World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindkillers

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers

Szildramor

kemszi2
elõször azt hittem hogy a ruhákat akarod rajta szárítani XD
Mindkillers
Vettem 2 kis bocit és egy nagy uborkaszeletelõt a pickup hátuljára,majd hazavittem és megmutattam a teheneimnek <#circling>

Szildramor
............

Josku20
Hali nem találom! Ha elküldeném nekem Pm-ben az msn címem elmagyaráznád? Ha igen akkor küldöm is!

kemszi2
1 oldallal ezelõtt le volt írva
Josku20
Na vki segít nekem?

Josku20
Hy all Pls segítsetek! Milyen progikkal kell autót gyártani? 1 drift opelt akarok! köszi elõre is!

Szildramor

<#lookaround> matricázás a köbön + egy spoiler a seggére az két év , 2 darabból összeszerkesztett felni az mellette volt csak darabokban, ültetés és csortam hangot nagyoktól. Jó dolog a LEGO - mindig is szerettem 😄

Rezs
igen beteg autó<#nyes>

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

kemszi2
*low
kemszi2
hát igen kicsit powpoly😄 de azélrt jó😄
Szildramor
Nagyon szép modell. Legalábbis nekem bejön

Mindkillers
Na mondjuk még eddig nem sokat dolgoztam rajta,kb fél óra alatt készült.

Mindkillers
Kár érte hogy csúnya a modell... <#fejvakaras>

szép kocsi !
Josku20
Cs köszi de úgy sem engedte Joinolni az 1ik srácot sztem a winfos tûzfala tesz be neki!

Szildramor
ja az nem a szine. azzal lehet 3D éleket csinálni. Külön material felnyomom az ambientet alapszínen és olyan mint az élcsillogás. Ki lehet nyomni de minthogy csak tesztmatrica nem szórakoztam vele 😊

Mindkillers
Kár hogy kilátszik a kocsi piros színe 😞

Mindkillers
@Josku!

Amikor játékot kreálsz (Create game) akkor a MAX PING elõl a jelölõnégyzetbõl szedd ki a pipát!!!

Szildramor

egyik kedvenc kocsim volt annakidején és hála az égnek a kedvenceimet nem szokták lezárni 😄

Josku20
na lépek bye all

Josku20
ok megsasolnám ha lenne vki wr2 online akivel tesztelhetném

kemszi2
kapcsold ki az winfos tûzfalat hátha az baszik be
Josku20
sima windows létrohoztam már a portokat is de nem tudnak joinolni hozzám

kemszi2
tûzfal?
zroland te egy igazi ...... vagy<#action> mint egy ovodás😄 nem fogod fel amit írtam <#falbav>.norbee megértette! 'rem olyan motortulajdonságai lesznek mint a 101 lovasnak' így talán megérted<#wink><#mf2><#eplus2><#duma>
Szildramor
Kikísérleteztem egy nagyobb felbontású matricát így olvashatóvá válnak az esetleges feliratok is már amik rákerülnek 1024x2048-as felbontású a matrica amit J.S.Pintmaster egyik matricájából alakítottam át. Beszámoztam az egész felületet és többszínû mezõkre osztottam így csak be kell illaszteni a képet a megfelelõ helyre. Még nem teszteltem le de azthiszem szinte minden kocsira használható lesz és rá lehet gányolni bármit ami tetszik. Én mangázni fogok de ez ne rettentsen el senkit 😄

Rezs
Szépen behívjuk a játékban eredetileg benne lévõ golfnak a motortulajdonságait.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

"jó pörgös motor lesz benne mondjuk a 101 le-õs Golfmotor:" Szerinted?Editcar nevû progiról hallottál már?amivel az autók fizikáját lehet beállítani..és ne nagyokosozz,mint egy óvodás!szóval a lényeg, hogy egy diagrammot tudsz állítani, nem kiválasztod a listából hogy golfmotor 101 lóerõ😄😄😄

zroland te nagyon tudsz😄 én meg már azt hittem! .... Nagyokos ha mentél már olyan autóval akkór tudnád h mirõl beszélek😄 vagy úgy kellet volna írnom h :olyan motor kellene bele aminek olyan teljesítménye van mint a 101lovas golf motornak?😄
Fõleg úgy izgi, hogy editcar-ban nem azt adod meg hogy pörgõs golf motor 😄

Josku20
Nem! Modem-em és 1 megá netem!

kemszi2
routered van?
Bocs elírtam csak 220😊
Kiváncsi vagyok a Skoda packra! Fõleg a Fabia combira ha az is benne lesz!Rem valami jó pörgös motor lesz benne mondjuk a 101 le-õs Golfmotor😊 azzal a motoral 230 a vége!😊
Te tudsz hozzá kreálni belülnézetet?Szerintem az sokat dob az összképen..
Meghát...😄

Mindkillers
Nyugi,meglesznek,csak nem mind 100 %-os,de nemsokára azok lesznek nagyjából.Amint kész vannak úgyis felteszem a HWRMT-re!

Ezt a smartot pedig csak úgy ma reggel kezdtem el újra <#awink>

Josku20
THX a max ping nálam 1000 de akkor kikapcsolom hátha jó lesz!

Szildramor

<#lookaround> Egyik legjobb deviantARTos barátom munkája Õ - köszönet Sekinenek a rajzért <#puszi> eredeti itt >> deviantART

hallod lécci tedd fel azokat is amiket leirtam neked !!!!köszi
Mindkillers
Szegényke lemardt...

Mindkillers
!!!RELOADED!!!

Újra feltöltöttem a HWRMT-re az összes eddigi elfogadható konvertált autót amit készítettem,mert a fele eltûnt,vagy nem lehetett letölteni,és kiegészítettem õket képekkel,mint ahogy régebben voltak.

Jó szórakozást

HWRMT

img]http://worldracing2.uw.hu/Pictures/206.jpg[/img]

Szildramor
maximális pinget állítsd át vagy kapcsold ki. szerintem az lesz a baj

Szildramor
Klasszikus probléma: textuers_pc re nevezd át mappát benn meg drivernél is. Cpit-et nem kell. Vagy nézd meg az ambinet nulla legyen. Néha maxon van és akkor fehér.

Mármint beraktam a wr2-beés igy lett ilyan. A letöltött fáljban wolt editcar Így betettem. Az autó megy de a lámpák fehérek. SEGÍTSÉG!!

van egy autóm. MB wr-es. A kaszni jó. De a lámpák fehérek. Mit csináljak,hogy jó legyen?<#help>