World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Átküldöm mert elég összetett. Egyszerre kell rugókeménységet - lengéscsillapítót - kerékemelkedés- pattanási magasság és karosszéria magasságot változtatni. Este leszel?

Rezs
Látszik a különbség marhajól néz ki. Lehet ennél jobban bedönteni? Mit állítgattál? A pattanási magasságot amit mondtál? A Turbos Skodának terpesztenie kéne kíméletlenül😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
<<Super car Hunter>> végsebessége 418 km\h autobahn-on mértem. Gyorsulása mesebeli. A németek fizetik a benzinszámlát természetesen 😄

Szildramor

<#miaz> Sikerült a döntött kerék Norbee 😄 remélem látszik a különbség

szép kis Falcon 😊

Szildramor

<#gun><#vigyor5> Sikerült belõni az arányokat: így lehet vele egyhelyben gumifüstölni - agyament amcsi stílusban gumibûzös felleget kreálni. még jó hogy kikapcsoltam a sebzõdést <#nevetes1>

Szildramor
Még tesztelni kell, de nem hivatalos így max fûalatt lesz "publikus".

És ezt honnan tudom megszerezni?😄

Szildramor

<#heureka>Belsõ nézet 😊

Szildramor
Norbee: probáld meg a pattanási magasságot, az hatással van rá csak nem tudom fogsz-e majd közlekedni is vele de az tuti hogy a Lamborghini terepjáró így nézett ki mikor túlzottan levettem 😄

Szildramor
Fenébe is. Kellene egy mail cím és akkor talán adnak engedélyt.

A zmodeler1 nyitja de csak akkor ha .dof fájlokba van a modell. De több kocsinál egy data.ar-be van csomagolva. Aminek felnyitására én még nem találtam megoldást. Sajna az alfa is be van csomizva.

Rezs
Ha eldöntöm a modelt akkor ütni fog a kerék. Ezt már játszottam igaz véletlenül.
Valahogy az editcarban kéne ezt meglõni...

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

[HUN]FaTaL
Gondolom eldöntöd a modellt (kerék). Csak azt nem tudom hogy lehet e😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Csucsu2030
Én fennt szoktam lenni multin elég gyakran.
Majd ha látom, hogy Peti, akkor lehet hogy lesz szerver <#buck>

Rezs

ilyen döntött kerekeket hogyan lehetne csinálni?
már törtem rajta a fejemet,de eddig nem sikerült rájönnöm.
egyébként ezt a modelt is áttenném szívesen wr2be. 😊

[HUN]FaTaL
Zmodelerbõl valamelyik nyitja azt hiszem.

Szildramor
Valaki tud valami módszret hogyan lehet racer játékból modellt kitermelni? Van egy alfa ami nagyon teccik és jó lenne átmenteni 😊

Szildramor
Majd csinálhatunk de most fõzök. Nem érek rá egy ideig még meg is kell enni 😄

torque12
nem csinál vki servert? alap kocsikkal.. Mondjuk 20:00-tól?<#gonosz1>

Szildramor
Jaj bocs: Gibornak írtam 😊 Elcímezteem picit

kemszi2
nem értek a lovakhoz XD
Szildramor
Ha tudsz kódoltat kicsomagolni Kemszi: akkor oszd meg a receptjét plíz 😄

ChuckyHUN
csók😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Szildramor
WR2 BONUS letölthetõ innen >> http://browse.files.filefront.com/Add_Ons/;1879870;/browsefiles.html << 2 részes!!

kemszi2
most hogy miskolcon vagyok így tudok esetleg majd én is multizni,mert itt nincs rúter😊
ChuckyHUN
Tudnátok egy linket adni Sneider Traffic addonjához?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Akkor 1.33 amit szedek jó is lesz,. Köszi!

[HUN]FaTaL
Nem lehet eltérõ verzió. Illetve az 1.3.3 kompatibilis az 1.4.3-mal.

ChuckyHUN
Itt a game!!😄
Patch számít multiban? eltérõ verzájú lehet?

Rezs
Nekem eddig nem sikerült zmodelerrel ilyet csinálnom.

Rendben, köszi srácok, akkor várok! <#eljen><#worship>

[HUN]FaTaL
Nekem nem engedte konvertálni😊 De akkor majd megpróba mégegyszer 😊 De még a C4est akarom befejezni😄

Ha egy modellt lezárnak jelszóval az nem akadály.... 3dsmax és zmodeler...... zmodeler-el meglehet nyitni az összes lezárt modellt és utána átkonvertálni 3dsmaxba....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szildramor
Norbee te hiperaktív vagy (szerencsére) <#nevetes1>

Rezs
vagy mi a gyíkom... "nem lezárt" verziót találtam, és már elkezdtem texturázni,de be kell még fejeznem, most másik projekt van.

Rezs
Én találtam nem tört verziót. Már elkezdtem, de újra kell texturázni.

[HUN]FaTaL
Próbáltam már, de nem lehet konvertálni mert le van védve jelszóval 😞

Ha valaki fel tudja törni beszélhetünk róla😊

Szildramor
😄 Fatal asszem a francia autó kedvelõ. Próbálj rá hatni <#vigyor2>

Lécci Peugeot 205-öt is csináljatok!!
Nagyon régóta várok rá, régebben is kértem (kb fél éve), akkor azt írták h várjak türelemmel, hát vártam most megint kérem...
1000 köszi elõre is

Rezs
tudom már mi lehet a baj majd msnen megbeszéljük.

Szildramor
csak a plazma megy sajna. Nem lehet maszkolni 😞

Szildramor
nemtom mi lehet a torzítás oka. Lehet hogy nem szimmetrikus mert megnyújtották alapból a számlapot? Eddig nem csinált ilyet: hogy a maszk 2 szer akkora és más helyen van 😊

Rezs
Nem tudom MTkitben jól néz ki?
lehet ha textúra nem ide van kitalálva. Majd megnézem.

gerge93
a köszi Norbee <#taps>

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

ChuckyHUN
Játszani akarok😄
de a postás nem jár hétvégén😊

Rezs

nexia
félkész majd befejezem.

gerge93
mert nekem tetszik és kéne xD

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

12346
mert átlag utcai fos(?) mafiába is konvertáltak nexiát, és sztem sok ilyen átlag cumó kéne^^

Szildramor
<#vigyor4> Megnéztem az eredetit és dupla számlap van: egy alap ami fehér+maszk amin aktív ambient meg egy layer ami szines .Vagyis kell csinálni egy láthatatlan számlapot?? De az eredeti számlap nem maszkolható valamiért. Lehet betenni mégegy számlapot áttetszõt?