19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
- egy kis frissítés :) -
#12688 Azt kéne megnézni nincs-e véletlenül 2 sík egymás alatt pályán és az alsó lenne az aktív a felső a textúrás de csak ötlet. CT attópálya meg lesz csinálva. Magunknak mindenképp és mutogathatjuk is :D mi voltunk az elsők akiknek sikerült. Majd helyre kell rakni egy két dolgot benne, de már szépnek mondható ahoz amit elsőre linkeltem még egy hete :) De kaptak azért egy kis leckét. Nem szép dolog más munkáját és első helyét figyelmen kívül hagyni, még ha megengedhetik maguknak akkor sem...
-
#12687 mindkillertől kérdezd, h mikor jön a béta verzió, mert ő csinálja én csak segítek..... és a te cobrás térképed, h áll? mégis folytatod vagy már nem.... ja és a fákat ki KELL cserélni rendesen 3d-s fára hidd el sokkal szebb... utolsó elötti képen látható egy 3ds fa, na olyanra kell lecserélni a papírfákat.... -
#12686 Melyik progival csináltad? -
#12685 Mindent megpróbáltam az stkitben de nem jó,lentebb kéne tenni az utat,illetve nem tudom megoldani hogy a magasabban lévő úton menjen a kocsi,és ne süppedjen bele...
Bezzeg ez a kis darab meg jó...
-
#12684 Köszönöm a válaszotokat. Nem néztem meg mennyibe kerül azt hittem drágább még lehet, hogy ma meg is veszem. -
#12683 A fákat ki kell maszkolni és szép lesz az. Jó kis kanyargós. Mikor lesz beta verzió? :) -
#12682 1790ft, cdgalaxis -
#12681 @Ifás: 2.2-es az nagyon kicsi. 4 eset keress a boltokbann :D osan tecskó médinyamárk ád 578 boltokban -
#12680 Hy mindenkinek.
Szeretnék egy kis segítséget kérni most töltöttem le a játékok de nem találok hozzá cracket valaki tudna küldeni egyet privátban.
Előre is köszönöm.
2.21 gigásat szedtem le vagy ha ez semmit érő akkor egy jó linket. -
#12679 kicsit számonkértem a németeket. Elég nagy csend van azóta lengyel fórumon. Lehet hogy mégis csak mi fogjuk convertálni a pályát. És akit érdekel az usotsuki azt jelenti: hazudós :D ezek után nehéz lesz kimagyarázniuk
-
#12678 Mindkiller: nemtudom, hogy nézted- e a pályát amit csináltál, de nemhiszem, hogy irtam már, hogy nem tudsz menni rajta, mivel vmit nem jól csináltál, mert a kocsi belefolyik az útba.... mivel csináltad? zmod,3ds, alma scenario vagy más progival? az utat lejjebb kéne tenni egy kicsit, addig h tudj rajta menni asszem az lesz a baja, de előtte gyorsan állítsd be hátha jólesz(ground, grass asphalt meg ilyenek) -
katona2000 #12677 Naruto meglehetne majd esetleg kapni tőled a C11-es Autobahn-t? Nagyon szeretném kipróbálni Wr2-ben:D -
#12676 Nagyon tetszik ez a pálya, és ez már konvertálás alatt áll? Vagy csak szó esett róla? Bocsi ha marhaságokat kérdezek de nem akarom végig visszaolvasni az összes előzményt -
#12675 @ Mindkiller: Nagyon szép a vonalvezetése Akina pályának. Tényleg sok sikert hozzá. C11 pályával leállok. Házon belül osztogathatjuk majd, de az amit Janiék csinálnak az már szemét dolog. Ki sem adt azt a szaros nürburgringet és más convertjére bezzeg marad ideje hogy tönkretegye. Érdekesek ezek a txpro fanok :) -
#12674 @ Opelfan: Cobra 11 autópálya crash timeből :) -
BillyG #12673 Köszi szépen. Megy minden -
#12672 zroland: kezdheted összeszedni a cuccokat már hackelt és rámennek a cuccok tömörítsd egybe az összes cuccot és majd megyek érte xDDD... holnap msnen elküldöd :D... THX -
#12671 kösz a választ! -
#12670 online mod= multi /// MP Lounge 2 fájlt kell elindítani.... -
#12669 #12668 1. nem 2. igen
#12667 háát ízéé... erre most nemtudok mit mondani... am köszi -
#12668 ÜDv lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatba!
1. lehet h-shifterel+kuplunggal menni?
2. van online mod?
Előre is köszönöm válaszaitok! -
zroland #12667 Jah...egyéb elfoglaltság nekem köszönhető vazze..ha ezt tudom akkor nem kezdem el dícsérni előtted a nokiát :P -
a térkép nevét remélem jól irtam le :D ... nekem sincs sok időm foglalkozni most wr2vel... egyéb elfoglaltságok miatt ... -
zroland #12665 games.reveurs.de ott rámész a tools-ra és ottlesz :) -
BillyG #12664 Akarom mondani Krom oldaláról nem megy -
#12663 Ez meg milyen pálya? -
BillyG #12662 Cső skacok. Segitség kéne. Honnan tudom letölteni az Editcar n. programot?-mert Chrom oldaláról nem tom mér, de nem tom. Kösz -
#12661 Ha ez a pálya kész lesz utána lesz Akina is,csak legyen időm és jöjjek rá hogy hogyan is kell :) -
#12660 Sajnos nincs időm foglalkozni a pályával most a sok meló miatt,legalább dobj már fel légyszi ide pár képet róla hogy milyen! Tűrhető pálya nyomvonalat csináltam? -
#12659 Már tényleg vezethető, de a versenyeket nem tudtam megoldani. Mindegy is: úgy láttam Jani is elkezdte a convertálását tegnap németeknél. Lehet hogy abbahagyom akkor -
#12658 Még mindig holdbéli egy kicsit, de már javul:) -
zroland #12657 Privi? dobj mégegyszer, mert nem kaptam meg!
Úgy, hogy mások megcsinálják helyetted, úgy persze hogy nem nehéz -
#12656 Roland: az is GH team produkció. Ugyanaz és Hykao a készítője. -
#12655 sikerült..... pénteken lett kész, de nem volt nehéz csak a cer key fájlok miatt kellett várni, de azt is sutyika kérte, mert tudod nem tudtam a regelést befejezni..... am akad még egy kérdésem majd..... nem tudom itt vagy msn? (egy funkciót kéne vhogy kikapcsolni)(np-n nem tudják, hogy mi a pontos baja, de én rájöttem csak nemtudom kikapcsolni a funkcióját)(privit megkaptad? ha igen igazam van? :D) -
zroland #12654 Gerge: Amúgy sikerült már hackelni? -
zroland #12653 http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=829
Én ezt használom:D -
- lengyelekhez csináltam. Remélem elég nyálas lett. XDD -
#12651 Szóval működik vele :D az jó hír. Köszi Levi infót :)
-
#12650 1.4.3 ALL.és működik a magyarosítás.úgy emlexem én is sokat kínlódtam a telepítésére.