19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#11849 polison, mert azon nincs alapból -
Bence00111 #11848 JAJA. Volt már olyan gondotok hogy nem működött a benzinkútatok? Nem is látszik a villáskulcs meg a töltő. Mi a baja?
-
#11847 Dehogy késtél: lehet hogy a tiedet értették meg. Inkább több legyen mint egysem :) -
Bence00111 #11846 elkéstem:) -
Bence00111 #11845 Helló!
Nekem is ez volt. Ha van winRAR-od katt jobb-gombal (a kocsi telepítőjére) és kibontás ide. Aztán tedd be a kibontott mappákat a rendes helyükre. c/program files/playlogic/wr2/addons/autos
-
#11844 -Adaminho: szivesen és jó multizást :)
-telepítős attóknál: Csináljatok egy ÚJ MAPPát bárhová, asztalra és tegyétek bele. Jobbgombal rákattintás után kicsomagolás ide és külön bemásolhatjátok és menni fog akkor. A tomwineseket is érdemes mert akkor legalább tudja az ember hogy ha legózni akar az alkatrészekkel miket hól talál :D
- Csabó: PhotoShop CS2 vagy 3 és PTXTool + mtKit2 a matricázáshoz aszem ennyi elég szokott lenni :) -
#11843 Csináljatok egy ÚJ MAPPát bárhová, asztalra és tegyétek bele. Jobbgombal rákattintás után kicsomagolás ide és külön bemásolhatjátok és menni fog akkor. A tomwineseket is érdemes mert akkor legalább tudja az ember hogy ha legózni akar az alkatrészekkel miket hól talál :D
- Csabó: PhotoShop CS2 vagy 3 és PTXTool + mtKit2 a matricázáshoz aszem ennyi elég szokott lenni :) -
csabóbp #11842 lécc linkeljetek egy olyanprogit amivel matricát lehet csinálni WR"-verdához
mert nem találok :S:S:S köszi előre a segitséget -
karakara #11841 sajnos nem ezzel lehet a gond mert az alapértelmezett helyre van telepíttve... azért kösz :) -
zroland #11840 Szia karakara! Hova telepítetted a játékot? az addons autók telepítésekor alapértelmezetten a c:/programfiles/playlogic/world racing 2 mappa van megadva! Ha Te nem ide telepítetted, akkor add meg neki a valós hivatkozást! :) -
karakara #11839 na mind1 valaki nem jön multizni 18:20 körül? -
Carmester #11838 Nekem is ezt csinálja -
karakara #11837 Hello mindenkinek...van egy kisebb problémám...........megvan a WR2...de pár addons kocsi nem megy rajta ....azok nem mennek amik magától kikeresik a játékot és telepítteni kell..mert valami olyat ír ,hogy nem találja a world racing 2 directory-t...nemértem..mit tegyek hogy menjenek ezek az autók pl a lamborghini murcielago lp640? -
Adaminho #11836 Köszönöm a segítségeteket, megoldódott a problémám :D Narutonak köszönöm a tutorialt:) -
#11835 jah ... most olvasom hogy ugyanezt írtad :D:DDDD nem figyeltem annyira mert kómás vagyok csak böktem a linkre :DSa -
#11834 pfh... mekkora segítség vagy -
#11833 villogó, nyilván az indexre utal ...bemásolod, örülsz :) -
#11832 na jó de én arra lennék kíváncsi, hogy vki használja- e vagy csak simán tudja, h pontosan mi ez és hogy lehet használni -
Carmester #11831 A szótár szerint a Blinker villogót jelent. -
#11830 bocsi nem úgy sikerült ahogy akartam az "ez" szó a hogy után és a mi előtt van xDD -
#11829 tudja vki, hogy mi, mert ha jól vettem ki akkor indexnek adna kattogó hangotez -
Szabi1991 #11828 jó lett :DDDD -
Crumeron #11827 Ez kemény GB!! Vmikor megkéne játszani 1 multit mrt már marha rég toltuk egyyüt sztem:D -
csabóbp #11826 Nagyon-Nagy vagy ;) nagyon király lett ;) -
Drift Elek #11825 Verset kellett írni irodalomra! íme a végeredmény:
Tuning király
Driftelve jön le a verdák királya
a hegy tetejéről a találkozóra.
Felesleges sietnie oly nagyon
a találkozó úgyis későn vagyon.
Nitrónak lángja ég a motorban,
így repeszt végig a faluban.
Falu végén jobbra driftel,
a vadonatúj bodykittel.
