19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • arty
    nekem "csak" 105 kocsi van a Wr2\AddOns\Autos mappában, de párnak már nem jelenik meg az egyik addon bemásolása óta a 3d modellje kocsiválasztásnál (csak tudnám melyik modell cseszte szét így...)
  • Rezs
    Nálam több az autó. Az lehet a probléma...
  • arty
    inditottam egy szabad versenyt a zsigával ... és minden ellenfél ilyen lett :D
  • Rezs
    fúdekomoly kép:)
    Hogy csináltad?
  • arty
    nekem bejön a zsiga, egész KGST-s a mezőny :) (THX ÉRTE !!!)

• zoliii
    Sziasztok! Hogy kell egy már meglévő autó modellre rátenni egy új objektumot, ha bmp-ben már megvan? Pl. spoiler, KITT scanner :D Próbálgatom, de még nem jöttem rá, sajnos. Kéne 1 kis help!!!
  • 12346
    fú. azt lehet, megköszönöm:)
  • Szildramor
    Köszönöm :) ez gyönyörű Norbee-sensei ^_^
  • Rezs
    Havas Zsiguli kifejezetten Naruto kedvéért.
  • Szildramor
    "Kajbász-sőrtide gesziazzeg" XD
  • Rezs
    Nem.
  • Szildramor

- Imádom mikor a nagy punnyadó magyarországon simán japánkodhat az ember. Kicsit fura monopolizni de más oldalakon is full halott az élet így egész aktívak vagyunk itt viszonylag így semmi pánik :D eszembe sem jutott japcsikhoz hasonlítani magunkat hiszen mi nem eszünk annyi rízst sokkal inkább kolbászt. Mikor egy elül a levegő és mindenki bafordul má: akkor kell csinálni egy videót új japán pályán plSakura drift néven hogy csöpögjön is meg publikálni egy Nissan Silvia s15-öst hwrmt-n és hozzá PS-elni egy cseresznyevirágos képet szerintem XD Végülis japánok vagyunk: nem?
  • Rezs
    Nincs még de ha gondolod lejjebb veszem a gumitapadást.
  • Szildramor
    És csak azért, mert kérdeztétek: a két Ladás kép Japán pályán készült XD
  • 12346
    gondoltam, hogy a "120-al veszem be" ki lesz forgatva^^
    kanyarokat:) mondjuk nem sok ladikot eröltettem eddig, de sztem nagyon direktnek hat az irányítás. atomstabilan fekszik az úton, ki sem lehet billenteni.
    ha lehet, meglesném azt a javítottat:) privben dobok mélt.
  • Rezs
    Nagyon jó az úgy ahogy van. 120al mit veszel be aspirint?:)
    Ha valaki szeretné küldök javítottat neki, de így a leg realisztikusabb sztem.
  • Szildramor
    Van egy korábbi editcarja is Norbinak amit még tesztelésnél tettem félre. Az a kedvencem azóta is :D Majd konzultálok vele és egy "üldözős" verziót is ki kellene adni. Mi nem kormánnyal tesztelünk aztán azért szokott néha magasabb lenni a tapadás. Én is kanyarbevétellel szoktam igazítani. Az jó próba mert ugye sebességet annyira nem érzi az ember aztán nem csoda ha néha nfs-es lesz ^_^
  • 12346
    na kipróbáltam:) a modellt illetően ez is iszonyat jó lett, viszont az irányíthatóság direkt lett ilyen, vagy lesz vmi ápdét? kicsit nfs-es lett:) 120-al beveszek bármit.
  • Szildramor

- régi idők kocsija :D kicsit megfakult me régi. Mindenki láthatja XD
  • 12346
    lestem a hwrm-en a wip topikot, és télleg lesz dacia, meg zaszti?
  • 12346
    hű, ezt a ladikot ziher, hogy meglesem még ma. kösszentyű szépen szintén^^
    sok átlagvasat hegesztesz még remélem;)
  • arty
    köszönet a zsigáért !!!!! :D
  • Szildramor

