19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Bence00111 #10649 A WR2 es mappában (Program files-Playlogic) van egy fájl 'MP Lounge 2'
az a netes játék. -
#10648 Plugin???? Hát az meg minek? :) Simán lehet multizni: nem kell semmi külön cucc hozzá. -
Drift Elek #10647 és lenne még 1 kérdésem! zmodeler plugint hol találok a wr2-höz?
csak azért mert már úgy 30 perce keresgetem!
-
Drift Elek #10646 szevasztok!
lenne 1 kérdésem ti hogy tudtok neten nyomulni valami progival vagy mi?
majd légyszi nyomjatok egy linket vagy a nevét ok?
köszi -
*_* s15 spec.R -
#10644 Ugyanezt a kérdést a borg fórumán tedd fel (angolul).
Bár ott is előbb olvass utána és aztán érdeklődj, a nagy része le van írva.
The Borg - Fórum -
trakman #10643 Hello!!
Valaki megmondaná hogyan lehet mapot csinálni a játékhoz.
Köszi előre is.
Hello!! -
Norbee szavaival élve: újabb "rízskájha" gumifüstőléshez :D -
#10641 odalett... Volna ha át nem küldöd annakidején.
most pedig visszaküldöm majd neked. 9után msnen. felőlem rendben -
#10640 Melyikre gondolsz? Amit régen elkezdtem? Mert az odalett a winyóval együtt... Msn ma este 9 után? -
#10639 Mindenki vegye meg a játékot holnap délig, mert különben.....
-
#10638 van demo, a boltban pedig 1800-2000ft a játék!
"vedd meg, hogy lehessen 3. rész"
;) -
#10637 most jutott eszembe: nem töltötök ám le minden kocsit és van sokszor hogy ha nem iagzán tetszik -> törlöm így 1000 fölött lenne már :D és a 360-al hoz effelejtettem odaírni hogy Ferrari 360 :) TomWines pályákkal együtt ha kiadja végre meg Japán és Mexikó és Industrial zone-val együtt betegül kicsit talán még nőni fog a mérete pár gigával :) -
#10636 egy kis reklám a játékhoz: a mostani kocsiaim mennyisége 975 darab és ebben nincsenek benne a variációk és az 160-180 tartalék és így hogy nincsen fenn pálya és még nem adták ki hozza a Nürburgringet amit egy 360-al kb 8 perc alatt lehet befutni 26 Gigát foglal. Ha minden jól megy pár héten belül összeütjük az 1000-dik kocsit is :D 25 db nem ügy
-
#10635 Aztán ha megtetszik tessék MEGVENNI! -
#10634 Hali! Mindent leírok neked is ma vagy legkésőbb holnap este priv.üz-be de most rohanok melózni. Hali! -
>>> Drift videó az új fejlesztésről itt Nissan Drift Special v2 -
#10632 Hali, nekem is tudnál segíteni abban a dologban?
Egyébként mekkora gépigény kell?
Köszönöm. -
#10631 Rendbenvan örülök h nincs gáz. Biztosan beteg módon megy a kocsid azzal turboval.
Hogyne tudnál segíteni! pl ha van kedved fejezd be a BA3 fulltuned-et. -
#10630 Kijavítottam a műszerfaladat :) sőt az alfa TZ met is :D csíktechnika a király -
#10629 Tényleg van :D csak külön höhöhö XD -
Bence00111 #10628 http://www.zsiguli.hu/images/cikk99_ford_beepit1.jpg Műszerfal. -
#10627 Oks :) találtam egy kis lukat belső nézetben. Majd rákérdezek Norbinál. Rendszám meg majd csak lesz ha nem az eredeti akkor teszünk rá külön :) meg még a fordulatszám mérőt hiányolom picit. A helye megvan bár lehet hogy az eredetinél sincsen? -
Bence00111 #10626 Van rajta rendszám csak 100% ra vettem a normal (z off) ot. igen gagyi volt nézd meg elöl ferde hátol a rendszám jobboldala fele szűkül. LigWave 3d ben kéne vele vmit kezdeni. Délelött próbálkoztam de nem jött még össze.Talán majd holnap... -
#10625 Bence: majd kérj rendszámot is Nprbee-tól. Kicsit csupasz így a segge: elkelne rajta egy jó kis rendszámtábla :) -
#10624 Hy Norbee! No para,csak sokat áldozok a barátnőm és köztem lévő távolság leküzdésére.Mellette az igazi autóm beturbózási projektje is sok időt elvett,de nagyon megérte (igazi lefújószelep hanggal tudok szolgálni )és a téli sportokra is sokat szánok az időből.
Kész az új gépem és a játék is megvan eredetiben.
Ugyhogy tudok segíteni valamiben? -
#10623 :) -
Bence00111 #10622 Hamarosan teljesen kész lesz a VAZ 2104 es. A belsőnézet textúrázása és még egypár kissebb dolog van hátra.
-
#10621 Annyit kell csak csinálni hogy az első megosztáshoz írd oda hogy beta vagy test és akkor nem pontoznak össze vissza ha tudják hogy még nincs kész. MSN-en a többit :) -
Bence00111 #10620 Jó! Már az editcart is átcseréltem a 06-oséra. így egész jó.
Viszonylag reálisan gyorsul. Itt van a még fel nem javított verzió.
VAZ 2104
Ahoz képest hogy az első autóm.... Sokat segített Norbee az este msn-en keresztül. -
#10619 mind1,én felraktam ami nekem volt.ha jó ha nem jó ez van készleten -
#10618 -Kemszi- ezt a toyotát keresheti szerintem annyira amit még fél éve le lehetett tölteni. Mért nem akkor jött :D Toyota drift
-Bence001- editcarban kellene picit kerekeket bennebb vinni. Italy mapon lehet könnyen tesztelni rögtön ahol bedob balra kis lankás részen VAZ EditCar keréknyomtáv és az ablakot állítsd át transparent ről no textursra mert a transparent az a textúrázott felületekkel együtt műxik csak így most eltűntek az ablakaid :)
-
#10617 ja toyota?nem tudom hogy melyik kitől van ,csak tippeltem hogy Gibortól,és azt se tudom,hogy működik(de elvileg kéne).Az egész játékból csak az addons mappa van meg,és csak ezt találtam benne ae86-s néven -
#10616 micsoda? -
#10615 Kemszi - a te kocsid valamiért full áttetsző meg a kerekek is. Lehet hogy nema végleges verzió lett feltöltve talán -
#10614 Bence van egy kis gond a kocsiddal. Majd cserélni kellene az mtl-jét. Privben írom hogy mi lenne az. -
#10613 Szinte. igen.
Szopok a hangjával mint a torkos borz nemtudom mit kellene csinálni vele, hogy működjön. Akinek van valami komoly hangkeverő/szerkesztő progija dobna egy privit? -
Bence00111 #10612 Norbee a lada szinte kész. -
#10611 Mindkilleréknek meg a régi HWRMT-seknek tuti megvan. És ha ilyen szépen kéred: biztosan felteszik megint -
Carmester #10610 KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!