World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rezs
Szia én Zmodelert, Zmodeler2-t, Lightwave-et, Deep exploration-t néha txdworkshop-ot, MSPaint-et, Mtkit2-t, WRPTXtool-t és WReditcar-t.
És nem kell tudni programozni hozzá.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Attila889
itt van a banner alatt nagy baetüvel hogy Hungarian World Racing Modders Team.Rákéne kattintani 😊

hello Hwrmt-nek mi a teljes cime?:S:S:S:S: am Geri te milyen geri vagy?😄😄😄
Helotok!
Norbee Mien progival csinálod az autókat???? Kell tudni programozni ahoz h tudj csinálni autót??? Köszi ha segítesz!
Szildramor

elsõ próbálkozásom ez lesz gta sa-ból. Faitoooo!!! <#smile>

Szildramor
<#dumcsi><#nyes><#vigyor2><#vigyor4><#wow1><#ticking><#circling><#hawaii>

Rezs
hopp... bocsesz

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
Lesznek még autók csak lasan készülnek
Dacia 1310TLX
http://farm4.static.flickr.com/3221/2828149866_ab59b04ed0_o.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3268/2827295597_d4e5fffebe_o.jpg
Skoda Fabia combi
http://farm4.static.flickr.com/3132/2827305165_10758ee970_o.jpg

Szildramor
<#papakacsint>Lotus König felnivel 😊

Hello! Valaki tudna csinálni Chevrolet Aveo-t és Vw Golf V Plus-ot nekem???? Rengeteg képet, és adatot tudok adni! Elõre is köszi ha valaki segít!
Hellosztok!Vki nem tudja hogy honna tolthetek le daciat a wr2hoz??elore is koszonom.<#wave><#idiota>
Szildramor
Médiamárkt 1999 Ft 😊

arty
cdgalaxis, 2 ezer ft

Forza.

Helotok! Hol tudnám megvásárolni a World Racing 2-t?? Valaki segítsen pls!
Köszi szépen CLAMP, már regisztrálva vok oda csak még nem néztem körbe😄! És a ti autóitokat honnan lehet letölteni? Autókat nehéz csinálni, mivel csináljátok??? Vw Golf V Plusot, és Chevrolet Aveo sedant tudna valaki nekem csinálni?? nagyon megköszönném! Sok Képpel És Adattal Tok segíteni!! Megcsinálnám én csak fogalmam nincs h h kell azt se tudom h mien modellerel kel! Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném.
Szildramor
Kész a lambo. Bitangnehéz volt a sulya miatt a menettulajdonágokat beállítani de már jól fut. Köszi minden convertáláshoz nyújtott segítséget az érintetteknek <#worship>

Szildramor
GeriR: Kocsiberakás receptjét itt találod HWRMT oldalán >>>>>> www.hwrmt.extra.hu/forums.php?m=posts&p=103#103 Regisztrálno kell azthiszem <#vigyor4>

hykao
Ha fasza, akkor vedd meg eredetiben...igazán olcsó...
Üdv. mindenkinek!Most töltöm az egész játékot, mert idáig csak a demóval nyomtam, de láttam h mien fasza cuccokat lehet berakni ebbe a gambe! Itt egy oldla címe ahol csak az autókból több mint 540 van: http://www.games.reveur.de/en/wr2/addons/
Az autókat, meg ezeket a dolgokat csak simán be kell másolni pl az autot az autosba, vagy kell még mást is csinálni?Elõre is köszi a segítséget!
Szildramor
És a kerék tengelymagasságát talajtól nézve mivel lehet változtatni WREditcarral???

HellóNorbee!! Mikor és hol lesz letölthetõek a Skodák?

Szildramor
<#smile>Csak Synetic létezik igazán XDD de hogy ne mond: csak linkelni járok fel -> ledsordíszes Porsche 😊

arty
ez a wr2 topik ... van cobra11 is 😉

Forza.

