19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Bence00111 #13169 Lehet h hülye vok: de ez milyen autó?
jól nézki :) -
#13168 sikerült a rács Norbi :)
-
#13167 de nem tom hol kelletölteni az alagut utáni pályát sorry
-
Carmester #13166 Ezt összevágták!Az autobanh-ban bemegy egy alagútba és utána új játékot kezd a Nstad-ban és beteleportaált egy alagútba. -
#13165 pálya 04:17 töl nézd nekem az a pálya kell -
#13164 de én nem ere gondoltam ez a landster én meg a nitro city keresem -
#13163 nem pont így akartam de így is jó -
#13162 nem törölték a pályát----> vanLink.... GR-en fent -
#13161 mert nem találom hol kel letölteni -
#13160 helosztok valaki privibe kuldje már el a nitro stand nevu pályák traffical
-
#13159 majd ha szépen kérsz és nem baszogatsz mindennel percenként :P -
#13158 na mindegy késitsd már elöé és rakd már fel flirefrontra
-
#13157 aha -
#13156 Jaaa. A Nitro város? El is felejtettem hogy megígértem. Egész éjjel fejlesztettem. Nem tudom mért törölték a letöltő linkjét ennek is. De biliárd nem fogom az összes törölt letöltős linkű pályát átpostázni. Szép dolog a nagylelkűség, de 4-5 gigányi anyagot nem fogok megosztani. Ha találtok valami FTP-s megosztást ahová feltöltöm és ti leszedhetitek az rendben van, de nem vagyok szervergép. Akinek kell: oldja meg a letölthetőségét. Így is több 10 gigányit osztottam meg már de hülye azért nem vagyok ^-^ -
#13155 hello csucsu és naruto CsuCsu: ismerem ezeket és meg vok vele elégetde mindenkinek ajánylom nagyon jo Naruto: am készen van a pályakombinácio? ja akit érdekelkérje el privátba ja kéritek ja és egy videotés kaptok :Pálykombinácio audi A8 al ezt a pályát kaphatjátokmeg narutotul
köszi mindenki este találkozonk naruto ugye msn en? -
#13154 Akit érdekel "egy pár darab" régebbi (tavaly előtti) addon-autó, annak itt van két link.
WR2_Bonusfiles.part1.rar
WR2_Bonusfiles.part2.rar -
BillyG #13153 Szép lett ez a skyline. Te csináltad? -
#13152 ennek kenne japános belső :)
-
#13151 Csá all! Valaki el tudná mesélni egyszerűen hogyan lehet multizni? Kell hozzá patch vagy valami? Annyit tok hogy a módokat meg kocsikat egyeztetni kell de itt kifújtam... előre is kösz! -
zroland #13150 nomeg hogy nincs kuplung
-
#13149 én g25-tel tolom egyetlen bánatom hogy nincs a játékba meg nemis lehet sehogy hozzá h-shiftert használni:( -
#13148 Karbon elég volt amut küldtél :) jutott belőle mindenhová. A szárnat kicsinyítedded modellerben vagy eredeti méretarány? -
#13147 Elfelejtettem elküldeni a carbon texturát felirat nélkül de látom megoldottad. Viszont lehetne szélesebb ez a szárny. -
#13146 Köszi :)
-
#13145 jobboldali... persze -
#13144 voltam csak csináltam a ladát és psszívra tettem magam. Tudsz nekem vágni egy baloldali tükrüt is ladára? Már csak az hiányzik a Fiatomról :) matricás spoiler meg + 2 extra :D ez lenne a harmadik -
#13143 Elméletileg igen, de ahhoz megkéne nézni a modelt.
MSN? -
#13142 Norbi: csak a kocsi belsejét át lehet tükrözni? Átfordították európaiba, de nekem az eredeti japó kellene mert nem illik hozzá. Csak a kormányt és üléseket át lehet tüközni hogy visszaálljon a rend?
Levi: ez a pálya rédekes. Lehet hogy nem kiadott map :) -
#13141 ez -
#13140 -
#13139 ez a garázs melyik mapon van? talán Nevada? -
#13138 Logitechet vegyél. Nem kell feladni egyből, van azért esély :D -
First Aye #13137 Akkor adjam fel, h kormánnyal játszak?
Ti mivel irányítjátok? mert billentyűzettel rossz. csak satufékezni lehet, és teljes gázzal elindulni, az irányításról meg nem is beszélve
-
zroland #13136 Nekem ami volt, az nem működött rendesen, több haveromnak is volt ilyen, és nekikse működött...hol működik-hol nem -
First Aye #13135 Ezt a kormányt még a psx-hez kaptam, ami nem most volt.
Most találtam meg itthon és gondoltam kipróbálom. -
#13134 MANTA Compressor3 Supreme kormány ha jól láttam? Hát egészen véletlenül nekem manta márkájú 5 gombos játékegerem van mert kardozós játékhoz elengedhetetlen. Teljesen tökéletesen működik úgy, hogy ütöm-vágom és a +gombok is le vannak terhelve teljesen. 2 év teljeskörű garanciát nem tudtam kihasználni mert kutya baja és a billentyűk sem engedték el magukat. Egy 5 gombos játékegér ára 5-7 vagy 12ezer forint. Ez a "szar" egy ezres volt és végigverem hazai pályán a németeket saját szerójukon. Ha 40 ezres egeret vesznek: akkor is. Ilyen az élet :D -
zroland #13133 Ehhez a kormányhoz nem tudok segíteni, öcsémnek is volt ilyen...ez a 7.000ft-os kivitel, szerintem elég gagyi. Nekem, és 1-2 másik embernek az volt a bajunk (logitech-nél, és más márkánál is), hogy ha be akartál állítani egy kormánytengelyes, vagy pedáltengelyes irányítást, megfagyott a gép. Itt arra jöttem rá, hogy ezután alt+tab, kilépsz asztalra, aztán vissza, és lám elfogadta amit akarsz :)) -
#13132 Kész a Norbee Drift Track. Akit érdekel tegye a nevada v1 v2 v2 mappákat egy újmappába és az elkülöddet tegye majd bele. A legkeményebb driftpálya. Kezdőknek nem ajánlom. Tanulni japán jó lesz ez 5 ös nehézségi fokozat vagyis szalagkorlátok közt kell driftpontot szerezni. Bazz: olyan mint egy másik játék. Szedtem hozzá pár igazi gumifüstölős játékzenét. Én is most tanulom az ötös nehézségi fokot. Japán négyes, Italy4 track 2 és 3 között ( jó tanuló pálya) , tesztcenter 10 meg egyes vagyis kocsi viselkedését lehet tanulni rajta. Pályaosztás este 9 körül lesz miután hazaértem. Akina erősségű kanyarok és köszi Norbi: ennyire nehéz driftpályán még nem mentem semmi más játékban így, hogy 100% szim ^_^ -
Crumeron #13131 Majd estefele vagy délután nézzél fel, mert délelött évzáró van sulimba meg kell segíteni melózni faternakutána sry hogy 3 hszbe írtam majd máskor 1-be írom:D -
Crumeron #13130 Asszem van a wr2-be valami cucc amit átkell állítani és akk látja a pedálokat is de nem biztos!