World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

istenfegyvere
Mikor lesz kész a skoda pack ???????????????😄<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------

Szildramor
Van egy ötletem 😄 kellene egy model ami szabadon letölthetõ és alakítható olyanra amilyenre az a valaki szeretné. Így egy kocsiból jópár vaariációt is lehetne csinálni és természetesen versenyben össze lehetne mérni õket 😄 csak egy dolog lenne kötött a verseny tisztasága miatt és az az Editcar kötöttsége természetesen a verseny tisztasága miatt. Matricázás krómok, szinekk, felnik, és minden más vagyis a MOX az szabadon alakítható lenne. lehetne pár variációt csinálni egy kocsiból úgy hogy egyediek és egyénreszabottak is lennének 😊 És akkor nem kellene kívánságmûsort rendetni és akik csak kicsit értenek hozzá: azok is jól szórakozhatnának és persze gazdadodna a WR2 kocsiválasztéka is 😄 legalább 6 kocsi lehetne letölthetõ és tutorialokkal együtt alakítható. Hát valami ilyesmi <#pias>

Szildramor
Csinálhattok ti is kocsit ám belsõ nézetet. Ne legyetek már ennyire amcsi típusú fogyasztói a világnak. Mi sem a hivatalos gyártó vagyunk szal gambare és nem csak kívánság mûsor 😊

ugye?😄 jogsim nekemis van...de nem fogok a városban 300-al tépni 😄
Szóval azért jókisgame ez...

Gyerekek meg van a jogsim, szal elég a WR2-bõl:😄 Na jó nem azért még néha nyomom vele, de én se kamálom az olyat amiben nincs belsõnézet, meg ha még a motor hang sincs megcisnálva attól már rosszul vagyok....
jahhogyezt..pf jómálátom😄 nexia készvan már? bakker utálom az olyan kocsikat, amelyiken nincs belülnézet..😞

melyik opelt?

Szildramor
Átküldöm msnen majd holnap.

gerge93
az opelt honnan lehetne letölteni? xD

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Szildramor
azt a csillogást el kéne tüntetni valahogy 😊

Szildramor
Jó lenne megcsinálni a Nexia ajtaját. Ha tudnám hogyan már megcsináltam volna

Mindkillers
Nem tudom mit görcsölnek azzal az autóval,kb 1 éve megcsináltam már teljesen jól,törésmodellel,belsõnézettel,mûködõ mûszerfellal,és azt az autót töltötték le legtöbben a HWRMT-rõl.Csak a Borgos nyomik még most jöttek rá hogy ezt az autót konvertálják.Ugyanígy az új Camaro stb már tavaly lejárt lemez volt nálunk azok meg mág most jönnek rá. <#falbav>
Ott volt a HWRMT-n millió ilyen autó,csak Gibor baszott valamit az oldallal és utána meg cseszte újra feltenni vagy tõlem elkérni.Már unom hogy azt látom hogy amiket mi már 1 éve megcsináltunk,azokkal még most villognak a Borgon.Szánalmas...<#bdead>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Megcsináltam az opelt is. Szép a belsõ nézet alapból. De ez nem az 😊

Rezs
Helyesírásra picit figyeljünk, ha egy mód van rá...
Nem vagyok valami nagy írástudó, de ettõl forgok a síromban.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Kész 😊

12346
"létszives" gyá:c

Racer-bõl lehet konvertálni wr2-be?Nekemis kellene a calibra belõle..meg az az opel...valaki tanítson meg autótcsinálnííííí😄

istenfegyvere
létszives átkonvertálja a calibra nekem valaki a wr 1-bõl köszitt van

------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------

Zsolti9014
most nézem, hogy a wr2manager megjeleníti ezeket az autókat is, a játékban meg nincsenek ott.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
egy kis problémám lenne. raktam be a játékhoz egy rakás új autót, ahogy le volt írva, elvileg.
tehát Addons mappába meg Motoren2-be amit kell. csak annyi a problémám, hogy ezek nem jelennek meg a játékban.
mit tudtam elrontani?

köszi

Hajrá Magyarország!

Szildramor
😄

Szildramor
Autóritkaság a WR2-ben >> BMW NAZCA C2 -> IceKid - TomWin

Szildramor
Éles a számlap: nyomj V-t játékban és nézz be kocsiba. Szép a textúra csak ki kellett vennem az odafagyott mutatót 😊

az a nexia belülnézet az kell....😄legalább egy külön szerverre told fel ha készlesz...a számokat nem lehet élesíteni?

