19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • aerolive
    kerék is odabasz :D
  • SZilaJMaGGoT
    A Dacia ajtaján a smoothing valami borzalom... :S
  • csabóbp
    haha csucsu játékbe kéne már dacia :D
  • Csucsu2030
    Én most tudok neked egyet nagyon olcsón csak lehet hogy lejárt a zöld kártya. :D
  • csabóbp
    jó ez a dacia kéne nekem is :D:D
  • Mindkillers
    A közlekedés furcsaságai... :D

• Szildramor
    Ja és ha van még hasonló jó ötleted: ne tartsd magadban - megoldjuk azt is :D
  • Szildramor
    Kurvaszép Norbi, még a dísztárcsa is rendben van :) Trabant is kéne :D

Z-Roland: megvan minden a hangkészítéshez. Összeállítom estére a receptet mire kell figyelni és a progikat is. Van néhány jó mentésem: felteszem majd. A ProStreet-es már nincs meg sajna de talán ez is elég lesz. Szólj ha nem érsz rá érettségi miatt. Nem akarlak lefoglalni: baj ne legyen. Úgy számolom, hogy egy óra alatt max 3 játék motorhangját be lehet zsebelni ha van megfelelő mentésed hozzá szal nem nagyon vészes. Vagy ma este vagy holnap délután Küldöm a receptet. Addig is minden jót! :)
  • 12346
    nájsz
  • PacsutaTibi
    jah... persze...

Valmék hülye kitalálta meg kicsit átrajzolta az orrán a logót. Nincs új Wartburg, az az Opel Insigniának a konceptváltozata.

http://img.index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/hirek/gmeurope/plus/.gdata/gp_insignia.jpg
  • zoliii
    egy még újabb Wartburg :)
  • zoliii
    Honnan lehet letölteni ezt a szép kocsit? Lesz 4 ütemű Wartburg is?
  • arty
    megint király verda készül
  • Rezs
    A lakótelep gyöngyszeme:

Eisenach-i idill:

Elfeledve a fa alatt:
  • Csucsu2030
    "abba a crack-be amit én szoktam "szórni" a hozzád hasonló problémákkal küzdőknek, azoknak ez bevált"
    Ezt jól leírtam bassza meg!
  • mo rémálma
    sorry közben észrevettem h odaírja a gyerek h úgy vágta pedig jó lenne ha így lehetne egyesíteni mapokat
  • Csucsu2030
    Ismerős probléma. Szerintem meg kéne crackelni a(z eredeti) játékot.
    Tudom hogy ez hülyén hangzik de abba a crack-be amit én szoktam "szórni" a hozzád hasonló problémákkal küzdőknek, azoknak ez bevált.
    De mégegyszer írom, szerintem!
    Ha érdekel, akkor PÜ-be írj, mert az már warez!
  • mo rémálma
    valaki megtudná nekem mondani hogy a videónEZEN pontosan melyik pálya van? mert úgy néz ki mint ha a landstrasse átváltana autobhan-ba és az autobhanon mint ha forgalommal multiba krúúzolnának:)
  • mentos-boy
    Hát ez az, de mégsem működik...
  • Szildramor

- WR2 forever XD
  • arty
    az itthon kapható 1.4.3 verzót NE PATHCELD, nincs már hova! :)
  • mentos-boy
    nos egy patchet találtam eddig hozzá v.1.3.3. számmal, az viszont 1628-as hibakóddal (Failed to complete installation) nem megy végig.
    Ami azért lehet mert amit felrakok a vett original DVD-ről arra az van írva h 1.4.3.-as ami annyiban különbözik az 1.3.3.-hoz képest h a másolásvédelem ki van véve belőle, legalábbis a "changelog.txt" tanulsága szerint...

Bocsi hogy enyit topázok :S

Jah és egyébként a Cobra 11: Crash Time 2 is ugyan ezt csinálta, ami megfigyeléseim alapján ugyan erre az "alapra" készült.
  • sovatalevi
    nekem is ez volt a gond.csinald azt amit Crumeron mondott.
  • Tiger 2
    A zenét hogy kell berakni ???
  • Crumeron
    tuti nem a procc miatt van mert akk nekem is kikelett vna akadnia. Csak verzió miatt lesz.
  • Crumeron
    Nekem is ez volt a gondom de miután kipatcheltem utána nem fagyott ki.
    Probáld ki úgy, hogy letörlöd felrakod megint és ha törötett raksz fel akk crack és patch ha eredetit akk telepítés után patcheled és utána elindítod akk elvileg nem fog kifagyni.
  • mentos-boy
    Halihó!

