19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#13049 hy all
-
#13048 Szia küldd el az msned priviben elmondom mit hogyan kell csinálni wr2be. -
#13047 Mi is reggel 10 re beszéltünk multit. Van kedved csatlakozni? Üldözés lenne. Kézifékes forduló, tolatás ezerrel meg driftelés kell hozzá :) -
#13046 hungarien -
#13045 DE LEHET H 1KOR LESZ A MULTI ATTÓL FÜGG HOGY MIKOR JUTOK GÉP KÖZELBE -
#13044 HUNGARIEN :CCCCCCC -
#13043 -
#13042 a sok hülyeséggel benne vagyunk a top10-be -
#13041 Hol írtam ilyet hogy totál nem számít? Azt mondtam, hogy a videókártyasebességét nem az határozza meg, hogy mennyi vram van rajta. Az már más kérdés hogy a gyorsabbakra manapság több vramot pakolnak, de ez sem mindig igaz lásd a lassú szar 9400GT-t 2GB GDDR2-vel :/
Én vegyek jobb gépet? Aláírás...
Javaslom mielőtt szakmai vitába szállsz, olvass utána a témának mert lerí rólad, hogy lövésed sincs az egészről. -
#13040 Fatal. vidikari memoriája totál nem számít szerinted. Oks. 64 megás videokariból mutass egy olyan magadfajta zsenit, aki egy átlagos felhasználók által használt gépen a témába vágó választ tud adni. Szerintem csak leoltás volt és megkérnélek legközelebb ha beszálsz a beszélgetésbe építő szándékkal tedd. TDU és WR2 Snyder Patchel sehogy sem jön egyébként egymáshoz. Épp ez volt benne a lényeg. Gyári autók nem érdekelnek. Mellékesen azért terheli le a gépet a snyder traffic, mert szebbek, részletesebbek és változatosabbak, mint a gyári. Ha csak a felét másoltad be Fatal: na az se az én bajom legyen. Ha nem bírja a géped akkor vegyél jobbat, mondjuk ne egy 512 es vidikarit mert az égő lenne hogy vram ban méred, hanem egy izmosabb 64 megást. Részemről multizni mentem. További jó "kioktatást" :) -
#13039 128 megás 6600GT. Mi az hogy nem a 64megás kártya számít hanem a VRAM? Tudod mi az a VRAM?:D Ha még ezt sem tudod hogy folytassunk szakmai vitát?:D 128 megás 6600GT fullon viszi az alapjátékot. Csúcsforgalmat nem a snyder traffic generálja, ha átmásolod a trafic/streets mappát akkor a gyári autókkal lesz dugód. Csak a paraméterek vannak átírva. TDU hogy jön ide?:D -
#13038 oks. A snyder trafikot felejtsük el. Ti még lovagoltok azon de gondolom nem is tudjátok mi az ha nem használjátok, így akkor mondom így: sima mezei wr2 128 as kariva (amilyet akarsz Fatal) nem max grafikán, hanem ami a ti aktuális "igényeiteknek" éppen megfelel, vagyís olyan legyen ami tuti mindenben nektek kedvez... XD a győztest aki nem pattogós közlekedés bizonyítékot tud prezentálni: na az egy lófaszt sem kap cserébe. Megmondom mért: mert rájöttem, hogy nem a 64 megás kártya számít, hanem a VRAM így porig érzem magam alázva. Zroland olvasta jól fel a játék borítólapjának hátoldaláról az adatokat és az Adika által feltett kérdés rögtön a Snyder traffic letölési linkje után, úgy, hogy 800x600 ban saját elmondása alapján nem pattognak a kocsik nála: így biztosan azért írta a kérdést mert ennél szarabb grafikán próbálta és ott igen XD És tessék letölteni a közlekedés patch-et. Nem is értem mért vagytok felháborodva: egy szarabb verzió fut nálatok "jobban" mint kiderült alacsony grafikán. Roland megjegyzem tudom rólad, hogy sokkal jobb géped van és 64 megás videokarit talán még nem is láttál így csak le akartad oltani szerintem Biliárdot. Kioktatást tessék elfelejteni ezen a fórumon. És szedjétek le a Snyder trafficot mert bár alacsonyabb grafikán megy a játék, de ott igazán érdekes, mert csak úgy megjegyzem Fatal: snyder traffic képes csak csúcsforgalmat generálni ami azt jelenti, hogy dugóban autózhatsz. Sokszor annyi kocsit jelenít meg amitől WR2 lesz a WR2 és nem TDU :) -
#13037 Hogy néhány 256os kártyát említsek: 7600GT, x1650xt, 8600GT, x1950pro, sőt még a HD3850ből meg a 8800GTből is van 256 megás. Szerintem ez a játék még egy x800xtvel vagy egy 6800GTvel is elfut fullon. Mikor fogod fel hogy a VRAM nem számít annyit? Az csak a textúrákhoz kell semmi másra. -
#13036 Ki beszélt snyder trafficről? 256mega vram ahhoz is elég egyébként. -
#13035 Ide a bökőt, hogy nem fogsz tudni szerót csinálni! -
#13034 csinálok egy szervert a neve adiking jöjjön mindenki -
#13033 Hát annak több oka is lehet.
