19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#11169 Mercedes-Benz CLK DTM, Pagani Zonda, Ferrari FXX,Jaguar XK Coupé, Honda NSX-R, Nissan Skyline GTR (R-34) Z-Tune, Cadillac XLR és mind közül a legkirályabb a Grides >>Porsche 911 GT3 RSR (996)<< XDriveR okos és nagylelkű orosz ember :D
-
princodvd #11168 Most nézd..., én megvettem annak idején a TDU-t, kitalálták, hogy a Mega-Pack csak pénzért elérhető, tudomásul vette a közönség..., ha valakinek van munkája benne, mégha azt ingyen is szerezte és kér a munkájáért pénzt, szerintem jogos, ha az jó munka, tehát belsőnézetes autó, rendes világítással és töréssel, valamint élvezhető, autózható pálya, szerintem felesleges ezt a nem fizetek neki egy fillért sem hozzáállás..., de hát nem tudod, ha a többiek hajlandóak egy kis pénzt áldozni, akkor meg lehetne rendelni. -
princodvd #11167 milyen kocsiáradatra gondolsz XDrivertől? -
#11166 Köszönet illeti XDriveR-t és BVB09JO-t a karácsonyi kocsiáradatért ami kicsit helyreállította a játékról szóló elképzelésemet :) -
#11165 Ingyenes modellekért pofátlanság pénzt kérni. Ha nemm lenne XDriver akkor erről szólt volna az egész karácsony. Tőlem egy fityinget sem lát abbittos. Sőt: minden kocsit lezáratlan moxal és editcarral adok ki ahogy eddig is. Tervben van még az EA-modellek játékba tétele tutorial és a Juiced meg TDU is. Eddig a tutorialokat marhasokan szedték le és ezután is így lesz :D Méghogy pént ingyenes modellért.... -
princodvd #11164 amiről zroland is beszél, hogy valami Renault, de ő esetleg tud erről többet is mondani, hogy milyen és mennyi autóról/pályáról lenne szó Xdriver esetében, nekem 1500-2000 Ft beleférne. Meg utánajárni Mario-nál vagy Tomwinnél is, szerintem ő sem adja ki az összes kocsit, de erről biztos tud valaki többet mondani. -
#11163 milyen "nem kiadott autó"-ról beszélsz? :O -
princodvd #11162 Mert Nekem legalábbis, 1-2000 Ft-ot megérne, hogy egy-pár érdekes autóval pár új pályán rohangásszunk. -
princodvd #11161 Srácok..., régen Hyako-val sikerült olyan egyezséget kötni, hogy becs szóra meg lett beszélve, hogy amikor megy ki Németo.-ba, akkor hoz azoknak eredeti WR2-t, hogy lehessen játszani... Ilyet nem lehetne most is csinálni annyi különbséggel, hogy megkérezzük, hogy minden nem kiadott autót és pályát mennyiért adna és küldene el valamelyikőnk nevére, aki elutalja neki a pénzt, az pedig leírja a lemezt és továbbküldi azoknak, akik összedobták rá a pénzt. Véleményekre lennék kíváncsi. -
zroland #11160 nemakartam én összes kocsit...csak azt a szaros renault-ot kértem! Nemtom minek mutogatja, ha el sem küldni... -
#11159 jó de te egy dvd-nyi ki nem adott kocsit akartál ingyé :D meg az összes pályát amit csak pénzért ad vagy haveroknak. Modolás az más kategória és XDriver nem Márió. A nevük is más XD -
zroland #11158 jah..énis írtam Mario_13-nak! vagy 4* ugyanazt leírtam+írtam a fórumjába...válasz semmi, gratise kitörölte a fórumhozzászólásomat -
#11157 Köszönöm Derbi. Akkor megfogalmazom magyarul. Max elutasítanak :) -
Drift Elek #11156 a multiról meg csak annyit hogy az MP Lounge 2-vel kell elindítani! XD
(én is 2 év alatt jöttem rá jobban mondva akkor kérdeztem rá) -
zroland #11155 Storek: Ez most elég vicces volt...
Nincs olyan, hogy belülnézet mod...vanna autók, amiket úgy csináltak meg, hogy van hozzá belülnézetes model! Olvass vissza a hozzászólásokban, és megtalálod mindkét kérdésedre a választ! -
StoReK #11154 Szasztok honnan lehet leszedni a belsőnézet modot.
