World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor

-kedves dvd vásárlók! Ezt a kocsit pakoltam át c11-bõl nemmondommeg hogy: úgysesikerülne nektek, és ezen a pályán lefotóztam. Ez sincs meg nektek így az igazi nyálcsurgatós: ugye? Aki meg akarja venni a kocsit vagy a pályát az járuljon a pénztátakhoz. Haveroknak féláron, ellenségeknek 150% os uzsorakamatra XD

Szildramor
ne kapd fel a vizet princó. Nem sértõ a Narutóka mellékesen. Vedd meg a dvd-t ha kell. Arra baszod el az idõdet és a pénzedet amire csak akarod. Ha azt a munkaórát ki kellene fizetned amit eddig kocsigyártással töltöttünk és nem szégyenkezem hiszen japcsik is töltötték az imént: szal a gatyád is rámenne. Aki pénzért csinálja azt egyes helyeken ...vának hívják vagy hivatásosnak. Ingyenes modelt eladni pénzért hülyeség de aki megveszi az se komplett XD

Nem tudom melyikõnk princókám-ozta le a másikat, de ez annyira nem érdekel.

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Ne bántsd Õt...rajztanár...és modelez is..autókat csinál 😄
Egészen jól kezd érteni hozzá, és igaza van...ha Teis annyi idõt beleöltél volna az autógyártásba, 1000% hogy eszed ágába nem lenne fizetni érte, ha egyszer néhány hét alatt meg tudod csinálni magadnak is! ;-)

Ha már ebbe belekezdünk, akkor kérjünk elõször is egy komplett listát, valamint pedig a tarifáról, amit mondtál is.

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

😄 Én utalok szívesen...aki bennevan az írjon...Tibi, szerintem nekedis megérne 1-2000ft-ot! Ha gondoljátok írok Tomwin-nek,hogy mennyiért adnak hány model-t,de azt nem kell ám tudnia, hogy annyi sok embernek kell! 😄
Szildramor sikerült már megoldani az nfs-es hangokat?

Naruto, én sem hívtalak téged Narutócskának, úgyhogy kérem ezt a fajta tiszteletet Nekem is megadnod, én is megadtam Neked. Ha azt hiszed minden jár ingyen, akkor tévedsz..., a mai világban már nem.

Szildramor
princókám: ha te ingyenes modellekért pénzt szeretnél nekem fizetni: megadom ám a bankszámlaszámom és bizonyíthatsz még ma XD

Szildramor
Mercedes-Benz CLK DTM, Pagani Zonda, Ferrari FXX,Jaguar XK Coupé, Honda NSX-R, Nissan Skyline GTR (R-34) Z-Tune, Cadillac XLR és mind közül a legkirályabb a Grides >>Porsche 911 GT3 RSR (996)<< XDriveR okos és nagylelkû orosz ember 😄

Most nézd..., én megvettem annak idején a TDU-t, kitalálták, hogy a Mega-Pack csak pénzért elérhetõ, tudomásul vette a közönség..., ha valakinek van munkája benne, mégha azt ingyen is szerezte és kér a munkájáért pénzt, szerintem jogos, ha az jó munka, tehát belsõnézetes autó, rendes világítással és töréssel, valamint élvezhetõ, autózható pálya, szerintem felesleges ezt a nem fizetek neki egy fillért sem hozzáállás..., de hát nem tudod, ha a többiek hajlandóak egy kis pénzt áldozni, akkor meg lehetne rendelni.

milyen kocsiáradatra gondolsz XDrivertõl?

Szildramor
Köszönet illeti XDriveR-t és BVB09JO-t a karácsonyi kocsiáradatért ami kicsit helyreállította a játékról szóló elképzelésemet 😊

Szildramor
Ingyenes modellekért pofátlanság pénzt kérni. Ha nemm lenne XDriver akkor errõl szólt volna az egész karácsony. Tõlem egy fityinget sem lát abbittos. Sõt: minden kocsit lezáratlan moxal és editcarral adok ki ahogy eddig is. Tervben van még az EA-modellek játékba tétele tutorial és a Juiced meg TDU is. Eddig a tutorialokat marhasokan szedték le és ezután is így lesz 😄 Méghogy pént ingyenes modellért....

amirõl zroland is beszél, hogy valami Renault, de õ esetleg tud errõl többet is mondani, hogy milyen és mennyi autóról/pályáról lenne szó Xdriver esetében, nekem 1500-2000 Ft beleférne. Meg utánajárni Mario-nál vagy Tomwinnél is, szerintem õ sem adja ki az összes kocsit, de errõl biztos tud valaki többet mondani.

arty
milyen "nem kiadott autó"-ról beszélsz? 😮

Forza.

Mert Nekem legalábbis, 1-2000 Ft-ot megérne, hogy egy-pár érdekes autóval pár új pályán rohangásszunk.

Srácok..., régen Hyako-val sikerült olyan egyezséget kötni, hogy becs szóra meg lett beszélve, hogy amikor megy ki Németo.-ba, akkor hoz azoknak eredeti WR2-t, hogy lehessen játszani... Ilyet nem lehetne most is csinálni annyi különbséggel, hogy megkérezzük, hogy minden nem kiadott autót és pályát mennyiért adna és küldene el valamelyikõnk nevére, aki elutalja neki a pénzt, az pedig leírja a lemezt és továbbküldi azoknak, akik összedobták rá a pénzt. Véleményekre lennék kíváncsi.

nemakartam én összes kocsit...csak azt a szaros renault-ot kértem! Nemtom minek mutogatja, ha el sem küldni...<#boxer><#fejvakaras>

