19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Bence00111 #11809 Na itt van az én művem is -
#11808 Hátulja tisztára Skoda Fábia :O ezt hogy csinálták ^_^ -
#11807 na itt egy fotósorozat a mazdáról :D majd még a tükrörre kérnék egy kis segítséget :D h h kell megcsinálni
-
#11806 nemtudom mostanába kicsit kevés jut az msnből... :D -
csabóbp #11805 gerge ez jó verda:D mikor leszel msnen?? beszélnem kéne veled -
#11804 pedig jókat csinálsz titokban :D na audizok egy kicsit. Szegény németeket teljesen elhanyagoltam, eddig nem sok időt pazaroltam rájuk -
#11803 #11801 ja mazda 323f sedan :DD
#11802 tudom, de nem akarok annyit, csak most ilyen kedvem volt xD -
#11802 Ps-el lehet csinálni egy képben akárháányat :D fotóztok egy raklappal és összemozaikoljátok és akkor egy feltöltéssel feltehetitek a heti adagot :) Minnyá csinálok egy példát XD -
zroland #11801 Hátez? micsoda? mazdacsoda? :D
-
#11800 Csak, hogy ne mondjátok, hogy lusta vagyok és nem rakok fel képet xDD
egyébként meg képfeltöltő oldal - sztem egyszerű ->KÉPFELTÖLTŐOLDAL -
#11799 Vagy mondjuk hwrmt-n saját file-ok közé lehet feltölteni (ami most nekem valamiért nem megy) -
Bence00111 #11798 kösz Roland :) mingyá ki is próbálom
-
Bence00111 #11797 Csak akkor el kéne kezdeni letöltögetni a cuccokat és egy új oldalt csinálni és arra felnyomni -
zroland #11796 Bence, nem tudsz jó képfeltöltési helyet? noob.hu
Gyors, és eccerűen jó -
#11795 Köszönet a szervizelésért!!! végre megiont megy :) -
csabóbp #11794 Yeah :D:D:D:D -
Bence00111 #11793 Mert nem tok jó képfeltöltéses helyet. A deviart jó csk kicsit bonyolult meg hosszú. -
#11792 Nem én csinálom a legtöbbet szerintem. Gerge magasan elöttem jár meg Bence is rengeteget csinál. Kár hogy nem tesznek fel több képet róla: msn-en mutattak pár gyönyörűet :) Én képlinkelésben vezetek csak. De mondtam is már: szeretem készen látni aztán emiatt lehet :D -
Bence00111 #11791 Jó a HWRMT!!!!
Az extra.hu nak küldött mail sikeres lett!
Vissza is írt valamit csak nem értem h mit. -
Bence00111 #11790 Ja, bocs nem neked akartam. :) Jamirofan89 kérdezte meg az IFÁs dolgot -
#11789 jójó, nem verseny ... de azért figyelj oda, h te csináld a legtöbbet !!44 :D -
#11788 Ifát? Csináld. Mérte nekem címezted a szocreál csodás üzit? Gondolom ez valamiféle képzelt verseny lehet a Lambos írásomra. Attól függetlenül Jamirofan megkapja a Lambopackot neked meg jó munkát ponyvával és ponyvanélkül. Utálom a versengést. Nem azért csinálok hetente 7 kocsit mert jobb akarok lenni másoknál hanem mert szeretem készen látni. Trabantra fel!! :D -
#11787 Naés a ponyva? tessék azt is rátenni:) -
Bence00111 #11786 Az IFÁt én csinálom. W50L platós lesz. -
#11785 Lesz Lamborghini Diablo is 7 féle az olasz csomagban Jamirofan már csak azért is mert jómagam is imádom JamiroQuait :D driver kell még beléjük és kicsit helyreállítom arányokat. Héten mindenképp megosztok 10 olasz kocsit és ha Gerge kinyit nekem lezárt ajtókat akkor bővülhet a számuk :D -
- megjavult az HWRMT :D éljen éljen: gondoltam megünneplem ezért befejeztem végre valamit XD Nissan erődrift spoilerrel és nélkül és még sok apró részlettel amit most nem sorolok fel. A HWRMT.extra újraindulása alkalmából természetesen teljesen nyitott editcar, mox és minden modolás szabad és bárhól megosztani lehet engedélyem nélkül. Koce féle stílus sokkal kényelmesebb. Nyugodtan tessék módosítani aki szeretné. És az s14 drift spec eltölthető innen
Szilvike <×> Jó szórakozást :) -
zroland #11783 Jamirofan89: heló! Ifáról volt szó, még régebben valaki valahol linkelgetett róla képet, de elkészültről még nem hallottam, szintúgy a wartburg! 280+ az nem sok...nekem 600+ van de van akinek ennél is sokkal több :) -
#11782 Hali! Nincs egy hete,hogy el kezdtem játszani a WR2-vel és már 280+ autó kollekcióm van :) Ha valaki tudna segíteni abban,hogy Ifa W50 és Wartburg autócsodák vannak e WR2-höz? :D És az összes olasz szuperautót meg lehet találni kiegészítőként,de nincs köztük Lamborghini Diablo :'((( -
#11781 Átküldöm majd :) -
Carmester #11780 Honnan szedted a DeTomast?Mert én sehonnan szem tudom letölteni. -
#11779 Remélem sikerül megcsinálni ¢_¢ csak nem úszott el minden
Csabó: este leszek 8 után. Aludnom kell, mert egész éjjelé modoltam
-
Bence00111 #11778 Most készülő autó: -
#11777 Kérj jelszóemlékeztetőt az extra.hu-n hátha lehet. -
Gibor #11776 Megcsinálnám a weboldalt de rohadt életbe hogy elfelejtettem az ftp jelszót és valami hülyeséget adtam meg... -
csabóbp #11775 csaó naruto mikor leszel msnen? -
#11774 Privben kérem a levélcímet és ha van valami kocsitok elfekvőben akkor csere is érdekel -
#11773 Ha valakit érdekelnek olasz sportkocsik és szeretné a gyűjteményébe látni: küldjön levelező címet. Mikor kész egy tizes csomag akkor küldök egy linket torrenthez. Az első tizenvalahány kocsi olasz lesz. Ha lesz következő tizes csomag akkor küldök linket megint természetesen. Így legalább nektek is több kocsitok lesz és én sem rettegek majd attól hogy behal a gép és elveszik minden :D -
#11772 polishroadon nem lehet kicserélni a forgalmat? kezdem unni a sok mentőt. -
Bence00111 #11771 Írtam az extra.hu-nak egy levelet amiben leírtam h mi a baj.
Remélem megnézik
-
Bence00111 #11770 Szerintem sem érdekli túlzottan Gibort.
Kell egy új oldal ennyi. Nincs más választásunk. Ha meg is javul a HWRMT akkor is tönkremehet megint ( ahogy Mindkiller írta :ez már a harmadik). Le kell menteni az összes kocsit és felnyomni az új oldalra.