítani hogy hova rakja! de van olyan is ami szintén végigfut és utána megkérdezi!
A válaszokat előre is THX!
Boldog karácsonyt mindenkinek így utólag! -
zroland #10526 Milyen büszke magára valaki xD -
#10525 Mégegyszer linkelem a tutorialt de most teszek hozzá elérhetőséget is WR2 Managerhez Krom bácsitól: amit oldalamról el lehet majd érni késöbb is így kerek egészben: ha már a sokadik oldalra kerül. Thanx so mutch Mr. Krom!!! :) akinek szinte minden kütyüt köszönhetünk a pályaszerkesztőktől a kocsibeillasztő cucc fejlesztéséig, a belső nézetig és mindent, amitől életre kelt a WR :) Íme legújabb fejlesztésű WR2 Manager: összes kocsi és megvásárlása kiegészítővel és pálya sorbarendezéssel, amitől használhatóvá váltak multiban is mert a program mindenki gépén ugyanabban a sorrendben olvassa be a MEGEGYEZŐ pályákat. >> WR2 Manager v0.3g by Krom Master <<
És a használati útmutató hozzá -> rákattintás után lesz eredeti - olvasható méretű. Sok szerencsét és Boldog Karácsonyt mindenkinek :)
-
GeriR #10524 Üdv mindenkinek!!
BOLDOG KARÁCSONT !!!!!!
ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok nektek!!!! -
#10523 fenébe a vicceddel: eltakarnád a "képét" :D -
#10522 Hát oda kell ám figyelni ezekre a dolgokra. A lényeg hogy mutatós legyen. :D
De a viccet félretéve tolnám neki! -
#10521 Szép ápolt :D -
#10520 Ugye? -
#10519 szép segged van Csucsu :D -
#10518 Én is Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves versenyzőnek!
-
#10517 A WR2 Manager letölthető innen >>multiplayer pályarendezésnél is hasznos - addon pályák összeegyeztetéséhez :) <<
Mikor lesz végleges a Zsiguli Norbee??? Föl kellene tenni GR-re azt is :) nagyon jól pörög :D -
#10516 Boldog Karácsonyt kíván mindenkinek Norbee és a HWRMT
-
#10515 csatlakoznék: BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK :)
-
csabóbp #10514 boldog karácsonyt mindenkinek !!!!!!!!!!! -
#10513 Boldog Karácsonyt :D És az ajándék: Csucsuval éjjel multizás közben sikerült megfejtenünk az összes addon pálya multiban használásának titkát. Lehet hogy ez le van írva valamelyik német topicban de nem vagyok jó németből így saját találmányként könyvelhetjük el. Tegnap multiztunk a Polish Roads-on, Australia mapon meg Alpokban ^-^. És a tiok: Szedjétek le az új WRmant és egyeztessétek pályáitokat!!! Boldog Ünnepet minden WR2 fannak :D -
csabóbp #10512 -
*azt írja professzionális nem játékra való, de ha a WR2 elfut elvileg windows '98-on is akkor ezen szerintem mesésen elmenne :D csináltam új menühátteret: kicsit naposabbat és melegebbet ha már nincsen hó :D -
zroland #10510 Nos gyerekek, szerintetek EZEN hogy futna a wr2?:D Nomeg a burning wheels...XD -
#10509 maarha...XD -
#10508 Egy kis driftelés Italy mapon Nissan Silvia drift special-al :D >> drift -
#10507 -megcsinálom még a kilóméterórát és pici csiszolom még menettulajdonságokat aztán már csak matrica kell még egy pár :) ezt belső nézetből csináltam aztán vettem észre mi lett XD
-
csabóbp #10506 átküldhetnéd a verdát :D:D:D msnen:D -
*japan drifter in wr2 :D -
#10504 Ennyi. -
#10496 hi
régen vótam itt :D de most 1 noob kérdés hova kell berakni a verdákat? mert az AddOns/Autos nem jön be :D legalábbis 1 verdát sem látok... -
#10495 Tudom a választ a problémádra de privben folytassuk mert NAGY A BAJ :D -
csabóbp #10494 szar a jaték -
#10493 van egy problemam:belepek a jatekba es onnan nem lep se ki se sehova.mi lehet a gond? -
csabóbp #10492 XDXD -
#10491 micsináljunk Csabókám, ha egyszer átszoktunk mind az MSN-ezésre? :D -
csabóbp #10490 na mi van meghalt a fórum?????? vagy mi van?????????????? semmi életjel nincs !!! -
#10489 plz help!
hátha tudtok segíteni:
Logitech Chillstream problémám van...
Bedugom 1 ezredmásodpercre kivillan a karika és a gép kiadja azt a hangot amikro bedugod. (tidi) de nem cska simán tidi, hanem tititit.. bedugom anyu laptopjába kivillan, fújja a levegőt, működik rendesen... mit csináljak? nálam csak ugye xp bibbibibibiipp és utána semmi..
ja, és a G25 tökéletesen működik, tehát nem az usb porttal van a baj. / tudom hogyaz nem ona veszi fel az áramot/
de pár napja még működött ahogy kell:((
mi lehet? -
lazabazsi #10488 Valaki nem tudja mikor lehet majd letölteni a Haifa map-ot? -
- gumifüstölést a WR2 nem bünteti :D de minden mást igen. Köszi Norbee a rávezetést ^-^ driftelés a köbön: yessss XD -
#10486 Köszi :D Tied a lelke meg tényleg jó lett a világító műszerfal is meg editcar is. Van nekem elég japcsi-Barbye járgány: nem akarom még ezt is bezsebelni :D Akkor este folyt köv :) majd editcart lehet hogy cserélnünk kell mert nekem szerintem elavult korábbi verzióm van.
-
#10485 Nyomulhattok vele nyugodtan. Remélem én is hazaérek addigra. Legyen VR5 és akkor nincs vita.
Egyébként azt beszéltük annak idején, h mivel én csak a modelt meg egy két textúrát csináltam, mondtam neked, h töltsd fel valahova, h Naruto&Norbee autó. Én ezekkel a rízskályhákkal nem szoktam annyit foglalkozni. -
#10484 Norbee nem írt még választ engedélyeztetésre, így sajna nem lesz Galant se vr4 se vr6. Majd kitalálok valamit helyette -
#10483 ha csak beírtad volna gugliba, hogy "galant vr6", már dobált volna mindenféle okosságot^^