19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Akit érdekel a csukott SL65 relytélyének titka és nem szeretne bosszankodni és ötvenszer a lengyel oldalra látogatni gyorsan elmondom: saját profilban profil módosítása menüben és fel a rendszámtábla: nyitott verda amcsi típusú rendszám esetén van zárt keménytetős meg európai vékony husszú rendszámmal csalható elő. A rendszám nem fog változni mert ezt a rendszámcserélős funkciót használta tetőcseréhez. Kis cseles tető XD
  • sovatalevi
    azt hiszem karbantartas alatt.vagyis nekem azt irja ki.
  • zroland
    Látszik nem értesz a Mercikhez :P
    Nem AMG SL65 hanem SL65 AMG
  • zroland
    Jah látom, cseles tető....GR-en cabrióként van ábrázolva, txpron meg zárt, hogy csinálja?
  • Szildramor

-új AMG SL65 cseles tetővel :D
  • arty
    visszaolvasol
  • zroland
    Testcenter 2 ha jól emlékszem wr1-es pálya, abból konvertálták wr2-be!
  • csabóbp
    jó kis gép lesz :)
  • Bence00111
    Mi van a HWRMT-vel? Csak nekem nem jön be?
  • gerge93
    sokat aludhattál ahogy az időt nézem xD egyébként remélem, h nem azt csináltad amire gondolok
  • Drift Elek
    Testcenter 2-t honnan az istenből lehet letölteni???????
    előre is THX
  • zroland
    Bácsi-bácsi....oszt lehet hogy 13éves gyerek xD
  • Szildramor
    vazz: sikerült :D + még teleportot is csináltam. Krom bácsi a legnagyobb király
  • zroland
    Nah én ittvok,és várlak :D
  • Szildramor

- eddig jutottam Gerge - lámpabúrákat is hozzákapcsoltam de itt elakadtam mert új materialokra lenne szükség majd :) na majd este folyt köv
  • Szildramor
    Oks de ha jóllátom már belőtték a pizsit nálatok :) na majd holnap
  • zroland
    Dehát eccerű, ha odáig eljutottáál!! :D Gyere msn-re...segítek:D

Aki 8perc teli röhögést szeretne átélni annak ITT van egy vicces videó! Haláli, Norbee találta, csak neki nem volt ideje belinkelni
  • Szildramor
    Te Roland: szerinted mia bánattal csináltam pályamódosítást? Precíziós lézerkéssel? XD Benzinkutat nem találtam meg hogyan lehet tenni. Meg még egy teleportot meg akarok majd semmisíteni mert utamba áll ^_^
  • zroland
    scenery editort szedd le GR-ről, én azzal pakolgattam benzinkutat egész addig, ameddig rájöttem hogy nem tudom normális formátumban elmenteni csináltam egy pályát 20*20km-en, kegyetlen nagy volt meg minden...erre nem tudtam használni
  • zroland
    Olvass vissza kedves tanonc :D
  • Szildramor
    Asszem sikerült a pályamod. Végigdrifteltem 3 szor és a versenygépek sem csúszkálnak már rajta. Remélem jót módosítottam :D Benzinkutat nem tud valaki fabrikálni??
  • zroland
    Előszöris feltelepíted (ami ugyebár megvolt) Utána wr2 manager progival bepipálod a pályákat meg a játékosnevedet elmented és kész :))
  • krist95
    Kössz! Már sikerült de a pályákat amit csak be kell tenni azt se sikerül meg amit fel kell telepíteni az se sikerül . Miért? Hogy lehet pályát belerakni??,
  • Szildramor
    Bemásolod a musyc mappába amit szeretnél hallgatni zenéket mp3-ban és hozzáadod profilodban saját zenék és ennyi :)
  • zroland
    elindítod az mp longue 2.exe-t és vagy te állsz be szervernek, vagy felmész egyre :)
  • krist95
    Ja és multiba hogy lehet játszani?
  • gerge93
    C:\World Racing 2\MyMusic nekem ide kell bemásolni az mp3as zenéket
  • gerge93
    először is nem vagy fent msn a címem, ha kell: [email protected] másodszor melyik suzuki? mert az uj az sok polygonból áll és nem tudom átteni MÉG, a régi meg ott ahol volt, mert nem tudom megcsinálni a tetőt, hogy ne csillogjon
  • krist95
    Hogy lehet a Wr2-be zenét belerakni? :D Előre is kösz
  • Drift Elek
    THX mindenkinek!
  • zroland
    Gerge, suzuki hol tart? Te fennvagy nekem msn-en?
  • zroland
    Mellesleg ottsem kell regelni, amit én linkeltem! Kerestem a linket, Te addig írtál, és mire elküldtem már ottvolt a Tied...
  • zroland
    vuhh tényleg! Bocs! nem láttam!
  • gerge93
    ugyan azt linkeltem(txproról) csak itt nem kell regelnie ha leakarja tölteni egyből töltheti
  • zroland
    http://www.txproteam.yoyo.pl/infusions/pro_download_panel/download.php?funk=file&catid=32&did=241

Szedd le innen!
  • gerge93
    http://www.4shared.com/file/89953114/f569322a/TW_Rocky_Pass_v09RC1.html
  • Drift Elek
    ott nem lehet! nincs link az van csak hogy n/a
  • zroland
    Drift Elek: games.reveur.de !
    Naruto: A benzinkút nem nagy cucc scenery editorral lehet kihelyezni, bár számomra kérdéses hogy meglévő pályát bele lehet-e importálni..
  • Drift Elek
    szevasztok! felraktam 1 drift videót youtubera! írd be: World Racing 2 Drift in Australia

lenne 1 kérdésem! a Rocky passt honnan lehet letölteni?
  • Szildramor
    Valaki ért a pályamodoláshoz? StKit2 vel az aszfalt csúszását szeretném változtatni de nemtom melyik opció vonatkozik ide. Bár egy benzinkút sem ártana :)