19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#10769 Figyelmetekbe ajánlom két új találmányomat: híres játékok modeljei wr2-be illesztéséhez. Szabadon tuningolhatóak és senki nem szólhat bele. Aki ért hozzá: használja egészséggel NFS és Juiced2 modellek :)juiced 2 kitömörítés és 3d modellek kicsomagolva tuningolásra készen -
#10768 Köszi! Most már jó a hátsó lámpa, látszik a rendszám tábla is, meg a kocsi fényezése is. De a sofőrnek még mindig nincs textúrája, meg kéne hozzá igazi Seat-os motor hang. -
Bence00111 #10767 Most nem a kocsi a lényeg... -
Bence00111 #10766 Innen: Borg Miután letöltötted azután menj bele a mappájába és ott van egy Textures mappa. Annak változtasd a nevét : Textures_pc -re -
#10765 úúúúúúúú állat :D Honnan lehet letölteni? -
Bence00111 #10764
Erre gondoltál? -
#10763 Kész a BA3 motorhang Norbee. Majd lehet hogy egy kis mélyebb tónust kellene hozzá tenni. Kilenc után tuti fennleszek. -
#10762 Sziasztok! Ha küldök képet megcsinálja valaki nekem az Altea-t? Én megpróbáltam a kocsit szerkeszteni, még a youtube-n is nézegettem videókat, de a felét nem értem:) Nincs valami leírás, vagy videó hozzá? -
#10761 -
#10760 Nemhiszem, hogy lehet olyat... Modellezéssel kapcs 3ds max-ra lesz szükséged(legalábbis szerintem autómodellezéshez ez a leg kézenfekvőbb), nézz körül az autodesk.com-on, esetleg torrent oldalakon. De a warez témát ne itt... -
#10759 Mind1, de azért köszi az nfo-t. Tényleg a Knight Rider miatt érdekelt :D -
#10758 Nem lehet gifanim-ot feltenni. Feltételezem a Knight rider miatt kérded:) mivel csak bmp-ből kiindulva épül föl a ptx, nem lehet belehívni animált(vagy sima)gifet. -
#10757 Gif animációt? Hát lefotózod és a fotóra ráteszed a gifanimációt XD
-Jó a zsiga Bence :) -
Bence00111 #10756
NA majd most! -
#10755 Hogy lehet gif animációt rátenni a kocsira?
-
#10754 Eggyet tudok tenni: hogy csak a tetején legfyen kockás mint a miniknek a többi meg alapszín. Csak 3D progival lehet javítani a textúratorzulást mertkét irányban is turzul a térháló így nem tudok alkalmazkodni egyikhez sem. -
#10753 válasz oda... -
#10752 Este küldöm MSN-en. Matricával hogy állsz? -
#10751 Norbee: én meg tudom csinálni sonyval a motorhangot. Csináltam már hajókürtöt Miamiba és néhány motorhangot cseréltem és működik :)
Bence00111: deviantART-ra tedd fel a képeket mert onnan linkelhető. Majd megmutatom a feltöltést, nem bonyolult. -
Bence00111 #10750 [IMG]http://data.hu/get/1114433/nevtelen.JPG.html [/IMG]
Van akit érdekelne?
-
#10749 lesz
Aki tud vaw-ot konvertálni WR2-höz vagy van esetleg egy komoly hangszerkesztő progija az szóljon. A cél: 44khz 705kbps 16bit mono PCM wav
eddig mindenhol 44,1 khz-et sikerült kihoznom, és gyengébb bitrátát, így viszont kifagyasztja a WR2-t. Ha van ötlet jöhet ide vagy privibe. -
#10748 hiába, engem az utcai stock kinézet vonz :)) -
#10747 Ez sértés is lehetne Norbee-ra nézve XD A kérdés úgy helyes hogy és lesz esetleg szarrátuningolt modell is. Fogyasztói logoka bazz :D -
#10746 lesz nem szarrátuningolt modell is? :) -
#10745 WR2 szerkesztő progik Ezt kerestem már 1 ideje. Melyik progival lehet felnit, kipufogót cserélni. Amúgy a WR1-ből átkonvertált Altea, hiányosan fest a WR2-ben. Fehér bábú van a kocsiban, fura lámpák, csúnya felni, egyedül a kaszni jó. :( -
#10744 -
#10743 Aha. De honnan tudok ilyen progikat leszedni, mert már nincs meg a linkem a kedvencekben? Nekem most csak az editcar van meg :( Köszi a helpet! -
#10742 Hogy könnyű e autót modellezni(meg úgy általába bármit) az valahogy relatív... :/ Ha nem vagy rá fogékony, türelmes, tehetséges, akkor b*szhatod, de megpróbálni érdemes... A lényeg, ha modellezni akarsz válassz egy erre alkalmas programot, majd szép türelmesen elemezd ki az alapvető funkciót. Aztán tutorialok alapján elsajátítasz néhány alapvető modellezési technikát, majd modellezel ilyen egyszerűbb dolgokat, mint pl. szék, asztal, stb... Aztán talán megpróbálkozhatsz autókkal is... :D Eleinte k*rva sokáig tart egy modellt elkészíteni, aztán ahogy fejlődsz, már csak kedv és hozzáállás kérdése, hogy milyen gyorsan megy... -
#10741 Már sikerült bepakolnom a Seat Altea kocsit :) Csak a fickónak nincs textúrája, és a rendszám tábla üres, a lámpa hátul meg hiányosnak tűnik, a többi jó :DD. Könnyű új auto modelleket tervezni? Már engem is kezd érdekelni a játék buherálása :D A játék is király, főleg hogy bele lehet piszkálni, hogy még jobb legyen. Ha leszedem a Ford mustang Shelby GT500-at, hogy lehet a motorháztetőn megcsinálni az új KITT scannert? -
#10740 Tényleg megvan. Majd átküldöm :) Kéne neki belső nézet is -
#10739 Csak az a gondom, hogy már nem tudom letölteni, mert már törölték valószínűleg :( Valaki feltudná tenni PLEASE!!! Nekünk is ilyen kocsink van :D -
#10738 Zoli: Az Alteát WR1 ből lehet áttenni. A spanyolok áttették már: volt is belőle baj :D
Bence nekem nincs egy ladám sem csak hondák meg toyoták meg egyéb rízykályhák XD az a Norbee modelje.
-
Bence00111 #10737 Naruto! Gyere fel msn re minnél hamarabb. Megvan a te ladád csak sokkal több materialban. -
#10736 sziasztok! Seat_Altea_v1.0.rar valakinek ez a kocsi még megvan? Honnan lehet letölteni? -
#10735 Írok vagy inkább iratok majd XDriveR nek mert övé a cucc :) -
#10734 Adj neki alap-synetic motorhangot! -
Na már csak driver kell meg belső nézetet csinosítani aztán mehet is az MSN re XD letöltést nem ígérek a motorhang miatt mert az nem saját. -
-picsába a megosztóoldalakkal má. Éljen a DeviantART -
#10731 Ezt a verdát Kemszi új eredeti játékához ajánlom :D
TX-Pro -
#10730 jó.ez a játék megérdemelte hogy meglegen