19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • 12346
    eh, ezt most néztem, hogy no beltér. így meg xart sem ér sajna.
  • gerge93
  • 12346
    iszonyat
  • Rezs
    Most nézem: külöNbség. :)
  • Rezs
    Csak részben. A Barkas felépítménye saját. Sima B1000 mikrobusz is készül.
  • Rezs

Ittvan a külömbség a csillogások közt. Kicsit eltúloztam az átfedős dolgot, h jobban látszódjon.
  • Rezs
    Mindkiller: A suzuki készül nálam 5ajtósban.
    Gerge93: Ha ismered a zmodelert ott kell 2 külön alkatrészre dobni a tetőt és a kasznit, és egy picit de télleg csak egy hangyafsznyit arréb tenni, hogy a pontok coordinátái ne fedjék egymást. Az itt a probléma, hogy a csillogást úgy számolja, mintha egy darabból lenne(tudom hülyén hangzik) de mivel kevés pontból áll a model, ezért az éleknél lévő hajlásszögek befolyásolják szinte az egész elem csillogását.
  • gerge93
    ezeket te modellezed?
  • [HUN]FaTaL
    loál mekkora jó :D
  • [HUN]FaTaL
    ja ez a polish roads? fel se ismertem :))) felnit leszedem, köszi :)
  • Rezs

Én is nyomok egy kis nyálcsorgatást:)
  • aerolive
    polishroads

ha pedig a felni is kell azt megtalálod a hwrmt-en :)
  • [HUN]FaTaL
    Ez melyik pálya?
  • [HUN]FaTaL
    WOW de jó felni :)
  • aerolive
    az alacsony fordulatszámon való kuplungcsúsztatást nem lehet valahogy kiiktatni? néha zavaró.
  • aerolive
  • [HUN]FaTaL
    Jaja én is ezért kedvelem :)
  • 12346
    jah, ezzel is toltam mostanság:) jó, hogy azért aránylag tényleg sok az átlag vas ehhez a játékhoz.
  • aerolive
    ja, alapból nincs, csak a letölthető verdákba ... legalábbis a többségben. pl itt alul a kis c2-be jó dash van. csak hiányzik a motorerő :D
  • [HUN]FaTaL

OMG a verdánk! yeeeeee :))
  • TaRka0107
    Ebben van:D Vagy ez más?:D
  • aerolive
    nincs
  • gerge93
    na ezen a képen nagyon jól látható, hogy miről beszéltem (valakinek vmilyen javítási ötlete?)

Mindkillers! hogy érted, hogy ilyet szeretnél már régóta? (van vmilyen modelled vagy csak tervezted h majd jó lenne?)
  • TaRka0107
    Hey all! Kössz a választ Naruto!! Letöltöttem a demot és abban nem volt belső nézet:D:D A teljesben van?
  • [HUN]FaTaL
    Ja átrendezték megvan már :)
  • [HUN]FaTaL
    Srácok! Eltűnt a modding rész a borggamingen?:/
  • Bence00111
    Ez a Civic megvan nekem 3ds ben. Ha kell átküldöm.
  • Szildramor
    Én meg az ilyen átlag japán szarokat szeretem mint a Honda Civic EG6 >> JDM Street Racing vagyis a Kanjo :)
  • 12346
    ez jó^^ az ilyen átlag szarokat szeretem játékban, mint pl ez, meg a citroenek, renault-k miegyebek.
  • Szildramor
    Az én kedvencemet is áttették már wr-be de annyira nem szimpatikus. Új editcar kéne bele meg belső nézet meg új hang meg új minden matrica ilyenek. Sajnos nem vígsaztal hogy egy csomó hondát le lehet tölteni wr2-ben. Mazda RX7 fortun-en is majd 3 éjszakát dolgoztam hogy azt kapjam amit egy driftlegendától várok. Ezzel a hondával is így lesz csak nem tom matricázni a felületét és a tutorial alapján sem tudtam helyre kalapálni. Pihenőre küldömtudatlanságom miatt -_- De köszönöm a hondát. SZépek mind, de egy ilyet szeretnék nagyon.
  • gerge93
    de az suzuki swift csak még alakítgatni kell rajta
  • Mindkillers
    Ja tényleg,én kérek elnézést!Azt nem néztem meg hogy más már biztosan megcsinálta,csak eszembe jutott hogy Naruto keresett civicet.
  • Mindkillers
    Hééé! Ez nem Suzuki Swift? Ha az szólj,mindenképpen megcsináljuk,ezt szeretnék már régóta,csak sosem jutok el odáig!

Nekem az alkatrész gondokat a deep exploration oldotta meg. Én úgy szoktam hogy

1.:Zmodeler -> export .3ds

2.:Lightvawe -> méretezés,save .lwo

3.:Deep exploration -> save as .lwo (itt kerülnek a helyükre az újramentés során az alkatrészek,általában felülíratom a betöltött .lwo-t)

4.:Mtkit...
  • gerge93
    (olvasható szöveg érdekében kattints a képre)
  • arty
    dacia honnan van? :O
  • gerge93
    Honda Civic () / már megcsinálták sztem ugyanezt wr2
  • Mindkillers
    @Naruto! Neked kell még honda civic? (NFSPS)

• Mindkillers
    Persze mivel lowpoly,ugyanis ez nem addon autó hanem a forgalomba csináltam. Szeretnék egy "retro hungarian traffic"-ot csinálni,ezért készült.Elvileg még lesz benne skoda,lada,kispolszki,trabant stb.
  • Szildramor
    Aracad is lehet de 100% szimuláción szoktunk multizni. De aki hozzászokott hogy helyette vezetnek: nekik beállítható az automata előfékezés is meg a soha ki nem csúszó verda bár az dögunalom :)
  • TaRka0107
    Szevasztok!! Azt szeretném kérdezni hogy ez ilyen arcados játék vagy azért szimulátoros?:D Kössz a válaszokat