19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Roland: azt az egy próbafelvételt fejleszetni kéne. Abból nem tudok hangot vágni. És ne bíztasd az újoncokat editcar linkelésre ha megkérhetlek mert egészen véletlenül az a kocsi nem mondom meg melyik csapaté és leszedik a fejünket de első sorban Norbiét mert tartják a kapcsolatot. Szivesen látom a honda hangot mert jól szól de minden hangmagasságnak egyenletesnek kéne lennie hogy vágható legyen. Hogy jobban megértsd úgy írom hogy képzeld azt hogy XDriveR féle porsche hangminősége az alapszint. Azért kell minőségi összehasonlítás. Sikerülni fog ha nem is elsőre.
  • Csucsu2030
    Most küldtem el az e-mailt pont 2 perce. Nézd meg! Szerintem megkaptad!
  • miky92
    csucsu: Érdekelne a crack mikor tudnád elküldeni?
  • zroland
    Tibi micsináltál? belecsináltad a honda hangomat? és jó lett? Feljöhetnél msn-re, és átküldhetnéd...:P
  • Szildramor
    azóta már átépítettem :D de nem lesz csúnyább semmiképp :)
  • Adaminho
    Jajdejóóóóó :D:D Lesz Japán pack gyönyörű az EG6-os belső nézete :)
  • miky92
    most eltudod küldeni?
  • miky92
    ok köszi
    itt a cimem: [email protected]
  • aerolive
    http://www.megaupload.com/?d=EGBFV76M - gaz 3302 editcar
  • Csucsu2030
    Szerintem ez crack probléma és én lehet hogy tudok is neked segíteni de mivel egy páran nem szeretnek emiatt ezért majd privát ü-t küldök amibe benne lesz a crack-hez tartzó link. Persze csak ha érdekel a cucc. Meg hát én semmire nem esküszöm de egy próbát megér.
  • miky92
    Nézzd meg csucsu
  • miky92
    http://www.kepx.info/link/5ys5t07csc3e70ysymz4.jpg

Itt van a kép
  • Bence00111
    lemaradt a többi :) data.hu 30 nap letöltési nap után törli a letöltést?
  • Csucsu2030
    De ha a gugiba beírod hogy képfeltöltés, akkor kidob egy csomó oldalt
  • Bence00111
    data.hu
  • Csucsu2030
    Töltsd fel például IDE!
    Aztán rákattintasz a 'kép beszúrása' gombra és megadod a feltöltött kép URL jét (direkt link)
  • miky92
    Azt írja ki hogy csak20 kb-ot lehet feltölteni ez 100. Mit csináljak?
  • Bence00111
    Mindkiller? Egy nem túl részletes UAZ?
  • Szildramor
    egy Carnesterrel több lett és egy túrbónyomás mérővel kevesebb amit majd még ráteszek :)
  • Szildramor

-Csucsu: köszi és este valamikor leszek de majd biztosan összefutunk :)
    - köszönöm Mindkiller :) addig is japán packopt csinálom egy két lemaradt olasszal. Gergenek köszönhetően gyönyörű MOMO kormány - igazi olasz-japán összefogásnak lehetünk itt tanúi :D EG6 belső nézettel és igazi pörgő-zümmögő hondahangal :D
    - Carmester: Mediaplayer Classic-nak vinnie kell :)
    - CArmeste
  • Carmester
    A GTA-WR2 convertálás videót hogy és mivel kell elindítani?
  • Mindkillers
    @Naruto:Rendben van,amint otthon leszek feltöltöm nyitott mox-al és editcarral az Audit és a BMW-t is,és elküldöm neked a linket pm-ben.Megérkezett az engedély az Ikarus buszhoz is,márcsak a drivert kell belőni.

@Norbee: A hungarian traffichoz szerenék kérni tőled lowpoly jellegű ladát,kispolszkit,skodát,stb akár úgy hogy az egész egy material.please töltsd fel valahová és küldj linket pm-ben,mert nem vagyok sosem msn-en.THX!

• Bence00111
    Talált. Mégpedig a VFTS Ladájé! :D
  • Rezs
    Szerintem ez egy Lada:)
  • Bence00111
    Nemmondom meg hogy minek a belsőnézete :) találjátok ki :D (Norbee autója)
  • zroland
    aero: töltsd fel rapidra, vagy datashare-ra, és linkeld be...én kipróbálnám ;)
  • aerolive
    akit érdekel GAZ 3302 editcar, az írjon pü-t ... bár nem hiszem hogy sok mindenki megy ilyennel a játékba :D

- új dízelmotor ( 2417ccm; 138Le; 240Nm; 154km/h; 17s; )
    - új váltó ( 6.seb; áttételmódosítás; )
    - új futómű ( tapadás; súlypont; oldaldőlés; összsúly; kerékcsúszás;)

ugyan kanyarba még mindig 2 keréken megy, de sokkal jobb, mint a lomha, borulós benzinessel. ja, meg emelkedőn pakolni kell neki :D
  • Csucsu2030
    Hali! Majd ha lesz egy kis időd, akkor gyere fel MSN-re, mert eszembe jutott hogy mivel lehetne megoldani a seed problémád. Igyekszem én is fent lenni.
  • Csucsu2030
    A PrintScreen

F12 mellett van egy gomb aminek a neve PrtScr. Ezt nyomd le amikor megjelenik a hibaüzenet és utána (akár ki is léphetsz a játékból) beilleszted Paint-be! (Start Menü -> Minden Program -> Kellékek -> Paint). Bejön a paint. Ott ránkattansz felül a szerkesztés menüre és beillesztés. Ezután Fájl menü és mentés. A fájlkiterjesztést azt azért változtasd meg JPEG-re, mert azt szeressük :D
  • zroland
    miky92: a manager ikonja a kocsiknál majdnem mindegy...igaza van Crumeron-nak, töltsd le games.reveur-ról egy másik wr2 man.-t, próbáld meg azzal! a prtscrn az a print screen, vagyis másold ki azt a képet, amit akkor látsz amikor a "hibát" kiírja, és linkeld be ide...
  • miky92
    Hello. Igen pirosa managerem ikonja de a kocsikat rendesen viszi csak a pályákat nem.
  • Crumeron
    Hello. én úgy tom nem mind1 mien wr2 man-el rakod be a dolgokat. Mien színű az ikonja a wr2man-nek?? Piros?
  • Szildramor
    Oks: majd kikeresem ptx-et :)
  • miky92
    zroland: elmondanád hogy hogyan kell beszúrni azt a prtscrn-t?
  • miky92
    Mit és hogy kell beszúrni?
  • [HUN]FaTaL
    Send it to me plz:D
  • miky92
    próbáltam másik crackel de ugysem megy és nem eredeti
  • Szildramor
    Ez a rocky pass special Naruto edicion XDD Homokipass inkább mert lecseréltem a kötött sálra emlékeztető textúrákat és így már realisztikus lett :)
  • zroland
    Másik crackel próbáltad már? vagy eredeti a játék? beszúrhatnál ide egy prtscrn-t róla...hátha úgy rájövök / jövünk :)
  • miky92
    De ha 100* nyomom az entert akkor is ugyanazt írja ki