19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#11769 ami gyanus a történetben az a "az oldal elköltözött diwwat26clan.hu" szöveg volt.............. ez a véleményem helye volt. Akit érdekel elküldöm privben de szerintem mindenki el tudja képzelni `_` -
Az extra.hu-n én csak EZT találtam ahol esetleg lehetne érdeklődni.
A másik pedig Gibor lenne. Csak rá kéne kérdezni hogy mi a helyzet, bár nekem az a gyanúm hogy nem igazán érdekli. (de ez az én feltételezésem) -
-a volánnál: mészáros lesipuskás XD GR-en tölthető packban -
#11766 Rendszergazdát kellene megkérdezni nem-e érkezett felszólítás szerver blokkolására. el lehet érni ezeket valahogy? -
#11765 Illegális tartalom??? hát akkor tudom ki volt akkor is és most is..... -
Crumeron #11764 Hello.
Én tudok 1 oldalt még. hupont.hu most fateromnak oda csináltam 1 veboldalt hasonló mint az mlap.hu nem kell szerkesztóprogi meg semmimert aapból adott minden csak kérdés mekkora a tárhely. Azt nem tom mekkora lehet. -
#11763 huh, mindenkilapjától ments meg minket, az a legalja :D
inkább találjatok egy normális szolgáltatót ( szóba jöhet külföldi is ), én megcsinálom, lehet joomla, e107, php fusion vagy amit akartok, felőlem wordpress is.
:) -
#11762 Majd a rajongók megcsinálják a WR3-at :D A mostani verzió is tök jó, csak a fákat, növényeket, közlekedő járműveket kéne lecserélni valóságosabbra. A közlekedő járművek ugyanis a bemásolt autókhoz képest valahogy nem mindig arányos méretű, és túl szögletesek sajnos. -
#11761 Sziasztok!
A HWRMT-t Gibor "üzemeltette" de már 2X összeomlott ez a harmadik. Szerintem is kellene egy új weboldal.A kérdés,hogy melyik ingyenes tárhely szolgáltató ad ingyen legalább 1-2 Gb tárhelyet,és nem szarakodik tartalomszűréssel mint az extra.hu Az első WR2 addon portálom az extrán volt,konkrétan tartalom nem volt,minden hivatkozás link volt,de mégis megszüntették tiltott tartalom miatt... Azt nem tudom mi volt ott a tiltott de mindegy.Vagy ami még esetleg elmegy az uw.hu mert ott 5 éve van regem és még sosem szóltak hozzám,pedig egy két dolog nem túl szép.Pl most is onnan linkelem a képeket,és ott vannak a kocsik a worldracing2.uw.hu-n de webes felületen csak egy gumiméret átváltót találsz :) A mindenkilapja viszont azért jó mert gyorsan összeállítható,nem kell hozzá tudás.Meg is nézem a feltételeket.Ha gondoljátok formáljuk át/újra a HWRMT-t weboldal és tagok formájában is,hiszen mostmár sok új tehetséges modderpalánta és művész van itt az sg-n. Várom az ötleteket!!! -
#11760 nincs készülőben, nincs rá megrendelő (kiado) -
#11759 am most mivan a wr3- mal lesz nem lesz készülőben van vagy fontolóra vették? mert már össze- vissza irnak valahol ezt olvasom valahol meg azt -
#11758 ez is sok polygonos lesz szerintem :D -
Bence00111 #11757 Így nézki:
-
Bence00111 #11756 Egy kicsit könyörögtem vkinek h küldje el nekem az autót ingyen úgyhogy reménykedjünk! -
Bence00111 #11755 Az igaz -
#11754 van ingyen is csak túl sok polygonos :D -
Bence00111 #11753 Találtam 2007 es Swiftet csak fizetős. De akinek megéri az vegye meg. :)Swift 2007 -
rs1989 #11752 Hello. Nekem rendőr kocsi kéne. Lada niva megvan, audi A8 as is, meg a6os is, van valami más?? thx -
#11751 hű, majd rád írok msn-en, kell ez a főút :D -
#11750 Hűűű bazz :D Krom bácsival msn-ezel ?!? Remélem sikerül megpuhítani az oroszt XD -
#11749 még semmit csak, h segít majd... már felvett msnre, de még nem volt fennt... :DD -
#11748 Norbival meg kellene beszélni meg a régebbi HWRMT tagokkal ezt a weboldal újítás dolgot. Fatal és Mindkiller meg Kemszi akik még aktívak. Én csak kis tag vagyok és örömmel veszek minden felső döntést a rangidősektől :) Kár, hogy elúszott vagy még ha ideiglenes is ez a lassan egy hónapja tartó szeverkarbantartás, de legalább lehetőség nyílik újra megalkotni a csapatot. Sajnálom hogy elúszott az a sok munka amit beleöltetek annakidején. Remélem sikerül átmenteni valamit még ha az összes komment és minden ami a multat jelenti elveszett is. Norbee légyszi tájékoztassatok ha van valami döntés szerverügyben. Lesz vele munka bőven.
