19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • zroland
    egyik haveromnak volt ilyen gondja, aki szerzett az öccsének egy pIII-as gépet, 1.8ghz-vel, és 32mb-os videokártyával XD
    szal nem tartom kizártnak, hogy nem támogatja a videokártyádat, nem feltétlenül azért mert nem tudná futtatni...simán nem és kész, de szerintem egy windows reinstall-t megérne :D
  • adikakk
    a videokártyám jó eddig jó volt a game futót maxon
    és a gépet má min 20x szor újraindítotam és 4 feltelepitetm már
    mit csináljak
  • ChuckyHUN
    Kevés a videokártyád.
  • Bence00111
    ittitt
  • Bence00111
    nekem is volt ilyen indísd újra a gépedet. elvileg akkor jó lesz
  • adikakk
    hy all
    could not create direct3d device ezt írja ki a game amikor el akarom indítani mit csináljak
    a vga driver fenn van meg a direct x is
  • Lambonorbi
    Hello!Megkérdezhetném hogy ehhez a játékhoz hol vannal cuccok?
  • Opelfan
    Szia! Engem érdekel a multi, baromi régen multiztam már, de csak addon pályás multi érdekel, Polish Roads meg Autobahn, esetleg Alps illetve csak a jobb pályák érdekelnek így mondom.
  • Szildramor
    Régen láttam Oblivion modot valami orosz oldalon és nagyon tetszett a fák formája meg a lombok sokszínűsége szal az egész jó, de nem találtam rá most. Ezt a videót találtam csak egyelőre meg egy HD-t igazi Oblivionosat. Ha jól értetem közvetlemül önnan is kiszedhető valami cuccal? első videó a Oblivion mod <<# és ez a HD videó eredetiben > Keresd a fákat :)
  • Rezs
    Én megpróbálnám zmoddal és jöhet lwoba is de ha van 3dsben az volna a legjobb. Az lwonál néha elvész az összes material.
  • BillyG
    Szevasztok. Multi valakit érdekel?
  • Bence00111
    Hogyan és mivel textúráztad?? én is konvertálgatog GTA 3 ból az eredeti pályát csak sötét.
  • ChuckyHUN
    Volt régebben egy ha jól emlékszem 1.5 gigás pack, sneider trafficcal, és soksok kocsival. Ha valaki adn a linket senider Traffichoz és a packghoz megköszönném:)
  • Mindkillers
    Nem találom,adj linket,és rárepülök a kérdésre!
  • Mindkillers
    Az első kis pályán (S.I.C.) van gond az úttal és a fákkal.A második nagy pálya tökéletes leszámítva a fákat. Azt nem értem hogy miért nem engedi a zmodeler2 kitörölni őket? Pedig 5 darab material az összes fa,csak 5 klikk lenne az egész :( A zmodelereken és a lightwave-en kívül mivel lehetne a materialokat csesztetni? Ha nem boldogulok akkor a full pálya .lwo-ban elég neked?
  • Szildramor

Vajon sajátmagát tette be szemüveggel? :D
  • ChuckyHUN
    Akina és autobahn bétát szívesen tesztelek ha kell :)
  • Szildramor
    Őszinte legyek Gerge: utálom a wr2 es fákat. A c11-es sokkal szebb csak nem tudom ezt a formátumot megnyitni. Wr2 es fék nagy méretűek és csak lassítják a játékot és pattog a forgalom. Mindkiller? GTA-ból az Oblivion modot nem lehet kiszedni? :)
  • gerge93
    és mivan ha modolt? max nem nyilvánosság elött van kiadva
  • Szildramor
    nebántsátok a fákat. Nem szabad belenyúlni mert az modolt lenne
  • Rezs
    Küldd át lerobbantom róla a fákat meg megnézem az utat h mit lehet vele csinálni.
  • Szildramor
    Még egy video :) dogfight zenével >> Drift vid <#<
  • gerge93
    annyira nem ismerem gta-s térképeket, azt se tudtam h átlehet tenni gtaból a térképeket.... másik attól még ő is modelezhette volna a térképet, ha annyira tetszik neki....
  • Szildramor
    nézd meg Pedro LeMans aszfaltját célegyenesnél. A felfestés csak ott aktív. ahol nincs kimaszkolva :)
  • Szildramor
    Nekem a kandelláberek csinálják ezt. Lehet lecserélem az összeset oszt kész :D
  • Mindkillers
    Nyugi,elkerülte a figyelmemet,bocsi!

