19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    :D nekem is kéne egy jó kis honda. Hangot veszek a lengyeltől kocsi meg majd csak akad hozzá :)
  • petif12
    áhh nekem ez nem megy bemásoltam a mappába de nincs semmi uj profilt kell létrehoznom amint bemásoltam?
  • aerolive
    á ez sux, inkább hagyom a fenébe :D
  • zroland
    jóhátezmármegintkombinál xD
  • Szildramor
    Így lehet lezárt kocsinak belső nézetet csinálni XD
  • aerolive
    én is erre gondoltam, hogy összekombinálok valamit :D
  • Szildramor
    Teddalá az RX7es fortune editcarját az nyitva van és alapnak nem rosz :) írd át a mappa nevét elsö rublika és ha ne tedd kérés nélkül nyílvánosság elé és akkor nem lehet egy lengyelnek se vérfűrdőt rendezni az oldalunkon :D
  • zroland
    aerolive kérdésére a választ pedig annyival kiegészíteném, hogy az accordot special nem lehet átállítani...le van védve jelszóval az editcarja:(
  • aerolive
    köszi, zsír, vágom a dolgokat, csak nem tudtam erről a progiról .. a honda sajnos jelszavas :(
  • zroland
    petif12: Az autókat "berakni" a játékba nem nehéz! Annyit kell tenned, hogy letöltesz ezen oldalak valamelyikéről: Borg
    Txpro
    HWRMT
    Tehát letöltötted, kicsomagolod, és az autó mappáján belül találsz egy autos mappát, némelyiknél egy motoren2 mappát!Fogod, és értelemszerűen bemásolod a játék mappáján belül lévő autos/addons(GYÁRILAG NINCS ILYEN MAPPA,TEHÁT CSINÁLNI KELL) mappába, a motorens2-t pedig a motorens2-be :)
    Ha telepítős az autó, akkorpedig szimplán feltelepíted a játék könyvtárába
  • Szildramor
    Nem ő tette fel hanem felkeresték GR-esek hogy feltehetik-e. Ha jól értettem :)
    - És egy újabb TUTORIAL: kocsiletöltésekhez, tutorialokhoz esetleg wr2-es pályákhoz is: hogyan készítsünk megosztást TORRENT KÉSZÍTŐ TUTORIAL Csucsutól itt >> csinálj magad torrentet Faitooo!!!
    -Aero: editcar progival nyisd meg és ott látni fogod a motorteljesítmény és a váltó fokozatbeállításának nem annyira bonyolult a módja. Sok sikert :)
  • Mindkillers
    Nagy király vagy norbee,végre feltetted ide is,és máris özönlik a pozitív visszajelzés.

• petif12
    szevasztok!
    sikerüt megoldani mindent,már megy a game már csak autokat kéne berakni.
    nem tudjátok milyen program kell hozzá és hogyan kell és hogy hol találok autókat?előre is kösz.Peti
  • aerolive
    az accord majd 4500-at forog 130-nál, hát hogy tartsam így a környezetvédelmi normákat ... :D
  • aerolive
    azt nem tudja valaki véletlenségből, hogy a kocsik teljesítmény adatát hol lehet változtatni? :) ha lehet.
  • PacsutaTibi
    Nekem megy a seed, maximum feltöltési sebeségemmel (30kb/s )
  • gerge93
    Hali! Találtam egy astra f coupe-t

