World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Aszfaltrajz 😊

Szildramor
^_^ Norbee? Mindkillerrel tartjátok még a kapcsolatot? Mer a medmexes kocsi kerekeit helyre szeretném tenni mert bal oldalon a textúrába lógnak. Azt hogy lehet megnyitni??? Annyira száp és jó lenne tökéletes lenne. Vajon megengedné hogy csináljak egy 2.0-át??

~_~ Csabó: a Jaguárra gondolsz? mert azt nem lehet de a többinél mellette a text filebenn benne vannak a kódok is. Olvasd el ki készítette a kocsit: azért van a jelszó 😄

kemszi2
olvass is ne csak ész nélkül tölts lefele
Rezs
ilyet se csinálok... 😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Sziasztok !!! hogyan lehet betenni az autókat a játékba??? leszeddtem egy csomo autót és mikor az auto mappába akarok kicsomagolni akkor azt irja ki h jelszót kér ezt hogyan lehet megoldani??? lécci segtsetek !!!!!
Szildramor
hát ez gyönyörû 😊

Rezs

Így?

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Egy Niva Pick-up ot ábrázolna.

Szildramor
autópályához itt az forgalom újítás, de csak akkor jó ha az ember nem lépi át a 100 km\órát utána rádhúzzák a kormányt >> http://theborggaming.planet-multiplayer.de/vbulletin/showthread.php?t=12132&highlight=autobahn+traffic << landstrasse az kurvajó de attópályára nem jó az inteligent traffic de próbáld meg max tartsd be a sebességhetárt 😊

kemszi2
elsõ kérdésedre a válasz a lapj alján...
2. alpokhoz/ausztráliához külön van letölthetõ forgalom,az autópályához meg lehet van vmi forgalom javítás.de sztem ez olyan marad
Sziasztok.
Lenne néhány kérdésem a játékkal kapcsolatban.
1.Miért van az hogy a forgalomban az autók össze-vissza pattognak az úton?
2.Beraktam a pályákat(Alpes,Australia,Autobahn)és csak az autobahn-on van forgalom ott is elég furcsák az autók.Nem húzódnak le mint pl miami-ban.
Elõre is köszi.
Szildramor
Mad Max Special Interceptor Last V8 for World Racing 2 by Mindkiller >>> www.hwrmt.extra.hu/

Szildramor
VW Passat tuned by Mindkiller>>> http://www.hwrmt.extra.hu/

Szildramor
VW Passat tuned by Mindkiller>>> http://www.hwrmt.extra.hu/

Szildramor
a cobra 11 chrash time pályát vajon lehetne konvertálni wr2-be?? kibaszott jó terep csak uncsi a játék 😊

hykao
2 rugó itthon, vedd meg...
Szildramor
furcsa, hogy ennek ellenére fenn van még. Valaki szórakozik az idegeitekkel 😊

Ahonnan szedtem hozzászólásba szintén írják hogy nem fagy meg de nem reagál semmire a játék...szóval nem csak nekem van ilyen problémám.:S
Megpróbáltam így is...de ugyan az történik...belépek és utánna se OK-ézni se Visszalépni nem tudok......😞
Valaki nem tud egyet ahol normális verzió van és Seedelik is?😞
Köszönöm szépen a segítséget!😉
kemszi2
kicsit
Szildramor
naaa ezttõccsétrelkle

Szildramor
3. próbálkozás

Pepsi Twist
lol? kicsit elburjánzott ez a tápig

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Szildramor

Szildramor
Alfamánia a köbön 😊

Szildramor
~_~ Daffchy: ne teljeset telepítsd elõször. Mikoe felkínálja hogy demó mittomén és teljes akkor a mittoménmit válszad. Késöbb lehet teljeset is feltenni ha már elindult. Sok szerencsét!

Szildramor
genius az bittos jóbb a logitech meg már minõség.

hnap vissza viszem ezt
12346
x. szvsz jobban jártál volna egy szintén 14-15 rugós logitech force ex kormánnyal (+ 2 év gar.).
<õ is árul ilyet^^>

Sziasztok! Segítsen már valaki légyszives!!! Felraktam a játékot meg Carask-elem, elindítom elfogadom hogy angol legyen utánna rálépek Új Karakterre és onnan vége...bármit nyomok nem reagál...nem fagy meg mert a rendszámot tudom változtatni de se leokézni se visszalépni nem tudok....Régen sokat toltam a játékot de akkor nem votl semmi bajom vele....😞
Helló!!

Hogyan és mivel lehet komvertálni egy autót a mbwr-bõl a world racing 2-be?<#conf>

most néztem meg a vezérlõpult/játékvezérlõ és lehet tesztelni a kormányt. Van egy ilyen kis négyzet és annak a közepén áll a célkereszt. Nyomok egy kis gázt akkor szépen beáll, ugyan ez a féknél is. Viszony ha elkezdem terekni a kormányt akkor oda megy ahova tekertem de nem marad ott hanem jobbra balra fogyamatosan elmozog, és nem áll meg. Játékokba is ezt csinálja
Willi Betz
Hát rezgõs a kormány gondolom én.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

megvan. nem log..meg nem gen..hanem speedlink vagy mi. 15 volt a media markt-ba. De valami nem stimmel. Ha kanyarodok jobbra vagy balra akkor remeg az egész, és nem csak ebbe a játékba :S faszom kivan
Szildramor
<#hawaii><#vigyor1><#vigyor4><#vigyor><#lama><#ticking><#bohoc>Köszönet Norbee-nak a sok segítségért az alfa színmodoláshoz és a kerék alfásításához<#worship>

Szildramor
logitech vagy genius??? bár a logitechel jobban jársz de a geniussal sem jársz rosszul 😊

Szildramor
gyúrcsánykormányt? <#buck>

holnap megveszem a kormányt, de várom már!!!
Szildramor
kicsit túlzásba vittem, de olyan jóóóó 😊

Szildramor

Szildramor
Kormánynézetes niva byREZS letölthetõ itt >>> http://www.hwrmt.extra.hu/index.php <<<

Szildramor
Szép vasárnapot mindenkinek 😊

Szildramor
Colortuning >>> mtKit2 Alfa 156-os valósághû színnel

Szildramor
Letölthetõ itt >>> http://www.hwrmt.extra.hu/index.php <<<

Szildramor
Norbe!? mivel lehetne Alfa emblémát tenni a felnire. Hiányzik onnan nagyon és úgy megcsinálnám. lehet olyat, hogy kivágom más kocsiról és rábiggyesztem? ( photoshopos logika 😊 )

Szildramor
<#gun><#beka3> a béka nemtom hogy került oda 😄

Szildramor
kurvajó a gyorsulása ennek a Nivanak bazz. Olyen érzete van szinte mint egy széttuningolt Brabusnak XDDDD isteni a belsõ nézet: ezer köszönet <#taps><#taps><#taps><#taps><#beka3><#taps><#taps><#worship>

Rezs
WR_EditCar nevû progival.
Amennyiben ez nem egy a játékban alapból benne levõ autó, és nincs zárolva az editcar.car fileja.
Megnyitod az editcar.car file-ját, majd felül wheels fül, és baloldalt a legfölsõ adat.