Szildramor
jó de te egy dvd-nyi ki nem adott kocsit akartál ingyé 😄 meg az összes pályát amit csak pénzért ad vagy haveroknak. Modolás az más kategória és XDriver nem Márió. A nevük is más XD

jah..énis írtam Mario_13-nak! vagy 4* ugyanazt leírtam+írtam a fórumjába...válasz semmi, gratise kitörölte a fórumhozzászólásomat <#boxer><#gun><#violent><#falbav><#duhos2>

Szildramor
Köszönöm Derbi. Akkor megfogalmazom magyarul. Max elutasítanak 😊

a multiról meg csak annyit hogy az MP Lounge 2-vel kell elindítani! XD
(én is 2 év alatt jöttem rá jobban mondva akkor kérdeztem rá)

Storek: Ez most elég vicces volt...
Nincs olyan, hogy belülnézet mod...vanna autók, amiket úgy csináltak meg, hogy van hozzá belülnézetes model! Olvass vissza a hozzászólásokban, és megtalálod mindkét kérdésedre a választ!

Szasztok honnan lehet leszedni a belsõnézet modot.
Meg hogyan lehet multizni?
elõrre kössz.
nem tudnátok a zsiguliz kidobni norm belsõnézettel is?😊 nekem bejön a gép nagyon csak jó lenne egy olyan verzió is ahol nem lógatja ki a kezét az emberke
ChuckyHUN
Ha megadod az MSNed, szívesen fordítok neked. Középdoku nyelvvizsgám van.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Szildramor

-egy újabb driftefut futómû és motor egyensulyt sikerült kikeverni. Eddig ez talán a legjobban összehangolt és leg lazábban driftelhetõ hiszen kipörgésgátló nélkül csináltam a tesztelést. Tudnék angolul tuti írnék XDriver-nek az engedélyeztetésért de így megy õ is a fiókba atöbbihez, de az editcart lehet hogy megosztom majd a többivel együtt aztán mindenki csináljon rá olyan kasznit amilyet akar ^_^

Szildramor
Valami szerverátépítés van vagy mi a bánat 😄

Nekemis eltûnt...még tegnap!

Hello!

A borg mûködik vkinek??

Tanuld meg 😄
Ha mindenki ilyen életformát élne, mégcsak tisztelt Krom bácsi csinálna kiegészítõket a gémhez....
1-2 dolgot már énis tudok..amint megvan az érettségi, belevágok és 5* lekörözöm Tomwin-t meg Xdrivert XD
HAJRÁ MAGYAROK!!
<#pias><#idiota>

én nem tudok csinálni 😞😞😞😞
Szildramor
te tudnál szerintem 😊 Gambatte kurasay ^_^

vki tudna csinálni nekem egy mazda 6 sportot ha küldök modelet? lécci irjatok !
Szildramor
az nem türelem hanem lustaság Roland. Nem vagy te virág akit be kell porozni 😄 vársz húsz évet..... míg kihal belõled a lélek xD

jah...türelem xD szólsz valamelyik okostóninak, hogy "héjj, csinád má' meg nekem" vársz 20 évet, és kész lesz XD

Szildramor

Sikerült tökéletes modelt szerezni 😄 és rájöttem hogy leszedtem még ezer éve mikor nem tudtam áttenni gta-ból kocsikat és ott pihent a gépemen több mint fél évig. A régi szép idõk XDD
- StoReK: melyik z-modeler van meg? mert ha egyes akkor hwrmt oldalán tölthetsz hozzá tutorialt
- Mo Rémálma: belsõ nézet készítése amennyiben kidolgozott modelt teszel át nem annyira vészes. Kicsit türelem azért kell hozzá 😊

Nehéz megcsinálni egy verdához a cockpit-et? érdekelne igazából ez a convertálás gta-ból de nekem akkor telljes egy addon ha van belsõ nézet is
fenegyerek1
Régebben valaki elkezdett késziteni egy Ignist.Lesz belöle valami? Nagyon jó lenne!

Segítségeteket kérném.
megvan nekem a Zanoza Modeller és nemtudok Poligónokat készíteni.
miért van ez??
Szildramor
Roland: ezek annyira hasonlítanak a linkelt képhez: mint egy téliszalámi a véreshúrkához 😄 az igaz, hogy mindkettõ hosszú és húsból van, de annyira nem vagyok most éhes XD

Kössz szépen de azóta rájöttem én is magamtól😄

A sima 3dfelgen-be is jó<#ejnye1>
world racing 2/addons/3dfelgen 😉

Azt szeretném kérdezni hogy amiket letöltök felniket, azokat hova kell rakni?

ITT Van 2 hasonló honda model 😊 De ezt az oldalt annyiszor mutattam már...😛

Szildramor

ilyen tíousú hondát ha lát valaki áttehetõ modelben légyszi szoljon 😊 Abban a ProjectTorque játékban láttam szépet. Állítólag magyarok fejlesztették. El sem hittem. Fenébei: adhatnának egy modelt igazán 😄 ingyenes játékhoz képest színvonalasabb mint NFS-ek. Aki nem hiszi keressen rá youtubon ¨-¨

Szildramor

- újapp editcar fejlesztés: Supra sorozat elsõ tesztverziója. Kicsit más stílusú driftelést igényel mint a drift special sorozat. Ezt egy 4 kerék meghajtásu editcarból fejlesztettem tovább. Belsõ nézettel van még munka és kisebb finomítás a futómûvén. Eredeti Synetices modell. Egyik nagy kedvencem 😊

arty
nekem "csak" 105 kocsi van a Wr2\AddOns\Autos mappában, de párnak már nem jelenik meg az egyik addon bemásolása óta a 3d modellje kocsiválasztásnál (csak tudnám melyik modell cseszte szét így...)

Forza.

Rezs
Nálam több az autó. Az lehet a probléma...

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.