World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nem elõznek, hanem bugos a fájl és átmennek a másik sávba 😊 Mivel scriptelt a játék forgalma, ezért fix útvonalon mennek az autók, vagy mindig fix helyen elõz, vagy nem elõz sehol sem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Szildramor
És elõznek az autók. Töltsd le és nézd meg

Szildramor
jó: igazából MSN-en már megkérdezte ugyanezt egy hete csak nem küldtem neki linket. Most jutott eszembe és beszéltünk megint MSN-en is. Röviden ennyi a félreértésrõl.

[HUN]FaTaL
Õ nem ezt kérdezte 😊 Te sem tudsz olvasni úgylátom😄 Õ azt kérdezte olyan mod van e hogy a FORGALMI AUTÓK ELÕZNEK (!!). Ilyen mod nincs, közlekedés mod van én is tudom 😊

Szildramor
Janine csinálja a modokat >> Janine a Borgon és a weboldala >> Janine's Community - már minden pályához csinált szinte modot

[HUN]FaTaL
Nincs ilyen mod.

Szildramor
De MSN-en is ezt kérdezte 😊 De örülök hogy azért néha feljösz még

Szildramor
idézet >>> " Hello,
Tud valaki egy olyan modot nekem mondani amiben elõznek a traffic autók is PL A POLISHROoDSON!?????? Elõre is köszi! "

Mindkillers
A srác azt kérdezte hogy a Polish Roads-on kívül.Erre belinkeled hogy Lengyel utak... Polish Roads = Lengyel Utak <#banplz>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Asszem ez volt az >>> lengyel utak 😄

Szildramor
Van valahol olyan is. Nekem megvolt de letöröltem mert 2 sáv miatt állandóan frontálisan ütköztek ezek az idióták 😄 az csak autópályán jó igazán vagy 4 sávos uton. Talán wr3 ban megoldják a kétsávoson is 😊Mert nem érzékelik a szembejövõ forgalmat. Egyébként jól nézett ki. Ha nem lett volna vissza forgalom tetszett vona mert egymást is elõzgették meg engem is. Programozói pluszmunka lesz remélem és multiban is legyen forgalom. Több kívánságom nincs is. És itt a Cobra 11-es nyílcsere WR2-be ami nem takarja el az eget olyan zõden de mutatja mégis az irányt.

Hello,
Tud valaki egy olyan modot nekem mondani amiben elõznek a traffic autók is pl a polishroadson!?????? Elõre is köszi!
Szildramor

<#pias> mi ez ha nem Ferrari 😄 360-as a kedvencem. Micsit átalakítottam és adtam neki saját rendszámot Milánóit természetesen

Szildramor
Geri: át tudod nekem küldeni majd MSN-en azt a pirosat C11 bõl? Beépítem õt is 😊

Milyen programmal lehet komvertálni WR2-be?

Szildramor
Cuki kérdés 😄

ChuckyHUN
Köhi😊 hol laaksz?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Szildramor
Nem mert magamnak csináltam. Majd csinálok neked is 😄

ChuckyHUN
Töltsd fel õket csak NEKEM lécci😊
lécciléccilécci

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Szildramor
Én viszont csináltam 90 kocist + ba MAGAMNAK 😛 😄

ChuckyHUN
Kockalada + kereklámpás 140el nyélen ketten szélárnyékot tartjuk egymásbnak... vagy landstrassen, polishon quadtúra 😛 hmmm nagyon fincsee😄

Szildramor
Maraggyámá Cuki!!! nem érted hogy ez szenvedés hallgatnom? picsába. Kellett megkérdeznem mikor nem beszélek angolul. Nyugott kiegyensulyozott életem VOLT 😄

ChuckyHUN
Haverom is tegnap wr2zött elõször😄DD

Szildramor
Nemááá 😮I van benne TRAFIC. Picsába hogy nálunk senki nem gémel a környéke.Norbee egyszer összefuthatnánk 😄 Ja és Bence: WR1-bõl, Cobra11 Nitróból és Crashtimebõl nem kell convertálni. Editcart készítesz és átnevzgetsz ezerrel és tied az összes kocsi 😄

ChuckyHUN
Van hát😊 az benne a jó😊

Mivel lehet komvertálni wr2-be??

