19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Szabi1991 #12809 ez akina akarna lenni ? :) -
#12808 pályákat hogy lehet berakni? bemásoltam a cuccokat a játék főkönyvtárába de nem tom hol kell kiválasztani mert free ridenál is ugyanannyi pályát jelez az pályák számánál maradt 179!
segítsetek mert unom a városi pályákat:D -
#12807 Még utoljára néhány kép,és utána sokáig csend,mert mivel lesz alatta tenger és tengerpart,valamint néhány dolgot át kell alakítani,egyszerűbb az egészet újra kezdeni,de inkább később legyen kész és jobb legyen a minőség... szerintem...
-
#12806 oks xD -
Bence00111 #12805 Sztem ne próbálkozz me szarrá mennek az idegeid tőle mint nekem....
egyébként Almas Scenario Editor a neve -
#12804 a wr 2 be milyen programmal lehet pályát készíteni? -
Bence00111 #12803 Honnan lehet letölteni a Japán pályát???? -
#12802 köszi :D -
#12801 HY ALL
a wr 2 be milyen programmal lehet pályát készíteni?
A program neve +link érdekelne ha tudtok előre is kösz a segítséget -
#12800 Ez már ekkora marad,hogy mindenki tudjon rajta menni,viszont ha ez elkészül teljesen akkor következik Akina ami direkt csak neked nagyon szűk lesz,igérem! -
#12799 vegyél egy gépet :D vagy vedd le 800x600 ra mert nem bírja a procid -
#12798 Vedd lejjebb grafot, alacsony az FPS azért pattognak. -
#12797 Valaki tud linket adni ,ahonnan le tudom tölteni a World Racing 2-t??? -
#12796 hello
nos megy a játék minden tök tetszik meg minden de van egy olyan érdekes jelenség hogy az AI-K egyfolyába ugrálnakmeg minden!
olyan mint mikor codba laggolsz:D
ezt lehet valahogy orvosolni? mert nagyon idegesítő tud lenni
előre is kösz -
#12795 csináltam egy arányolást Japan mapon. A piros rész az a szegélyvonalon túli rész a Fantasy Hillen. Na így már nyugodtabb a lelkiismeretem :D
-
#12794 Alakul a pálya,már félig készítettem rá nyomvonalat,az indulásnál tokio drift szól,és gyorsan csaptam rajta egy kis racingot.
Video:
Fantasy Hill first test race run video -
#12793 Autópálya is lesz, de most lényeg az Akina :D Találtam isteni eredeti Osakai felvételt. A srác készítette aki meg is osztotta vagyis dokumentum jellegű :) >>> Drifto Test Diver a kocsizúzó [URL=http://www.youtube.com/watch?v=wiYqY2MNM54&feature=related&fmt=18]útszélesség vs kocsifogyás: Osaka Touge ^_^ [/URL] -
#12792 Van egy kis gondom, próbáltam multizni egy ismivel de hiába hoztuk létre a játékot egyszerűen nem tudtunk join-olni egymáshoz. Szerintetek mi lehet a gond? Máshoz én tudtam csak hozzá nem, és ő se hozzám, tűzfalat kikapcsolta...
gőzöm sincs mi lehet valaki találkozott már ilyennel? -
#12791 A winreinstall témához még:
Tök mindegy, hogy újra teszed vagy nem, ha lehet addig kell kalapálgatni azt a win-t, amíg működik, ugyanis ha felteszel egy újat akkor az csak ideig óráig új aztán bekapsz valami szart megint és lehet, hogy máris ugyanolyan lesz mint volt... elég ha a google-t egy o-val írod be vagy a freemailt egy e-vel véletlen és máris kész van az egész, szóval ezért nem javaslom az azonnali wintelepítést. Nekem már egy 2 éves XP van a gépemen, és semmi problémám nincs vele, ez csupán annyi hogy tud rá vigyázni az ember vagy sem ;) :). -
#12790 Válaszolsz a kérdésemre? ;) -
#12789 Kicsit lehet hogy kicsinyíteni kellene. Ez a valódi japán útszélesség ami hasonlít az olasz utakhoz: nagyon szűkön fér el max 3 kocsi egymás mellett. Ha lehet kérnék egy olyan verziót is gyakorolni belső nézetből XD itt az eredeti útarány >> >> keskeny nagyon: attól kemény :D -
#12788 Gyönyörűűű :D és az Akina is famentes már ? XD
-Kéne valami terecskét modellezni a végére :D vagy valami körforgalmat meg egy kis vizfelületet alá. Most még lehet nem? Kezdeti stádiumban van :D
-
#12787 És még néhány kép:
-
#12786 Az nagyon jó,ugyanis NORBEE segítségével kiírtottuk az összes fát,majd néhány szedett-vedett textúra társaságában megvolt az első 3 tesztkör!!!