hátha nem a kombi kellett(zmodba még nem néztem)
    Itt letölthető, ha vkit érdekel xDD
  • Szildramor
    légyszi ha lejön valakinek a tutorial hagyja még megósztva mert 16 an töltik és nem bírom ellátni egyedül az első rohamot :) köszönettel: Naruto
  • hykao #10951
    Tipikus warez verzió hiba... Vedd meg eredetiben, és megszűnik a probléma...
  • Csucsu2030
    Privát üzenet ment!
  • petif12
    nem tud senki sem segíteni?:(:S
  • zroland
    Minnyá lejön :D Énis hagyom seedelni...60-nal tudok feltölteni :-)
  • petif12
    sziasztok!most töltöttem le a wolrd racing 2-t de nem tudok vele jáccani,mert amint betölti a pályát és az autot amikor már csak elkéne indulni ezt irja ki:ERROR LOST DEFAULT PORT!ha tudtok segítsetek.előre is kösz mindent Peti
  • Csucsu2030
    ;)
    Este beszállok a seed-be, mert asszem még ebből a szempontból szükség lehet rám.
    Üdv, mindenkinek!
  • zroland
    Nah...végre egy tutorial :) Délután letöltöm, és megpróbálom megtanulni :P
  • Szildramor
    Nemtok angolul: szal vállalom az ostorcsapásokat :D Ja és ezennel szeretnék köszönetet mondani Csucsunak a sok segítségért és a torrentkészítés tutorialért. Megfizethetetlen volt: köszönet érte
  • hykao #10943
    A múltkor elfelejtettem szólni: kimaradt egy "been"... :)
    (bár nem értem miért angolul írtad oda... :P)
  • Szildramor

-az elkészült model kicsit antikizálva :)
  • Szildramor
    ......Z-modeler videó-tutorial letölthető innen modellezés alapjai :) Jó munkáta kocsigyártás alapjaihoz :)
  • Rezs
    Csak nem visszatérsz közénk? Régen modoltunk együtt!

HWRMT-n Letölthető felnik!
    Addon felniként jelennek meg a jétékban, a kocsi beállításihoz igazodnak.

• Szildramor
    Készen vannak már. Ma este ha hazaér Csucsu megcsináljuk a letölthetőséget is, persze ha a netem is úgy akarja :)
  • Mindkillers
    Ha jól emlékszem akkor Te és Norbee csináltátok a videókat ugye? Ezek már elérhetőek vagy még szerkesztés alatt állnak? Esetleg ha szerkeszteni vagy vágni kell tudok segítséget nyújtani mert van egy másik gépem csak videódigitalizáláshoz és videó,hang és zeneszerkesztéshez,és viszonylag jó programokat használok Sony Vegas,Sony Acid Pro stb.
  • Szildramor
    Kettő "hogyan csináljunk kocsit" videó már kész. Remélhetőleg bővül majd a tutorialok száma :) Alkotásrafel!!! ^_^ Gambareeeee...:D
  • zoliii
    Szépen munka! Majd csináltok valami leírást, hogy kell autókat csinálni a WR2 játékba? Én már mindent letöltöttem, de nem értem hogy kell neki állni egy ilyen melónak. Magyarul, hogy kell elkezdeni, hogy lehet pl. lecserélni a kocsi kerekét, felnijét, stb.
  • gerge93
    Yeahh... sikerült köszii
  • Mindkillers
    Gerge93!

Ha még nem sikerült megoldanod az astrát akkor segítek...

.VIV + VIVMAGIC = .FCE

.FCE + ZMODELER 1.07b = .3DS

.3DS + LIGHTWAVE 9.0 = .LWO

.LWO + MTKIT ...

És végül félig készen,méretarányosan,.3ds és .lwo valamint .mox és .mtl kiterjesztésben Texures_PC könyvtárral .tga és .ptx formátummal,autótulajdonságokkal és eredeti readme-vel,de kerék és editcar nélkül itt van becsomagolva neked!

asta_combi

Fejezd be a verdát és nyomjad neki!
  • Rezs

kicsit álmos vagyok már
  • Rezs
    Még 2 kép a tuning verzióról.

http://hwrmt.extra.hu/datas/users/9/2101_17.jpg
    http://hwrmt.extra.hu/datas/users/9/2101_16.jpg
  • Szildramor
    megcsinálnávalakinekemeztakocsit? ilyen ronda Ladát még nem is láttam :D

Van még néhány pár szép is itt -> adatgyűjtés :)
  • Szildramor
    Kilométerórát nem tudtok szépeket? Kellene belső nézethez Nem baj ha van rajta bármi mert le lehet szedni photoshoppal. Köszönet minden angolul tudónak a segítségért :)