World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jo eza játék?ugye nem bonyolult és ugye nem online??????<#conf><#conf><#conf><#conf>
hellosztok

vki nem tudna konvertálni nekem egy autót
mercedes 126 4doors
link:http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/include.php?path=content/download.php&contentid=3715

ja és ha ráértek akkor ezt is
c350 avantgarde 2008
link:http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/include.php?path=content/download.php&contentid=3990
elõre is köcce
Szildramor

<#felkialtas>austráliában is van már Nexia 😄

gerge93
köszi a nexiát Norbee<#worship>

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

istenfegyvere
térképet hogyan lehet berakni??? <#vigyor2><#szomoru1>

------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------

istenfegyvere
hellosztok, kéne nekem ez a vw passat ilyenünk volt és nekem nagyon bejött csak már idejét múlt xD VW Passat. elõre is köszi <#worship>

------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------

Helló!!

Mikor lesz kész a Skoda Pack?????

Szildramor
az mitõl van Norbee hogy bizonyos felnik akalkíthatóak editcarral??? Mi a különbség? Áttettem a lada kerekét erre a szörnyszülöttre de fix. A másik kocsinál meg nemfix. Én ezt nemértem <#buck>

Rezs
Nexia on HWRMT

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
A felni az övé nem lesz külön feltéve.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

ChuckyHUN
tedd fel

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
felnit is majd😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Rezs
készül az autó nemsoká fenn lesz hwrmt-n

Rezs
Már nem kell regisztrálni HWRMT -n a letöltéshez.
Köszönet Gibornak<#worship>

Szildramor
(( nem akarom szegény Norbee-t zaklatni mert nem tud tõlem dolgozni és rengeteg kocsi befejezésre vár ))

Szildramor
tudna valaki segíteni Zmodellerel textúrát csinálni belsõ nézethez? Annyira csúnya szegény így belülrõl.

Szildramor

<#heureka> ilyen az eredeti, majd csinálok valami matricát én is 😊

Szildramor
világ egyik legszebb olasz autója 😄 156 Vincitore - vagyis a gyõztes névre hallgat. Természetesen Angelo a driver <#nyes>

na ez egész jó😄 Bár a belülnézeten valóbban csiszolhatnál egy kicsit...Ha valaki megmutatja hogy kell megcsinálom😄

Szildramor

<#lookaround>és ilyen kívülrõl

Van benne egy turbo+chip és nincs teljesen kihasználva...4kilóban volt a tunningja...de sztem ezen ne vesszünk össze ad 1. nekem van igazam ad 2 nem ebbe a fórumba való😄

ChuckyHUN
1.6 16v skoda motoraz nehezen 150le😊

Szildramor

Csináltam Alfa 156.nak is belsõ nézetet. Kicsit sportos 😄 (ha megtanulok Zmodelerezni egyszer: részletgazdagabb lesz 😊 )

istenfegyvere
Valaki nem fejezi be a DAEWOO NEXIÁT NEKEM?

Mármit melyiknek?😄 1.4 16v-rõl 1.6 16v-re fúrt fabia némi tunningal 155Le az tetszene😄 suzuki sem rossz a régi swift az tipikus utcai autó, és olyanom volt ez elõtt. 1.6 16v 99 lóerõ 850kg-mal...szerintem rekordmennyiségû letöltés lenne belõle😄

Szildramor
Nem mondom meg ki szerintem már nekiállt 😄

Szóval suzukit nem akar csinálni valaki?😄 Vagy egy belülnézetes fabia-val is beérném,miven valóságban is azt használom😄

istenfegyvere
DE NEM TUDOK

Szildramor
Csinálhatnál egy volvót ha annyira teccik 😊

istenfegyvere
HÁT IGEN VÁROM!MERT MEGLÁTAM ,HOGY LESZ NEXIA MERT AZ JÓ KOCSI,DE AZOTA VÁROM.MEDDIGRE LESZ KÉSZ?😄

Szóval készvan az autó, csak nincs engedély...?nem tudnád feltölteni valahova?legalább egy próba erelyéig...😄 Suzukit nem akar csinálni valaki?😄

Rezs
Engedélyre várok ha jön az email megy föl hwrmt-re. ha nemjön akkor ígyjárt aki csinálta.

Rezs
nézdmeg a volvós hogy várja a nexiát😄

torque12
Az okés lesz 😊

istenfegyvere
Mikor lesz kész a Daewoo Nexia???

ChuckyHUN
még mindig nem lehet forgalom? Polish roads 2n lehetne egy jot csapatni😊 csak kcisit késõbb

Rezs
mit jelentsen a ma este?
mondjuk 19:00tól HWRMT néven indulna egy szerver?

torque12
Sziasztok. Ma estére nem szervezünk valami autózgatást ?😊

Szildramor
Ne haragudj. Most jöttem melóból és mennem is kell tovább. Tudod hogy egyébként éjjelnappal aktív vagyok de ma kivételesen nem. Ezer köszönet érte <#worship>

Rezs
és miért nem jössz msn-re h átküldhessem végre?

Szildramor
A fejét tudom mozgatni editcarral de a többit sajna nem tom még. De meg akarom tanulni 😊 De csináltam belsõ nézetet: kicsit ouritán de 418 as végsebességnél autópályán nem sok idõ marad az ébenfaberakás csodálatára 😄

ujra él végre a fórum 😄😄
Driver könyvtáraz hozz létre, de legelösször letesztelni egy másik autó driver könyvtárát tedd bele és majd úgy írd felül és könnyeben kiigazodsz mi hogy kell.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szildramor
Norbee? teszel majd bele drivert? csináltam egy csávót csak nemtom betenni. Jó ez a modell: WR2-es törés van hozzá. Noris ring trafic-ból szedtem ki. Nézek hozzá szebb textúrát. Talán akad valahol

Szildramor
Még nincs benne vezetõ 😊

csaó naruto ezt honnan lehetne leszeddni ?😄
Szildramor
Ez van lányok <#nevetes1>

ChuckyHUN
csak a színeit köny9örgöm, csak a színeit!😄

Szildramor

persze hogy vezethetõ: egész éjjel azon dolgozott fél németország 😄

Rezs
remélem leszek átnyomom a Skodri editcar-ját és megnézhetnéd nekem.
Egyébként vezethetõ az autó?