Gyerebe multiba most! Én csucsu[HUN] néven vagyok bent. A többit meg ott leteszteljük. -
#13032 a szervereket megtalálja de nem tok csatlakozni -
#13031 De az mit jelent hogy nem enged be. Egy kicsit részletesebben írd le! -
#13030 nem semmit -
#13029 Miért nem enged be? A windows tűzfalát használod vagy van valami más (is)? -
#13028 Szevasztok! Látom, itt is zajlik az élet. :D -
#13027 Pályázók jelentkezését várom még XD a teljes alakos AKT a győztesé 128 megásoké portré :D -
#13026 Snyderről Biliárd deszélt meg én. Erről volt szó. Linkelte is Snyder trafficot. Na megyek boltba. Várjatok meg :D -
#13025 Ki beszélt Snyderről? és full grafról? -
#13024 segítsetek pls mmultizni akarok
de nem tom h kell -
#13023 Na: nekem Snyder trafficom van. Csináljuk azt: aki be tudja bizonyítani, hogy 128 as karival nem pattognak a kocsik maxon: portrét rajzolok róla és aki ezt 64 megás karival is megismétli: na azt lerajzolom egy szál ..öcsben XD -
#13022 Egy 128 megás 6600GT-n az alapjáték MAXIMÁLIS részletességgel, élsimítással elfut. -
#13021 wr2 multizni hogy kell......pls vki segítsen az mp louge 2 internet ot n em neged be:S -
#13020 ja meg modellezni akarok ha vki tud jól modellezni akkor írjon rám én is elég jól modellezek de wr2 be még nem csináltam semmit -
#13019 ELFUT nem egyenlő ELdöCöggel. de megcáfolohattok :P -
#13018 800x600 mióta maximum :) de nekem is csak ott megy el szépen. Azért bolhásak a képek is XD -
#13017 Ati 9200 volt régebben, 1800+ procival, 256 rammal, tökéletesen ment. 800*600 lowminust:D -
#13016 pattogás meg egyéb bugok nélkül -
#13015 nekem 128 as karim van 800x600 maxon fut a game -
#13014 multizni hogy kell
? -
#13013 elfut?? na ez az okoskodás. Fatalnak igazat adok. Elfut nem egyenlő az elindullal. Egy 128-as kártyán sem tudtuk elindítani kolis gépeken. /4 felejtős. Egy izmosabb 256-oson elképzelhető, hogy nem pattognak a kocsik. Felőlem bebízonyíthatod ezt a 64 megás dolgot. Ha a 64 megás és az 512 es videókari és a kocsipattogás közt kell választanom akkor biliárdnak van igaza. Fatal meg simán állíthatott össze olyan gépet 256-os kártyával is hogy ne pattogjon a forgalom. -
#13012 naruto multizunk am gyakoroltam -
zroland #13011 biliard okoskodó hülyegyerek...azért tiltottam le msn-ről már egy ideje, folyamatosan kéregetett, nyaggatott, és okoskodott.Hogy kellene már 512-es videokártya egy ilyen régi játékhoz?Fogadjunk hogyha leveszed a grafikát, elmegy egy jobbfajta 64megás videokártyán is?
"
World Racing 2 uses Microsoft DirectX 9.0c.
Minimum specifications (to be able to play the game)
* Windows 98SE/ME/2000/XP
* DirectX 9.0c
* Athlon XP 1800+ or Pentium IV with 1.8 GHz
* 256 MB RAM
* AGP-3D graphics card with min. 64 MB
* DirectX 9.0c compatible sound card
* 1.7 GB free hard drive space
* 2x DVD-ROM" -
#13010 Biliárdnak írtam. Nem neked köszöntem meg. Olvas vissza.