Na alapból .img fájl,ezt imgtool-lal átalakítom dff-re,azt importálom regisztrált Zmodeler2-be,(itt már nem engedi törölni a fákat a zmodeler2)és elmentem 3ds-be. 5 darabból van a pálya,ezeket lighwave-ben összerakom (ott sem tudom a fákat kiszedni és elmentem .lwo-ba.Megnyitom Deep explorationnal (itt sem engedi a törlést) és újra elmentem .lwoba hogy kiküszöböljem a lightwave mentési hibáit.Aztán az stkiben csináltam "tree" groundot és a materialoknál is minden fa "tree" ennek a csoportnak "smooth mask"-ot állítottam a textúráknál és a groundnál pedig "no collosion"-t vagyis elvileg maszkolva,és nem akadályt okozva kellene megjelenniük... Szerintem.
  • Bence00111
    Megnézném a textúra problémát ha átküldenéd szépen ahogy van, mer nem vok telepatikus kapcsolatban a számítógépeddel XD
  • Szildramor
    Lapozz vissza: oda volt írva. Még linkeltem is videót HWRMT-re
  • Szildramor
    Gerge baz :D ne hallottál már GTA ról? és az akina pályáról? Ugye ezt a kérdést csak viccből írtad XD
  • gerge93
    MINDKILLER: MELYIK PROGRAMMAL CSINÁLOD A PÁLYÁT? már vagy 3x tettem fel a kérdést.... 1 vmit nem értek ha te csináltad a térképeket minek raksz utra fákat, hamár muszály volt ahogy odatetted úgy elis lehet venni, csak kéne egy NÉV a PROGRAM NEVE.... stkiten kívül..... a térképet te csináltad?? vagy nem és ezért nem írod, mert nem tudod hogy mivel lett csinálva... nem sértésként ment csak már 3x tettem fel a kérdést és idegesít, h semmi reakció...
  • Szildramor
    Hűűű baaaz :O Egy vizfelületet kellene alá tolni. Lehet olyat vajon? Linkelek egy kis hangulatkeltő videót :) Akina real <<
  • Mindkillers
    Ez az összes kép ugyanarról az 1 pályáról készült,és ha már a lehidalásnál járunk pont egy híd is van a közepén :)

• Szildramor
    Ez egy pálya a legfelső képn vagy kettő? mert ha egy akkor lehidalok :O
  • Mindkillers
    Neszenektek Driftpálya!

Csak a rohadt fák belelógnak az útba,és megakad az autó...

Valaki segítsen!

Átküldöm az lwo-t és ki kéne szedni az összes fát... Sehogy sem bírtam kiírtani őket.

Jó nagyra csináltam! Ha megoldódnak a fa gondok utána már elbirok vele!

• Szildramor
    Köszönöm Gerge Belefér wr2-be, az egyik már elvileg benne is van. Textúra hiányzott róla és Bence megnézi mi lehet a baja. GTA ból van a másik, de a top secretes s15 az szerintem. És egy hír: úgy tűnik abbahagyták az autópáyláért folytatott későn inditott harcukat. Érdemes volt képeket linkelni csapat honlapra. Az mentette meg :) Szép napot mindenkinek
  • gerge93
    őőő nem azért, de én is néha játszok tduval és raktam be 1-2 kocsit és azok nem úgy néztek ki, mint akik 64000poli alatt van, ezért meg se próbáltam, de megnézhetem hátha megtudom nyitni
  • Szildramor
    Itt a link TDU-soknak a legkönyebb: ők egyből be is tehetik játékba :P Szilvikéből hármat látok itt <<
  • Szildramor

- BNK formátumot mivel lehet megnyitni? :) lenne három isteni szilvike és két plusz driftkerék. Átküldöm aki szeretne próbálkozni vele, de csak akkor jó neki, ha meg tudja nyitni szal csak hozzáértők kérjék mert egyébként nem sokra jó
  • Ifás
    Már nem kell link mert megvettem a játékot szerintem nagyon jó.
    Gratulálok az eddigi kocsikhoz nagyon jók.
  • BillyG
    Ha kell én tudok linket adni WR2 letöltéséhez. Szólj ha kell