19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#12849 ezt am nem bántásnak akartam mondani, hanem arra, h kicsit tanulj mondjuk tőlem, h mondj későbbi dátumot és örül a fejünk ha kiadod 1héttel korábban... mert gondolom te is észrevetted h amit igérsz 1-2 nappal csúszik... mind1 hagyjuk bocsi, gondolhattam volna h magadra veszed... -
#12848 hello mindenki valaki este 6 kor jön multira am 18:00 és nincs addon auto és nem rally
hanem egy egyszeru sétakocsikázás -
Bence00111 #12847 Sztem sokan fotóznak csak nem rakják fel. Nekem is van egy csomó képem amit nem raktam fel. És minek az a V-gomb? Sokkal élvezetesebb nézni ahogy leesik és fejre áll az autó. XD -
#12846 -Geri: tőled csak természetes ez a csipkelődés. Titkoskodás és csipkelődés és különkérvénnyel csinálsz meg mindent és semmi "titkot" nem osztasz meg a nagyérdeművel. A szerződés a pályához volt csatolva ami neked tudtommal nincs meg. Csak annyit szerettem volna, hogy aki eddig nem kapcsolódott be egyáltalán az alkotó folyamatba egy kép erejéig megmutatssa magát. Örülök, hogy Roland linkelt. Mondtam hogy hibát is lehet. Az én filozófiám nem véletlenül japános.Aikidozom és mangázok és iaidoztam is. Mindig úgy voltam vele: ha valaki negatív véleményt mond és átgondolás után belátom, hogy igaza van: annak ellenére, hogy milyen szándékkal mondta: fejlődhetünk rajta :)
@Roland- Látom senki nem használja a V gombot. Mert nem fotóztok
gyakran. Pedig azzal ha elmászkáltok bármerre és R betüt nyomtok: ott terem az autó a pálya bármely sarkán sérülésmentesen. Lehet, hogy ezt csak én ismertem eddig? :) Esést aki annyira okos megoldhatja. Nem sértődök meg ha beszólsz Roland. A szavak erejében nem hiszek csak a tettek erejében: én örülök a legjobban, ha sikerül megoldani. Legyetek ügyesebbek, mint én. Meg gyorsabbak. Ez az igazi férfias viselkedés nem a csipkelődés. Vegyetek példát Norbiról: önzetlenül segít és mindenben maximumot nyújt úgy, hogy közben nem nagyképű. HWRMT nem txpro: pont az ilyen KIS különbségek miatt és ezért büszke vagyok rá. Hajrá Mester ^-^ -
zroland #12845
Így járt szegény fabia orra, az induláskori zuhanástól...
Háttérben természetesen a híres "Tus pusemuckel E.V." XD -
#12844 a szerződésben nem volt határidő?? "a szerződésben benne van tessék betartani" ezek a te szavaid......... jólvan csak viccelek nehogy ezt is magadra vedd...... -
#12843 Holnapra lesz csak kész. Feliratot kell csináljak. Elnézést a késedelemért -
#12842 De a torrent magától nem seedelődik :CCC -
#12841 adok majd képet, csak szar a netem és a gépem is... -
#12840 ja: és aki nem linkel képet az nem kap frissítést XD szerződésben benne van tessék betartani. Tudom hogy nem könnyű, de kicsit mozogjunk mán -
#12839 Majd este valamikor. Max 2 privet küldök. Egyik csak átmegy :) -
#12838 Majd írj hogy mikor mert azt a címet már nagyon ritkán használom. -
#12837 De küldtem bár lehet hogy lefagyott sg. Majd msn en az egyszerűbb -
#12836 Nekem nem küldted. :(
A Holnapit plz. :) -
#12835 -már nem aktuális, illetve van már aktuálisabb :) holnapig csiszolom még a részleteket és akkor megint megosztom jóemberekkel :D
-
BillyG #12834 Helo. Ha megkérhetlek én is megkaphatnám? Kösz -
#12833 Üdv! Nem volt időm vele foglalkozni és holnap is el kell mennem itthonról, úh egyelőre pihen hacsak nem dolgozom vele ma éjjel. -
#12832 @Norbee! Gondolom ma is sok volt a meló,pedig vártam a javított anyagot Reménykedem a holnapban -
#12831 kocsinál is van mindig lemorzsolódás. A munkával jár :) -
zroland #12830 kösssz! elég szép szemetelés lehetett...700ból 280mb :P -
#12829 Elküldve :) -
#12828 7zip-el tömöritetted be? (mert .rar felére, harmadára nyomja össze a wr2 cuccokat) -
#12827 Kitöröltem a szemetet így már csak 286 :) javítaom kellett kicsit. Sorry a késésért. -
#12826 700 mega fák nélkül egy pálya a 3v-ből az pontosan annyi mint.... XD -
zroland #12825 jóaz torrenten, hány mb?
-
Bence00111 #12824 mért pont torrent?? -
#12823 Csinálom torrentet. Csomagolom már. Tettem bele pár teleportot is. Na olyan amilyen: már nem tudok többet tenni érte :) -
zroland #12822 énis magamévátenném
-
#12821 johet -
#12820 Drift a gyár meg a vízmű XD lemaradt szorry -
#12819 Teszt verzió lesz. Nem ám álmodozni közlekedésről :D textúra teszt meg kis kalandozás erdei utakon. Eddzőpályának tuti jó a bánya miatt ralli+ erdei ralli meg gyártelepen és a vízerőműnél aszfaltdrift :) -
#12818 Jöhet:) -
#12817 Jöhet. :) -
Bence00111 #12816 Ha leírnád h melyik játék melyik pályája és hogy honnan lehet leszedni akkor valaki biztos hogy megnézné.De ha csak a Youtubot mutatod akkor csak ámulva nézzük XD Úgyhogy nem képek kellenek hanem egy link tőled :) -
#12815 DÉlutánra kész az autópálya próbaverziója. Akit érdekel jelezze :) egy képet kérek cserébe sg-re linkelni még ha hiba is akkor is érdekel. Persze ha csak nem nagyon megterhelő nektek :D 6 körülre helyreteszem a jelzőtáblákat. Szép napot! -
#12814 Ezt a pályát kéne kiszedni: ha átférne :D drifto << -
- teszteltem mit tud a PS :) -
#12812 Ez talán az Iroha Touge-hoz hasonlít legikább. Abban van alagút is ,eg híd is :) >> Iroha Touge -
#12811 NEM -
BillyG #12810 szivesen várjuk a multira vágyókat! csá