World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdekes logika ...
Forza.
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Multiba szeretnék játszani egy-két ismerõssel, de bárki creat-el nem tudunk joinolni, mert mikor belépne a játékba kiírja, hogy unabble join vagy valami ilyesmi! Pedig jó lenne! Mi router gondra gyanakszunk, de nem tudom mi lehet? Plz Help! Segítsetek! Köszönöm
Másfél évig kerestem eredeti cédét. Nem csak EA-games van a világon vazz 😊
Jobb ez így mindenkinek. Becsületes legyél ne úgy mint én! 😄
Azt hozzáteszem hogy én akkor szereztem be ezt a játékot, amikor még itt nálunk sehol nem volt kapható. Az enyém ezért nem igazán legális.
Ha most nem lenne meg a játék, akkor én is megvenném,mert tényleg nem drága.
Az én Crack-emrõl annyit,hogy eddig mindenkinél mûködött,aki segítséget kért.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Crumeron: Mi is zömében törtel nyomjuk, nem tudok róla, hogy lenne ilyen crack, ami letiltja az addon mûködést..szerintem valamit rosszul csináltál..
------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------
Azt szeretném kérdezni hogy ti eredetivel toljátok a gamet vagy nem??
Mert én törtel nyomom és ami van hozzá crack az letiltja az addons mappa mûködést. Nem tudtok vhonnan adni nekem hozzá egy normális cracket ha törtel nyomjátok ti is??
el szerteném kezdeni a zmodelerkedést! le is töltöttem a videót de nekem
jobb oldalt csak modify és surface van nincs olyan hogy create meg ilyen azt hol kell beállítani? már egy fél órája ezen görcsölök!
elõre is kössz!
- nemsokára nyélbe lesz ütve csak Norbit kapjam el msn-en 😄 kellene szöveg mellé meg ilyenek. Milyen progikat gyûjtsenek be hozzá meg ki vagy szb XD na majd éjjel 😊
Miért van az hogy berakom az autókat wr2be ahogy kell addons mappába de ha belépek játékba nem jeleníti meg õket.
Lehet h este felteszem hwrmt-re.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Azt szeretném megtudni hogyan lehet .txd fájlból ptx-et vagy tga-t csinálni. Ha valaki tudna nekem segíteni akkor azt megköszönném.
Pályát meg tölts dögivel..alíg néhány hozzászólással ezelõtt linkeltem be oldalakat, ahonnan tudsz letölteni, és az is le van írva, hogy hogyan kell 😉