A segítségeteket kérném a játékkal kapcsolatban.
    Egy hete töltöttem le a játékot, mert bár régen, még a meghjelenéskor is tetszett már vhogy nem kerültem közelebb eddig hozzá, most meg vhol észrevettem.
    De a lényeg h letöltöttem, feltelepítettem, láttam h mennyi verdát csináltak hozzá a FAN-ok, úgyhogy nagyon vártam a játékot, azonban amikor elindítom, lemegy az intro, bejön a menü, és ha a menüben bármelyik iránybillentyűt lenyomom kifagy az egész, ctrl+alt+delete segít csak kilépni...

gondoltam a sok verda miatt ez akkoris kell nekem, mgnéztem 2000Ft eredetiben, röhögtem egyet, és megvettem, most jön a dráma, az original változat is ugyan azt csinálja mint a korábban letöltött...
    elindítom, lemegy az intro, bejön a menü, és ha a menüben bármelyik iránybillentyűt lenyomom kifagy az egész...

Ha valaki tud segítsen h most mivan, vagy ez a játék egy Core2Duo-s géptől ilyen formán akad ki?!

Köszi a segítséget!
  • Szildramor
    Ez szép nagyon :) Nektek is letíltja a zenét BMW 750LI Bocs hogy csak úgy leléptem msn-ről de behalt a net má megint. Norbee: légyszi küld majd el azt a hangvágó progit mert nem írtam fel a nevét. Köszi :)
  • aerolive

jó kis öreg vényóc :)
  • mo rémálma
    Hát nemtom, nekem német autóm van turbóval de igazából szeretem a japánokat is, de az a helyzet hogy a magyar utakon mentalitástól függ inkább a vezetés, amikor gyengébb autóm volt akkor is előzgettem mindenkit hiába volt erősseb autója, a legdúrvább amit megelőztem egy corvette volt, nekem pedig még a sima 1,4es benzines fabiám volt, tudom ha ad neki egy apró gázfröccsöt akkor nekem annyi de kiló 80anál nem akart többel menni:D
  • Szildramor
    Egy kis parallel drift Valósi világból D1futam
  • Drift Elek
    jah jó volt! az én MSN címem: [email protected]
    aki akar vegyen fel!
    én is remélem crumeron! :D
  • Crumeron
    Hát ez nagyon király volt!!!!!!!
    Főleg a drift része:D:D
    De azért a fogócska is jó volt:D
    Remélem még sokszor lesz ien jó multink együtt:D
  • Szildramor
    Nálunk nehezebb a jelentkezés multira: folyamatos kocsifejlesztés miatt ritka hogy két este ugyanazzal megyünk. Agyament szerverneveket keress és összevissza időpontokban. Jobban jársz a normális multival asszem XD
  • Crumeron
    Hello!

Én szoktam multit rendezni minden este 7-kor.
    Szotunk lenni 3-an 4-en mindig ha akarod csatlakozhatsz
    Ott is crumeront keressél majd, de a mai multi lehet hogy elmarad 50% esély van rá.
  • Mindkillers
    A lényeg,hogy jó kis verdák...

Én például beturbóztam a real saját kis japómat,azóta a németek csak a hátulját látják :D

• Mindkillers
    PM-ben ment a link!
  • Drift Elek
    szevasztok! ti mikor szoktatok multizni?
    én is csatlakoznék ha lehet!
    és ha kell hozzá pl autó vagy pálya akkor majd írjatok hogy melyik kell! THX előre is!
  • Rezs
    Mert lenézik. Rice burner :)
    Írtam privit nem jó a múltkori link.
  • Szildramor
    Nemtom én Norbitól hallottam de teccik a rízskályha kifejezés. Jobb mint a szeszkazán XD jó kis rízspálinka