World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet a WR2 játékba kocsikat bemásolni úgy, hogy mûködjön is?
A másik kérdésem, melyik programmal lehet autókat szerkeszteni, vagy létrehozni? Honnan lehet kocsikat letölteni? Nekem egy Ford Mondeo kéne.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Ahelyett hogy a skodákkal foglalkozna...😛😄

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

így kéne kinézzen minimum. A másik forumról szereztem friss kép. Az utolsó két képet meg kár volt belinkeld. Én nem lennék rá büszke 😄
Mindent max-ra raktam, hát ettõl nem vagyok úgy elájulva...😞
@Szildramor: Ez nagyon LOL!!! És a térkép alapján keresték meg és ejtették el a tehenet vacsira??? Vagy netán a pickup hátuljáról csippentették le?<#awink>#awink>
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Audi A6 Pickup 4X4 bocival vagy üresen?
Viccnek indult,ez lett belõle...
Döntsd el hogy kell az a + 250 Kg súlyfelesleg a platóra vagy sem.
A HWRMT-n a letöltések között megtaláljátok mindkét autót!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
-és letölthetõ már a Burning Wheels demoja akinek elfut a gépén mert ez már bizony nem WR2 😊
Csak lehullottak az alkatrészek de a kaszninak semmi baja.
Ilyet elég sok játék tud.
pl gta3 racedriver grid stb

na ez sem ázik már el legalább 😄 jó az a Tokyo Driftes részlet - kár hogy rövid 😊