World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!

Már régóta játszom a wr2-vel de most kezdetm el olvasgatni a topikot és látom hogy vannak jó kis mapok. Ha megkérlek titeket akkor valaki linkelne nekem 1 nagyon jó mapot???

Elõre is köszi!

Szildramor
ezt a pályát igérte Krom bácsi. Reméljük sikerül neki. Ezt a videót találtam róla >>> Normandia map by Krom Master -WIP-

Szildramor

-éjszakai drift teszt a bázison- 😊

Felveszlek msn-en 😊

Hellosztok én nekem az lenne a kérdésem hogy hol tudom le tölteni a játékot demóba lehet hogy le tudom tölteni de 3 fajta van Skoda,VW,Mercedes azt hiszem melyiket de nekem olyan kéne amiben be tudok tenni kocsikat pályát és szabad kóborlást
msn cimem : [email protected]
valaki segítsen már pls
Mindkillers
Ha gondolod okoskodj ki rá valamit,szerintem valami német stílusú,racingos kockás-csíkos,de mégis anime beütésû kellene...
Neked az úgyis nagyon megy.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Jó kis gép. Kéne még rá egy két matrica 😊

Mindkillers
Ez le is volt jelszavazva eddig is.Ha kell pm-ben elküldöm a jelszót <#vigyor2>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Ezt õk szedték le a hwrmt-rõl és tették fel vagy Norbee???

Szildramor
mi volt ez a GR en ma? Norbi láttam neked is volt bajod velük. érdekes.....

Szildramor
Hát ezzel meg milett?? Le van tíltva? Boci nélkül

Szildramor
Néhány újdonság HWRMT-n 😊 Kiegészítõk - modok

Szildramor
Birom hogy a próbaverzió is szinte mindent tud. Olyan mint totalcommander 😄

Csucsu2030
Szildramor
igen mert a próbaverziós Hypercam duplázza a sebességet. Felezs meg de nemmuszáj 😄 Azért van a lejátszóprogi - tessék alkalmazni a pause gombot is. 800 megás videó az nagyobb mint a 400 és több mint egy óra lett volna.

Rezs
Valami oknál fogva 2x gyorsabb lett a video mint az eredeti... én sem értem. Talán a tömörítésnél.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

SZENTSZÛZANYÁM XD Norbee..milyen már ez a tutorial? 😄
Nincs éppeszû ember, aki leköveti😄
3* néztem meg, de leragadtam az elsõ képkockánál <#beka2><#taps>

Rezs

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor

na ilyen színû mint ennek a nyomozónéninek a ruhája 😄

Szildramor
Igen: pont ilyen fekete a japó rendõr vagyis ilyen valamilyen színû 😄

Peti: privben kérdezek majd: készítsd elõ a progit.

sziasztok!valaki tudna nekem segíteni??valamiért nem engedi a wr managfert felrakni,vagyis felrakja csak nem nyitja meg!nem tudom mi lehet a baja:S msn:[email protected] kösz elõre is
Rezs
ez miért japán színû? japánban ilyen a rendõrautó?

Szildramor
BaZZZZ XD ezek a hülyék a japán pályára japán színû nívát tettek xD aztapihent dúrvamindenit

Szildramor
Niva ez nem fehér?? 😊

Szildramor
Látom valamit elbasztak a Nivával 😊 rendõrniva textúrája GR-en kicsit más volt mint ahogy emlékeztem rá.

Szildramor
Norbi? A driftdamaget meg az áttetszõ nyilat ami pályaelhagyáskor jelenik meg fel lehet tenni??

HONNAN LEHET LESZEDNI BUSZT KAMIONOKAT TEHERAUTÓKAT???
Rezs

Rezs
Csináltam lámpát😊

HWRMT

Hát... Akkor csinálj egyet. Bele pedig egy autos mappát. Ide tedd be a letöltött autót. De már régebben is leírtam. 😊

de nekem nincs olyan hogy addons mappa csak olyan hogy cars én abba bemásoltam de valamiért nem jó
Nem tudja valaki, hogy Nurnbürgring mikor lesz má' kész? Csakmert egy hónapja 2hetet emlegettek....mostanában meg nem olvasgatok fórumokat

Herbert626: Kicsit olvass vissza néhány hsz-t, leírtam, hogy addons mappában létre kell hozni egy autos mappát, és oda kell bemásolni az autókat!!! <#eljen>

Szildramor
Bemész a profilon belül mentéseknél és csinálsz egy új mentést - mentés más néven - a profilodból AmEx néven. Kitörlöd a régit mejd csinálsz egy mentést a régi neveden és kapsz egy valag pénzt. Jó munkát 😄

hali!

Valaki tudna segíteni abban, hogy beraktam az új autókat a cars mappába de a játékban hogy tudom elõhívni õket mert sehogy sem találom

Elõre is köszönöm a segítséget.
valakinek nincs pénzkódja vagy valami hasonlo?megköszönném. Peti
Szildramor
Köszi 😊 Majd egy szmpatikus kéne. Nem a külsõ a fontos: tudom 😄 Privben folyt 😊

gerge93
oké, de milyen honda? civic, accord vagy mi??

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

ChuckyHUN
HEMImotoooor😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Szildramor
Egy Honda kellene nem túlzottan tuningolt. Talán te tudsz segíteni mert látom hihetetlen ritka modelleket találsz néha 😊 Köszi

Rezs
Jóóólnézki😊

PM ment

Mindkillers
Norbee!!!!!!

Te adtál egyszer nekem Ikarus hangokat?

Remélem,mert szükségem lenne rá,ugyanis...

...IKARUS 250 is back... 😄

Nagynehezen sikerült egy két adatot visszaállítani a tönkrement winyómról.Egyenlõre még csak BETA teszt van.

Csucsu2030
húbazdmeg a pontpontpontot elfelejtettem <#idiota> <#banplz> XD

Szildramor
Feljövünk mint a ki...aszott higany XDD ez teccik ^o^

Rezs
2 t-vel kattint rá😊

Rezs
És rákatint az ember a hírek/news-ra és ottvan az összes.

Szildramor
A fõoldalt kellene "meghosszabbítani" 20 egységre. Betölt az ember egy 2 soros szöveget aztán kitolok egy addon kocsit. Nem jól van ez így -_-

Csucsu2030
"Jövünk fel mint a kibaszott higany"

Ganxsta Zolee és a Kartel - A szerb határ felé

Rezs

most néztem...

Szildramor
Hoppá bazmeg XD