19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#11649 Akit érdekel a csukott SL65 relytélyének titka és nem szeretne bosszankodni és ötvenszer a lengyel oldalra látogatni gyorsan elmondom: saját profilban profil módosítása menüben és fel a rendszámtábla: nyitott verda amcsi típusú rendszám esetén van zárt keménytetős meg európai vékony husszú rendszámmal csalható elő. A rendszám nem fog változni mert ezt a rendszámcserélős funkciót használta tetőcseréhez. Kis cseles tető XD -
#11648 azt hiszem karbantartas alatt.vagyis nekem azt irja ki. -
zroland #11647 Látszik nem értesz a Mercikhez :P
Nem AMG SL65 hanem SL65 AMG -
zroland #11646 Jah látom, cseles tető....GR-en cabrióként van ábrázolva, txpron meg zárt, hogy csinálja? -
-új AMG SL65 cseles tetővel :D -
#11644 visszaolvasol -
zroland #11643 Testcenter 2 ha jól emlékszem wr1-es pálya, abból konvertálták wr2-be! -
csabóbp #11642 jó kis gép lesz :) -
Bence00111 #11641 Mi van a HWRMT-vel? Csak nekem nem jön be? -
#11640 sokat aludhattál ahogy az időt nézem xD egyébként remélem, h nem azt csináltad amire gondolok -
Drift Elek #11639 Testcenter 2-t honnan az istenből lehet letölteni???????
előre is THX -
zroland #11638 Bácsi-bácsi....oszt lehet hogy 13éves gyerek xD -
#11637 vazz: sikerült :D + még teleportot is csináltam. Krom bácsi a legnagyobb király -
zroland #11636 Nah én ittvok,és várlak :D -
- eddig jutottam Gerge - lámpabúrákat is hozzákapcsoltam de itt elakadtam mert új materialokra lenne szükség majd :) na majd este folyt köv -
#11634 Oks de ha jóllátom már belőtték a pizsit nálatok :) na majd holnap -
zroland #11633 Dehát eccerű, ha odáig eljutottáál!! :D Gyere msn-re...segítek:D
Aki 8perc teli röhögést szeretne átélni annak ITT van egy vicces videó! Haláli, Norbee találta, csak neki nem volt ideje belinkelni -
#11632 Te Roland: szerinted mia bánattal csináltam pályamódosítást? Precíziós lézerkéssel? XD Benzinkutat nem találtam meg hogyan lehet tenni. Meg még egy teleportot meg akarok majd semmisíteni mert utamba áll ^_^ -
zroland #11631 scenery editort szedd le GR-ről, én azzal pakolgattam benzinkutat egész addig, ameddig rájöttem hogy nem tudom normális formátumban elmenteni csináltam egy pályát 20*20km-en, kegyetlen nagy volt meg minden...erre nem tudtam használni -
zroland #11630 Olvass vissza kedves tanonc :D -
#11629 Asszem sikerült a pályamod. Végigdrifteltem 3 szor és a versenygépek sem csúszkálnak már rajta. Remélem jót módosítottam :D Benzinkutat nem tud valaki fabrikálni?? -
zroland #11628 Előszöris feltelepíted (ami ugyebár megvolt) Utána wr2 manager progival bepipálod a pályákat meg a játékosnevedet elmented és kész :)) -
krist95 #11627 Kössz! Már sikerült de a pályákat amit csak be kell tenni azt se sikerül meg amit fel kell telepíteni az se sikerül . Miért? Hogy lehet pályát belerakni??, -
#11626 Bemásolod a musyc mappába amit szeretnél hallgatni zenéket mp3-ban és hozzáadod profilodban saját zenék és ennyi :) -
zroland #11625 elindítod az mp longue 2.exe-t és vagy te állsz be szervernek, vagy felmész egyre :) -
krist95 #11624 Ja és multiba hogy lehet játszani? -
#11623 C:\World Racing 2\MyMusic nekem ide kell bemásolni az mp3as zenéket -
#11622 először is nem vagy fent msn a címem, ha kell: [email protected] másodszor melyik suzuki? mert az uj az sok polygonból áll és nem tudom átteni MÉG, a régi meg ott ahol volt, mert nem tudom megcsinálni a tetőt, hogy ne csillogjon -
krist95 #11621 Hogy lehet a Wr2-be zenét belerakni? :D Előre is kösz -
Drift Elek #11620 THX mindenkinek! -
zroland #11619 Gerge, suzuki hol tart? Te fennvagy nekem msn-en? -
zroland #11618 Mellesleg ottsem kell regelni, amit én linkeltem! Kerestem a linket, Te addig írtál, és mire elküldtem már ottvolt a Tied... -
zroland #11617 vuhh tényleg! Bocs! nem láttam! -
#11616 ugyan azt linkeltem(txproról) csak itt nem kell regelnie ha leakarja tölteni egyből töltheti -
zroland #11615 http://www.txproteam.yoyo.pl/infusions/pro_download_panel/download.php?funk=file&catid=32&did=241
Szedd le innen! -
#11614 http://www.4shared.com/file/89953114/f569322a/TW_Rocky_Pass_v09RC1.html -
Drift Elek #11613 ott nem lehet! nincs link az van csak hogy n/a -
zroland #11612 Drift Elek: games.reveur.de !
Naruto: A benzinkút nem nagy cucc scenery editorral lehet kihelyezni, bár számomra kérdéses hogy meglévő pályát bele lehet-e importálni.. -
Drift Elek #11611 szevasztok! felraktam 1 drift videót youtubera! írd be: World Racing 2 Drift in Australia
lenne 1 kérdésem! a Rocky passt honnan lehet letölteni? -
#11610 Valaki ért a pályamodoláshoz? StKit2 vel az aszfalt csúszását szeretném változtatni de nemtom melyik opció vonatkozik ide. Bár egy benzinkút sem ártana :)