19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
zroland #10569 Persze majd valaki olyan kedves lesz, hogy feltölti azt a 20gb autót, amivel mi szoktunk játaszni? Töltögesd le Teis egyenként..miis azt csináltuk, illetve néhányan sokat dolgoztak vele... -
Letöltés nincsen :) -
#10567 plz, dobjatok egy linket ahol azok az autók 1ben vannak amikkel szoktatok multiznii. köszi^^ -
- pursuitezéshez csináltam hogy nyugodtabban elhagyhassuk az aszfaltot :) Egséz jól bírja a borulást Csucsu: így nem járunk úgy mint Nevadában a ferrarikkal ^_^ -
#10565 Valamiféle 3d-szerkesztő program kell hozzá. Ha felveszel msn-en elmagyarázom hogyan is kell, vagy átküldöm a "kockakombit":)
Keress meg priviben! -
Bence00111 #10564 Helló!! Valaki meg tudná mondani, hogyan tudok átméretezni egy autót? (VAZ 2104-es) Letöltöttem 3d-s autót beraktam MTkit2 be mox fájl be a játékba és egy hatalmas autót kaptam ami leesett a pálya alá. Köszi!!! -
zroland #10563 Ez jó... "berakni már tudom" Ez kész... de azért örülök hogy sikerült -
szcsaby #10562 Köszi szépen,berakni már tudom, és már be is ment egy néhány!! -
zroland #10561 heló! INNEN
Innen Innen
és Innen Tudsz autókat letölteni...ha nem tudod bemásolni őket a játékba, akkor írj, és biztosan találsz segítőt :) -
szcsaby #10560 Hello!! Először is boldog új évet mindenkinek. Nemrég vettem a játékot és észrevettem hogy gyárilag nincsen benne belső kamera és jónéhány autó. Esetleg valaki tudna linkeket adni ahonnan le lehet tölteni ilyn dolgokat. köszi. -
#10559 Pont a lényeg lemaradt xD -
#10558 Júúúúj ez Q jó Norbee :D amikor felébred és még nincs teljesen magánál az nagyon pihent #Ð Én is kívánok mindenkinek multizásban és boldogságban gazdad innivalóban sem szűkölködő Boldog Új Esztendőt!!! [IMG]http://fc06.deviantart.com/fs39/f/2008/366/0/9/Ahoi_linkrelni_by_tiberio_san.gif [/IMG] Kampai!!! ^_^ -
#10557 BUÉK Mindenkinek! -
#10556 Én is csináltam videót csak behalt a videóvágóm mert póbaidős :D Majd teszek fel egy driftelőset az új Szilvikével, mert driftelni jó ha nem kell 300 méterenként egy új gumit venni XD -
Drift Elek #10555 ha jobban meggondolom nem a kari a gond mert már játszottam ezzel a játékkal a saját gépemen ezzel a karival csak eltűnt a CD ezért inkább akkor elszántam és rájöttem hogy illene megvennem eredetibe!
am ha jó lessza replay akkor youtubera teszek fel pár videót mert a chargerrel egész jól belerázódtam a driftbe :D -
cult91 #10554 HELÓ
Valaki eltudná nekem mondani hogyan tudok wr2-de új mapokat bele rakni?
itt az msn-em: [email protected]
kössz ! -
#10553 esetleg tölts le hozzá szoftverfrissítést. Biztosan van újítás és abban kiküszöbölik az esetleges hibákat is. Érdemes úgy fél évente -
Drift Elek #10552 fullon raktam fel! am a videókarim típusát max holnap tudom megnézni mert a szüleim elváltak ... és most anyámnál vok de holnap délután apámnál leszek és ott van a doboza így csak annyit tudok hogy Gigabyte kri4
viszont most kaptam a hírt hogy a haverom is megrendeli majd megnézzük! -
#10551 Ezt teljesen feltelepíted és lemez nélkül megy?? Vagy mediumon telepíted és lemezzel? A másik amit megnézhetnél fórumon az a vidikártyádról írtak-e és jót vagy rosszat. -
Drift Elek #10550 Most 94 van de amikor még csak 3 volt akkor is ezt csinálta!