Szildramor

Toyota Supra MK3 a tegnapi oldalról. A merci sajna még textúrázásra vár bár voltak még ott jó kocsik. Azt a wehlside porshet még megcsinálom meg azt a másikatis. Nagyon szépek és még nincsenek WR2-ben. Ha nem linkelem be akkor asszem nem bûn 😊

Szildramor
mit nem adnék egy olyan WR-ért ahol forgalomban autósüldözzük egymást 😄

Szildramor
Forgalom van közben?

ChuckyHUN
Ne hívj cukinak😊 köszi
Osztottképernyõ😄DD

Szildramor
Mi ez a splitscreen Cuki?

Szildramor
valaki mutassa már meg lécci hogyan lehet drivert betenni meg mivel. Hegyekben állnak az üres autóim

Szildramor
éjszaka ledeket baszkurálni az is hatalmas 😄

ChuckyHUN
😄DD

De ez a splitscreen hatalmas😄D

Szildramor
nem értem a lengyelt bazz. Akkora balhét csinált mikor valaki befejezte hogy egetrengetõt. Ott pihen egy másik pálya is amit félig megcsináltak és mutogatnak de nem teszik fel. Pedig az sem rosz és rég be tudták volna fejezni. Fene se érti ezeket...

ChuckyHUN
Télleg! azon hol lehet javítani? benyakútnál semmi... Racerben is állndóan aztnyomom😄

[HUN]FaTaL
Polish s2-bõl még mindig csak a beta van?

Szildramor
váááá =( 6 órányi munka elveszett bazz................................................................................................................................................................

ChuckyHUN
Új mókát találtam WR2ben😊
Haverral SplitScreen autópálya + Polish s2 nagyon nagyon jó😊)))
Csak az a gáz h pl havas italyn a quadnak tiszta hamar elkopik a gummája:S

Szildramor

Így nézhet ki ha hazamegy csikágóból véreskezû maffiózó barátunk a "család"-hoz. Ruhák lógnak az utca felett, út szélén áll a mocsok (de tényleg játékban is 😄 ) szottyadt üres kihalt minden és csak nagy benga verda <#hawaii>

Szildramor

kicsit elnagyolt de szép szerintem <#lookaround>

Szildramor
kész kincsesbánya ez a lengyel oldal 😄 gyorsan állok is neki áttmentegetni <#vigyor5>

Szildramor
Találtam egy mûködõ linket mercilink talán míg a Borg magához tér ez is jó 😊

Szildramor
nemtom mért nem lehet léetölteni Merci 126 Behalt ma kétszer is a Borg.

hykao
Pl. innen: KATT

Ha nem tetszik a belsõ, akkor esetleg még fel lehet használni a Stalin féle kupé belsejeit: KATT

(persze ha nem csak saját használatra, hanem közre is akarod adni, akkor engedélyt kell kérni elõtte)
és honnan lehet letölteni?
szép a textútája????
ChuckyHUN
?map

Szildramor
nem volt sokkal nagyobb mint a másik de tök jó volt a passatnál hogy alakítható volt. Akkor lehetne cserélgetni meg tuningolgatni Zmodeler nélkül is. Úgy tûnik nem úszom meg 😄

Rezs
azok általában fix kerekek, amiket én használok. máshogy kell konvertálni azokat, amiket utána változtatni lehet. még nem jártam utána, hogy hogyan, de meg lehet oldani én nem hiszem h foglalkozni fogok vele, mert a kocsikhoz általában gyári felnit rakok, azt meg a kocsi méretéhez igazítom, úh nem kell a méretekkel szenvedni.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

hykao
126-os van már. Igaz az elsõ részhez, de gyerekjáték wr2-síteni. 😊