19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szabi1991
    ez akina akarna lenni ? :)
  • Hoffi
    pályákat hogy lehet berakni? bemásoltam a cuccokat a játék főkönyvtárába de nem tom hol kell kiválasztani mert free ridenál is ugyanannyi pályát jelez az pályák számánál maradt 179!
    segítsetek mert unom a városi pályákat:D
  • Mindkillers
    Még utoljára néhány kép,és utána sokáig csend,mert mivel lesz alatta tenger és tengerpart,valamint néhány dolgot át kell alakítani,egyszerűbb az egészet újra kezdeni,de inkább később legyen kész és jobb legyen a minőség... szerintem...

• Hoffi
    oks xD
  • Bence00111
    Sztem ne próbálkozz me szarrá mennek az idegeid tőle mint nekem....
    egyébként Almas Scenario Editor a neve
  • adikakk
    a wr 2 be milyen programmal lehet pályát készíteni?
  • Bence00111
    Honnan lehet letölteni a Japán pályát????
  • Szildramor
    köszi :D
  • adikakk
    HY ALL
    a wr 2 be milyen programmal lehet pályát készíteni?
    A program neve +link érdekelne ha tudtok előre is kösz a segítséget
  • Mindkillers
    Ez már ekkora marad,hogy mindenki tudjon rajta menni,viszont ha ez elkészül teljesen akkor következik Akina ami direkt csak neked nagyon szűk lesz,igérem!
  • Szildramor
    vegyél egy gépet :D vagy vedd le 800x600 ra mert nem bírja a procid
  • [HUN]FaTaL
    Vedd lejjebb grafot, alacsony az FPS azért pattognak.
  • Lambonorbi
    Valaki tud linket adni ,ahonnan le tudom tölteni a World Racing 2-t???
  • Hoffi
    hello
    nos megy a játék minden tök tetszik meg minden de van egy olyan érdekes jelenség hogy az AI-K egyfolyába ugrálnakmeg minden!
    olyan mint mikor codba laggolsz:D

ezt lehet valahogy orvosolni? mert nagyon idegesítő tud lenni

előre is kösz
  • Szildramor
    csináltam egy arányolást Japan mapon. A piros rész az a szegélyvonalon túli rész a Fantasy Hillen. Na így már nyugodtabb a lelkiismeretem :D

• Mindkillers
    Alakul a pálya,már félig készítettem rá nyomvonalat,az indulásnál tokio drift szól,és gyorsan csaptam rajta egy kis racingot.

Video:

Fantasy Hill first test race run video
  • Szildramor
    Autópálya is lesz, de most lényeg az Akina :D Találtam isteni eredeti Osakai felvételt. A srác készítette aki meg is osztotta vagyis dokumentum jellegű :) >>> Drifto Test Diver a kocsizúzó [URL=http://www.youtube.com/watch?v=wiYqY2MNM54&feature=related&fmt=18]útszélesség vs kocsifogyás: Osaka Touge ^_^ [/URL]
  • Opelfan
    Van egy kis gondom, próbáltam multizni egy ismivel de hiába hoztuk létre a játékot egyszerűen nem tudtunk join-olni egymáshoz. Szerintetek mi lehet a gond? Máshoz én tudtam csak hozzá nem, és ő se hozzám, tűzfalat kikapcsolta...
    gőzöm sincs mi lehet valaki találkozott már ilyennel?
  • Opelfan
    A winreinstall témához még:

Tök mindegy, hogy újra teszed vagy nem, ha lehet addig kell kalapálgatni azt a win-t, amíg működik, ugyanis ha felteszel egy újat akkor az csak ideig óráig új aztán bekapsz valami szart megint és lehet, hogy máris ugyanolyan lesz mint volt... elég ha a google-t egy o-val írod be vagy a freemailt egy e-vel véletlen és máris kész van az egész, szóval ezért nem javaslom az azonnali wintelepítést. Nekem már egy 2 éves XP van a gépemen, és semmi problémám nincs vele, ez csupán annyi hogy tud rá vigyázni az ember vagy sem ;) :).
  • Opelfan
    Válaszolsz a kérdésemre? ;)
  • Szildramor
    Kicsit lehet hogy kicsinyíteni kellene. Ez a valódi japán útszélesség ami hasonlít az olasz utakhoz: nagyon szűkön fér el max 3 kocsi egymás mellett. Ha lehet kérnék egy olyan verziót is gyakorolni belső nézetből XD itt az eredeti útarány >> >> keskeny nagyon: attól kemény :D
  • Szildramor
    Gyönyörűűű :D és az Akina is famentes már ? XD

-Kéne valami terecskét modellezni a végére :D vagy valami körforgalmat meg egy kis vizfelületet alá. Most még lehet nem? Kezdeti stádiumban van :D
  • Mindkillers
    És még néhány kép:

• Mindkillers
    Az nagyon jó,ugyanis NORBEE segítségével kiírtottuk az összes fát,majd néhány szedett-vedett textúra társaságában megvolt az első 3 tesztkör!!!

