19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • gerge93
    kár :(, remélem lesz wr3 és majd abba be lehet tenni, ja és köszi
  • [HUN]FaTaL
    Ha jól emlékszem 64000 poly a max és nem az mtkit hanem a játék nem támogatja, ezért nem lehet kijátszani. Talán a WR3 több polygont fog tudni kezelni, feltéve, hogy egyszer egyáltalán lesz olyan játék :D
  • gerge93
    tudja vki, hogy mennyi mtkit2- nek a max polygon kezelése?
    ki lehet valahogy játszani, h pl egy 108ezer polygonos kocsit is belehessen rakni a játékba?
  • zoliii
    BMW X5 Vízalatti száguldás
  • zoliii
    A kocsi magasról esett a vízbe, és a játék megbolondult :D Miután kijöttem a kocsival a vízből, már nem sikerült újra ez a víz alatti száguldás :D
  • balika666
    Sikerült! Nagyon szépen köszönöm.
  • Szildramor
    @ Behalt az msn Norbi. Sikerült a kormány eltüntetése akartam írni de nem ment át :)Köszönöm a segítséget ^_^
    @ Gerge: majd légyszi küld vissza a skylinet amit küldtem mert nem találom :D Ki akarom próbálni az ablakos részt rajta amit mutattál :)
  • Csucsu2030
    A Polish Roads az asszem csak egy darab önkicsomagolós 7z fájlból áll tehát csak annyi a dolgod hogy rákattansz 2x és megadod neki a célkönyvtárat hogy hova tömörítse ki a pályát.
    Ez a célkönyvtár a
    C:\Program Files\Playlogic\World Racing 2
    Ezt add meg neki! Persze a C: az lehet hogy neked D: vagy akármi de ezt most hagyjuk. :D

A Jelszó: TXpro

Ezután a WR2 Managerrel kikeresed a pályát és ha nem b@sztál el semmit, akkor ott is van a listába a gyári pályák között.
  • Csucsu2030
    Az a lényeg hogy a WR2_Man_03i.rar fájlt azt a játék főkönyvtárába tömörítsd ki tehát a WR2_Man_03i.rar-ba levő WR2Man.exe és AddOns mappa az ott legyen a főkönyvtárba.
  • balika666
    Nem tudtam h kell hozzá WR2 Manager. Leszedtem. Azon belül mit kell csinálni? A manageren belül, a scenarios résznél nem enged kijelölni mapot. Amúgy a a Polish mapot szeretném berakni valahogy. Köszönöm az eddigi segítséget is. Ezzel is előbre vagyok.
  • Csucsu2030
    Hello!

A WR2 Managert letöltötted? Csak, mert anélkül nem tudod használni a mapokat.
  • gerge93
    mér nem jó?
  • SZilaJMaGGoT
    Ezt ugye viccnek szántad?? :D
  • balika666
    hello! valaki segítsen pls! nem nagyon vagyok jártas ezzel a játékkal kapcsolatban, vagyis nem értek hozzá. Autókat sikerült betenni a játékba de mapot nem. Tudna valaki segíteni, h tegyek be mapot? előre is köszi
  • zsozon
    Igen valóban megnéztem a profil-ban és 125-auto,és 0-track van megvéve.csak akkor van megvéve ha végig megyek a carrier-ben?mert most 25%-on vagyok.köszi
  • zsozon
    Köszi a választ.a WR2managar-ben ki van pipálva a cheat:buy all-car and tracks és mégsem vettem meg őket?ezekszerint biztos,mert felraktam pár újj autót+2 pályát és pár kocsit mégis mindig meg kell venni.
  • Tiger 2
    Hello! Az azért van, mert nincsenek megvéve az autók meg a pályák !!!
  • zsozon
    Sziasztok.csak 1 kérdést szeretnék,hogy a Split creen(osztott-képernyő)modot,hogy lehet használni,mert kiír valamit,mikor belépek,mert 2-en szeretnénk versengeni ha lehetne 1 képernyőn.előrre-is köszi a választ.üdv.zsozon
  • gerge93
    persze, ez megteszi?
  • Szildramor
    Nem égett meg. Feltettem az olajat az füstölt csak XD kaja nem ég le mert magamnak jót sütök
  • zroland
    Ez a Tibi ez tiszta szakács :D
    Folyton megég neki a hús :P
  • Szildramor
    Sajna nem tom használni a tutorialt. Párszor nekiálltam már de valami el van állítva vagy nincs belőve z modeleren. Gerge csinállt most egy z-modeler 2-est de abban nincsen még új ilyen. Na megyek mert ég az olaj kell bele hús :D
  • Rezs
    Szerezni? Miért nem csinálsz egyet? vagy négyet:) van tutorialod is hozzá.
  • Szildramor
    Tudna valaki egy 3D féktárcsát szerezni nekem??? Hiányzik a felniről és csunya nagyon nélküle :)
  • Tiger 2
    A TUTORIALT honnan lehet letölteni???
  • zroland
    * txpro-n
  • zroland
    Találtam egy jó oldalt, xpro-n volt belinkelve fórumba! http://car.3dsmax-stuff.com/2008/10/audi-q7-3d-model.html .max kiterjesztésű modelek vannak fennt, elég jó minőségben, ingyen!
  • zroland
    Az az alsó matiz hátulról nézve, olyan mintha biciklikerék lógna a váltó fölött :D
  • gerge93
    van több daewoo matiz modellezve, mint például
    nfsből:

gtaból:

meg szerintem mafiához is van. tegyétek át xD sok sikert
  • aerolive
    azzal eljutni Abol Bbe meresz :D ... mondjuk jo lenne mert atlagauto, sok van belole kozuton
  • sovatalevi
    valakinek nincs kedve 1 belunezetes Daewoo Matizt modellezni?huh,ha tudnak modellezni mar modelleztem volna.Daciat is
  • csabóbp
    Norbee Dacia 1310 mikor lesz már kész?:(:(:(:(
  • Csucsu2030
    Én köszönöm a köszöneteteket :D
  • Szildramor
    +egy ráadás :D
  • Crumeron
    1000 köszönet éret!!
  • Csucsu2030
    Testcenter 2

Jelszó: www.tsgs.de.vu
  • Crumeron
    van
  • sovatalevi
    van olyan a jatekhoz mint pl a gta hoz a 100% savegame?
  • Crumeron
    Oksa. Köszi szépen ezt is!!!
  • Csucsu2030
    KB. olyan 40 perc és fennt lesz, csak újra kellett kezdenem a feltöltést. 91 MB becsomagolva azért is tart ennyi ideig.