19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
bazsi04 #10609 hali.valaki fel tudná nekem rakni a toyota trueno initial-d verdát?előre is köszi -
#10608 Köszi szépen!
Most néztem, nekem ez a fájl ott is volt ahol lennie kell úgyhogy ezekszerint én nem vettem észre a látványt. Mondjuk nekem a váltó automatikusra van állítva.
Mindenesetre köszönjük a fájlt! -
#10607 Feltettem nektek ide.
De kell ottlennie lángnak váltáskor is, bár nem mindegyiknél. Inkább lefele-váltásnál, és nagy fordulatszám-külömbségnél. -
#10606 Hú bazzeg :D Én nagyon le vagyok maradva. Nekem csak,akkor jön "láng" a kipufogócsőből ha megnyomom a nitro-t. De akkor nagyon és még ilyen hangot is ad hogy SSSSSSSHHHH. :D
Valaki segítsen pls, mert neki eltűnt a lángja nekem meg nem is volt :o !!! -
Carmester #10605 Nem az hanem ami váltáskor kijön a kipuogócsőből. -
#10604 Olyat én is basztam el annak idején :D Alfánál egy hibás lett de meg lehet csinálni. azt a kocsit se fejeztem még be :) -
#10603 Ha arra gondol amire én, akkor viszont nem textúráról beszélünk mert annak nem az a neve. Nekem a játék matricát ír rá amikor választani akarok. -
#10602 Szerintem ő arra a mintára "matricára" gondol amit a kocsik oldalára lehet varázsolni. De lehet hogy tévedek,mert én se tudom hogy konkrétan miről van szó.
Üdv mindenkinek! -
#10601 Miaza láng textúra?? :) -
Carmester #10600 Valaki tudna segíteni mert tönkrement a láng textúrám? -
Carmester #10599 Mikorra lesz kész supertörésű Lada -
#10598 Aludni csak a gyengébbek szoktak :P XDDD na jó: egy órát most pilledek a tanácsodra :) -
#10597 Milyen Zmodeler? Az előbb írtam le hogyan csináld!(#10593)
Aludj néha hátha akkor könnyebben megy. -
#10596 soese gondoltam volna hogy még erre is figyeltek :) Lugikusnak logikus csak ugye a tesztelendő kocsi le van zárva így nem tudtam kiexportálni és ilyeneket is összehasonlítani. Csak Z-modelerben lehet ezt a sulyelosztást változtatni? Mert ott elvesznek a materialok és az kellemetlen lenne annyi meló után :) -
#10595 szerinted? ez most komoly kérdés?
De öszintén hogy a viharba ne változna meg? A kalapácsot felemeled, könnyebb megtartani a fejénél mint a nyelénél nem?
Ha fönt van a súlypont akkor jobban dől a kanyarban és ha feldölt jobban szeret ott maradni, mert esetleg közelebb van a tetőhöz mint a padlóhoz. -
#10594 Vagyis ha a nullapontot a padlólemezhez közelebb tolom: akkor megváltozik az egésznek az egyensulyhelyzete? -
#10593 Mert editcarban kell belőni a függőleges súlypontot is.
"Emphasis over radius" a függöleges
"Front axis load" a hossztengelyen elhelyezkedés. -
#10592 Találtam pár nagyon szép és kidolgozott modelt. Amikor beolvasom mtKitben nem lehet már őket textúrázni. Ha valaki ért hozzá légyszi nézzétek meg nekem ezt a modelt 3D model sanandreaszos hogy nálatok megy-e mert akkor elállítódott a Z-modelerem vagy DeepEx és amiatt nem tok convertálni talán. Fenébe is. Ha megy és érdekel titeket privben elköldöm az oldalakat.