DRIFTEREK!!!

Izzítsátok a kocsikat,emeljetek a turbónyomáson,a sárga Koni lengéscsillapítókat tekerjétek be tövig,hozzatok rengeteg gumit,és özön benzint,mert hamarosan indulhatnak a szabadedzések majd az igazi Tsuiso csaták!!!

A textúrák minőségét és elhelyezkedését egyenlőre NE nézzétek!

Íme néhány kép:

• Szildramor
    Felvettem a kapcsolatot egy Oblivionos modderrel aki GTA-ba is csinált pár fegyvert már. Lehet, hogy még a héten lesznek fák és füvek meg gyökerek XD
  • Rezs
    visszaküldtem:)
  • Hoffi
    köszi!
  • Mindkillers
    @Norbee! A megbeszéltek alapján mentek a dff-ek!
  • Mindkillers
    Hali! Privátban elküldtem a két pályát .lwo-ban! Arra szeretnélek kérni hogy a pályák méretére vigyázz,sokat kínlódtam hogy pont jó legyen a wr2 autók méretéhez :) De tudod mit mindjárt felhívlak !
  • Bence00111
    csinálsz a world racing 2 mappába egy addons mappát bele egy autos mappát ide beteszed a letöltött autókat. ennyi alapból nincs a játékban belsőnézet
  • Hoffi
    viszont most azt kérdezném hogy a letöltött autókat hogy kell berakni a játékba?
    ja és hogy mivel lehet belső nézetet kapcsolni?:D

Előre os köszi
  • Opelfan
    Tehát akkor valószínűleg, nemsokára kiadják a normál verziós Polish Roads-ot?

Tényleg, elmondod, hogy mi van azzal az autópályával amit Te fogsz csinálni, vagy már múltidőben kell erről beszélni? Mert nem igazán tudtam követni hogy mi van azzal a pályával amiről képeket linkelgetsz mert a kérdésemre nem felelt senki még anno, hogy mi a helyzet vele.
  • Bence00111
    oké:) Jáccál sokat:)
  • Hoffi
    már megoldodott de azért köszi!
  • Bence00111
    megvetted vagy letöltötted,
    ha letöltötted egy másik crack kell, ha meg nem akk nemtom:)
  • Hoffi
    hello
    nos megszereztem a játékot felraktam meg minden! de nem tudok játszani!
    mert mikor betöltöm a profilom akkor látom hogy free ride meg carreer a free ride-ra ha rámegyek akkor kiir valami szöveget a játékon belül hogy carreer car meg mittomén!
    ha a carreer-re nyomok entert vagy akármilyen gombot nem csinál semmit!
    lécci segítsetek mert nagyon tetszik a game

Előre is köszi
  • Szildramor
    @ Gerge: Kicsit harciasak vagy mostanában... van valami baj magánéleti vagy ilyesmi? Mindkiller talán ki tudja szedni TDU-ból az S15 C-West Kit-et meg GTA-ból is az Oblivion modot. Ő ért az ilyenekhez csapatban. Köszönöm a felajánlásodat de nem akarok visszaélni a jóindulatoddal.

@ Opelfan: eredetileg a polkaródsz az Raceres játék, de most a befejezésén dolgoznak a TXpro-nál. Kap egy új autópályát ha jól láttam meg össze lesznek kötve a végei valamivel :D
  • gerge93
    leirásban is ott van h ez a racer nevű játék.....
  • Opelfan
    Valaki nem tudja véletlenül, hogy ezt a kocsit honnan lehetne letölteni?
    Mert egyelőre nem találom. Vagy ez nem is a wr2?

http://www.youtube.com/watch?v=LWKWgNH9QyE&feature=related
  • zroland
    Gerge: írtam msn-en, lehet betenni teljes képernyős hátteret, de külön progi kell hozzá, amit átküldök ha leszel :)