World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-kedves dvd vásárlók! Ezt a kocsit pakoltam át c11-bõl nemmondommeg hogy: úgysesikerülne nektek, és ezen a pályán lefotóztam. Ez sincs meg nektek így az igazi nyálcsurgatós: ugye? Aki meg akarja venni a kocsit vagy a pályát az járuljon a pénztátakhoz. Haveroknak féláron, ellenségeknek 150% os uzsorakamatra XD
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Egészen jól kezd érteni hozzá, és igaza van...ha Teis annyi idõt beleöltél volna az autógyártásba, 1000% hogy eszed ágába nem lenne fizetni érte, ha egyszer néhány hét alatt meg tudod csinálni magadnak is! ;-)
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Szildramor sikerült már megoldani az nfs-es hangokat?
(én is 2 év alatt jöttem rá jobban mondva akkor kérdeztem rá)
Nincs olyan, hogy belülnézet mod...vanna autók, amiket úgy csináltak meg, hogy van hozzá belülnézetes model! Olvass vissza a hozzászólásokban, és megtalálod mindkét kérdésedre a választ!
Meg hogyan lehet multizni?
elõrre kössz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
-egy újabb driftefut futómû és motor egyensulyt sikerült kikeverni. Eddig ez talán a legjobban összehangolt és leg lazábban driftelhetõ hiszen kipörgésgátló nélkül csináltam a tesztelést. Tudnék angolul tuti írnék XDriver-nek az engedélyeztetésért de így megy õ is a fiókba atöbbihez, de az editcart lehet hogy megosztom majd a többivel együtt aztán mindenki csináljon rá olyan kasznit amilyet akar ^_^
A borg mûködik vkinek??
Ha mindenki ilyen életformát élne, mégcsak tisztelt Krom bácsi csinálna kiegészítõket a gémhez....
1-2 dolgot már énis tudok..amint megvan az érettségi, belevágok és 5* lekörözöm Tomwin-t meg Xdrivert XD
HAJRÁ MAGYAROK!!
<#pias>#pias><#idiota>#idiota>
Sikerült tökéletes modelt szerezni 😄 és rájöttem hogy leszedtem még ezer éve mikor nem tudtam áttenni gta-ból kocsikat és ott pihent a gépemen több mint fél évig. A régi szép idõk XDD
- StoReK: melyik z-modeler van meg? mert ha egyes akkor hwrmt oldalán tölthetsz hozzá tutorialt
- Mo Rémálma: belsõ nézet készítése amennyiben kidolgozott modelt teszel át nem annyira vészes. Kicsit türelem azért kell hozzá 😊
megvan nekem a Zanoza Modeller és nemtudok Poligónokat készíteni.
miért van ez??
Roland: ezek annyira hasonlítanak a linkelt képhez: mint egy téliszalámi a véreshúrkához 😄 az igaz, hogy mindkettõ hosszú és húsból van, de annyira nem vagyok most éhes XD
ilyen tíousú hondát ha lát valaki áttehetõ modelben légyszi szoljon 😊 Abban a ProjectTorque játékban láttam szépet. Állítólag magyarok fejlesztették. El sem hittem. Fenébei: adhatnának egy modelt igazán 😄 ingyenes játékhoz képest színvonalasabb mint NFS-ek. Aki nem hiszi keressen rá youtubon ¨-¨
- újapp editcar fejlesztés: Supra sorozat elsõ tesztverziója. Kicsit más stílusú driftelést igényel mint a drift special sorozat. Ezt egy 4 kerék meghajtásu editcarból fejlesztettem tovább. Belsõ nézettel van még munka és kisebb finomítás a futómûvén. Eredeti Synetices modell. Egyik nagy kedvencem 😊
Forza.
^_^