-
#10591 egyszerűen nem tudok rájönni a titkára. ez ha fejreáll utána vissza is fordul, a másikoknál meg hiába alakítom át a cob filet: hátukon vergődnek mint egy májusi cserebogár tehetetlenül :) -
új editcar: kicsit rallis, kicsit offroados - nem mint a Ferraroik multkor :D az volt, hogy úgy csináltunk döntetlent Csucsuval, hogy simán fejreálltunk menekülés közben. Na ezzel már nehezebb lesz "nyerni" is meg "veszíteni" is remélem :) -
#10589 >> HWRN™ :D -
#10588 logódból kitalálhattam volna ... :D
szurkolok, számomra a legjobban várt "mod" jelenleg pécére - iszonyat módon szép és igéretes a törés is! ha még néha wr2zök, általában a ladákkal, meg a régi KGST kocsikkal inditok futamokat, full/reális törés-moddal, full forgalommal. jó lesz, ha szinesedik kicsit a rajtrács :) (már ha nagyjábol azért azonos képességekkel bír majd, mint a "többi") -
#10587 ezt is a HWRMT készíti :D lassan át lehetne keresztelni a csapatot XD -
#10586 Én :) -
#10585 ezt egyébként ki készíti? :) -
#10584 Legszebb napok Ausztália és Nevada pályákon vannak (WR1-es pályák) Beszélek Norbee-val és ha sikerül elintézni vele: akkor ezeket a kiegészítőket, áttetsző C11-es nyilat meg Drift-damaget elérhetővé kellene tenni ,hogy ne keljen mindenkinek órákat töltenie vele. Remélem sikerül összehozni :) -
#10583 ÚJ FELFEDEZÉS WR2 multi - amelyik pályából csak V1 mappa van abból csináljatok V2 és V3 mappát is mert a játék csak akkor olvassa be multiba hamind a 3 verziót látja. pl: Landstrasse és Autobahn. Aki unja hogy mind a 3 ugyanolyan: kicserélhetitek az eget és a Napot másikra. A napok a v1-2-3 mappán belül extra mappában találhatók sun.ptx néven. Így lett pl Landstrassen naplementés táj is Nexia hátterében: nem photoshop ám :) Nitro Stadtnak is jól áll egy kis szinesség mert nem tettek bele alapból semmi estrát. Jó Gányolást mindenkinek ^_^
-
#10582 Ha neten rendeled meg akkor csak 1799 Ft az 576 Kbyte-nál... -
#10581 cdgalaxis.hu, 2000ft -
'Photoshop-tuning -> felbontásnöveléssel és kijelzőkészítéssel. Kár, hogy a légbeömlők nem annyira kidolgozottak. A többit teljesen ki lehet cserélni teljesen minőségi textúrákra. Jó hogy nyitva hagyta XDriveR a modelt mert így lehettt simán belső nézetet csinálni neki ami erről az egyről lemaradt a karácsonyi csomagból :) -
#10579 Üdv! Privát ment! -
#10578 Elmész boltba ÉS MEGVESZED.PONTpontPONTpont -
#10577 Sziasztok !
azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet letölteni az egész játékot beírtam a googlébe de csak regisztrálós oldalakat telált:S torrent is jó!a segítségeteket előre is köszi
tinka -
#10576 Ha van kedved bogarászni a volgával és van türelmed "szerelőműhelyeset" játszani: akkor megírom privben a volga-trabi tuning lehetőségét :) Jó szórakozás: én is azzal eddzek :D -
#10575 Szia!
Az EDITCAR nevű program való az autók menettulajdonságainak beállításához. De a Volga és a Trabant is le van zárva (jelszóval védett) ha jól emlékszem. Bár ezek szériakocsik valószínűleg nem tudnak többet az életben sem.
Talán egyszer nekilátok a KITT-nek is, de egyelőre van más meló is. -
#10574 uhh, ez gyönyörű lesz! -
#10573 Ez melyik verzió? vA vagy a vB :D multkori parkolóházas állatkodás után izomlázam volt az ujjaimban bazz a sok kézifékezéstől. Remélem majd még csinálunk olyat ^_^ -
#10572 Sziasztok! Melyik progival lehet a berakott kocsiknak a motorját feltuningolni? Mert pl. a Volga, Trabi elég lassan döcög :D Az új KITT-et nem csinálja meg valaki? Ford Mustang KR500-as. (2005-ös modell asszem). -
#10571 Készül valami oltós autó is...:)
-
#10570 Nem lerázni akarom :) de nincs letöltés a klasszikus módokon. Játék elött küldözgetjük szét az új editcarokat mint egy jó kis titkos szervezet :D