World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztánb írj ha mûködik 😊
végülis ez is amit a srácok mondanak én is azt használom😊
Beírod nevedhez: AmEx és már kóborolhatsz is.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Mikor hozod létre a profilt írd be elõtte névnek hogy AmEx. Kapsz pénzt és megy a FreeRide.
http://goo.gl/gd6Zi5
hûha várj keresek neked...de nemtuti hogy találok de ha igen azonnal értesítelek
jo az király lett😊hétköznapi autót tudsz csinálni?
Ezt csináltam.
köszönöm szépen rendes vagy😊
ahan...de azt írja, hogy ahhoz a karriert ki kell jáccani vagy nemtom :S
mert most szedtem le a gammát, de nem engedi :S
mert most szedtem le a gammát, de nem engedi :S
nem tudná valaki megmondani vagy valami magyar linket adni ahhoz hogy hogy kell wr1- õl wr2-be kocsit konvertálni
mejik oldalról tudok letölteni a wr2höz pályákat?linket esetleg😊
de akkor sem megy ha más játékba akarok menni.indulna a játék és ezt írja ki netcode failure unable to connect...
Kikerült az egyedi változat is... nagyobb teljesítmény kis külsõ változás...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
yo lett az auto gibor😉
1 kép azértkell ide is 😄 max 1 óra és feltöltöm a Különleges változatot.
mint írta is, igen. meg hát egyébként is ja😊 router mögül másképp necces lenne onlájn játszani.
VW Vento elérhetõ....
HWRMT letöltései között...
HWRMT letöltései között...
fatal kemény és király autókat csinál nekem is teccik az összes modelle .ja és azé konvertolni sem egyszerû(szerintem én nem lennék rá képes)XD majd beindul még a fatal mester 😉
óóó de kár....jah értem hogy te másik játékból konvertálsz át ebbe a gambe kocsikat...de kár...pedig örültem volna ha tudnál verdát csinálni 😄
És hh nincsen idõd konvertálni? 😛
Pedig eddig folyt a nyálam az autóidra 😄
És hh nincsen idõd konvertálni? 😛
Pedig eddig folyt a nyálam az autóidra 😄
Nincs F astra modell, egy Vectrat pedig már kiadtam. Jelenleg nincs idõm convertolni sajnos:/
http://goo.gl/gd6Zi5
részlet a readme.txt-bõl:
"World Racing 2 uses the UDP ports 54321 and 54322 (if you are the host) to distribute information about the current game to the LAN. Normally, TCP port 54323 is used for data transfer. This can be freely chosen by the host. For clients, this port will be provided by the host. To open a game on the Internet as host, the GameSpy server on UDP port 54324 will query the data. Note that some ports may already be used by other programs and, therefore, are not available to World Racing 2."
...azaz routeredben port-forwardolnod kell(csak a HOST kell h ezt csinálja):
54321, 54322, 54324 - UDP
54323 - TCP (ez szabadon allithato a mp_lounge.exe ben!)
"World Racing 2 uses the UDP ports 54321 and 54322 (if you are the host) to distribute information about the current game to the LAN. Normally, TCP port 54323 is used for data transfer. This can be freely chosen by the host. For clients, this port will be provided by the host. To open a game on the Internet as host, the GameSpy server on UDP port 54324 will query the data. Note that some ports may already be used by other programs and, therefore, are not available to World Racing 2."
...azaz routeredben port-forwardolnod kell(csak a HOST kell h ezt csinálja):
54321, 54322, 54324 - UDP
54323 - TCP (ez szabadon allithato a mp_lounge.exe ben!)
Forza.
Opel-t sikerült elkészitened már? 😄
Amúgy nagyon jók amiket eddig csináltál minden elismerésem ezek a mestermunkák 😊
Reméelm csinálsz majd F Astrát is coupéban és Combiban is 😄
Amúgy nagyon jók amiket eddig csináltál minden elismerésem ezek a mestermunkák 😊
Reméelm csinálsz majd F Astrát is coupéban és Combiban is 😄
na a faszomat bele.ma próbáltunk multizini haverommal.és nem sikerült.ha én csinálta aszobát neki írta ki a jtáék inddításánál hogy connect failed.ha õ csinálta a szobát akkor nekem írta ki ugyanezt.gondolom a routerem miatt lehet ez a probléma nem?ötlet az orvoslásra?
meg a flight simulator x ben is és ott smég szebbis😄😄
és ez ide tartozik?<#duma>#duma>
+A 18 WoS Haulinba is van Magyar pálya!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
azt ismerem csak azé abban eléggé hanyagoltak a város része mert pl:budapestnek csak 4-5 utja van szóval ..😄de azé köszi és valami amiben van esetleg?😛
amúgy 18 vagyok de mét érdekel ez téged?
oksz mester mától használom😄 és t nemtudcc nekem olyan gamet mondani amiben magyarországon lehet mászkálni?vagy amihez magyarországnak is köze van?😄lehet az kiegészítõis csak ha tudcc akkor írd már le.köszi
így megfelel?
ez a link micsoda?a játék vagy az elõzõ kérdésemmel kapcsolatos?
na most bevallom hogy eza 2. terv elösször egy alap Insaine szerü játékot hozunk sösze hogy utána egy sokkal jobb MHG-t lehessen összetenni.