World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csucsu2030
Nincs mit! <#eljen>

Rezs
Amennyire utálja az ember az utcán annyira tetszik itt a játékban😊
Majd dobd át légyszi az octavia modeljét dobok rá fényhidat.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Kössz Csucsu a segytségért.
egyébként most multi van...ha valakit érdekel jöjjön...jelszó nincs

hát éjjel nem leszek....szerintem...😞 de megoldjuk valahogy😄
Jóféle lesz....csinálunk fasza hangokat😄

Szildramor
Ez kúrvajó hír Segítenem kell költözésnél ma, csak éjjel leszek. Fenébeis: még jó hogy szóltál. Ott volt a megoldás eddig is a gépemen csak nem jutott eszembe XD

Naruto: Igen, tudom! bármeddig 😄
Írj rám msn-en ha vagy, és megbeszéljük!

zoliii
Sziasztok! Honnan lehet letölteni, az Octavia rendõr autót! Kár, hogy a tetején nincs sziréna.

Szildramor
Roland: sikerült az nfs hang csapdásítás. Kérdésem lenne kormánnyal játszó fórumozóktól: gázpedállal tudjátok tartani a fordulatszámot huzamosabb ideig is? Olyan 4-6 másodpercig egy hangon muzsikáljon a motor. Mert ha igen akkor bármilyen játékból lehet áttenni hangot 😄

Mindkillers
A C11 Nitro-t nem 4 éve adták ki.De természetesen mivel a forgalomnak lowpolynak kell lennie,hagy minden gépen fusson ezért butítottam rajta.Hát ha INGYENES modelleket akar VENNI,akkor add is el neki,de jó drágán! 😄😄😄

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
A két kocsinak nem sok köze van egymáshoz formailag. Ez egy 3-4 éves modell az enyém egy zsír új Burning Wheels demóból belsõ nézettel stb. Mellékesen princókának csináltam mert ingyenes modelleket akar venni. Ilyen lehetõség ritkán adódik

Segítségre volna szükségem a multiplayeral kapcsolatban: az a probléma h haverral szeretnék multizni ezért elvittem neki az összes addon verdát amit betettem és egy az egyben ugyanaz neki de ennek ellenére a multinál úgy látjuk mint ha egy autó sem egyezne meg pedig régen minden mûködött faszán, nem emlékszem ilyen trére. Jah és a HWRMT csapata a zsigulit igazán kiadhatná standard belsõ nézettel kikönyökölõ emeber nélkül<#vigyor3>
Mindkillers
Ezt az autót én inkább a forgalomba tettem az autópályán,mert minek mégegy uncsi verda 😄 A szokásos magyar octavia pedig a többi pályán cirkál a forgalom részeként.Lassacskán készül a "Hungaryan Traffic Mod"

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Dehogynem😄
Én pl😄

Csucsu2030
Én kérek bocsánatot!
A #11210-es hozzászólásom után kétlem hogy bárki hozzám fordulna segítségért a problémájával de ez egyfajta véleménynyilvánítás volt.

csucsu sorry😄

Hello.

Nekem is ez volt a gondom. Ha tört a játékod akk a crack miatt van a dolog mert tiltja a dolgokat.
Ebben a dologban viszont tom javasolni, hogy írj privit csucsnak

Csucsu2030

Bence: Igen, megvan neki, nekemis megvan, és legtöbbünknek megvan ! 😊
Neked nincs????😮

arty
legalább felismerted 😊 (nem bántásból írta ugyanis szvsz)

Forza.

Az szép fiam...dícséretes hogy beszélsz másokról...nem volt gyerekszobád? vagy mivan? anyuci nem szeretett eléggé?

ChuckyHUN
szét ne essél srác...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

le vagy sz@rva naruto a cinizmusoddal együtt 😊

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Ja és amikor belépsz a játékba kijön egy ojan kép hogy 1 additionally installed vehicles found?

Megvan az editcar progi?

Szildramor
regelj deviantart-ra. Képfeltölteni se rosz 😊

ez is Wartburg
Szildramor
Van Norbinak egy modellezésre váró kocka Wartburgja félkészen. Norbi? ilyened nincs véletlenül Wartburga 311-es

Editcar az van meg a WR2 Managger is felismeri.
Próbáld meg így: Addons/Autos
De ha nem jó akkor nézd meg hogy van e az autód mappájában olyan hogy: Editcar. Ha nincs akkor az a baja

Még egy kérdéssel fordulok hozzátok.
Berakom az AddOns/Autos mappába az autókat de amikor belelépek a játékba sehol sem találom.
Válaszotokat elõrre kössz.
Ezt hogy érted Norbee?

Szildramor
én egy wartburgot ismerek és az ez

- a többieket elvakítja ennek a ragyogása XD aki még nem ismerné Totalcar Magyarország elsõ punk autós mûsora adásában megnézheti 😊

Rezs
A wartburg nagyon jó helyen van... pihen és várja premissönt😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
És az ára majd elfelejtettem 😄 Az ára a következõ lenne: Pontban éjfélkor kellene egy üzit küldeni SG-re a következõ szöveggel: "Domo Arigato Naruto Sensei" és akkor megkapja levélben az illetõ a titkos letöltõ kódot és betekinthet a szalmakalapos lány kutyapiszkos hátsóülésére meg minden

Szildramor
Jóvan akkor nekem belsõ nézet is lesz és + felnik meg miniszoknyás driverlány pipacsos szalmakalapban meg egy kis pudli a hátsóülésen amint sza...glássza a lány hátát

Ügyes...

Szildramor
nem. azt kellett volna modndanod: mondjatok 3 oldalt amirõl lehet tölteni wartburgot. És akkor le tudtuk volna alkudni egyre XD

Na Narutócska? Most jó?

Ok. Az ára az h mondjatok egy olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni egy Wartburgot.

Szildramor
Naaa Bencus

Ejj Narutócska

Szildramor
Princó sírva fakad menten. Kérjél valamit érte. Idézem a mestert > "Ha azt hiszed minden jár ingyen, akkor tévedsz..., a mai világban már nem." < és milyen igaz. Bencus: tessék mondani egy árat. Nem magam miatt mondom a mindenit neki

De nem ma. Ma nem érek rá. Valakinek tanulni is kell. 😊

Ingyen.

arty
mindenkinek megvan az ára. mennyiért raknád át? 😄

Forza.

Szildramor
15 perc? XD ne túlozz. 30 volt driverbeállítással, lámpatuningal és futómûmódosítással együtt 😊 15 perc alatt nemtod megcsinálni mert nincs kész editcarod hozzá mint nekem volt XD Szal vedd meg a dvd-t és kapsz hozzá egy japán páját extraajándékban most akciósan korlátba épített tó efektel

Tod Narutóka 😊Ez az autó nekem h átrakjam kb 15 perc. Meg is van hogy honnan szedted le. De nem teszem át. Van most nekem Favoritom.
Azzal foglalkozom. <#nevetes1>