19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Mindkillers
    A szomszédnál az volt a gond hogy router mögül nem tudott játékot kreálni sehogysem,ezért én indítom mindig a multit.Először nem tudott joinolni,de miután kiszedtem a pipát a max ping elől egyből működik minden.
  • eagle161
    Köszönöm a segítségedet, akkor ezzel meg is próbálkozom! :-)
  • Szildramor
    Norbi! gép vagy játék: döntsd el :D mindkettőt nem vehetsz XD
  • arty
    azért az uj c11-hez nem kell erőgép, pláne h a régi graffal is lehet futtatni ...
  • Rezs
    Nekem spec. nincs 150ezrem h olyan gépet szerezzek amin menne a WR3. Ha úgy nézne ki mint az új c11esek +kicsi fejlesztés aztán ottvagyunk h venni kell új gépet a játékhoz...
  • Szildramor
    :D
  • arty
    vagy letölteném vagy fogcsikorgatva kivárnám amig lejjebb megy az ára :) (attól függ mennyi játékom lenne éppen végig-játszás alatt. most pl. tudnék várni simán...)
  • Szildramor
    Vagyis drágább játékokat letöltöd?... :D
  • arty
    ha Mi, a vásárlók eltartanánk egy WR3-AUDI-t, akkor kijönnének a gyári sponzoráció nélkül is ... erre persze zéró esély és mondjuk 10 ezret én sem tudnék áldozni egy ujabb részért ...
  • Csucsu2030
    Üdv!
    Először is nyissatok ki a tűzfalon két portot! Az egyik TCP legyen és az ehez tartozó portszám 54323, a másik pedig UDP és a hozzá tartozó szám 54324. A portok nevéhez akármit írhattok csak tudjátok hogy a játékhoz tartozik.
    Amúgy ezek le vannak írva: C:\Program Files\Playlogic\World Racing 2\Readme_EN.txt
    Ha ezek megvannak, akkor szerintem próbáljátok meg először router nélkül. Elvileg működnie kéne.
    Ha működik, akkor kössétek vissza a routert és keressetek a router config-ba olyat hogy port forwarding (port átirányítás) és ott is adjátok meg ugyanezt a két portot!
    Tömören ennyi. További kérdéseket vagy P.Ü. formájában vagy MSN-en tedd fel, mert már lehet hogy ez is off volt egy kicsit.
  • Szildramor
    Azt csinálnak: amiért fizet az RTL. Ha lesz Mercedes Benz , VW vagy Audi wr3: annak én is örülnék de az az Audin múlik nem a Syneticen meg rajtunk.
  • arty
    azért akkora támogatottságuk nem lehet, ha nincs WR3, még terveb sem :(
    (C11-ek jövögetnek, de az nem ugyanaz)

csucsu2030: azért érdekes, h azon mulik a megvétele, h megvan-e warezben - nekem egy percig nem volt kérdés a megjelenéskor, h megvegyem: számolatlan időt játszottam vele és a remek modok miatt sehol nem látom a végét ... nyilván nem sok pénz jut vissza a synetichez ebből már, de sok kicsi .... ;) Szeretnék WR3-at, na!
  • Csucsu2030
    Üdv, Naruto!

Így van.
  • Szildramor
    NFS Porsche Unleashed - Normandia : 911 GT1 ::::::::: háttérzene sterzője - Pyroguy 17 évese kanadai Charlottetown-ból :D
  • Csucsu2030
    Igen? És mi benne az érdekes?
  • Szildramor
    Magyarul: így is el lehet baszni a reklámpénzeket hogy egy játék születik belőle. Okos volt aki kitalálta és szerintem kapcsolódik az NFS Porsche sikeréhez és a Porsche márkanév megszellőztetéséhez. Európai játékipar előtt még nagy jövő áll ha így fojtatják :)
  • Szildramor
    A Synetic teljesen a német piacra kitalált játék. Nem véletlenül Mercedes Benz WR az első rész neve és nem véletlenül csak a német RTL-en lehet C11-es reklámokat látni. Olyan mértékű támogatottsága van a cégnek zerintem születése óta: első rész a Mercedesz giggavállalat. második VolksWage-ekkel van tömve, C11 meg RTL tulajdona még a kocsimárkák is át vannak javítva. Nem csoda ha leszarják Magyarországot: hiszen a német oiacot célozták meg vele. Az más dolog, hogy Krom bácsi aki orosz imádja ezt a játékot és kibővítette 2 gigáról 40-re. Attól még én is a Skoda Demon keresztül ismertem meg mert a Skoda is VW. Maradjunk annyiban hogy meg lehet venni meg a c11 sorozatot is ha van hól de a németek magasról szarnak rá... :D Őket a legnagyobb világcégek támogatják és a német RTL. Ha akarták volna: itt is terjeszthetták volna hiszen az itteni rtlecske nem sokban de zalán kapcsolódik a nagyhoz
  • arty
    "Ha most nem lenne meg a játék, akkor én is megvenném,mert tényleg nem drága."

