World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
<#felkialtas><#kerdes><#felkialtas> sikerült a többszínû belsõ nézet leszámítva a BMP maszkot. Így olvassa be valamiért. Szerinted mi lehet a hiba Norbee??

Szildramor
Mért akarod pont ezt a kocsit átconvertáltatni? Csak romániában volt divat még jópár éve

Szildramor
<#nyes>

Boltban nagyon gyorsan lejön a polcról....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

ChuckyHUN
Éjjel van és senki nem seedel!
Nem seedeltek? POFÁN VÁGLAAAK😄
sose fog lejönni😄D

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

gerge93
nem modellezni hanem konvertálni bocsi<#buck>

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

gerge93
Hellosztok valaki áttudná modellezni nekem ezt az autót. Daewoo Nexia köszi <#integet2>

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Szildramor
+ egy ezres a kiszállítás csomagonként 😊

Rezs
Kezd magához térni a rendszer? 😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

hykao
Tessék, 1790 ft-ért jó lesz? 😊
torque12
már megvan 😊

Szildramor
es ekezetek nelkule csinald mert baj lesz 😄

Szildramor
F3 😊

torque12
helo. multiban meik gombbal tudok chatelni? :

kemszi2
coraba kerestem múltkor ott nem találtam.remélem azért még kapható
arty
én cdgalaxisban vettem, de nem látom a listájukon 😞 esetleg hivd fel õket holnap! házhozszállitás tuti h van

Forza.

Mindkillers
Kérek szépen egy mûködõ linket,ahol meg lehet rendelni házhozszállítással a játékot eredetiben!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

ChuckyHUN
Nah! "Megrendeltem a játékot"... Régebben eléggé benne voltam, próbálkoztam autó kreálással is, de textúrázásnál abbamaradt sajna... Nembaj. majd legközelebb😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

[HUN]FaTaL
😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Szildramor
Legalább csináltak hozzá matricákat 😄

[HUN]FaTaL
Ezt az autót mindkiller is megcsinálta 😊 Fent vna a HWRMT-n.

Szildramor
Rendicsek Norbee 😄 Majd meg tudod nézni hogy az átküldött Golf belsõ nézeténél használt 2 színû világítós KM-órának mi a titka? Szeretnék olyat csinálni RX-be is ha már tuning. Golfnál csak átszíneztem az eredetit így gõzöm sincs hogy a fenébe lett olyan amilyen 😄

ez volt az😉 köszi! én csak az elsõ 3szóban gondolkodtam😄

Rezs
nyomhatunk, de maradjunk a norbee-nál.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
"generallynotallowed" ? G betûvel kezdõdik, 3szó és a szüneteket ki kell hagyni. Én ezt az egy G betûset találtam

a games.reveur.de-rõl le lehet tölteni ezt az astrát:http://www.games.reveur.de/de/wr2/addons/fans/car/single/746/
Kicsomagolom, és szeretném telepíteni...kér 1 kódot...
A readme-file-ban van 1 webcím ahol megtudod a kódot, ott ezt írják:"There is a password required to extract the downloaded file. It can be found in the "readme_eng.txt". The password consists of 3 sequenced words from the 8th paragraph. The spaces have to be left out. The first word begins with a "g"."
a 8§-ban ez van:"Publishing or public distribution of the car is generally not allowed on digital mediums like CDs, Internet, etc. An exception of this can be requested of the author (OC) and needs to be set out in writing. Permitted web pages and sources of distribution are directly linked on at the original download site http://oc.design.tl."
kicsit hosszú lett😄 ki tudná nekem fejteni valaki a jelszót?próbálkoztam..nem sikerült😄😞

Szildramor
A Mazda RX7 Tokyo Drift ültetettet kellene összehangolni és véglegesre összerakni VeildSide felnikkel meg a Rovert szeretném leellenõriztetni editcart Norbival. Tesztelés lesz szerintem egy kis kétkerekezéssel 😄

torque12
melyik kocsikkal nyomjátok a multit?

Szildramor
Leszel este Norbi? Kéne multizni egyet 😊

Szildramor
Az fent van HWRMT-n? valahonnan sikerült letöltenem de már nem emlékszem honnan. Ezt viszont csak képen láttam eddig pedig jó kis modell.

Rezs
szerintem az a steinmetz féle cabrio astra

Nekem van egy astra_c nevezetû, ha az az : )

Szildramor
Szeretném elkérni "kölcsön" 😄 nem találtam sehol feltéve. Szimpatikus kis járgány: Norbi mondta kérdezzem meg: hátha neked megvan 😊

Mindkillers
Húúú.Valahol gondolom megvan még ha másnem kiírva lemezre.Miért?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Nekem csak kód kéne 😄

Honnan tudom letölteni Lightwave 3D-t?

[HUN]FaTaL
Igen, alacsony fordulaton vált, mert az a max fordulat egy dízel autónál 😊 De õ nem errõl beszélt 😊

Szildramor
Mindkiller? ez az asztra meg van még neked??

Igen..De úgy kellene mint manapság az automataváltók..kis gázadásnál alacsony fordulaton vált, nagy gázadásnál magas fordulaton és ezt lehetne részletezni...

Mindkillers
Szerintem pedig megoldható... Régebben amikor én is készítettem autókat a játékhoz,próbálkozásképpen csináltam dízelt és ahoz úgy csináltam meg az alacsony fordulatszámnál váltást,hogy a motorteljesítménnyel és a sebességfokozatok áttételeivel variáltam az editcarral.

Szildramor
De hát megigértem egyik este hoyg bepiszkítom kicsit az angolok becsületét 😄 nincs is jobb módja, mint egy angol klasszikust megmangítani <#nevetes1> csinálok majd gyûrûkurásat is. Az tán közelebb éll hozzájul

[HUN]FaTaL
Ezt sajnos nem lehet megoldani, ahogy 12346 is fogalmazott még egy játékban sem volt ilyen. Ennél összetetteb sajna 😞

12346
sztem olyat nem nagyon fogsz találni/gyártani. kissé összetett. eddig egy játékban sem láttam valamire is való automatát. racer-ben elméletileg az egyik járgánynál megy pl a kick-down-olás, de ott is még csak próbálkoznak ilyenekkel.

ja és nem tud valaki olyan mod-ot, amitõl az automata váltó kissé élethûbb lesz?(nem csak 6000-nél vált...kis gáz alacsony fordulat..stb..) szerintem ez is jó lenne😄Ha valaki elmondja hogy kell én megcsinálom😛

alap😄 de még senki nem jött rá, hogy hogy kell ezt megoldani???jó kis modellek vannak itt, és szerintem mindenki örülne ha át tudnánk õket konvertálni 😉

12346
😄 szal te is szereted^^

össze micsinálni...?😄nem sikerült 1ébként még...😞

Rezs
Csak sikerült ezt is összemangázni?

igen, ez az!De tölts le egy olyat, ami mellett ottvan hogy 7.0(.lwo 7.0)
Azt társítsd hozzá, és úgy nyisd meg....

Szildramor