World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Tud valaki egy olyan modot nekem mondani amiben elõznek a traffic autók is PL A POLISHROoDSON!?????? Elõre is köszi! "
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Tud valaki egy olyan modot nekem mondani amiben elõznek a traffic autók is pl a polishroadson!?????? Elõre is köszi!
<#pias>#pias> mi ez ha nem Ferrari 😄 360-as a kedvencem. Micsit átalakítottam és adtam neki saját rendszámot Milánóit természetesen
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
lécciléccilécci
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Toyota Supra MK3 a tegnapi oldalról. A merci sajna még textúrázásra vár bár voltak még ott jó kocsik. Azt a wehlside porshet még megcsinálom meg azt a másikatis. Nagyon szépek és még nincsenek WR2-ben. Ha nem linkelem be akkor asszem nem bûn 😊
Osztottképernyõ😄DD
De ez a splitscreen hatalmas😄D
Haverral SplitScreen autópálya + Polish s2 nagyon nagyon jó😊)))
Csak az a gáz h pl havas italyn a quadnak tiszta hamar elkopik a gummája:S
Így nézhet ki ha hazamegy csikágóból véreskezû maffiózó barátunk a "család"-hoz. Ruhák lógnak az utca felett, út szélén áll a mocsok (de tényleg játékban is 😄 ) szottyadt üres kihalt minden és csak nagy benga verda <#hawaii>#hawaii>
szép a textútája????

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.