World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoliii
Sziasztok!

Hogy lehet a WR2 játékba kocsikat bemásolni úgy, hogy mûködjön is?
A másik kérdésem, melyik programmal lehet autókat szerkeszteni, vagy létrehozni? Honnan lehet kocsikat letölteni? Nekem egy Ford Mondeo kéne.

Josku20
De vegyél fel msn-re már elküldtem pm-ben és lehet még tok szerezni mert uccsó volt és rendelni is csak úgy tudtam hogy a srác haver!

Josku20
Hát itt Nyíregyen a Korzó-ban van! Miért te is Nyíregyi vagy?

jajjazalány ott jobboldalt😛😄

kemszi2
el kell mennem megvenni.576 a plazaban van vagy merre?
Szildramor

Josku20
Hy mki! az 576 szaküzletben itt Nyíregyházán 990Ft-ért vettem meg a WR2-t

Szildramor

<#hawaii> 😄

Ezt le lehet tölteni valahonnan?Nagyon kéne pls
Szildramor
Kurvajó lett 😄 utaztam már vele párszor. És a másik sikerült beimportálni azt a nagyot?? 😊

Rezs
Nem az én bûnöm... Csak a textura. A model a burning wheels demojából való.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szerintem sehonnan 😄 van egy olyan érzésem hogy ezt Norbee gyártotta😄
Ahelyett hogy a skodákkal foglalkozna...😛😄

Ez tök jó honnan lehet le tölteni?
Rezs
Na még ez...

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
Nem lehet mindig a Skodákkal foglalkozni. <#vigyor><#vigyor>

Szildramor
Hát nekem totál lefagyott 😄 de sebaj: már kiszedtem belõle pár kocsit és legalább megcsináltam a Celica hátsó lámpáit is. Kapott egy pár tuninglámpát meg egy pár matricát is, de azt már csak holnap fotózom be. A dinoszauruszos tehéntolvajok vigyázzák álmaitokat 😄

kemszi2
ezt is televégták már hdr-el 😞
Szildramor

így kéne kinézzen minimum. A másik forumról szereztem friss kép. Az utolsó két képet meg kár volt belinkeld. Én nem lennék rá büszke 😄

😄 igaz-igaz...csupán 8800gt 512mb-al 😄 de mellesleg tényleg nem vagyok tõle elájulva 😞

Szildramor
szerintem elavult a vidikártyád vagy a driver. Az alsó képen az árnyékok meg úgy az egész totál szétesõ. Kérjél egyet karácsonyra 😄

a 2 felsõ kép azért ilyen kockás, mert .gif ben mentettem el😞

C11 Burning wheels:

Mindent max-ra raktam, hát ettõl nem vagyok úgy elájulva...😞

Josku20
Hy all Zmodeler2-m van és nem tom hogy kell a kocsikat betölteni pls segítsetek vagy vmi tutorial videot linkeljetek ha van! Thx elõre is!

Rezs
Én nem látom a lényeget.

a skyline nagyon jól nézz ki !!!!!!!!!!!!
itt egy fék lámpa ezt találtam leghasználhatobnak nem a leg jobb de szeritem lehet látni a lényeget
Mindkillers
Ez az autó csak poénnak készült,semmi extra nincs benne FUN kategória. <#email>

@Szildramor: Ez nagyon LOL!!! És a térkép alapján keresték meg és ejtették el a tehenet vacsira??? Vagy netán a pickup hátuljáról csippentették le?<#awink>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor

<#bdead>ja és a srác egy régi térképet nézeget éppe - belsõ nézete nincsen 😄

Rezs
Szerintem 3is, és lehet válogatni.

belülnézet van?😄

Szildramor
bocival de ruhaszárító nélkül 😄

Mindkillers
A mai kérdés:

Audi A6 Pickup 4X4 bocival vagy üresen?

Viccnek indult,ez lett belõle...

Döntsd el hogy kell az a + 250 Kg súlyfelesleg a platóra vagy sem.

A HWRMT-n a letöltések között megtaláljátok mindkét autót!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
segítség kellene: ekakadtam mert nemtom ogyan világít a Toyota féklámpája. Ha van valakinek olyan játék amiben látszik légyszi csináljatok egy képet vagy akár le is írhatjátok
-és letölthetõ már a Burning Wheels demoja akinek elfut a gépén mert ez már bizony nem WR2 😊

az a game azt hiszem az L.A. Rush nekem is megvolt

Most 6 játék van a gépemen egyébként nem anyira régi a játék
12346
mik vannak^^ szal van ilyen is😊

Szildramor

kemszi2
igen nem egyforma a törés.egy idejig driver hiba miatt nem tudtam csak safe módban játszani vele.alig történt vmi a kocsival.fullba eléd disznóD:
12346
akkor lehet, hogy van benne ilíen fícsör, hogy visszavehetõ a törés is, viszont ziher, hogy tud ilyet😊 ez az 1 tetszett benne^^

Rezs
lehet, h én egy gyengébb gépen nyomtam, de nekem nem tûnt fel.(ami persze nem jelent semmit<#vigyor>)

12346
a gridben konkrétan elég keményen deformálódnak a szekerek. össz-vissz ezért nyomtam vagy fél órát😊

Rezs
Ez miért jó törésmodell?
Csak lehullottak az alkatrészek de a kaszninak semmi baja.
Ilyet elég sok játék tud.
pl gta3 racedriver grid stb

Szildramor
a nagy játékmester 😄 hány játékod van most fenn gépen? kész szakértõ lehetsz már - csinálhatnál egy külön fórumot játékajánló néven 😊 régi játék ?

azt a játékot ísmerem valmi street racing a neve azt hiszem.Lehet west coast custom ban tuningolni jó game
Szildramor

imádom ezt a gépet mióta helyretettük Norbee-val 😄

Szildramor
na ez sem ázik már el legalább 😄 jó az a Tokyo Driftes részlet - kár hogy rövid 😊

kemszi2
kár tényleg egész jónak tûnt
Mindkillers
Nem tudom sajnos,de penge a törésmodell,az tuti...

Mindkillers

kemszi2
ez mibõl van?