Szildramor
<#vigyor4> C11 - Burning Wheels 😊

Szildramor

Szildramor
<#buck> meg is halna a gépem de ha jobb gépem lesz megcsinálom 😊 ez meg az új C11

12346
inkább az addon carokat kéne átépíteni forgalomnak <#vigyor3>

Szildramor
bazz XD az összes forgalomban döcögõ járgány átépíthetõ addon carnak <#ejnye1> (tudom hogy nem helyes de olyan jóóó XDDD van így wr1-esekkel +90 kocsim 😄 bogár meg mini meg minden az a 2 öreg kocsi is Gyönyörûek a Snyder kocsik bazz. Az egyik Porshe már teljesen menetkész. 754 kocsim van már a Norbis próbaverziókkal együtt. De mébg nincs vége XD

Szildramor

<#felkialtas> Maffia? vagy wr2 😊

Szildramor
fönn van a csávó Borgon: nagy pályagyáros. De megkérdezheted szerintem Youtubon is. Tuti válaszol 😊

Rezs
Mit kell átírni, hogy a nitro ne fogyjon el olyan hamar?
Ezen a videon a bmwnek leolvadt volna fél eleje ennyi nitrotól és nem fogyott belõle...
video

Szildramor
Texturafelismerést nem tudtam megoldani sajna de belsõ nézet és egyéb tulajdonságok hihetõek már XD Ha valaki már konvertált WR-bõl WR2-be lécci segítsen PTX felismerési problémámban.

Szildramor

<#nevetes1> LamboHummer vagyis LM002. Texturafelismerést nem tudtam megoldani sajna de belsõ nézet és egyéb tulajdonságok hihetõek már XD Ha valaki már konvertált WR-bõl WR2-be lécci segítsen PTX felismerési problémámban. Köszi Norbee segítséget 😊

greg benz
Azigen,ez már törésmodell basszki😄DDDDDDd

Rezs
Én már megvettem😊

hykao
Meg kell venni eredetiben 2000 forintért...
Csucsu2030
Szevasz,barátom!

Az érdekelne,hogy honnan szedted le vagy ha nemtod,
akkor csak annyit,hogy pontosan hány GB a mérete.
Ha te is ilyen 1-2 GB-os verziót szedtél, akkor ne
csodálkozz,mert az szar. Ennyi.
Ja na meg a crack se mindegy.

Szildramor
valamit nagyon elbasztál. Átadom a szót a veteránoknak 😄

Köszi a segítséget! De érted az a baj hogy az Installos kocsikat sem látja...:S
Szildramor
Köszönet mindenkinek <#worship>

Szildramor
Valaki küldjön már bármit privátban. Nemtok másképp belépni az üzenetekhez. Köszi 😊

Szildramor
töltsd le WR2 manager v0.3g >> http://krom.reveur.de/index.php?t=wred_tools << másold be WR mappába és indítsd el. Ha beolvassa a kocsikat akkor jóvan. Ha nem akkor rosz helyre másoltad be õket.

Halihó! Nah szedtem egy másik verziót elindul megy minden Patcheltem is csak az a baj hogy bármilyen kocsit rakok be nem hozza be a játékba nincs a választható autók között egy se...se Installos se másolgatós kocsik nem jók...segítsen már valaki légyszives!
Szildramor
Norbee? a rendõr Nivahoz meg tudod csinálni a kormánynézetet? Megpróbáltam betenni de a kameranézet a kesztyütartóban van 😊

köszi szépen norbee nagyon rendes srác vagy !😊 az ilyen embereket keresem már rég óta nagyon segitõ kész vagy 😊 (kéne: 2001 bmw 3 Series,2007 renault scenic, 1100 dacia ,2007 megane limousine, 2006 vw jetta ,2004 vw passat, sima tizes lancer , seat leon cupra/ sima 1998 ,seat cordoba 1998 F astra 😄😊 ksöz elõre a segitséget 😄
Rezs
Ez két kocsi.
És majd letölthetõ lesz.

csaó az kéne nekem ez a kocsi 😄
Rezs
Xsara is lesz. 😄

[HUN]FaTaL
Xsarat csinálj 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Rezs
Ha kész lesz megtudod. Beírom ide is meg HWRMT-re is, ha elkészül valami újdonság. Lesz Fabia combi is.(elõbb vagy utóbb). Most 120as Skodát csinálok.