World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csucsu2030
Üdv, Naruto!

Így van. <#eljen>

Csucsu2030
Igen? És mi benne az érdekes?

Szildramor
Magyarul: így is el lehet baszni a reklámpénzeket hogy egy játék születik belõle. Okos volt aki kitalálta és szerintem kapcsolódik az NFS Porsche sikeréhez és a Porsche márkanév megszellõztetéséhez. Európai játékipar elõtt még nagy jövõ áll ha így fojtatják 😊

Szildramor
A Synetic teljesen a német piacra kitalált játék. Nem véletlenül Mercedes Benz WR az elsõ rész neve és nem véletlenül csak a német RTL-en lehet C11-es reklámokat látni. Olyan mértékû támogatottsága van a cégnek zerintem születése óta: elsõ rész a Mercedesz giggavállalat. második VolksWage-ekkel van tömve, C11 meg RTL tulajdona még a kocsimárkák is át vannak javítva. Nem csoda ha leszarják Magyarországot: hiszen a német oiacot célozták meg vele. Az más dolog, hogy Krom bácsi aki orosz imádja ezt a játékot és kibõvítette 2 gigáról 40-re. Attól még én is a Skoda Demon keresztül ismertem meg mert a Skoda is VW. Maradjunk annyiban hogy meg lehet venni meg a c11 sorozatot is ha van hól de a németek magasról szarnak rá... 😄 Õket a legnagyobb világcégek támogatják és a német RTL. Ha akarták volna: itt is terjeszthetták volna hiszen az itteni rtlecske nem sokban de zalán kapcsolódik a nagyhoz

arty
"Ha most nem lenne meg a játék, akkor én is megvenném,mert tényleg nem drága."

érdekes logika ...

Forza.

Szildramor

-Norbinak is ez a baja sajna. Jó lenne tudni mi az ok -_-

Hello mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Multiba szeretnék játszani egy-két ismerõssel, de bárki creat-el nem tudunk joinolni, mert mikor belépne a játékba kiírja, hogy unabble join vagy valami ilyesmi! Pedig jó lenne! Mi router gondra gyanakszunk, de nem tudom mi lehet? Plz Help! Segítsetek! Köszönöm
Szildramor
tavaj is elutasítottak az 576 ban mikor kerestem azzal az ürüggyel hogy a TDK nem képviselteti magát kishazánkban. Igazából nem értem mi köze a kereskedelemnek a gyártó céghez? Ha a tejszövetkezet nem létezne attól még lehetne a piacon tejet kapni az én logikám szerint 😄
Másfél évig kerestem eredeti cédét. Nem csak EA-games van a világon vazz 😊

Csucsu2030
Én tudtam volna segíteni de ha már megrendelted, akkor vedd is meg!
Jobb ez így mindenkinek. Becsületes legyél ne úgy mint én! 😄

Azt hozzáteszem hogy én akkor szereztem be ezt a játékot, amikor még itt nálunk sehol nem volt kapható. Az enyém ezért nem igazán legális.

Ha most nem lenne meg a játék, akkor én is megvenném,mert tényleg nem drága.

Az én Crack-emrõl annyit,hogy eddig mindenkinél mûködött,aki segítséget kért.

Mindkillers
bocsánat,hallani.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Norbee!Köszi az Ikarus hangokat,olyan jó hanganyagot csináltam belõle,hogy 6.-ban még a difi búgását is lehet halani. 😄

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Az elsõ crackekkel nem volt AddOns mappa. Az elején lehúzgált optikai meghajtóval és beolvasott cd-képpel nyomtuk...

arty
legalább olcso lett mostanra 😊

Forza.

Szildramor
Auchan áruházakban is lehet kapni már. 5 év után betört a piacra :Q nem vagyunk nagyon elmaradott ország ebbõl is látszik XD

De mind1 me megrendeltem 576ból😄

Nekem volt a mappában 1 readme ahol a crack volt és ott azt írta hogy használjam a cracket de a multirész és az addons nem fog mûködni

arty
"Mi is zömében törtel nyomjuk"

ilyen ár mellett ... csak a saját nevedben beszélj 😊

Forza.

arty
1800ft az 576 boltokban ...

