World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cheatman, ezzel én is bebuktam pár hét után jöttem rá, a jelszó a szövegben van benne, elég nehéz észrevenni, asszem idézõjelbe van és arra írja a végén hogy without "
"The Testdriver 700" csinált. Pl.: Autobhan, C merci. A readme-ben leírja mia jelszó de nem tudom értelmezni, már mindenhogy próbáltam de nem fogad el semmit.
so nun Viel Spaß mit diesem Wagen
Pw ohne "
PW without "
PW: without "
Ha ilyen van akkor most mi a jelszó??
Variációk 1 témára😊 nemsoká elkészülnek és felteszem õket HWRMT-re.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
A lényeg: 2helyen van a játék mappáiban a rendszám textura az egyik a menüben megjelenõ, a másik az autókon jelenik meg. Ahhoz h jólegyen mindkettõt cserélni kell, de figyelj, hogy más a mérete a két textura-képnek.
Ha nem letöltött rendszám probléma van, nézd meg, hogy a ...\World Racing2\stdstuff mappában megvannak-e a rendszám texturák(ezek mennek a kocsira), ill tudni kell, h belepiszkált-e valaki a kocsi mtl-jébe, hátha törlõdött a rendszám textura(noplate.ptx).
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Forza.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

- este akinek van kedve meg ideje: egy kis üldözéshez este 7 után 😊 pálya és kocsiegyeztetés hagyományosan msn-en 😊
miért irta ki h range check error?
sok poligonból állhat, mert már ez volt 1x egy szépen kidolgozott modellnél, vagy csak rosszul mentette el vagy nem tom szerintetek?
Elõre is kösz !
Énis vártalak msn-en...!
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.