amúgy WR2 Managerből a version 0.3g (22 Jun 2008)-at használom
Ja és 1 kis érdekesség
van 1 RPM tuning nevű játékom (eredeti)
ha feltelepítem és CD-vel akarok játszani akkor ahogy belépek a versenybe kb. 8-10 másodperc múlva lefagy (a windows is) ha kiveszem a CD-t akkor tökéletesen fut! na most a haveromnak CD nélkül nem indul el de ott meg CD-vel fut simán! LOL nem? (válasz nem muszály) -
#10549 mennyi kocsit tettél be és milyen WR Manegert használsz? -
Drift Elek #10548 http://www.youtube.com/watch?v=r9kcBhOjTns
itt 1 videó a hibáról! (ezt nem én tettem fel, ezek szerint más gépen is rossz)
nekem nem villan ilyet a képernyő csak a jobb felső sarokban felvillan az a kamera 1 pár tizedre és azon kívül tök ugyanaz!
de legalább már értem miért nem tudom patchelni XD -
#10547 mondjuk nekem is furcsa volt hogyan dícsérheti a skoda packot mikor az csak a patchel tehető föl mint minden addon cucc XD -
#10546 az itthon megjelent eredeti v1.3.4 és nem kell pecselni -
#10545 Mellesleg ha egyszer megvetted a jogot: akkor akár tölthetsz is, hiszen egyszer már kifizetted az árát :) -
#10544 Ha hibás a CD és nem fizikai sérülés miatt: akkor tuti visszacserélik. Ilyen hibáról nem hallottam még. És ha más gépén sem működik akkor bizony kuka. -
Drift Elek #10543 szevasztok!
a tanácsot kössz, de mivel én eleve rendszergazdaként csinálok mindent nem jött be, ja és más gépen is kipróbáltam de ott se volt jó!
lenne még 1 kérdésem!
miért van az hogy a replayt nem játsza le csak villan 1et a képernyő?
a játék különben eredeti! gondoltam megpróbálom patchelni de mindig az írja ki hogy: 1628: Failed to complete installation
ezt is próbáltam több gépen kb. 5 különböző patchel
előre is kössz!
ja és nagyon zsír a Skoda pack -
zroland #10542 Áhh...megoldottam xD Kicsit fura, hogy csak akkor fogadja el a beállítást ha progit váltok... -
zroland #10541 Az irányításos problémára nem tud senki megoldást? -
#10540 A TDU is kötelező darab...2 rugóért pláne...ha neked ennyit nem érnek meg ezek a játékok, akkor ne játssz velük... -
#10539 jah, kétezerszer mennyi a "milliók" ? idiot. -
zroland #10538 Senkinek semmi ötlet a kormányos gondra? -
zroland #10537 jajjmár teis ezzel jösz?:D Tdu-val is játszok..ottis azzal jöttek hogy kötelezően vegyem meg....ha minden játékot megvenne akkor milliókat költhetne rá xD -
#10536 Inkább meg kéne venni...2 rugóért kötelező darab... -
#10535 Hali!
Jajaja! Szerintem is inkább le kéne szedned a komplett játékot,mert az ilyen buhera dolgokkal szerintem nem sokra mész. Én szívesen segítenék itt a fórumba abban hogy honnan szedd le meg hogy milyet de tudod van itt egy ilyen kacsintós csávó aki ha unatkozik, akkor azzal tölti a szabad idejét hogy törli vagy törölteti azokat a hozzászólásokat amelyeknek csak egy kis warez jellege is van.
Úgyhogy majd privát üzenetben értesítelek. -
zroland #10534 Demo-t moddolni??? Miért nem töltöd le a teljest?Vagy ha nem tudod, akkor csinálj a játék mappájában egy addons/autos mappát, és másolj be kiegészítőt...:D Bár nem hiszem hogy működni fog, de egy próbát megér -
zroland #10533 Van egy kis gondom...HELP MEEE!!!! :D
Újratelepítettem a gépem, rámásoltam a wr2-t összes régi addonnal stb...be szeretném állítani kormányra, de amikor rányomok a del-re akkor megfagy a játék..nem engedi hogy beállítsam az irányítást:(Valaki segítsen légyszi:( -
zroland #10532 hehh! Tibi neoccsále:D Csucsu..Te meg ne szójjá be....mi ketten jó kapcsolatot "ápolunk" csak nem a jónép előtt :D Szóval tudja hogy mi a helyzet...;) -
StoReK #10531 Szevasztok. Lenne egy kérdésem.
lehet demo-t modolni? -
#10530 Jaja! Úgyhogy öreg ájjálle!!!