19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Rezs
    Ezeket a Ferrarikat nyugodtan feltöltheted, csak írd melléjük h original author: Synetic.
  • Szildramor

-Ferrari Virtual Race kocsik nagyrész kész vannak. Az olasz pack javításaival együtt megosztom valamikor a héten szokásos módon. Szakdolit kell írnom :Q
  • Bence00111
    mindíg az ilyen barmok miatt vannak gyakran halálos balesetek úgy hogy a barom nem hal meg, de a másik autóban ülő ember vagy család igen.
  • 12346
    pazeg:c ezeket vagy felnégyelném, vagy legalább akkor má robbant volna rájuk^^
  • BillyG
    Ja a crx-re a Honda editcar fejlesztésed megér 1 próbát. Kösz
  • BillyG
    Engem is érdekelne a dolog, csak halványlila gőzöm nincs róla hogy kell az ilyet csinálni.
  • Bence00111
    énis had :D
  • Szildramor

- Hungarian Racing Gang XD -HRG- csapat drift és verseny részlege biztosan lesz de a Ladások is biztosan csinálnak majd pár jó kis versenygépet mert anmélkül nem is lenne élethű a dolog :D Akit érdekel Honda és Silvia egyedi matrica készítése saját izlésetek szerint csak szoljon és küldök matricaalapot a kocsikhoz :) A gang emblémáját még tervezem de hasonló stílusú lesz mint ez. Ketten már biztosan leszünk Adaminho-val de jó lenne legalább egy ötös csapat :D Oszakaiak többen voltak ha jólláttam XD
  • Sly9119
    Ez se kutya... Mercedes
  • Szildramor
    És a progikat is :) remélem sikerül beüzemelnem
  • Szildramor
    Köszönöm
  • [HUN]FaTaL
    De azt akartam, az audacidous az egy lejátszó :D Sry
  • Mindkillers
    Privi!
  • Szildramor
    Instaláld újra az a legbiztosabb. De gyanús mert ilyen nem szokott lenni
  • zroland
    ez nem éppen ideiilik, de úgy gondoltam muszáj látnotok: Mercedes vs. Smart

a Smart jóhogy nem repül el :D
  • gerge93
    te meg olvass vissza, mert 2-3 embernek is ez volt a gondja az elmúlt 1hónapban és egyszerűbb lenne mindenkinek visszaolvasnia mielőtt olyat kérdeznek amit előtte kérdeztek meg pl 1 oldallal. pontosabban még ezen az oldalon van #12006 ugyanez a kérdés. már mást nemis látok csak azt h " mi lehet a baja a játéknak mert ezt írja ki Load operation Failed!" kéne csinálni egy olyan menüfunkciót ahol levannak irva az ilyen alapgonokra a megoldások és ha aszerint se jó utána itt kérdezni. bocs ha goromba voltam, de fáj a fejem nyakamon a vizsga és már tényleg idegesít
  • gerge93
    ja és lemardt az h gyorsan kéne, mert holnapra kell csinálnom egy prezentációt és kéne hozzá a ps
  • gerge93
    kéne egy kis help :D kifogyott a szín photoshopból, már számtalanszor ujraindítottam a gépet meg a progit is, de nem javult meg. letörölni nincs kedvem se időm :D lehet h vmit csak elnyomtam?! nemtom előre is köszi :D
  • Ádám9106
    Hello nekem ez a gondom mindig amikor elinditom a játékot és kiválasztom a kocsit ezt irja ki : Load operation Failed!
    Mi lehet a baj valaki segitsen.
    köszi
  • Adaminho
    Wááááá ez nagyon jó ötlet:D:D Engem érdekel a dolog :):) Honda
  • Szildramor
    Tudna valaki próbát csinálni vele? Én a hangot ki tudom keverni csak készrevágni kéne egy progi.
    - és egy kis más téma: kellene csinálni egy wr2-es gangot :D lényege nem a matricázáson lenne természetesen. Megkérem norbit hogy matricaváltogatást lője majd be EG6-on és akkor lehetne kreatívkodni. Mindenkinek meglenne a másik matricája így lenne értelme többet is csinálni és egyedieket mint az Osakai kanjo utcai versenyzőknek is van :D csak annyit kellene csinálni hogy az elkészített matricáitokat osszátok meg majd nyílvánosan. Akarok valami jó kis emblémát is csinálni neki. Egyelőre a Honda lenne a bandajárgány azt lehetne szépíteni. Ha valakit érdekelne a dolog akkor majd csinálok egy minta matricát amit lehet variálgatni saját izlés szerint :) És egy kis japán - olasz illegális utcai viadal ahol a ferrarik maradnak alul :D illegal street racing <<
  • 12346
    :C
  • arty
    nem audacity ?
  • [HUN]FaTaL
    Utóbbi kettő fizetős, audacious szerintem kíváló program, alapvetően linuxra írt, de van belőle windowsos verzió is és ingyenes.
  • [HUN]FaTaL
    Audacious, Goldwave, Adobe Audition
  • princodvd
    Naruto, sima mp3-ról van lényegében szó, ugye?
  • Szildramor
    Ha valaki tud olyan hangvágót ami nem sony acid akkor légyszi szoljon. Zenevágásra van behangolva és kis szünetet tesz a motorhang elejére és végére csupa jóindulatból. Szaggatott lesz így sajna wr2-höz nem jó. Hangkeveréshez jó de nem tudom készre vágni. Köszi a segítséget!
  • Szildramor
    Gratula az építőknek :D Ha kell az új Honda editcar fejlesztésem alá: akkor csak szolj. Igyekeztem élethűre csinálni. Kb ehez az Osaka-i éjszakaihoz hasonlít Kamjo Osaka Civic Gang
  • BillyG
    Csináltam a Zmodeler-ben. Az irányíthatóságot és az adatait karakara-nak köszönhetem
  • Bence00111
    Te csináltad a modellt, vagy konvertáltad?
  • BillyG

Egy kicsit elbénáztam vmit, de itt van nagyobb felbontásban, + egy kis ráadással
  • [HUN]FaTaL
    Kisebb kép nem volt?
  • Carmester
    Ettől nagyobb kép nincs
  • BillyG

Ez az én 2. generációs crx-em. Még kicsit finomítani kell mert vannak rajta kisebb hibák, de már készul a tuningolt verziója is, ha esetleg valakit érdekel.
  • Csucsu2030
    Nincs mit.
  • Szildramor
    Na ez kurvajó lett. Megpróbálom mixelni kicsit felpörgős hangal és Norbit megkérdem arról a tömörítős progiról. A hang gyorsan kész tömörítést meg majd csak megoldjuk
  • zroland
    nem tartottam 6000nél???:O hátezmeg hogy lehet? akkor azon minnyá segítünk
  • Szildramor
    Nem a hangosodással van a probléma. 6000 nél nem tartottad a hangmagasságot felpörög nagyon és nem tudom így kivágni. Nézd meg valamelyik kedvenc kocsid hangját: simán winampal meg lehet nyitni. Bízom benned :D
  • zroland
    akkor honnan szereztél "pörgő-zümmögő" motorhangot? Mikor leszel msn-en? beszélhetnénk..mert az a honda hang nagyon kéne! De u2-ben hangosodik a motorzaj..ezzel nem tudom mit lehet csinálni
  • miky92
    Csucsu: Köszi a segítséget az új crack tényleg megoldotta a gondot még 1 szer köszi