19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#10929 Majd a Norbiából kiderül szerintem hogy mire van szükségünk. Nem ilyen átfogó tutorial kell csak amit használunk, alapozás. Remélem hamar sikerül torrentet csinálni belőle :) -
#10928 Csinálnék tutorialt, de nemlátom értelmét mert tele van velük a net(magyarul is!)... :D Max ha valaki nemért valamit, ha tudok segítek... :D -
#10927 A z-modeler 1 ingyenes progi. De ha lesz időd esetleg kedved is: csinálhatsz valami tutorialt abból is. Jobb ha több féle van de az az egy biztos hogy z modeler ingyenesen letölthető és bárki számára elérhető -
#10926 Nekem a Zmodeler soha nemjött be... :D Azért tanultam meg csak később modellezni mert először Zmodelerben próbálkoztam, aztán sehogy sem adta magát... Lehet azért mert kevesebb a support/tutorial... Szal mai napig maxot használok, de gondolkodok egy maya-n vagy softimage XSI-n... :) Bár én többnyire organikus dolgokat szoktam/szeretek modellezni, a Zmod meg úgylátom gépmodellezők közt elterjedt, szal így azt gondolom nyilván arra alkalmasabb/arra van kihegyezve... :D De sztem te is megpróbálkozhatnál max-al, s először mindenképp ilyen szék/asztal stb... :D Én VFTS kiten "tanultam"(thx chargersdr ha olvasod)... XD -
- 1970 Chevrolet Chevelle SS 454 Pedro Boticas-tól :) >> Link -
#10924 Arcsika itt figyeld Borgon - ha megjelenik tuti megírja Jani Nürburgring by Jani :) -
arcsika01 #10923 Hello Mikor lessz már késsz a Nunberg-i Pálya??? aki tudja az írjon!! PLS előrre is köszikeee -
#10922 Bence - a belső nézetetnél mért nem a javítottat használtad? Lukas a szélvédőillesztés. -
arcsika01 #10921 Hello! NEkem Bejön a kis lada!!:D:D Köszikeeeee -
Bence00111 #10920 Helló!!
Szeretnék tőletek egy kis szivességet kérni: nézzétek meg ezt a Ladát és mondjátok el a véleményeteket róla -
#10919 Most készül a Z-modeler tutorial. Norbi csinált GTA kocso convertálás és Z-modeler alapok :) Szal nem fehér lovon várni a királyfit hanem tessék megtanulni lovagolni :D -
#10918 Ilyet kurva egyszerű lemodellezni... Sztem simán megpróbálkozhatnál vele...;) -
#10917 igen, nekem ment -
#10916 Egy ilyen típusú spoiler van valakinek? DRIFT s14
Carmester: olvass híreket és nézz utána. Az előző oldalon ott volt hogyan lehet más játékokból kiszedni modelleket. Akinek kell: átteszi :) -
Carmester #10915 Valakinek megvan a corvett c6r? -
#10914 Jó akkor elküldöm a Vectrat Grgenek. Kap két vectrat az Astráért cserébe :) -
Carmester #10913 Valami hír a pályákról? -
#10912 #10905 itt a válasz -
#10911 Ki csinálja végül az Opelt? :) -
#10910 nem baj, jó lesz az:) kellenek az átlag autók a népnek^^ -
arcsika01 #10909 Nekem a Turano az Texturahibás:S:S nem tudom miért ?! valaki írjon PLS h. mi baja van!:S (Már 2x beraktam és még mindig!):( -
#10908 Nem tudjátok,64 bites Vista alatt fut a játék? -
- rízskályha ápdét :D -
#10906 Igen nagy köszönet érte :D Hajrá hajrá :D
-
#10905 Kemszi kolegának köszönhetően bennvan zmodelerben a kocsi úgyhogy valószínüleg még a zsiguli előtt meglesz, bár a belseje nem szép a modelnek. -
#10904 szerintem hozzácsapott még valamit. Pár kocsit vagy ilyesmi. Extrém ötlet volt :Q -
#10903 belterjes vaz:c
belteres:D -
#10902 nah ezt én is szívesen látnám amolyan skodás jellegű belterjes, széthullós kivitelben x) -
#10901 Megprobáltam megcsinálni, de nem tudtam, mert .viv a kiterjesztése és a viv wizardal lehetne megnyitni, de windows nt- n csak ezért nem tudtam, de ha sikerül nektek gratula xD -
#10900 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy ez mi a f@szom ??? -
csabóbp #10899 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.. nagyon jól nézzki az az astra :d vki csinálja már meg ! -
#10898 Csinálja meg valaki. Ez gyönyörű model :) -
#10897 Azt a kettéb**ott ku**va annyát mennyi időt kerestem ezt az elb**ott autót!!!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
majdnem nekiláttam lemodelezni -
#10896 hát ha nem megy akkor esetleg én megtudom csinálni -
#10895 Ha nekem szólt akkor innen -
Bence00111 #10894 Király! Honnan lehet letölteni?
-
#10893 Opel astra F caravan(én nem jöttem rá h kell átteni .viv meg .qfs a kiterjesztése ha vki áttudja tenni akkor megosztaná velem/legalább a módszerét/ xD). Egyébként nfs hot pursuit
-
#10892 Szedd le a Truenot: nyitva van az edticarja - lehet vele próbálkozni :) keréktapadás elől hátul, csúszáe elől hátul tapadás és csúszás kanyarban menüpontokban :D jó munkát! ^_^ -
#10891 Nincs mit. Itt van a 3ds letöltési link, ha kell vkinek.Astra.3ds -
#10890 F Astra modelt nem tud valaki?