World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd dobd át légyszi az octavia modeljét dobok rá fényhidat.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Jóféle lesz....csinálunk fasza hangokat😄
Írj rám msn-en ha vagy, és megbeszéljük!
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Én pl😄
A #11210-es hozzászólásom után kétlem hogy bárki hozzám fordulna segítségért a problémájával de ez egyfajta véleménynyilvánítás volt.
Nekem is ez volt a gondom. Ha tört a játékod akk a crack miatt van a dolog mert tiltja a dolgokat.
Ebben a dologban viszont tom javasolni, hogy írj privit csucsnak
Neked nincs????😮
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

De ha nem jó akkor nézd meg hogy van e az autód mappájában olyan hogy: Editcar. Ha nincs akkor az a baja
Berakom az AddOns/Autos mappába az autókat de amikor belelépek a játékba sehol sem találom.
Válaszotokat elõrre kössz.
- a többieket elvakítja ennek a ragyogása XD aki még nem ismerné Totalcar Magyarország elsõ punk autós mûsora adásában megnézheti 😊
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Azzal foglalkozom. <#nevetes1>#nevetes1>