Szildramor
Még nincs kész teljesen a Nexia belsõ. Van munka vele, nem sok de van. Nem biztos hogy fel lesz téve v2 mert kormány nem eredeti és jogi problémákat vonna maga után 😄 És egy kis Bugatti tuning

az a nexia...belülnézetes?😮 Már készvan?Jó lenne ha feldobnád valahova😄

Szildramor
Norbee épp ezen töri a fejét 😊

Szildramor

Szildramor
Ha megmutatod hogy kell: befejezem 😊 tudsz csinálni nekem videótutorialt HyperCam-al??

Rezs
Meg lehet csinálni, de szerintem a kutya nem fog ilyen autóval foglalkozni... Én is egyszer unatkoztam azért csináltam meg, most meg kérte valaki h legyen, úh befejeztem.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Na vége a büntinek 😊 kicserélték az errõsítõt mert behalt.Máris egy kérdéssel indítanék: néztem a Nexiát és úgy vettem észre hasonló javítást kéne végezn, mint a Toyota Avensisen tükrözõdés problem - a V2-nél sikerült kiküszöbölniük de nem tudom ki csinálta meg. Meg lehetne ezt csinálni a Nexiávali is az ajtóknál? (( teljes Borgos comment ))

Zsolti9014
egész pontosan ilyenre gondoltam, 3 ajtós, max. a felni lehetne másmilyen:

KÉP

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
sziasztok.

Lenne a játékhoz Fiat Uno, az alap, kis ezres?

Vagy valaki hozzáértõ elkészítené?

Elõre is hatalmas köszönet érte.

Ha adatok kellenek, akkor abban megpróálhatok segíteni.

Hajrá Magyarország!

istenfegyvere

istenfegyvere

kemszi2
ettõl azért bõvebben is leírhatnád,hogy melyiket,mert már sok szériát megélt a passat
istenfegyvere
hellosztok, kéne nekem ez a vw passat ilyenünk volt és nekem nagyon bejött csak már idejét múlt xD VW Passat. elõre is köszi

Rezs
Már épp írni akartam, hogy mivan veled aszittem lehalt a géped, de "szerencsére" csak a net.

Szildramor
Bocsi Norbee! Bocsi a tegnapi köszönés nélküli távozás miatt: - totál meghalt az internetem. A szolgáltató rendszerkiépítés miatt spontán lenyomja a fõkapcsolót de kishazánkban ugye mindent lehet 😊 Nem tudom mikor leszek de majd be kellene pótólni az elmaradt esti multit. Addig is minden jót és jó netet 😄

Szildramor

wr1-es szépség

Szildramor
Remélem hogy lesz 😊 fejlesztenek azért sokat így is. Ez a legújabb Synetices újdonság >> Burning Wheels C11-es sorozat és ha többet akarsz tudni róla >> Cobra 11 topic és remélem lesz WR3 😊

emberek...igaz hogy jön a wr3???Tud róla valaki valamit?

[HUN]FaTaL
😄 Mindegy hagyjuk, van traffic fájl és kész, olyan, amilyen 😉

http://goo.gl/gd6Zi5

Szildramor
Egyszer igazat adtam neked így tiéd a totális gyõzelem Fatal. És hogy mit gondolok az maradjon az én gondom 😄

[HUN]FaTaL
Épp errõl beszéltem hogy statikus, scriptelt, kvázi nem gondolkodnak kimennek a szembelévõ elé néha (ezt mondtam hogy nem elõznek csak átrántják a kormányt meg vissza).

Szildramor
Legyen igazad. Bár saját szememmel láttam mielött le nem töröltem volna. Frontális ütközés sajna rontja a minõségérzetet. Támadják is Janinát miatta pedig a program fejlesztés nem az õ feladata volt. Õ csak a modokat csinálja. Autobahnon is cseréltem a régire mert 130 felett rádhúzzák a kormányt. De akkor is jó találmány és a need for speed-esek ezt sosem tudják meg 😄

[HUN]FaTaL
Az tudon. De csak a 2x2 sávos részen elõznek 😊

Szildramor
sõt: autobahnon 280-al mennek a Porshek nálam. Bugattival gyorsultam és nem hittem el hogy ez a szaros követte a tempómat 😄

[HUN]FaTaL
Persze, a kétszer két sávos részen xD

Szildramor
nálam landstrassen is elõznek 😛