Forza.

hehe mertezcsak így megy...?😄
Crumeron: Mi is zömében törtel nyomjuk, nem tudok róla, hogy lenne ilyen crack, ami letiltja az addon mûködést..szerintem valamit rosszul csináltál..

istenfegyvere
hello!Valaki megtudná csinálni nekem a citroén c5 kombi-t 😄 XD

------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------

Hello!

Azt szeretném kérdezni hogy ti eredetivel toljátok a gamet vagy nem??
Mert én törtel nyomom és ami van hozzá crack az letiltja az addons mappa mûködést. Nem tudtok vhonnan adni nekem hozzá egy normális cracket ha törtel nyomjátok ti is??

szevasztok!

el szerteném kezdeni a zmodelerkedést! le is töltöttem a videót de nekem
jobb oldalt csak modify és surface van nincs olyan hogy create meg ilyen azt hol kell beállítani? már egy fél órája ezen görcsölök!

elõre is kössz!

A monster-el mentem pár kört a téli italyában és már az elsõ körban új körrekordot csinált.<#eljen>
Szildramor

- nemsokára nyélbe lesz ütve csak Norbit kapjam el msn-en 😄 kellene szöveg mellé meg ilyenek. Milyen progikat gyûjtsenek be hozzá meg ki vagy szb XD na majd éjjel 😊

Lehet az a baj??

de monfjuk úgy raktam be õket hogy mindegyikhez volt addons mappa és én nem belementem az addons mappába és autos és onnan kiszedtem az autót hanem fogtam és amit legelõször beraktam addons mappát azt írogattam felül mindig

games.reuver.de-rõl szedtem le õket

Próbáld meg így: Addons Autos

honnan szeded le õket?

igen van mindent úgy csináltam ahogy levan itt is 1ik hszben írva meg ahogy readmekben volt de nem jelennek meg az autók:'(

Van az addons mappában Autos nevü mappa? Mert abba kell.

HELP!!

Miért van az hogy berakom az autókat wr2be ahogy kell addons mappába de ha belépek játékba nem jeleníti meg õket.

Szildramor
És reggelig fennhagyod? 😄 így is látom vannak akik ott éjszakáznak 😊

Rezs
Még sehol.
Lehet h este felteszem hwrmt-re.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Na ezt a monster-t hol lehet letölteni?
Ja ez nincs😄

Szildramor
Még az is elõfurdulhatna talán XDDDDDD 😛

Rezs
Hol van itt monster zsiguli? Elég érdekes szitu lenne ha ott fent meglátnám ezt.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Örök hála Naruto!

A monster Zsigulit hol lehet letölteni<#confused>
Szildramor
Ezzel a progival TGA ba mented és onnan PTX-Tool al tova 😊TXD WORKSHOP

Helló!!
Azt szeretném megtudni hogyan lehet .txd fájlból ptx-et vagy tga-t csinálni. Ha valaki tudna nekem segíteni akkor azt megköszönném.

Szildramor
Meg kellene tudni pályaátrakás receptjét Krom bácsitól. Van még néhány szép pálya ott 😊

Köszi szépen a választ, akkor majd megnézem az oldalakon található mapokat😊

12346
fú errõl jut eszembe.. vhogy lehet iktatni a gyári autókat végleg? mert ha csak simán törlöm a mappát, akkor a játékban még ott van a menüben a helyük, csak nem tölti be hozzá az adott autót:c és ezt kéne vhogy megszüntetni, ha van rá mód.

Mindkillers
Normandia még anno az MBWR-hez volt addon pálya,jó nagy sodrós kanyarok és közben elég jó szintkülönbségek jellemzik,úgyhogy szerintem nagyon jó lesz!

Nem cseréli le a "berakott" autókat 😊
Pályát meg tölts dögivel..alíg néhány hozzászólással ezelõtt linkeltem be oldalakat, ahonnan tudsz letölteni, és az is le van írva, hogy hogyan kell 😉

Ja és még az lenne a kérdésem hogy amiket berakok autókat a játéba azok lecserélik az eredeti autókat vagy és nem cserélik le??