World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
hwrmt-. van 1 tutorial.(bár azért 1 alaptudás nem árt hozzá)
Attila889
marhára nem 😄
Életemben nem módoltam játékokat.....de nagyon szeretném egyszer kipróbálni,csak baromira nem értek hozzá 😊
Hiszen jó dolog ez....én mások munkáját mndig megdícsértem és mindig vártam a következõ anyagát mert tudtam hogy az is jó lesz.....

fatal most nem érrá gibor meg leszarja a fejem😄😄😄most érted ebben a körben én estem ki:S de ha szerzem egy suzuki modelt a san andreasból és átdoom neked akkor azt te megtudod oldani?😛
Attila889
én nemtudok benne segíteni...Csak konvertálásban tudok de azt is úgy hogy megkérdezed Fatalt vagy Gibort XD
Vagy aki ért még hozzá 😛 XD

íí bocsi hogy nem mentem a "válasz erre" gombra:S:Ssorry
de nem jó nekem a colin mert nem vinné a gépem😞de meg amúgy nem tudom modellezni setetleg ha segítenél...😛
Attila889
ehh...megértelek,de ott a Colin Mcrae Rally Dirt abban van újj Suzuki wift....de akkor is legyél türelmes!Vagy ha nem bírod ki készitsd el te magad XD
Erre nemtudok mit mondani 😊

kemszi2
pont ezért nincs ebben sem.mivel már gibor említettte nincs modell
hát de azé jó lenne mert egy játékot nem ismerek amiben benne lenne a régi suzuki swift meg a opel astra classic II.vagy ha tudcc akkor írd már le😛😄
Attila889
Ne legyél már türelmetlen...ha Gibor megcsinálja akkor megcsinálja,ha meg nem akkor nem...ne sírjon már a szád!
Nehogy nekem itt halj meg Suzuki meg Opel nélkül 😄

mikro lessz már suzuki swift?suzuki meg opel minden mennyiségben forever
ha eseteg beírnád hogy mien gépet szeretnél 😄

bár asszem Ford Puma-t 😄

Dj Tommy
Én ma kezdtem el játszani a WR2-vel,réggen is akartam,csak bnizonyos korlátai voltak<#rolleyes>,de ez már megoldott<#nyes>
Látom jó páran csinálnak kocsikat a játékhoz,esetleg,ha én kérnék egy autót,azt valaki megtudná csinálni<#confused>
Köszi a választ elõre is<#wink>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Hi!

Mai nap elkészítettem következõ autómat... eléggé klasszikus már... hát nem mai darab... egyetlen probléma vele hogy a motorjához képest milyen teljesítménye van.

Jó szórakozást kíván a HWRMT csapata.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

[ img ] nél spac-t teszel csak simén <_img_> most alul vonással jeleztem hogy mi a hiba...

vagány lett a níva 😊
Willi Betz
Tessék!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Rezs
nem müxik a képlink😞
értem én hogy "img" meg "/img "de mi HAJCSA?

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
[ img ]http://www.hwrmt.extra.hu/datas/users/9/niva_wr2.jpg[ /img ]
hwrmt-röl tölthetõ

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

viszont ha kellenek fotók az autóról én szívesen segítek😊mert nekem is van suzukim.csak akkor vegyél fel msn-en és átudom dobni a cuccost.noss mi válasz?
HWRMT-n letölthetõ HUNwr2FAN Bugatti-ja.

na az zsír de mosást válalok😄
kemszi2
pedig van.a brogon is fent van
én stock R34-est nem találtam sehol.

[HUN]FaTaL
De szép lett😊

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Már van R34 pedig.

Letölthetõ következõ autóm:
Nissan Skyline GTR R34

Ez az autó most sok extrát tartalmaz.
Remélem tetszeni fog.

Majd ha lemossák szüleim egyszer az autót akkor csinálok textúrát és beteszem a játékba.

oksz.na akkor milessz ? csinálsz suzukit vagy nem?megköszöném ha yess lenne😄
igen azzal álítom be de nem nagyon szoktam azokkal szarakodni... de a ma esti autómban eléggé csuszogattam a csuszikát és elég jó lett... nemsokára letölthetõ

Ombika
PEdig van progi aminel van csuszka es lehet ezt -azt! 😊

XD mijen modell kell?mibõL?de az uj swiftet sem tudod megcsinálni?
adjál modellt csak új swift modellem van de nincs textúra a miénk meg kicsit sáros...

na kapok választ a kérdésemre?mizu a suzukival örülném ha megcsinálnád😊esetleg ha tudok segíteni..
random... nem nagyon lehet a játékban ezzel játszadozni... meg néha 1-2 verdánál a futómû beállításaival csinálok valamit meg a kerekekkel de nagoyn nem játszadozok vele...

Ombika
Probalsz vmi ertelmes fizikat is adni neki vagy random?

az az álmom na meg a opel de majd azt megdumálom fatallal😄
és a suzuki azzal mil essz?ill subaru ?azt már alig várom pedig😊suzuki swift 1.3mas persze a régi😄😄
listám nincs... nézelõdök nézelõdök azt ha látok valami faja verdát megcsinálom...

ez full jó lett.kiváló munka😊mijen autókat fogsz még csinálmni a közel jövõben?kaphatok egy listát?😛
MazdaSpeed 3 letölthetõ

úhh azta amúgy valójában nem vaklójábanXDXDszory és az ionteligens is inteligens😄
már megoldottam a nevadát
meg ezt a nevada pályát honnan szedjem le mert leszetem de nem akarja kicsomagolni kér kódot berakom a readmiben találhatót de akkor sem:Shelp
az fajin😊akkor megnézem 😄 és tudnál nekem olyan inteligens traffick módot adni amiben vaklójában ionteligensek?mert én leszdtem eggyet de simán belémjönnek sõtt még elis túrnakXD
Attila889
cheatland és ott leírja a dolgokat!

[HUN]FaTaL
Ugyanolyan mint a WR1ben😊 Nem rossz😊 Grafja is pont olyan mint a WR1ben😊

és a nevada az mijen ? jó a grafikája?szép nagy?
[HUN]FaTaL
igen a wr1es alps pálya, sõt át van már konvertálva az Australia meg a Nevada is. A japán is megoldható lenne ha megcsinálná valaki, de eddig még nem tette senki. Pedig a Japán se lenne rossz meg ha jól emlékszem volt egy City nevû nekem az is tetszett.

igy már így mindenkinek. a wr2 ben a alps pálya az a wr1ben van benne?én úgytudom és akkor az is megoldható lenne hogy a wr1bõl a japán pályát át konvertálni a wr2be?