19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#10482 GALANT MITSUBISHI VR6 1998 Brazilia Európában nem igen van az már biztos :) -
#10481 Used Cars Philippines -> Japanese Cars & ketteske fülöpszigetekrőlés egy harmadik Mitsubishi Galant VR6 1998 A/T – 208T és egy negyedik és így tovább VR6 ami piacon is találtam párat :) -
#10480 hát én eddig úgy tudtam, hogy a VR4 a legdurcább m,otor, 4kerékhajtás és valami chip kapcsoló gyárilag..
VR6 meg ugye VW motor /2,7 2,8 2,9/ szívó 170/180 lovas motor V6os -
#10479 Autókereskedésben találtam két eladó VR6-os Mitsubishi Galantot. A VR4-es elterjettebb de egyel korábbi modeljében a VR6 is gyakori volt. Te mit tudtál meg róla? -
#10478 Nr. Teddy -> Hány éves a géped?? driverfrissítés videókártyához biztosan nem ártana.
Derbi -> kifejthetnéd jobban is. Amit utánanyomoztam csak annyi derült ki: mindkettő létező modell volt. -
Mr Teddy #10477 Hello!
Remélem tudtok nekem segíteni,felraktam a játékot de ahogy elkezdek játszani meghülyül a monitorom ,szemcsés lesz a képernyő meg megzavarodnak a színek...Ilyenkor ujrainditom a gépet és minden szal a játék csinálja ,de vajon miért erre szeretnék választ kapni..Előre is köszi!! -
#10476 VR6nak és VR4nek köze sincs egymáshoz, tudtommal... -
VR4-van odaírva az is van de a erősebb motorral szerelt és színesebb VR6 lesz ha lesz holnap. Ja és majd kellene más is szerver legyen mert rendszeresen én vagyok és cserélgetnünk kellene. Mondom a beállításokat->> Damage: ON & 100% simuláció & Nitro: OFF (de majd egyeztethetünk ügyében) és még egy újítás>> DRIFT DAMAGE lesz (múlt heti mod) vagyis az összes sebződés működik a defektet kivéve a keresztben autózás érdekében természetesen, mert nem lehet folyamatosan szervizelni egy több körös futamnál. Ha valaki szeretne servert indítani azt 7 körül próbáljuk ki hogy ne ott álljom a játék így 8-ra üzemképes lehet. DRIFT DAMAGE-t msn-en küldöm el mert a legutóbbiban nem lőttem ki a gumiforrósodás miattti leépülést :D szal Házigazda kerestetik!!! este 7-kor próba 8-kor gém. Többit msn-en ^_^ -
#10474 Még két hely maradt. Ha Norbee megengedi akkor Mitsubishi Galant VR6 is lesz. Jó éjt és holnap este Skoda-derby meg tesztelés ^-^ Ganareee!! -
#10473 holnap este multi - ha van érdeklődő privben jelezze. EA-Toyota Supra és Skodapack mindenképp legyen hogy játszani tudjatok! kezdés 8 körül. -
#10472 a Vectra? Az még totál félkész :) Toyota Supra van meg majd EVO IX lesz. Opellel még sok munka van textúrák miatt... -
csabóbp #10471 csaó naruto átudnád küldeni nekem ezt a szép opelt nagyon tetszik és szeretném tesztelni -
zroland #10470 Na mivan gyerekek? Kihaltunk?:D -
#10469 Norbee??? Tudnál csinálni nekem csak számlapot? Kellene ilyen kerek alap amire tudok nagyfelbointású képet is tenni. Szerinted a MAN busz alapját be lehetne tenni? eredetileg kör alakú csak lehet hogy túl nagy. Meg tudnád nézni mérete nem lesz e túlzottan mértenövelő adatszempontból? Vagy más is jó csak kör alapú legyen. Elkőre is köszi -
#10468 A Galantot majd NorbEE-tól kérdezd. Ő tette át :) -
csabóbp #10467 oks köszi szépen ! -
zroland #10466 van a könyvtárában egy mp longue 2.exe azt elindítod rámész felül hogy internet, várod hogy kijöjjön a listában egy szerver, rákatt+Join aztán ha jobboldalt zöld pipák vannak akkor alul hogy ready és vársz hogy indítsák :D:D:D -
csabóbp #10465 csaó naruto milyen galantról van szó??:d és mondjátok már el nekem hogyan lehet multizni mert haverommal szeretnénk csak nem tudjuk hogyan kell megcsinálni és ahogy láttam ti mmár játszotok multiba . lécci segitsetek. előre is köszi csaó -
#10464 Oks :) Letölthető lesz Galant? Nem magam miatt mondom: nekem már megvan XD -
#10463 A Galantot kb 4 hónapja közösen késszé nyilvánítottuk. A MAN busz még várat magára.. nem sok időm volt mostanában. -
#10462 Norbee?? A Mitsubishi Galant és a Man busz mikor lesz kész? Kérték tőlem a próbaverziót de az engedélyed nélkül nem osztogatom. -
#10461 Kicsit pánikrohama volt a digó kiscsajnak :D bááár ha belegondolok a harmadik kerékvetőnél én is kidobtam volna XD -
#10458 az első kerékvető után kib***tam volna a kocsiból:D -
#10457 Hogyan kell megvezetni egy olasz lányt :D AJÁNLOTT VIDEÓ >> olaszul tudás növeli az élményt XD -
#10456 köszi a taácsot tényleg :D Ford Falcon drift a világító torony körül belső nézetből -
#10455 hogyan? az a baj hogy tömöríti a feltett cuccot és szétbassza nemkicsit. ennél nem is de a másiknál totál homály. Volt egy oldal amit imádtam: Stage6 - kitűnő minőség és 30 perces is meg letölthető vidik. Felvásárolták és megszüntették sajna :( túl jó volt....
-
#10454 Az nem gond ha kicsit pixeles, kijavítja a youtube!
Be kell írni az URL címsorba a cím mögé hogy &fmt=18 és máris éles a kép :) -
#10453 BMW drift két villogó között - sajna lerontja minőséget youtube -
#10452 hogy kell videót linkelni beágyazva kis képként?? lenne két driftelős videó WR2-es belső nézetből :) -
#10451 <object style='width:470px;height:406px;' width='470' height='406' type='application/x-shockwave-flash' data='http://www.myvideo.de/movie/'> <param name='movie' value='http://www.myvideo.de/movie/'/> <param name='AllowFullscreen' value='true' /> </object><br/><a href='http://www.myvideo.de/watch/' title=' - MyVideo'> - MyVideo</a> -
#10450 előrehoztuk a multit. Most lesz egy aztán nyoéckor is :) jelszó: hun - kocsik Santa's car és a Falcon lesznek. -
#10449 -
- este multi és tesztelés. Ford Falcon australian. Akit érdekel privben jelezze :) -
#10447 új jelszó: hun -
#10446 Mikulasbacsi - Ékezet nemkőő :D -
#10445 Mikulás-multi indul :D jelszó " Mikulásbácsi " csatlakozás futam végén kb 2 percenként :D KITARTÁS!!! :) -
#10444 Megjött a Télapó!
-=HWRMT=- -
#10443 ez is kész van már :) 3 verzió is van VW géppark vége felé -
#10442 Jah...akkor nem szóltam:)
Mondjuk aza VW Transporter se csúnya,ami az oldalon van.
-
#10441 ezt már Mindkiller megcsinálta csak a youtubra tette fel véletlenül :D Ikarus szárnyalása :D