Gerge: milyen választ adott Krom bácsi a pályakonvertálásra? Kurvajó lenne valamit áttenni NFS Porsche-ből :) Közlekedés készítést meg akarom tanulni. Remélem szükség lesz rá
-Aero: tényleg jó az a folyó kurvahosszú és jól lehet benne deszkázni mert függőleges fennt a fala így nem röpül ki a kocsi hanem visszahullik a félhengerbe XD Én meg megcsináltam a másik pályát: inább főút mint autópálya, dea kereszteződés így is egész hiteles. Ha szélesebbre csinálta volna a pályát akkor ez lenne a kedvencem de így is egész jó előzgetni "délutáni csúcsforgalomban" :D
-
#11747 german roads oval :D
-
#11746 Ha jól tudom Gibor csinálta az oldalt. -
Crumeron #11745 Ahha értem. Akkor vizsont nem sokmindent lehet csinálni sajna:S:S -
#11744 Sziasztok! Az a baj hogy nem tudjuk hogy ki volt ennek az oldalnak a gazdája illetve tulajdonosa aki ezt az egész weboldalt elkészítette.
Ha tudnánk hogy ki volt ő, akkor fel lehetne venni vele a kapcsolatot és könnyebben jutnánk 1-ről a 2-re. -
Crumeron #11743 Vagy még annyit lehetne esetleg tenni, habár nem nagyon értek az ien honlapos dolgokho, hogy az extra.hu szolgátatójának írni 1 levelet (ha lehetséges), hogy nincs-e vmi progija vagy vmije ami jegyzi a honlapokon történt véltozást és nincs-e vmi gyanús hogy mostanában történt 1 nayobb honlap átalakítás vagy jelszócsere vagy iesmi. De lehet hogy ez nagy hülyeség amit most mondtam, de akkor elnézést kérek érte. -
#11742 :( -
Crumeron #11741 Hello. Sztem mindenkilapja.hu-ra kéne csinálni az új honlapot ott nem kell weboldalszerekezstő cuccokkal szórakozni mert ott a dolgok már adottak miután regizel és csak hátterek elrendezést meg ieneket kell beállítani. Csak azthiszem hogy van vmi korlát a feltöltendő adatmennyiségre vonatkozólag de majd utánanézek ha érdekel titeket a dolog.
Üdv! -
#11740 Gerge93-mal beszéltünk róla hogy kellene csinálni egy új oldalt ha ez már teljesen megszünt. Kár azért és remélem még megjavul egyszer. Már 3 hete halott -
#11739 Lehet hogy kellene új weboldalat csinálni HWRMT-nek? Nem tudok ki törölte de szerintem akár HWRMT tag is lehetett. Egyik alkalommal egy olyan üzenetet írt ki a gép kb egy napifg: "az oldal új helyre költözött - új címe: diwat26clan@akármi.com >> Ha valaki tud valamilyen megoldást az oldal újraépítésére esetleg más szolgáltatónál az jó lenne. -
gerelygo #11738 köszi
-
#11737 ja amugy honda civic -
#11736 ezt nem én csinálam csak a matricát próbáltam ki rajta... azt hogy publikus- e azt nem tudom -
mo rémálma #11735 ez milyen verda? saját vagy publikus? -
#11734 csak nagyot :D egy kicsit bonyolultabb, mint gondolnád xDD (de kezdésnek zmodeler vagy 3ds max) -
gerelygo #11733 baocsi nem tuttok valami egyszerü progit amivel kicsit lehet csinálni?:)
-
#11732 A két darabra szétszedett felnit is összeraktad? :D Jófej ez a Mistero. Mitsubishije is egész szép és nincs lezárva. Belső nézet kéne még bele valami szép Hundás sok pirossal :) -
#11731 igen erre, köszi sikerült -
#11730 Ha arra gondolsz, hogy lehet vinylt csinálni:
Mtkit-ben arra a felületre amit matricázni akarsz ráteszel egy sima átlátszó texturát (fekete alpha-kép) overlay-el aztán pipát teszel a accept vinyl opcióhoz. Aztán ezt a matricát beteszed a Textures_PC-n belül létrehozott Vinyls mappába és elnevezed pl matrica1 nek fontos h ne legyen space(helyette: _ ) és ne legyenek ékezetek a filenévben. Aztán tudsz választani a játékban.