19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • gerge93
    tényleg sikerült kiszedni tdu- ból kocsit meg felnit?
  • gerge93
    ha pontosan ugyan annak a modelnek van 2 fajta belső nézete az elég könnyen megoldható, de ha nem ugyan az a model akkor kicsit rizikosabb, mert igazítani kell h passzoljon.... és én azt a részét nem szeretem :( ... ha Norbee nem vállalja akkor megnézem én csak most kicsit lassabban tudok haladni vele...
  • zroland
    Nem kéregetünk fórumba..amúgy meg beírod google-ba, és kidob vagy 20-at:D
  • Lambonorbi
    Aki tud World Racing 2 torrentet , kérem küldje a linket!!PLS
  • Szildramor
  • Szildramor
    Norbi tud csak vágni modelt asszem. De ha szeretnéd megpróbálni átküldhetem. Ki kell vágni kormányt meg belsőt és helyére tenni másikat. Gerge is érti az ilyet. Na majd valahogy csak szkerül ha más nem megkérem Norbit mutassa meg hogy kell. Jó lenne megcsinálni szépre. Azt a S15 'C-West Kit'-et kéne kiszedni még. Szép a spoiler rajta nagyon :)
  • Bence00111
    Sztem vedd meg v tölts le egy másik crackot! De inkább vedd meg. Megéri:)
  • BillyG
    Helo. Multi érdekel ma este valakit? Szivesen várjuk
  • Mitsurob
    Sziasztok!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Letöltöttem a játékot, és mikor kiválasztom a kocsit/pályát és rámegyek az indításra Error-t ír ki! Kérlek segítesetek! Előre is kössz!

• Bence00111
    2 model van? az egyik eu-s belsőteres másik japán?? küld át a japánt és átrakom neked
  • ChuckyHUN
    caps off, frisstisd a legujabbra, több kérdés nem lehet, ez után winreinstall.
  • [HUN]FaTaL
    Néztem, de nincs hozzá zmodom. Másrészt TDUhoz nem valami jók az "utángyártott" modellek mert mindnek rusnyább a belseje mint az origi autóknak. Sajnos ilyen téren elég korlátozott a game.
  • adikakk
    VAN DIRECT X 9ES
  • Szildramor
    @ Bence: nem jó rá az eredeti, de cserélni kellene belsejét japánra szerintem. A kettőt össze kellene házasítani mindkettő Juicedes model így talán lehetséges lehet :)

@ Fatal: nézted ezeket a modeleket TDU-ban? Driftellős Juicedes << Nissan Silvia S15 'C-West Kit'-et kellene még valahogy kiszedni és akkor megvan az egész sorozat :)

• Bence00111
    Ezt jól megmontuk XD
  • [HUN]FaTaL
    Rakjál directxet.
  • Bence00111
    Próbálj meg egy Direct X -et leránatni a netről. A 9-essel megy. Ha ez a baja akk jó lesz
  • Bence00111
    Szép lett a kocsi:) Találtál belsőt neki?
  • adikakk
    JA MEG MOSTMÁR PÁR GAME ELINDUL PLS ETS,HAULIN
    DE VMI NO VIDEO MEMORY ENPUGH+NOT FIND DIRECT X ET ÍR KI HA MÁS GAMET INDITOK
  • ChuckyHUN
    Már meglett volna a win install ;)

3x kérem, legyetek szívesek adjatok linket a packrol.
  • Szildramor

- az nem jó...
  • adikakk
    a demónál is ugyanazt írja ki
  • adikakk
    ja de nem lhet cscak tnapra visszaállitani:S
  • Szildramor
    @ Mitsuro: Hivatalosan ez a játék csak versenyjátéknak készült és éjjeli pálya sem meg rendőrkocsi sem volt benne ezért nincs szabad mod benne, de ha kicseréled a nyilat erre >> transparent arrow , akkor már lehet zavartalanul mászkálni mindenfelé :)
  • zroland
    rendszer-visszaállítást próbáltál már arra az időre, amikor még működött? szerintem az megoldja...
  • Szildramor
    Hármat is: első verseny, második Skada racing, harmadik VW DEMO
  • adikakk
    bocs az offért de pl az euro truck sim +a haulin elindul és fut maxon
    nem tom mi lhet a baj
  • adikakk
    tudsz linket küldeni
  • Szildramor
    Töltsd le a demo verziót és ha az sem indul el akkor... :)
  • adikakk
    HY
    PRÓBÁLTAM MÁR AMIKET LEÍRTÁL AM A DIRECT X NEM TALÁLJA A DLL-ET PEDIG MÁR ÚJRARAKTAM ÉS LETÖLTÖTTEM AZ OLDALRÓL AMIT NEM TALÁLT ÉS BEMÁSOLTAM
  • ChuckyHUN
    szvsz egyszerűűb a winreinstall, és néha amugy se árt...
    ps. szarból várat... lehet, de értelme ninncs
  • Rezs
    Végre egy helyes hozzáállás! Eddig bármi probléma volt a gépemmel mindig csak azt kaptam, hogy reinstal... Tudtam én h van más megoldás:)
  • Opelfan
    Figyi!

Ne kapkodd el a winreinstallt. Először is keress vírust és spyware-t a gépeden! Írd fel milyen dll-ek hiányoznak és főleg, hogy mi az ami hiányolja a dll-eket.
    Ilyen esetekre ezt az oldalt használom: http://www.dlldll.com/
    De itt van még másik is:
    http://www.dll-files.com/
    http://www.dll-download.net/

Ha nem oldja meg a problémádat akkor se javaslom még hogy a kályhától indulj el, elég lesz elsőnek egy win javítás és kész ez frissíti a registry-t, meg a fontos fájlokat lecseréli.

Ha ezután se működik akkor a driverek után néznék, mondjuk régebbi driver után, úgy emlékszem azt írtad, hogy már futott nálad, akkor nyilván valami történés volt a gépeden nem régen!

Ha végkép nem megy a dolog na akkor jöhet a format c: különben nem javaslom mint már írtam!
  • ChuckyHUN
    Mondom winreinstall
  • adikakk
    hy all
    eddig jó az enyémet támogatja
    és a minimumot 3x túllépi a gépem
    de am a gépem mostanában nem talál dll eket stb.......
  • Szildramor
    @ Adi: videókártya kompatibilitási probléma lehet. Az eredeti DVD hátlapján lehet hogy fel van sorolva a tied is.
  • zroland
    az attól függ, hogy hogy beszéled meg a többiekkel :)
  • ChuckyHUN
    Windows reinstall.
    Akkor valaki ad linket ahhoz a packhoz?
  • Mitsurob
    Hello!

Multiplayerben van szabad mód?
  • adikakk
    nem a gépem a xar eddig mmaxon futót kiegészítőkel de mostanában nem minden játék indul el és nem talál a gép DLL ket.