érdekes logika ...
  • Szildramor

-Norbinak is ez a baja sajna. Jó lenne tudni mi az ok -_-
  • eagle161
    Hello mindenkinek!
    Egy kis segítségre lenne szükségem!
    Multiba szeretnék játszani egy-két ismerőssel, de bárki creat-el nem tudunk joinolni, mert mikor belépne a játékba kiírja, hogy unabble join vagy valami ilyesmi! Pedig jó lenne! Mi router gondra gyanakszunk, de nem tudom mi lehet? Plz Help! Segítsetek! Köszönöm
  • Szildramor
    tavaj is elutasítottak az 576 ban mikor kerestem azzal az ürüggyel hogy a TDK nem képviselteti magát kishazánkban. Igazából nem értem mi köze a kereskedelemnek a gyártó céghez? Ha a tejszövetkezet nem létezne attól még lehetne a piacon tejet kapni az én logikám szerint :D
    Másfél évig kerestem eredeti cédét. Nem csak EA-games van a világon vazz :)
  • Csucsu2030
    Én tudtam volna segíteni de ha már megrendelted, akkor vedd is meg!
    Jobb ez így mindenkinek. Becsületes legyél ne úgy mint én! :D

Azt hozzáteszem hogy én akkor szereztem be ezt a játékot, amikor még itt nálunk sehol nem volt kapható. Az enyém ezért nem igazán legális.

Ha most nem lenne meg a játék, akkor én is megvenném,mert tényleg nem drága.

Az én Crack-emről annyit,hogy eddig mindenkinél működött,aki segítséget kért.
  • Mindkillers
    bocsánat,hallani.
  • Mindkillers
    Norbee!Köszi az Ikarus hangokat,olyan jó hanganyagot csináltam belőle,hogy 6.-ban még a difi búgását is lehet halani. :D
  • Mindkillers
    Az első crackekkel nem volt AddOns mappa. Az elején lehúzgált optikai meghajtóval és beolvasott cd-képpel nyomtuk...
  • arty
    legalább olcso lett mostanra :)
  • Szildramor
    Auchan áruházakban is lehet kapni már. 5 év után betört a piacra :Q nem vagyunk nagyon elmaradott ország ebből is látszik XD
  • Crumeron
    De mind1 me megrendeltem 576ból:D
  • Crumeron
    Nekem volt a mappában 1 readme ahol a crack volt és ott azt írta hogy használjam a cracket de a multirész és az addons nem fog működni
  • arty
    "Mi is zömében törtel nyomjuk"

ilyen ár mellett ... csak a saját nevedben beszélj :)
  • arty
    1800ft az 576 boltokban ...
  • zroland
    hehe mertezcsak így megy...?:D
    Crumeron: Mi is zömében törtel nyomjuk, nem tudok róla, hogy lenne ilyen crack, ami letiltja az addon működést..szerintem valamit rosszul csináltál..
  • istenfegyvere
    hello!Valaki megtudná csinálni nekem a citroén c5 kombi-t :D XD
  • Crumeron
    Hello!

Azt szeretném kérdezni hogy ti eredetivel toljátok a gamet vagy nem??
    Mert én törtel nyomom és ami van hozzá crack az letiltja az addons mappa működést. Nem tudtok vhonnan adni nekem hozzá egy normális cracket ha törtel nyomjátok ti is??
  • Drift Elek
    szevasztok!

el szerteném kezdeni a zmodelerkedést! le is töltöttem a videót de nekem
    jobb oldalt csak modify és surface van nincs olyan hogy create meg ilyen azt hol kell beállítani? már egy fél órája ezen görcsölök!

előre is kössz!
  • Carmester
    A monster-el mentem pár kört a téli italyában és már az első körban új körrekordot csinált.
  • Szildramor

- nemsokára nyélbe lesz ütve csak Norbit kapjam el msn-en :D kellene szöveg mellé meg ilyenek. Milyen progikat gyűjtsenek be hozzá meg ki vagy szb XD na majd éjjel :)
  • Crumeron
    Lehet az a baj??
  • Crumeron
    de monfjuk úgy raktam be őket hogy mindegyikhez volt addons mappa és én nem belementem az addons mappába és autos és onnan kiszedtem az autót hanem fogtam és amit legelőször beraktam addons mappát azt írogattam felül mindig
  • Crumeron
    games.reuver.de-ről szedtem le őket