- álomszép a belső nézete ennek a lada személygépkocsinak :D új kategóriát kell neked csinálni mert ilyen még nem volt eddig XD
  • Rezs
    <<<HWRMT>>> így?
  • Szildramor
    <<< HWRMT >>>
  • Szildramor
    <<< >>> GTA -> WR2 convertálós tutorial letölthető hwrmt oldalán alsó képen -REL- re katt :D Köszönet Norbee-nak és jó szórakozást annak akit érdekel :)
  • Szildramor
    Na kézzeljétek el mi történt: japánból töltik a tutorialt. Még jó hogy minden írásjelet leellenőriztem mielött feltettem youtubera a reklámvidit XDD most lenne pirulás. Japánok a HWRMT-n :D Este jön a következő tutorial, addig is Faitoooo!!
  • zoliii
    Itt találtam meg: KITT
  • zoliii
    Sziasztok! Megtaláltam KITT-et :D Csak a scannert kéne rádobni valahogy.
  • Divic
    Hello!! Az lenne a problémám hogy egy most wantedes autót szeretnék wr2-be konvertálni.És sajnos az alábbi leírás hiába részletes is nekem magas ezért meg szeretnék kérni egy "rangidőst" hogy segitsen nekem mert ez nagyon fontos lenne nekem mivel a kedvenc autómrol van szó és sehonnan nem lehet letölteni.De még az is probléma hogy nincs benne gyárilag a játékban(egy másik ember készítette modban van benne,de mappája van ugy mint a gyári autóknak) ezért nem szeretném feltölteni olyan oldalra ahol bárki könnyen hozzáfér max mail-ben szeretném elküldeni vagy msn-en vagy valami más mert nem nagyon szeretném hogy kitudódjon nehogy ne tetszen neki nem tudom hogy ez gondot okoz e valakinek.? Valaki lécci vállalja el nekem nagyon fontos lenne.A választ előre is köszönöm!!
    Üdv: Dávid
  • Szildramor
    ........ :D
  • Szildramor
    Juujujúúúújjj xXD Köszi szépen!!!
  • Mindkillers
    Így készült a Most Wantedes M3 is:

NFSMW to Z3D Tutorial
    by XenTek

Programs you will need:
    Registered version of ZModeler 2.0.7
    ZModeler 1.0.7

Import the mesh of the car. Press the File tab on the upper left and select Import.

Browse for the GEOMETRY.BIN of the car you want. Go to the C:\Program Files\EA Games\Need for Speed Most Wanted\Cars folder.

Export the mesh as the old Z3D file. The Export button is right under the Import button.

Open ZModeler 1.0.7 and open your saved Z3D file.

There are hundreds of parts there. Parts are named with a suffix of "_a", "_b" until "_e" for some. These denote the level of detail for each part.

body_a is for the highest detail mesh

body_e is for the lowest detail mesh

Choose the parts you want by displaying them and then delete the rest. You will notice parts like "decals" or "damage0" those are just for decal placements and the damage is for displaying scratches.

Upon importing this car to ZModeler 1, you might have noticed that the car isn't facing the right way.

So, select a part and the press Modify and select Rotate.

Then rotate the car in the Top view pane 90 degrees counterclockwise so it faces the right way. Put the cursor over the car mesh. Wait for it to turn blue and then drag the cursor in a downward position. Make sure it is properly aligned with the grid in the background. Any miscalculations can mean the car will not handle right. Repeat the rotation steps for all parts except for the wheel.

And then rotate the wheel 90 degrees clockwise (or for those who don't know what clockwise is, it's the opposite of counterclockwise i.e. the other way)

Select your wheel and go to the Create and select Objects and select Detach.

Zoom in on the side view of your wheel. Put the cursor on the wheel and wait until it turns blue. Then click on it. Put the cursor over the upper left of the box behind the wheel and wait for it to turn blue. Then click it.

A dialogue will come out. Press OK. Repeat the detach steps with the lower right of the wheel.

After this, save your work by clicking the floppy disk icon on the upper left.

If you wish to export it, repeat the Export steps if ZModeler 2 since they are the same although when exporting choose the format you want. For HS cars, use the FCE format. For HP2 cars, use the OIF format (and then convert it to O using OIFTool).

You've read all the way until the end! Good job! Now show the world what you can do with these cars!

Comments? Requests? E-mail me at [email protected] or if you wish to download some of the mesh I already converted, visit http://www.freewebs.com/dynamic-dzign.

You might have noticed that I didn't put a copyright. That is because the only purpose of this tutorial is to promote converting and not ownership. Also because it involves dealing with copyright material by EA. And when doing conversions, give credits to EA for the geometry of the car
  • Mindkillers
    A Best Driver díjasok nálam:

A Dobrai brazilok autóversenye
  • Bence00111
    Azért ez sem semmi :) Trabi Nézzétek meg.
  • Szildramor
    Eztnézdmeg: nem csalódsz >> elvan a srác :D
  • Szildramor
    Jaja ezt én is megtaláltam 2 hete :D Majd megnézem mégegyszer de nemtom volt e Sierra közte.
  • PacsutaTibi
    Nemtom hogy itt itt van-e az összes, de elég sok modell letölthető innen az nfsből. (max,3ds,z3d formátumba)

http://aironeracing.ovh.org/
  • Szildramor
    Mindkiller: kérdezték HWRMT-n és lehet hogy ti tudtok segíteni - most vantedből kellene kiszedni modelt meg nfsu2 ből. Ha valaki tudja az nagyon jó lenne. Egy videótutorial sokak életét menthetné meg :)
  • Mindkillers
    Már csak a drivert kell beállítani,és megvárni hogy kapok e rá engedélyt...

Ha igen akkor lesz 280-as is :)