19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#11329 De 'mé rizskályha? Ez a kifejezés egészen pontosan rizsrakéta lenne,így gúnyolják az amcsik a japó verdákat. ( mert félnek tőle :D ) -
#11328 Beza. Jól meg csinálta a szemét :D -
csabóbp #11327 ez is rizskájha XD -
- hunyorgó szemú álmos kis driftgép XD -
#11325 Nissan 240sx - RS13 SX_Racertől : német fórumon találtam sorok között :) Ez is beta Letölthető innen -
#11324 Az a Nürburgos pálya igazán kijöhetne már. Akinek kell a félkész Japán itt megtalálja épülő Japan -
#11323 váá:c -
#11322 koszonom. -
Tiger 2 #11321 Letöltöttem egy újabb verziót, abban már van és megy is !!!!
Kösz mindent !!! -
Tiger 2 #11320 Nekem nincs olyan benne!! Az ACE az utolsó abban a sorban !
-
#11319 http://theborggaming.net/ -
#11318 sziasztok.valaki nem tudja mikor lesz ujra theborg oldala? -
#11317 Harmadikra :D -
#11316 -
#11315 Akit érdekel: valódi kocsi matrica-repro készítéshez aránnyellenörő tutorialt csináltam egy készülő modell alapján. Nem árulom el a készítő nevét mert nem wr2-ős így nem ismeritek. Rajzoláshoz is működik :) megtekinthető itt -
Ha bejelölted, akkor utána úgy ahogy az előbb, jobbklikk a fájlon és "kibontás ide" -
#11313 Azt nem mondtad hogy mi amit kicsomagoltál :D az a formátum amit mondtál az maga a csomagolás -
Tiger 2 #11312 Rákattintottam! Kicsomagolja és ugyanúgy társítást kér !! -
#11311 Rákattansz a fájlra jobbegérrel és ott lesz egy olyan, hogy "kibontás ide" -
#11310 Még régebb csináltam egy hang harmonizációs módosítást wr2-höz mert egy két hang totál idegesítő tud már lenni. Ilyen pl a hajókürt Maiamiban, fülsiketítő kombájnzakatolás Olaszoraszágban, uncsi zene Egyiptomban és Real Italy-n. Helyette a pályához illeszkedő de nem zavaró hangokat csináltam. Akit érdekel a teljes közlekedéssel együtt letöltheti. Csináljatok egy mentést a régiből mert lehet hogy lesz akinek hiányzik az ausztráliai repülősütközetre emlékeztető őrültekháza. Letölthető innen >> nyugisabb hangok -
Tiger 2 #11309 Winrar meg is van, csak amikor meg akarom nyitni társítani kell és ha winrarral társítom akkor nem engedi megnyitni !! -
#11308 sikerült ugy hogy letöltöttem azt az traffic update-t és jó lett -
#11307 totalcommander alapból elvan velük asszem, de ha nem, akkor pl winrar. -
Tiger 2 #11306 Hello !! Nekem nem nyitja meg a 7Z fajlokat. Nem tudna nekem valaki segiteni ??
Előre is kösz !! -
Crumeron #11305 2.
Nekem is volt ien problémám de csak annyi volt hogy beállításokba a forgalom ki volt kapcsolva. -
#11304 Ausztráliához meg másold át az alposat. Valami ilyesmi megoldás volt hogy a térkép adott volt de a közlekedés hiányzott. De csinálok traffic megosztást. Biztosan kelleni fog még :) -
#11303 alpokra van forgalom: traffic update.
tükör x. -
#11302 2. második kérdésre válasz :D megosztom ma a közlekedés mappámat. Nekem ahol lehet ott van forgalom mert mindent megcsináltam. Ausztrália, Alpok meg a problémásak is. Majd teszek fel linket este felé. -
#11301 Lenne 2 kérdésem hozzátok:
1. hogy lehet ilyen szép tükröt csinálni
2. alpok pályára lehet forgalmat rakni, ha igen hogy?
köszi mindenkinek -
#11300 Ja bocsánat,én kérek elnézést... :) -
mo rémálma #11299 Tudom hogy van gyárilag is a gameben de annak nincs belső nézete és nekem kifejezetten fontos hogy legyen -
#11298 Octavia az van eleve a játékban...
Szedd ki egy új mappába,adj neki másik nevet (e.g. Octavia_tuning)
Másold bele bármelyik nyitható editcart.
Írd át a fájlév maszkot és a kocsi nevét az editcarban és a könyvtárban is.
Editcarban add meg az adatbázis elérési utat. ...\Playlogic\World Racing 2\FrontEnd\WR2.ds
Keresd ki a gyári octaviát,töltsd be,írd át ahogy akarod (futómű,motor,hang,stb)
Majd mentsd el. -
#11297 @NORBEE!
Msn-en írtam neked és elküldtem a linket is :) -
#11296 az áttetsző nyilat használjátok akkor egész jó a multi ökörködés :D Üldözés a legjobb poén csak már rég csináltuk ^_^ Letölthető itt < áttetsző multinyíl> -
Crumeron #11295 NEm. Lehet Alcohol 210%-al is de ne kérdezd hogy:D
Soha nem csináltam alcohollal mindig csak daemonnal -
#11294 sziasztok.mountolni csak daemon toolsal lehet? -
Crumeron #11293 De annyira nem baj:d lehet ígyis ökörködni rendesen:D -
Crumeron #11292 Ja sajna:(:( -
#11291 csak verseny van:( -
Crumeron #11290 csináltam 1 szerót de hol lehet beállítani hogy cruise vagy verseny legyen?