DRIFTEREK!!!
Izzítsátok a kocsikat,emeljetek a turbónyomáson,a sárga Koni lengéscsillapítókat tekerjétek be tövig,hozzatok rengeteg gumit,és özön benzint,mert hamarosan indulhatnak a szabadedzések majd az igazi Tsuiso csaták!!!
A textúrák minőségét és elhelyezkedését egyenlőre NE nézzétek!
Íme néhány kép:
-
#12785 Felvettem a kapcsolatot egy Oblivionos modderrel aki GTA-ba is csinált pár fegyvert már. Lehet, hogy még a héten lesznek fák és füvek meg gyökerek XD -
#12784 visszaküldtem:) -
#12783 köszi! -
#12782 @Norbee! A megbeszéltek alapján mentek a dff-ek! -
#12781 Hali! Privátban elküldtem a két pályát .lwo-ban! Arra szeretnélek kérni hogy a pályák méretére vigyázz,sokat kínlódtam hogy pont jó legyen a wr2 autók méretéhez :) De tudod mit mindjárt felhívlak ! -
Bence00111 #12780 csinálsz a world racing 2 mappába egy addons mappát bele egy autos mappát ide beteszed a letöltött autókat. ennyi alapból nincs a játékban belsőnézet -
#12779 viszont most azt kérdezném hogy a letöltött autókat hogy kell berakni a játékba?
ja és hogy mivel lehet belső nézetet kapcsolni?:D
Előre os köszi
-
#12778 Tehát akkor valószínűleg, nemsokára kiadják a normál verziós Polish Roads-ot?
Tényleg, elmondod, hogy mi van azzal az autópályával amit Te fogsz csinálni, vagy már múltidőben kell erről beszélni? Mert nem igazán tudtam követni hogy mi van azzal a pályával amiről képeket linkelgetsz mert a kérdésemre nem felelt senki még anno, hogy mi a helyzet vele. -
Bence00111 #12777 oké:) Jáccál sokat:) -
#12776 már megoldodott de azért köszi! -
Bence00111 #12775 megvetted vagy letöltötted,
ha letöltötted egy másik crack kell, ha meg nem akk nemtom:) -
#12774 hello
nos megszereztem a játékot felraktam meg minden! de nem tudok játszani!
mert mikor betöltöm a profilom akkor látom hogy free ride meg carreer a free ride-ra ha rámegyek akkor kiir valami szöveget a játékon belül hogy carreer car meg mittomén!
ha a carreer-re nyomok entert vagy akármilyen gombot nem csinál semmit!
lécci segítsetek mert nagyon tetszik a game
Előre is köszi
-
#12773 @ Gerge: Kicsit harciasak vagy mostanában... van valami baj magánéleti vagy ilyesmi? Mindkiller talán ki tudja szedni TDU-ból az S15 C-West Kit-et meg GTA-ból is az Oblivion modot. Ő ért az ilyenekhez csapatban. Köszönöm a felajánlásodat de nem akarok visszaélni a jóindulatoddal.
@ Opelfan: eredetileg a polkaródsz az Raceres játék, de most a befejezésén dolgoznak a TXpro-nál. Kap egy új autópályát ha jól láttam meg össze lesznek kötve a végei valamivel :D -
#12772 leirásban is ott van h ez a racer nevű játék..... -
#12771 Valaki nem tudja véletlenül, hogy ezt a kocsit honnan lehetne letölteni?
Mert egyelőre nem találom. Vagy ez nem is a wr2?
http://www.youtube.com/watch?v=LWKWgNH9QyE&feature=related -
zroland #12770 Gerge: írtam msn-en, lehet betenni teljes képernyős hátteret, de külön progi kell hozzá, amit átküldök ha leszel :)