Dudálnak is ötezren,
azt se tudja mit kezdjen.
Gázt adjon vagy fékezzen?
Megálljon vagy Drifteljen?
Meglát egy rendőrt s gázt ad,
rögtön vált is jópárat!
A rendőr se csak bambul!
Gázt ad! A kocsi is megindul!
A drifter már 200-zal tép.
De most még inkább odalép!
500 ló a 120 ellen?
Nem épp normál verseny!
A rendőrt már nem is látni,
de ezt minek is bánni?
Végre itt a találkozó
itt biztos akad valami jó!
Rögtön elmegy gyorsulásra,
de itt se akad méltó társra.
Senki sincs ki legyőzze!
Ő a tuningvilág menője!
-
Bence00111 #11824 Kattincs Narutó logójára mint ezt alul is írja. -
#11823 Szerintem a legújabb wr2manager-el kell csinálni a dolgot, a réginél fennállt többször ez a probléma, az újjal ez orvosolható. Ugyanazok a pályák legyenek engedélyezve mindkettőtöknél és akor jónak kell lennie. Ez az enterezés multinál nem szokott műkködni. Legábbis az én játékomnál, de nemsoká itt lesz Naruto és elmeséli hogyan is van ez. -
Crumeron #11822 hello. ezt nekem is írta ki. ez azt jelenti hogy a fájl betöltése sikertelen. ienkor nyomsz 1 entert ésmegint megpróbálsz belépni nekem 4szer kell ezt elismételni és utána megy. De nem nagyon ajánlom ezeket a moddolt maopokat mert én kiválasztottam múltkor a polish roadsot és havernak meg nevadát adott be:D
-
Adaminho #11821 Sziasztok! Haverral akarunk multizni, de csak alap mapokon tudunk játszani:S Leszedtünk egy mapot, managerrel bele is raktuk a WR2be, de multiban nem tudunk vele gamelni. Haverom csinálja a szervert és őt berakja a pályára, de nekem nem akarja betölteni :S és valamit ki is ír: operation load fail vagy vmi hasonlót:D:D Nem tudjátok, hogy mi lehet a probléma?? Válaszotokat előreis köszönöm:) -
csabóbp #11820 jaja hoszú története van enneka szónak :D:D:D: -
#11819 Hú ne is mondd! :D De hogy hogy jutott eszembe ez a szó? Mondjuk amilyen zsibbadt voltam :D -
Crumeron #11818 Okszi:D (ennek az okszinak története van:D igaz csucsu?) THX -
Bence00111 #11817 akkor majd holnap :) -
Crumeron #11816 Hello. Felvettelek msnre mert engem is érdekelne ez a lada.
Naruto: Lécci dobj meg az msn címeddel pirivibe vagy vhogy mert csabo hívott multira pénteken de mondta hogy a kocsikat kérjem tőled amik kellenek. Kössz előre is!! -
Bence00111 #11815 Kell valakinek egy NAGYON beta 2102 es Lada? Ha igen akkor msn-en megtalál. -
#11814 Megtaláltam a régi De Tomasot is, de sajnos egyiknél forgatni kéne motorháztetőt helyére a másiknál meg csillogásprobléma van a seggén. Ha valaki meg tudja csinálni az nagyon okos ember lehet :D én maradok a Panteránál, már majdnem kész
-
#11813 -Jamirofan: Hétvégére igyekszem megcsinálni az összes Lambot, de diablokat mindenképp beteszem első csomagba :) Motohang van már azt nem akarom szertkeszteni külön mert sose lesz kész
- Bocs Norbi: elaludtam tegnap msn meg nyitva maradt. 11kor már mindenki aludt én meg azóta fennvagyok :D Megcsináltam maszkolást Panterán már csak szépíteni kell a textúráit meg logókat ilyesmi. A régi De Tomaso is megvan valahol amit küldtél linket. Megnézem textúrák elúsznak-e mert azt még nem tudom z-modelerrel megcsinálni de majd időval.
- Csabó láttam te is írtál. Éjjel ébredtem fel :) Mit vettél boltban?? :D -
Bence00111 #11812 Nem. Csak 16:9 es a monitorom és elcsesztem paintben a kép méretezését -
#11811 Nem túl keskeny a szekér??? -
#11810 Diablooooooo Előre is köszi Naruto! Ha érdekel van nagyon jó minőségű mp3 hang ahogy üresben lassacskán felpörgetik a gépet max fordulatszámig.