19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Mercedes-Benz CLK DTM, Pagani Zonda, Ferrari FXX,Jaguar XK Coupé, Honda NSX-R, Nissan Skyline GTR (R-34) Z-Tune, Cadillac XLR és mind közül a legkirályabb a Grides >>Porsche 911 GT3 RSR (996)<< XDriveR okos és nagylelkű orosz ember :D
  • princodvd
    Most nézd..., én megvettem annak idején a TDU-t, kitalálták, hogy a Mega-Pack csak pénzért elérhető, tudomásul vette a közönség..., ha valakinek van munkája benne, mégha azt ingyen is szerezte és kér a munkájáért pénzt, szerintem jogos, ha az jó munka, tehát belsőnézetes autó, rendes világítással és töréssel, valamint élvezhető, autózható pálya, szerintem felesleges ezt a nem fizetek neki egy fillért sem hozzáállás..., de hát nem tudod, ha a többiek hajlandóak egy kis pénzt áldozni, akkor meg lehetne rendelni.
  • princodvd
    milyen kocsiáradatra gondolsz XDrivertől?
  • Szildramor
    Köszönet illeti XDriveR-t és BVB09JO-t a karácsonyi kocsiáradatért ami kicsit helyreállította a játékról szóló elképzelésemet :)
  • Szildramor
    Ingyenes modellekért pofátlanság pénzt kérni. Ha nemm lenne XDriver akkor erről szólt volna az egész karácsony. Tőlem egy fityinget sem lát abbittos. Sőt: minden kocsit lezáratlan moxal és editcarral adok ki ahogy eddig is. Tervben van még az EA-modellek játékba tétele tutorial és a Juiced meg TDU is. Eddig a tutorialokat marhasokan szedték le és ezután is így lesz :D Méghogy pént ingyenes modellért....
  • princodvd
    amiről zroland is beszél, hogy valami Renault, de ő esetleg tud erről többet is mondani, hogy milyen és mennyi autóról/pályáról lenne szó Xdriver esetében, nekem 1500-2000 Ft beleférne. Meg utánajárni Mario-nál vagy Tomwinnél is, szerintem ő sem adja ki az összes kocsit, de erről biztos tud valaki többet mondani.
  • arty
    milyen "nem kiadott autó"-ról beszélsz? :O
  • princodvd
    Mert Nekem legalábbis, 1-2000 Ft-ot megérne, hogy egy-pár érdekes autóval pár új pályán rohangásszunk.
  • princodvd
    Srácok..., régen Hyako-val sikerült olyan egyezséget kötni, hogy becs szóra meg lett beszélve, hogy amikor megy ki Németo.-ba, akkor hoz azoknak eredeti WR2-t, hogy lehessen játszani... Ilyet nem lehetne most is csinálni annyi különbséggel, hogy megkérezzük, hogy minden nem kiadott autót és pályát mennyiért adna és küldene el valamelyikőnk nevére, aki elutalja neki a pénzt, az pedig leírja a lemezt és továbbküldi azoknak, akik összedobták rá a pénzt. Véleményekre lennék kíváncsi.
  • zroland
    nemakartam én összes kocsit...csak azt a szaros renault-ot kértem! Nemtom minek mutogatja, ha el sem küldni...
  • Szildramor
    jó de te egy dvd-nyi ki nem adott kocsit akartál ingyé :D meg az összes pályát amit csak pénzért ad vagy haveroknak. Modolás az más kategória és XDriver nem Márió. A nevük is más XD
  • zroland
    jah..énis írtam Mario_13-nak! vagy 4* ugyanazt leírtam+írtam a fórumjába...válasz semmi, gratise kitörölte a fórumhozzászólásomat
  • Szildramor
    Köszönöm Derbi. Akkor megfogalmazom magyarul. Max elutasítanak :)
  • Drift Elek
    a multiról meg csak annyit hogy az MP Lounge 2-vel kell elindítani! XD
    (én is 2 év alatt jöttem rá jobban mondva akkor kérdeztem rá)
  • zroland
    Storek: Ez most elég vicces volt...
    Nincs olyan, hogy belülnézet mod...vanna autók, amiket úgy csináltak meg, hogy van hozzá belülnézetes model! Olvass vissza a hozzászólásokban, és megtalálod mindkét kérdésedre a választ!
  • StoReK
    Szasztok honnan lehet leszedni a belsőnézet modot.
    Meg hogyan lehet multizni?
    előrre kössz.
  • mo rémálma
    nem tudnátok a zsiguliz kidobni norm belsőnézettel is?:) nekem bejön a gép nagyon csak jó lenne egy olyan verzió is ahol nem lógatja ki a kezét az emberke
  • ChuckyHUN
    Ha megadod az MSNed, szívesen fordítok neked. Középdoku nyelvvizsgám van.
  • Szildramor

