19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Crumeron #13129 Hello! Nekem uyganien kormányom van! nekem elsőre sikerült beállítani de nem tom már fejből mit hogyan állítottam, de majd leírom hnap.
nem tom másnál is így van-e de én egyszer belőttema kormányt és mikor rádugom gépre játék automatikusan felismeri és máris kormánnyal lehet tolni. állítani se kell. -
#13128 hy all
segítsetek pls az első modellem csinálom de elakadtam segítség kéne
Zmodellert használok -
Gibor #13127 Hát erre nemtudok mit mondani, de a gépedre annális inkább :D:D minden jó benne csak a video karit cserélném egyből ha az enyém lenne :D:D:D:D:D -
First Aye #13126 http://www.tirexi.extra.hu/gepem/kormany1.jpg
Bocs. Ilyenem van -
First Aye #13125 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1096707757
Ilyenem van.
Nincs hozzá semmi softver, vagy lehet, h volt, de akkor már rég elhagytam.
Az lehet a baja, h még csak a demoval próbáltam? -
zroland #13124 Nah azért nem olyan eccerű :D
Wr2-nél trükkösen ment a dolog, mert nem mindíg kezeli jól a kormányokat.
Nemcsak nekem volt ilyen gondom vele. Ha kell segítség, vegyél fel msn-en! -
BillyG #13123 Milyen márka? Ha Logitech akkor kell hozzá lennie programnak ahol mindent be tudsz állitani ami a kórmánnyal kapcsolatos-csak mert nekem is olyan van
-
First Aye #13122 Hozzá csatlakoztattam a géphez egy kormányt plusz a pedálok. Elindítottam a játékot át állítottam, h azzal lehessen kezelni, de sajnos nem tudom a pedállal adagolni a gázt, se fékezni sem tudok:( A pedál biztos jó, mert mikor lenyomom akkor rezeg a kormány.
Hol lehet állítani a játékban, h a pedállal tudjam a gázt adagolni? -
Bence00111 #13121 aki már megy rajta annak nem kell kedvet csinálni :) -
#13120 kivel?milyen programmal? -
#13119 Kis kedvcsináló a japó pályához. A képre kattintva zene is lesz alá :)
-
#13118 nem multizni maradunk fenn hajnalig. Kocsit szoktunk vagy pályát vagy egyebeket hozzá csinálni. Játszani vele ritkán jut idő :D -
#13117 MARUTO nagyon későn van a multipalyer mért nem este 10 kor van v hamarabb akkor már nincs erőm gépezni 10 11 után -
#13116 hy all
-
#13115 -
#13114 Lehetne több páylát is betenni nem? Legalább egy tizes lista kéne ha nem is az összes. Japánt héten megosztom. Majd szólok ha letöltésre kész. Egy 15 pályát kellene kiválasztani legalább. Csinálok Nevadára egy + versenyt a Norbis driftútra és akkor méri a pontokat is :) -
#13113 Kicsit hosszú volt a felkészülés multira. Annyit kellene változtatnunk, hogy a hozott kocsit egy nappal elötte írjátok fel SG re. Anyit kellene figyelni, hogy a többiek mit írtak be. Csak azért gondoltam, mert majd egy óra egyeztetés volt :)
Én a héten > Truenozok < végig és >>Nevada Polish Australia lesz. Ha pályát akartok cserélni időben írjátok ki fórumra ok? Meg a többiek kocsiát is ha tudjátok mivel megyünk és akkor lehet rá észülni az + egy óra az életetekből ami hasznosan marad :D Kurvajó volt! Remélem holnap is lesz :) Szép napot minden gémernek! ^_^
-
First Aye #13112 Köszi szépen! -
#13111 inkább éjjel 11 és hajnali 3 közt szoktunk Norbival fenn lenni
mi a faszt nem értessz? Nem megy fel, mert fent ragad. Billiárd, túl sok a fölösleges HSZ, intézd privátban, lécci.
-
#13110 hello naruto nem jösz el msn re?
-
#13109 és most készül a hetedik de lesz tuti töb is. Alul van egy szép model is orosz oldalról lapozz le Borg <BMW> -
#13108 ha jól számoltam 6 db e30 van http://www.games.reveur.de/en/wr2/addons/fans/cars/BMW/ -
#13107 Sziasztok!
World Racing 2 be lehet letölteni bmw e30 -at? -
#13106 Lehet le vagyok maradva, jó rég jártam itt már. Engem érdekelne az, hogy hogyan tudom előcsalni a visszajátszást eredeti verzióban, Norbee tudsz segíteni akkor?
Router beállítás:
Először is azt tanácsolom hogy a win tűzfalat kapcsoljátok ki mielőtt játszanátok, ezután konfigurálni kell a routert:
Indítot a firefoxot vagy explorert és beírod a http://192.168.0.1/ címet előfordulhat az is, hogy 1.1 a vége. Ezután adminként bejelentkezel vagy admin a jelszó vagy semmi.
Ezután a tűzfal részlegnél ker túrnod egyet, itt meg kell keresned a DMZ módot. A DMZ mód alkalmazásához szükséged lesz egy fix belső ip címre, alapból a router dhcp-s de ha a DMZ módot beállítod akkor általában a gépednek adott címet fixre fogja átírni. Ez egy D-Linkes routernél csak annyi, hogy kiválasztod a számítógépet automatikusan be is írja a DMZ mód editboxába a címed és kész. TP linknél már nem tudom hogy hogyan megy ez lehet ott is elég ennyit megcsinálni, de előfordulhat az is, hogy külön a számítógépnek adod kell egy fix ip-t (a router menüin belül van ilyen pont) pl.: 192.168.100.1 stb ezután ezt a címet manuálisan kell beírni a DMZ mód mezőjébe. Több routerrel nem volt dolgom de a Linksys vagy a 3com stb se lehet nagyon más.
Remélem tudtam segíteni és nem voltam kínai. -
#13105 Este nyolc után megyek msn-re mindig. Bár inkább éjjel 11 és hajnali 3 közt szoktunk Norbival fenn lenni. Aki nem bírja az éjszakázást nekik a privát üzit ajánlom inkább :) -
#13104 hello naruto -
#13103 Ja :D -
#13102 Jó lesz. 800*600 low- kicsit fölötte, de menni fog stabli 25+ fpssel -
First Aye #13101 Sziasztok
Szerintetek ezen a gépen, h fog majd futni a játék:
2.4ghz proci (sima nem 2 magos)
a9250 videókari 128mb
1.25 gb sd ram :S -
#13100 hello naruto majd gyyere fel msn re oksi? csak mongy idöt és fent leszek oksi? -
#13099 kösz hogy szoltál :D -
#13098 gta vc ből probálok -
Bence00111 #13097 akk jó. de san andreashoz jobb modellek vannak (sztem) -
#13096 naruto msn -
#13095 gta vc v gta sa de inkább gta vice city -
Bence00111 #13094 Miből kell? -
#13093 LEHET hogy csak 11 után. -
#13092 hello csucsu multizunk?
-
#13091 Add meg a routered márkáját meg a típusát és akkor lehet hogy megoldható a probléma. -
#13090 hello naruto mikor lesz a multi?