19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • biliard10
    köszi naruto küldheted a privátot oksi?
  • Szildramor
    meg
  • biliard10
    hello naruto meg kaphatom a cobra 11 es bájádat?
  • Szildramor
    másra nemtom mire lehet jó autós játékban, de biztosan lehet még helyette pár hülyeséget csinálni :)
  • Bence00111
    Naruto? Focipályán drift? Ez teccik :)
  • Szildramor
  • [HUN]FaTaL
    ánször plíz:D
  • zroland
    lambó? pályá???
  • Szildramor
    az ön készülékében van a hiba. Lambó pályá elindult végül?
  • zroland
    most felraktam ezt az újítást, de még mindíg ledob indulásnál :(
    Amúgy jó az új honda racing plakát :P
  • Szildramor
    zmodeler v1.07b ingyenprogival
  • arty
    pont annyira nehéz, mint visszaolvasni ;)
  • Szildramor
    ej gyerekek. Nehéz leírni neki, hogy z-modeler? Ketten is vettétek a fáradságot hogy melléírjatok a kérdésnek ami szép eredmény `^_^´
  • arty
    visszaolvasás megy? ;)
  • SZilaJMaGGoT
    Ha ennyire értesz a dologhoz, akkor inkább hagyd szerintem... :/
  • Szildramor

-mindörökké Laputa :D
  • biliard10
    privi is jo lesz
  • biliard10
    am kaphatok linket mett nem nagyon találom a pályát a chara timébul ets be
    ?
  • adikakk
    hy all
    a wr2 be milyen programmal lehet modellezni??
    a címét+link
  • Rezs
    És köszöntem a torrent linket töltöm máris lefele. Kiváncsi vagyok milyen lett.
  • Rezs
    Küldtem egy szívhezszóló privit neked!
  • [HUN]FaTaL
    Még nem volt időm kipróbálni, forgalom van?:)
  • Szildramor
    ezek ki vannak javítva. Az a lámpaoszloőpos idegesítő, de csal LS134 pályáján nem ilyen és nem jöttem rá a titokra. Kocsi nem esik le sőt: két bedobási lehetőség is van. De ha már hozzászoktál akkor persze a régi sem annyira szaar :D

@Biliárd: Cobra 11 Crash Time autópálya. Szedd le demót: én is abból vettem ki :)
  • biliard10
    hello mindenki milyen pálya és miket tartalmaz (csak kérdem) ?
  • zroland
    illetve még annyi hibát látok benne, hogy időnként akkoris lebontja az oszlopokat, ha 3m-re megyek el tőle :D Ilyen hiba van lanstrasse-n is. de ez nem oltás, tényleg csak leírtam mert tapasztaltam :)
  • zroland
    hát nemtom, ha nincs jelentős változás nem cserélem le, mert ígyis tök jó a pálya....egyedül az induláskori ledobás ami rossz benne :(
  • Szildramor
    totál újrakeztem mert elbaszódott a másik. Amelyik szimpi megtartod :)
  • zroland
    Naruto, átjött ez a link, de nekem már megvan amit néhány napja küldtél. Ez néhány újítást tartalmaz? vagy mi a különbség? amúgy köszi :)
  • ChuckyHUN
    nem kaptam.
  • Szildramor
    Csucsuról nem tudjátok mi van vele?
  • Szildramor
    Elküldtem az autópálya tesztverzió letöltési linkjét. Aki kérte, de nem ment át a priv jelezze és küldök megint. Szép napot!
  • zoliii

Remélem lesz majd WR3 játék, ha már az Euro Truck Simulatornak is van folytatása (GD-változat):D
  • Szildramor
    konzol sajna. Bár azt is ki lehet nyitni valahogy :D
  • SZilaJMaGGoT
    De ez PS2 nem??
  • Mindkillers
    Norbee! Érdeklődni szeretnék... (hogy megérkezett e a levehető ajtajú NDK turmixgép) :D ...a projekt hogyléte felől.
  • Szildramor
    Jani mással van éppen elfoglalva ami sokkal fontosabb. Egyrészt azt az autópályát convertálja amit én már elkezdtem >> >> véletlen egybeesés `-_-´ másrészt meg indított egy topicot Tokyo Drfit némen... <- ez három pont gyerekek XD Jani bácsi driftkirály portálja itt << de szerintem Jani fantázianév. Ugyanaz mint Janine és Master sem létezik csak regisztrációs név... :D
  • norman001
    hy nem tudja valaki mi van a nürburgringgel?
  • Szildramor
    Roland: mindegy hogy mikor mit mondasz. Lényeg: mikor mit csinálsz. Kritikusokból sok van, alkotókból meg kevés. Egy kis apróság ami szövegetekben megjelent az a ... erre azt mondom: nálam ez a három pont lefordítva annyit jelent: "bár én nem csináltam még pályaconvertálást és autót sem adtam ki a kezemből, viszont a véleményem van a dologról, amiről részben beszélek neked ... És húzzál bel Narutoka és igyekezz jobbat teljesíteni... mert különben csípek XD
    Nincs baj a csipkelődéssel. Meg a három pont is csak jelzés. Én tisztelem mindenki munkáját, mert tudom hogy sok munka és igyekezet van benne. Norbi féle vonal megértéséhez felejtsétek el a szavakat. Bár te támadásnak érzed mert munkára bíztatlak, de én komolyan mondtam azt: mutasd meg hogy jobbat is lehet csinálni, mert lehet. Három pont nélkül mondom: vagyis én elhiszem, hogy képes vagy rá. A magatokról kialakított kép néha elnyomja a másokról kialakított kép valódiságát. És a téma zárásaként: kedvenc jelmondatom, amit tutorial miatt ezen az oldalon nem olvasható -> Olyannak akarod láttatni magad: amilyen lenni szeretnél vagy olyan akarsz lenni: amilyennek látni szeretnéd magad?
  • zroland
    Énsem bántásnak írtam, amit írtam. Szerintem vicces a fabia orra ahogy szétnyomódott, azért linkeltem ezt a képet, + az az érdekes felirat is...
    Amúgy a pálya jó, tetszik.
  • Szildramor
    Aikido azt tanítja: nincs ellenfél és nem a másikat kell legyőzni Gerge. Önmagadat kell megismerd és harmóniát megteremtsd és akkor tudod majd egy dologra koncentrálni az energiáidat. Ha csipkelődéssel töltöttük volna az időt karácsony óta, akkor nem itt tartana a csapat. Nem arról van szó, hogy hibátlanságra törekszünk. Eredményesen dolgozunk és nem blamálunk le senkit mert nincs szükség más energiáira ahhoz, hogy valaminek nekiálljunk. A bennetek felgyülemlett energia többnyire olyan mennyiségben felhalmozódik, hogy csipkelődés formájában távozik a felesleg aztán visszaáll a "rend". Én még egyszer kihangsúlyoznám: nem hiszek a szavak erejében, de a tettekében igen. Ha csúszik a kiadás abban pár óra plusz munka van és nem azért van benne, mert félek attól, hogy leblamáljátok. Aki félelemmel dolgozik az külső szemmel látja magát. Aki idegen szemmel látja magát az elfogultan figyeli más munkáját is. A csipkelődés mint olyan sokat elmond arról, hogy milyen folyamat fut végig a csipkelődő fejében és mért nem mutatja meg magának, hogy mire képes. önmagának mert nincs ellenfél a fejlődésünkben más: csak a saját gátlásaink...