-egy újabb driftefut futómű és motor egyensulyt sikerült kikeverni. Eddig ez talán a legjobban összehangolt és leg lazábban driftelhető hiszen kipörgésgátló nélkül csináltam a tesztelést. Tudnék angolul tuti írnék XDriver-nek az engedélyeztetésért de így megy ő is a fiókba atöbbihez, de az editcart lehet hogy megosztom majd a többivel együtt aztán mindenki csináljon rá olyan kasznit amilyet akar ^_^
  • Szildramor
    Valami szerverátépítés van vagy mi a bánat :D
  • zroland
    Nekemis eltűnt...még tegnap!
  • Crumeron
    Hello!

A borg működik vkinek??
  • zroland
    Tanuld meg :D
    Ha mindenki ilyen életformát élne, mégcsak tisztelt Krom bácsi csinálna kiegészítőket a gémhez....
    1-2 dolgot már énis tudok..amint megvan az érettségi, belevágok és 5* lekörözöm Tomwin-t meg Xdrivert XD
    HAJRÁ MAGYAROK!!
  • csabóbp
    én nem tudok csinálni :(:(:(:(
  • Szildramor
    te tudnál szerintem :) Gambatte kurasay ^_^
  • csabóbp
    vki tudna csinálni nekem egy mazda 6 sportot ha küldök modelet? lécci irjatok !
  • Szildramor
    az nem türelem hanem lustaság Roland. Nem vagy te virág akit be kell porozni :D vársz húsz évet..... míg kihal belőled a lélek xD
  • zroland
    jah...türelem xD szólsz valamelyik okostóninak, hogy "héjj, csinád má' meg nekem" vársz 20 évet, és kész lesz XD
  • Szildramor

Sikerült tökéletes modelt szerezni :D és rájöttem hogy leszedtem még ezer éve mikor nem tudtam áttenni gta-ból kocsikat és ott pihent a gépemen több mint fél évig. A régi szép idők XDD
    - StoReK: melyik z-modeler van meg? mert ha egyes akkor hwrmt oldalán tölthetsz hozzá tutorialt
    - Mo Rémálma: belső nézet készítése amennyiben kidolgozott modelt teszel át nem annyira vészes. Kicsit türelem azért kell hozzá :)
  • mo rémálma
    Nehéz megcsinálni egy verdához a cockpit-et? érdekelne igazából ez a convertálás gta-ból de nekem akkor telljes egy addon ha van belső nézet is
  • fenegyerek1
    Régebben valaki elkezdett késziteni egy Ignist.Lesz belöle valami? Nagyon jó lenne!
  • StoReK
    Segítségeteket kérném.
    megvan nekem a Zanoza Modeller és nemtudok Poligónokat készíteni.
    miért van ez??
  • Szildramor
    Roland: ezek annyira hasonlítanak a linkelt képhez: mint egy téliszalámi a véreshúrkához :D az igaz, hogy mindkettő hosszú és húsból van, de annyira nem vagyok most éhes XD
  • Crumeron
    Kössz szépen de azóta rájöttem én is magamtól:D
  • Carmester
    A sima 3dfelgen-be is jó
  • zroland
    world racing 2/addons/3dfelgen ;)
  • Crumeron
    Azt szeretném kérdezni hogy amiket letöltök felniket, azokat hova kell rakni?
  • zroland
    ITT Van 2 hasonló honda model :) De ezt az oldalt annyiszor mutattam már...:P
  • Szildramor

ilyen tíousú hondát ha lát valaki áttehető modelben légyszi szoljon :) Abban a ProjectTorque játékban láttam szépet. Állítólag magyarok fejlesztették. El sem hittem. Fenébei: adhatnának egy modelt igazán :D ingyenes játékhoz képest színvonalasabb mint NFS-ek. Aki nem hiszi keressen rá youtubon ¨-¨
  • Szildramor

- újapp editcar fejlesztés: Supra sorozat első tesztverziója. Kicsit más stílusú driftelést igényel mint a drift special sorozat. Ezt egy 4 kerék meghajtásu editcarból fejlesztettem tovább. Belső nézettel van még munka és kisebb finomítás a futóművén. Eredeti Synetices modell. Egyik nagy kedvencem :)