Meg hogyan lehet multizni?
előrre kössz. -
mo rémálma #11153 nem tudnátok a zsiguliz kidobni norm belsőnézettel is?:) nekem bejön a gép nagyon csak jó lenne egy olyan verzió is ahol nem lógatja ki a kezét az emberke -
#11152 Ha megadod az MSNed, szívesen fordítok neked. Középdoku nyelvvizsgám van. -
-egy újabb driftefut futómű és motor egyensulyt sikerült kikeverni. Eddig ez talán a legjobban összehangolt és leg lazábban driftelhető hiszen kipörgésgátló nélkül csináltam a tesztelést. Tudnék angolul tuti írnék XDriver-nek az engedélyeztetésért de így megy ő is a fiókba atöbbihez, de az editcart lehet hogy megosztom majd a többivel együtt aztán mindenki csináljon rá olyan kasznit amilyet akar ^_^ -
#11150 Valami szerverátépítés van vagy mi a bánat :D -
zroland #11149 Nekemis eltűnt...még tegnap! -
Crumeron #11148 Hello!
A borg működik vkinek?? -
zroland #11147 Tanuld meg :D
Ha mindenki ilyen életformát élne, mégcsak tisztelt Krom bácsi csinálna kiegészítőket a gémhez....
1-2 dolgot már énis tudok..amint megvan az érettségi, belevágok és 5* lekörözöm Tomwin-t meg Xdrivert XD
HAJRÁ MAGYAROK!!
-
csabóbp #11146 én nem tudok csinálni :(:(:(:( -
#11145 te tudnál szerintem :) Gambatte kurasay ^_^ -
csabóbp #11144 vki tudna csinálni nekem egy mazda 6 sportot ha küldök modelet? lécci irjatok ! -
#11143 az nem türelem hanem lustaság Roland. Nem vagy te virág akit be kell porozni :D vársz húsz évet..... míg kihal belőled a lélek xD -
zroland #11142 jah...türelem xD szólsz valamelyik okostóninak, hogy "héjj, csinád má' meg nekem" vársz 20 évet, és kész lesz XD -
Sikerült tökéletes modelt szerezni :D és rájöttem hogy leszedtem még ezer éve mikor nem tudtam áttenni gta-ból kocsikat és ott pihent a gépemen több mint fél évig. A régi szép idők XDD
- StoReK: melyik z-modeler van meg? mert ha egyes akkor hwrmt oldalán tölthetsz hozzá tutorialt
- Mo Rémálma: belső nézet készítése amennyiben kidolgozott modelt teszel át nem annyira vészes. Kicsit türelem azért kell hozzá :) -
mo rémálma #11140 Nehéz megcsinálni egy verdához a cockpit-et? érdekelne igazából ez a convertálás gta-ból de nekem akkor telljes egy addon ha van belső nézet is -
#11139 Régebben valaki elkezdett késziteni egy Ignist.Lesz belöle valami? Nagyon jó lenne! -
StoReK #11138 Segítségeteket kérném.
megvan nekem a Zanoza Modeller és nemtudok Poligónokat készíteni.
miért van ez?? -
#11137 Roland: ezek annyira hasonlítanak a linkelt képhez: mint egy téliszalámi a véreshúrkához :D az igaz, hogy mindkettő hosszú és húsból van, de annyira nem vagyok most éhes XD -
Crumeron #11136 Kössz szépen de azóta rájöttem én is magamtól:D
-
Carmester #11135 A sima 3dfelgen-be is jó -
zroland #11134 world racing 2/addons/3dfelgen ;) -
Crumeron #11133 Azt szeretném kérdezni hogy amiket letöltök felniket, azokat hova kell rakni? -
zroland #11132 ITT Van 2 hasonló honda model :) De ezt az oldalt annyiszor mutattam már...:P -
ilyen tíousú hondát ha lát valaki áttehető modelben légyszi szoljon :) Abban a ProjectTorque játékban láttam szépet. Állítólag magyarok fejlesztették. El sem hittem. Fenébei: adhatnának egy modelt igazán :D ingyenes játékhoz képest színvonalasabb mint NFS-ek. Aki nem hiszi keressen rá youtubon ¨-¨ -
- újapp editcar fejlesztés: Supra sorozat első tesztverziója. Kicsit más stílusú driftelést igényel mint a drift special sorozat. Ezt egy 4 kerék meghajtásu editcarból fejlesztettem tovább. Belső nézettel van még munka és kisebb finomítás a futóművén. Eredeti Synetices modell. Egyik nagy kedvencem :)