19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Majd a Norbiából kiderül szerintem hogy mire van szükségünk. Nem ilyen átfogó tutorial kell csak amit használunk, alapozás. Remélem hamar sikerül torrentet csinálni belőle :)
  • SZilaJMaGGoT
    Csinálnék tutorialt, de nemlátom értelmét mert tele van velük a net(magyarul is!)... :D Max ha valaki nemért valamit, ha tudok segítek... :D
  • Szildramor
    A z-modeler 1 ingyenes progi. De ha lesz időd esetleg kedved is: csinálhatsz valami tutorialt abból is. Jobb ha több féle van de az az egy biztos hogy z modeler ingyenesen letölthető és bárki számára elérhető
  • SZilaJMaGGoT
    Nekem a Zmodeler soha nemjött be... :D Azért tanultam meg csak később modellezni mert először Zmodelerben próbálkoztam, aztán sehogy sem adta magát... Lehet azért mert kevesebb a support/tutorial... Szal mai napig maxot használok, de gondolkodok egy maya-n vagy softimage XSI-n... :) Bár én többnyire organikus dolgokat szoktam/szeretek modellezni, a Zmod meg úgylátom gépmodellezők közt elterjedt, szal így azt gondolom nyilván arra alkalmasabb/arra van kihegyezve... :D De sztem te is megpróbálkozhatnál max-al, s először mindenképp ilyen szék/asztal stb... :D Én VFTS kiten "tanultam"(thx chargersdr ha olvasod)... XD
  • Szildramor

- 1970 Chevrolet Chevelle SS 454 Pedro Boticas-tól :) >> Link
  • Szildramor
    Arcsika itt figyeld Borgon - ha megjelenik tuti megírja Jani Nürburgring by Jani :)
  • arcsika01
    Hello Mikor lessz már késsz a Nunberg-i Pálya??? aki tudja az írjon!! PLS előrre is köszikeee
  • Szildramor
    Bence - a belső nézetetnél mért nem a javítottat használtad? Lukas a szélvédőillesztés.
  • arcsika01
    Hello! NEkem Bejön a kis lada!!:D:D Köszikeeeee
  • Bence00111
    Helló!!
    Szeretnék tőletek egy kis szivességet kérni: nézzétek meg ezt a Ladát és mondjátok el a véleményeteket róla
  • Szildramor
    Most készül a Z-modeler tutorial. Norbi csinált GTA kocso convertálás és Z-modeler alapok :) Szal nem fehér lovon várni a királyfit hanem tessék megtanulni lovagolni :D
  • SZilaJMaGGoT
    Ilyet kurva egyszerű lemodellezni... Sztem simán megpróbálkozhatnál vele...;)
  • arty
    igen, nekem ment
  • Szildramor
    Egy ilyen típusú spoiler van valakinek? DRIFT s14
    Carmester: olvass híreket és nézz utána. Az előző oldalon ott volt hogyan lehet más játékokból kiszedni modelleket. Akinek kell: átteszi :)
  • Carmester
    Valakinek megvan a corvett c6r?
  • Szildramor
    Jó akkor elküldöm a Vectrat Grgenek. Kap két vectrat az Astráért cserébe :)
  • Carmester
    Valami hír a pályákról?
  • kemszi2
    #10905 itt a válasz
  • Szildramor
    Ki csinálja végül az Opelt? :)
  • 12346
    nem baj, jó lesz az:) kellenek az átlag autók a népnek^^
  • arcsika01
    Nekem a Turano az Texturahibás:S:S nem tudom miért ?! valaki írjon PLS h. mi baja van!:S (Már 2x beraktam és még mindig!):(
  • Willi Betz
    Nem tudjátok,64 bites Vista alatt fut a játék?
  • Szildramor

- rízskályha ápdét :D
  • Szildramor
    Igen nagy köszönet érte :D Hajrá hajrá :D
  • Rezs
    Kemszi kolegának köszönhetően bennvan zmodelerben a kocsi úgyhogy valószínüleg még a zsiguli előtt meglesz, bár a belseje nem szép a modelnek.
  • Szildramor
    szerintem hozzácsapott még valamit. Pár kocsit vagy ilyesmi. Extrém ötlet volt :Q
  • 12346
    belterjes vaz:c
    belteres:D
  • 12346
    nah ezt én is szívesen látnám amolyan skodás jellegű belterjes, széthullós kivitelben x)
  • gerge93
    Megprobáltam megcsinálni, de nem tudtam, mert .viv a kiterjesztése és a viv wizardal lehetne megnyitni, de windows nt- n csak ezért nem tudtam, de ha sikerül nektek gratula xD
  • Csucsu2030
    Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül hogy ez mi a f@szom ???
  • csabóbp
    WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.. nagyon jól nézzki az az astra :d vki csinálja már meg !
  • Szildramor
    Csinálja meg valaki. Ez gyönyörű model :)
  • Rezs
    Azt a kettéb**ott ku**va annyát mennyi időt kerestem ezt az elb**ott autót!!!
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    majdnem nekiláttam lemodelezni
  • kemszi2
    hát ha nem megy akkor esetleg én megtudom csinálni
  • gerge93
    Ha nekem szólt akkor innen
  • Bence00111
    Király! Honnan lehet letölteni?
  • gerge93
    Opel astra F caravan(én nem jöttem rá h kell átteni .viv meg .qfs a kiterjesztése ha vki áttudja tenni akkor megosztaná velem/legalább a módszerét/ xD). Egyébként nfs hot pursuit
  • Szildramor
    Szedd le a Truenot: nyitva van az edticarja - lehet vele próbálkozni :) keréktapadás elől hátul, csúszáe elől hátul tapadás és csúszás kanyarban menüpontokban :D jó munkát! ^_^
  • gerge93
    Nincs mit. Itt van a 3ds letöltési link, ha kell vkinek.Astra.3ds
  • Rezs
    F Astra modelt nem tud valaki?